Hernandez

I början av andra veckan Johanna var här var vi på Lindt Cafét. Tog inga bilder där dock, kanske för att vi var upptagna med att bli attakerade av duvor. Inte nice!
På tisdagen efter jobbet så hängde vi med Mats och Danne, och gick på The Tourist på bio. Inga bilder från då heller men men, det var trevligt.
Onsdagen (efter jobbet) bjöd på Darling Harbor häng på eftermiddagen och mys middag på tapas restaurangen Hernandez på kvällen. Dom har god Sangria och goda tapas rätter, men framförallt så är atmosfären as mysig. Ja, jag är medveten om att jag låter som en gammal tant.
Johanna beställde chorizo och vitlöks kyckling och jag beställde garlic prawns och musslor i tomatsås med massa kryddor m.m. Har typ ätit musslor 1 gång innan och visste inte om det var gott men det var det. Man måste ju chansa lite ;) Det ser himla gott ut tycker jag iaf, det var därför jag var tvungen att pröva.

Sen beställde vi mojitos också och satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Detta var lätt en av de mysigaste kvällarna tycker jag!
Saknar redan min Johanna banana!


Kommentarer
Postat av: johanna

och jag saknar min paula!

2011-01-19 @ 08:28:58
Postat av: Michelle

Ååå så gott det ser ut!!

2011-01-23 @ 01:52:09
URL: http://michellejeng.blogg.se/
Postat av: Paula

Det var det !

2011-01-24 @ 06:17:11
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0