The EQ

Hello! Mitt internet har haft lagom damp de senaste dagarna. Blir så jävla less. Internet i detta land suger! Det är både FÖR dyrt, och sen så suger det på köpet. Awesome! Anyways, det är därför jag inte bloggat.

Idag åker Andrea. Shit vad tomt det kommer bli. Min andra hälft typ. Literally. Vi har suttit ihop (nästan lite för mycket) sen jag kom! Så ifs är det nog därför bra att vi är ifrån varandra. Kommer vara lite ensamt bara här hemma.

Igår var det Bon Jovi konsert i Fox Studios. Jag jobbade 9-4 så jag hade gått hem by the time det började. Men det var en jäävla massa folk som köade.


För er som inte fattar vad Fox Studios, the Entertainment Quarter är så kan jag berätta att det är som ett stort kvarter med bara en massa underhållning. I ena delen - the entertainment quarter så är det typ affärer, bowlinghallar, biosalonger, mat, barer, dansstudios, stall och andra aktiviteter. Andra delen är Fox studios vilket vad jag förstår är en stor movie studio, och en massa scener (där konserter hålls), och det var lite som universal studios i los angeles, men dom stängde ner det. Sen ligger Sydney football stadium där också, och jag tror det var där Bon Jovi hade konsert.
Man hörde hela koserten hem till oss, vilket inte är så konstigt eftersom att vi bor as nära. Men det var lite coolt, man hörde lixom varenda låt och publikens skrik. Livin on a prayer och allt.

Jag har ringat in där vi bor, och som ni kanske ser, så där under har vi entertainment quarter.

Nu måste jag skynda mig till jobbet. Puss!


Kommentarer
Postat av: Andrea

Oj jag har inte riktigt fattat hur stort det är!

2010-12-17 @ 23:56:27
URL: http://www.aisimons.blogspot.com
Postat av: Paula

Det var ju det jag försökte förklaara när jag var vilse!

2010-12-18 @ 00:51:37
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0