Birthdays 2007-2010

2007

År 2007 spenderades min födelsedag i Järvsö. Jag fyllde 16 och jag åkte skidor med familjen och hade det mysigt. Det var iskallt och frost på fönstrena kommer jag ihåg.

2008
Klicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bildenKlicka för att stänga bilden
image43Klicka för att stänga bilden
År 2008 var jag i Dubai på min födelsedag, och fyllde 17 år. Jag har alltid haft turen att oftast fylla år på sportloven.
Jag, Pappa, Andrea, Rasmus, Theo och Adam åt brunch på CoCo's. Jag kommer igår att jag åt en omelett med avokado! (Ser ni, lite minne har jag iaf!) Sen så gjorde pappa som han alltid gör; han sa till personalen i smyg att jag fyllde år så kom dom sjungandes med gratis tårta till mig! (den med grön text). Sen åkte vi till Mall of the Emirates och gick runt lite. På kvällen gjorde vi oss fina och gick ut och åt på en fin restaurang inuti Jumeirah Beach Hotel. Och då vart det såklart samma sak igen, efter middagen så kom personalen sjungandes med tårta (sista bilden)  till mig, och så spelade även live bandet "Happy Birthday" till mig. Det var fint!
Har nog aldrig blivit uppvaktad med så många tårtor som när jag fyllde 17. Sarah hade bakat tårta åt mig också, som vi åt lite av (trots att vi var proppmätta), sen när jag kom hem till Sverige några dagar efter så hade mormor också bakat en god tårta till mig. :)

2009

Min artonårsdag firades hemma i Sverige, och denna födelsedag var inte på ett sportlov. Jag blev dock uppvaktad på morgonen av min fina familj, och så hade jag sovmorgon och bara några lektioner i skolan. Sen åt jag god middag med familjen och Mega god tårta som jag själv bakat. Kan vara en av de godaste (och fettigaste) tårtorna jag ätit! Jag kommer ihåg en present som jag fick speciellt mycket denna födelsedag, en av de bästa jag fått. Och det var sånglektioner från Michelle och hennes Mamma. Som jag alltid velat ha! Efter det fortsatte jag självklart att köpa egna, för att det är typ det roligaste jag vet, och Bianca, min sånglärare är jätte duktig! 
Sen hade jag också fått min systemkamera som sen julklapp/tidig 18års present! :) Också en av de bästa någonsin!
Läs om den födelsedagen här.

Jag i en klänning lånad av Wafa innan middagen.


Firade några dagar efter med mina kompisar. Det blev ingen utgång, eftersom jag fyller ganska tidigt och inte många av mina vänner hade fyllt 18 än. Vi var ute och åt på tavernan istället och åt och det var supergott och supermysigt. Sen tog vi buss hem till en kompis och sjöng singstar med Abba låtar och festade till det lite. Mysigt!


2010


År 2010 fyllde jag 19 och jag och Michelle och Andrea var hos pappa i Dubai och hälsade på. Detta var även veckan innan Andrea flyttade till Sydney. Vi hängde på stranden på dagen och sen gick vi ut och åt sushi på en restaurang vid vattnet på kvällen. Och så drack vi supergoda mojitos! Mys! Jag fick en stor fin buckett rosor av pappa och som vanligt en supergod tårta. Mums! Och så fick jag min röda Olympus kompaktkamera som man bl.a. kan använda under vatten och så är den stöt tålig osv. Perfekt party kamera!

Många fina födelsedagar har jag haft! Nu ska jag fortsätta fira denna fina födelsedag. Bilder kommer senare idag eller (troligtvis) imorrn!
Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0