Favorit...

…klädesplagg: Just nu är det en svart kofta som jag fyndade på rean för 30:- som jag mer eller mindre slänger på mig över allting! Och mina högmidjade jeans!
…skor: Mina nyaste tillskott till familjen. JC skor över huvudtaget! Åh!
…väska genom tiderna: Balenciaga motorcycle bag. SÅ snygg och passar till allt!
…dryck: Vatten! Vissa dricker för lite vatten, jag skulle nästan säga att jag dricker för mycket. Jag klarar mig knappt i en timme utan vatten. Måste alltid ha en vattenflaska i väskan, eller ett vattenglas bredvid mig!  
…drink: Mojitos!

ph: by me
…stad: Svårt.. Om jag bara får välja städer som jag varit i så ligger nog New York, Sydney och Dubai på delad första plats. Dom är favoriter alla tre fast på olika sätt!
…artist: Behöver jag ens säga detta? Christina Aguilera ofcourse!
…musik: Soulig och Jazzig musik är nog min favorit typ av musik, fast jag lyssnar på ganska blandad musik! Mitt username på Spotify är "paaulaa", så är ni nyfikna är det bara att söka på mig och bläddra igenom lite av det jag lyssnar på! Fast jag lyssnar inte alltid på musik på spotify men där har ni lite av sånt jag gillar!

ph: google
...sångröst: Förutom Christina, så Haley Reinhart, Amy Winehouse, Adele, Etta James, m.fl. Souliga power röster typ!
…stilicon: Alla möjliga. Allt från Olivia Palermo, Sienna Miller, Ashley Olsen, Lauren Conrad osv. till massa olika människor på lookbook och olika bloggar osv.

google
…parfym: "Shower Fresh" från Clean och "Eau Mega" från Viktor & Rolf är mina standard parfymer. "Shower Fresh" använder jag mer vardagligt och "Eau Mega" använder jag när jag vill lukta extra gott!
…magasin: Har ingen absolut favorit, men de flesta modemagasin skulle jag nog säga. Det är bara dom jag läser.
…serie: Grey's Anatomy, Private Practice, Vampire Diaries, Gossip Girl, Vampire Diaries, 90210! Fast mest Greys!
…blogg: Andrea kommer mobba mig nu, men Niotillfem!!

Hon skriver underbart. Fotograferar underbart. Och varje inlägg känns genomtänkt och fint ihopsatt. Hon bor i New York, har en snygg pojkvän, köper fina saker som skor och väskor och har ett roligt och händelserikt liv (verkar det som). När hon inte jobbar på sin reklambyrå i NY så åker hon till hennes familjs hus på franska rivieran, eller till LA, San Francisco, Stockholm eller går på tjusiga middagar och maskeradfester med hennes vänner. Ungefär livet man vill ha alltså.
…person: Jag har många favoritpersoner! Mest mina finaste vänner och min mamma, syster och fina familj och så! Sånna som bryr sig om en och tycker om en när man egentligen inte ens vet varför ibland, dom bara gör det!♥


Kommentarer
Postat av: Andrea

Roligt inlägg! och jag mobbas inte för att jag inte gillar niotillfem, utan för att Paula är en tönt mest ;) (meddelande till läsare, hehe)

2011-09-14 @ 15:07:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0