Don't let the bed bugs bite.

Goddag. Idag har vart en inte så rolig dag hitills. Det har vart lite kallare idag. Jobbade från 9-3 och the stock room was a MESS för att vi fick miljarder lådor stock förra veckan och vi har inte plats för allt., så fick jag skit för att det var jätte stökigt, när allt jag hade gjort var att försöka få det att se bättre ut. Blää. Sen var bussen miljarder år sen, och jag är så less på att åka den bussen för den tar hundra år. Sen när jag kom hem berättar Andrea att vi har bed bugs i våran matta. EUW! Hon har nämligen fått konstiga bett på flera ställen på kroppen, och så var hon hos doktorn idag och han sa att det var bed bug- bett. Så kollade hon i hörnet i våran matta vid sängen, så kröp det ut en bug. EEEUUWW!! Detta land och deras JÄVLA heltäcknings mattor! När ska dom fatta att det är fult, äckligt och ohygieniskt som fan!!! Så vi sprutade bug-spray på och ringde vår real estate och föreslog att dom borde byta vår heltäckningsmatta. Hoppas dom gör det!
Det roliga är att hela min barndom typ så har mamma sagt när hon har nattat oss "Goodnight, Sleep tight. Don't let the bed bugs bite." Trodde aldrig att dom fanns på riktigt! Trodde bara det var nått man sa!


EUW!

Jobbet var annars dock ganska underhållande. Det kom in en tant som var snäll som jag stod och babblade career choices med ganska länge. Hennes words of wisdom was att jag skulle alltid välja det som jag tycker är kul och det som intresserar mig. Men hon sa också att jag va ung så jag hade tid att experiment med olika careers. Hon hade gjort mycket, hon hade en utbildning i business någonting, så hon hade det att fall back on. Sen hade hon vart aerobics instruktör och jobbat inom fitness branshen - vilket hon älskade sa hon. Efter det började hon jobba inom marketing, och sen advertising, och hade aerobics grejen vid sidan. Och nu höll hon på att utbilda sig till nått inom medical industry. Jag blev ganska inspirerad. Jag är ung, och jag har mycket framför mig. Jag behöver absolut inte välja ett yrke i framtiden och stick to it. Not that i was planning on it... Hehe.

Senare på dagen kom det in en mörkyhad transa med orangeblondt lockigt hår, solglasögon i håret, en vit spets bh på sig, en bar kulmage, kort liten prickig kjol (med betoning på liten!), en stor guldig väska och en röd läderjacka som han/hon (?) bar runt på. Och svin fult blått smink. Han/hon sa att han var celebrity och supermodel, och gick runt i affären länge och kollade och kläckte ur sig några roliga kommentarer 
"I hate being a supermodel, cause everything looks soo good on me!"
"I want something tight, and revealing.. you know.. something that just sais POP you know.. Do you have anything like that in here?"
"Cause you know.. I wanna look prettier than all the other girls!"
Haha, ja som sagt.. Jobbet var inte all bad idag iaf. Lite underhållande också!

Imorn är det som sagt min första lördag ledig på länge så ikväll ska vi gå ut! Hitills är planerna att köpa med oss vin och åka hem till Sanna och Jenny i Neutral bay och sen vet jag inte. Men party ska det bli hoppas jag :) Man vet aldrig vart kvällen tar en.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Puss !! ♥


Kommentarer
Postat av: Sara

haahahha

2010-11-01 @ 16:39:23
URL: http://litenvsstor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0