Can't be without you baby.

Med risk för att vara för tjejig, så tänkte jag lista 6 skönhetsprodukter jag inte kan vara utan! Here we go:


1. Diorshow Waterproof Mascara - Den är dyr, men vääldigt worth it. Sen jag köpte den för första gången för några år sen så har jag inte använt någon annan maskara. Man blir beroende. Ett minus är att dom bara höjer och höjer priset på den.
2. Cherry Flavoured Lip Balm från Carmex! Finns inget bättre för läpparna. Både luktar gott, smakar gott plus att den har lite lip-plumping effekt!
3. i.d. Bare Minerals foundation. Samma där, man blir beroende. Vanlig kladdig foundation skulle jag typ aldrig täcka igen mina porer med igen!!!
4. Mineral Power concealer från Maybelline. It works wonders när man har sovit för lite=har mörka ringar under ögonen.
5. L'Oréal air fix. Den bästa hårsprayen enligt mig!(Och med en frisör som mamma så har jag testat måånga) Håret blir inte sådär äckligt hårt, som det blir med vissa andra, men det håller ändå! :)
6. L'Oréal liss control. Vill du att ditt hår ska se mindre frizzigt och slitet ut - Använd Denna! Man kan använda den i både vått och torrt hår. Jag använder den i topparna varje gång jag tvättat håret, och även så fort jag tycker det ser frizzigt ut! Det blir väldigt smoooth!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0