Klant Paula

Det blev skiva igår trots allt. Lite alvedon, lite rosé och lite partymusik så var jag taggad! Det var så sjuuuukt kul! Det var min kompis Anna som hade skiva, och FYFAN vad vi röjde. Haha! Jag tror helt seriöst jag stog på dansgolvet HELA tiden. Dansade och dansade och dansade och dansade! LOVE IT! Och så tror jag typ att jag har festat bort min förkylning för jag mår Bättre idag! :) Perfect! Bilder kommer om jag får tag i några på facebook, för min kamera var tyvärr inte med. Glömde den hemma..

Men, precis när vi gick utanför dörren igår så ska vi gå ner för våran trappa. Det är en brant trappa för er som inte har sett den. Tror ni inte jag, med mina 14 cms klackar, ramlar ner för trappan!! HAHA! Ibland är jag så klantig! Jag gjorde illa mig lite, men tänkte inte alls på det under hela kvällen. Men nu, dagen efter, så känner jag att jag har ont i tummen (när jag böjer den) och ont i högra foten. Kan möjligtvis ha stukat foten lite lätt, för jag haltar lite fint sådär. Haha. Det roliga är att om jag går på tå så gör det mindre ont! Det var vell därför jag inte kände så mycket igår antar jag, eftersom jag hade höga skor. Sen kanske alkoholen hjälpte till lite också ;) Hehe. Sen har jag lite småsår här och där, typ på handen osv.

Här har ni mördartrappan, haha!

Okej den såg inte lika brant ut från det här hållet, men den är det iaf! Bild från Hitta.se! Vet inte riktigt om jag tycker det är bra eller lite freaky att dom har vart och tagit kort på allas hus sådär. Men det är ju jävligt praktiskt om man inte vet vägen till nått ställe! Vad tycker ni? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0