Shrimpy

Igår var jag och fikade med några klasskompisar. Johanna, Lisa och Jocke :) Det var as mysigt att träffa dom, för jag saknar verkligen klassen! Jocke hade precis kommit hem från Thailand så vi fick finfina armband av honom :) Gulligt! Sen kom tania förbi också, och när resten skulle hem så gick jag och Tania runt på H&M och letade efter shorts till mig (som jag kom på igår att jag inte har NÅGRA !) Så köpte jag två par shorts och sen skulle Tania hem också. Men jag fortsatte min shoppingrunda. Jag kände att det var lite småsaker jag behövde köpa innan portugal..

Sen åkte jag hem och skulle göra middag till mig själv. Mamma och Theo åkte till kolmården igår, och dom stannar till fredag så jag och Rasmus är ensamma i några dagar. Men jag ville inte äta själv så jag bjöd över Michelle på lite räk/plock-middag. Vi åt räkor, kräftstjärtar, olika såser, majskolv och lax m.m (Jag <3 räkor!), och halvtittade på So you think you can dance. Myspys!


Foood :)

Idag tänkte jag börja packa lite inför portugal. Sen vill jag sticka ut i spåret och springa också, men jag hatar att springa själv, speciellt i skogen. Och idag har jag ingen som jag kan tvinga med mig.. Kanske Rasmus.. haha. Plus att det är bajsväder. Fast det kan ifs vara ganska skönt att springa i regn. We will see helt enkelt.


Kommentarer
Postat av: Safi

Din mat ser alltid god ut!

2010-07-01 @ 11:35:02
URL: http://safiis.blogg.se/
Postat av: Andrea

MMmmmm ser jättegott ut!!

2010-07-01 @ 12:48:13
Postat av: Paula

Safi: Det är för att jag alltid gör god mat ;) hehe.

Andrea: It was !!

2010-07-01 @ 12:51:25
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0