PANIK!!!!!!!

Jag har aldrig i hela mitt liv vart så rädd som jag var nyss. Aldrig. Ni kommer tycka att jag är hur töntig som helst, men fy i helvette jag fick nyss typ en panik attack och tårarna sprutade. Andrea kommer hem, tänder lampan i hallen och märker att det sitter en FET JÄVLA MEGA SPINDEL på väggen. Jag fattar inte vad hon håller på med, kollar ut mot andra rummet och ser den största spindel jag någonsin sett sitta på väggen i våran lägenhet. Den var ungefär lite större än min handflata! OCH JAG ÖVERDRIVER INTE! Underdriver snarare.

Vi båda började som sagt freaka (läs:skrika och gråta) och jag försöker panikslaget googla fram vad det är för spindel och om den är farlig. Vi kommer fram till att det är en huntsman en ganska vanlig spindel som är ofarlig för människor, fast jäävligt stora. Dom kan även bitas så att det gör väldigt ont, typ så att man får ett blåmärke, men mer än så kan dom inte göra. Så då försöker jag (fortfarande skikandes och gråtandes) googla fram hur man ska bli av med den. Fast bara tanken av att gå nära den ger mig typ en panikattack, och desamma för Andrea.

Till slut kommer vi fram till att vi ska knacka på hos nån granne och be om deras hjälp. Vilket dom säkert tycker är världens töntigaste grej eftersom det säkert är vardagsmat för alla Aussies. Men inte för oss. Så Andrea hittade en snäll tant som kom in och fick spindeln att krypa på ett paraply och sen skakade hon av den utanför fönstret.

Jag vill bara säga en sak: Aldrig aldrig aldrig aldrig har jag öppet fönster igen. Hade jag märkt den när jag var ensam och Andrea inte var här så kan jag lova att om jag inte hade svimmat så hade jag suttit inlåst på toaletten tills hon kom hem. USH!

Här kommer några bilder från google på en huntsman. Men Andrea han, mitt i all panik, ta kort så riktiga kort kommer sen.



Googla huntsman spider själva så får ni se.

Jag kommer aldrig kunna sova i natt!!


Kommentarer
Postat av: Michelleeeen

OH FYYY SATAN vilken äcklig jäkel! jag blev typ svettig av att se bilderna bara..

2011-04-05 @ 16:40:05
URL: http://michellejeng.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0