Paradise

Hoppade på bussen till Chetumal fredags, med två jättesnälla aussie tjejer som jag träffade på Weary Traveler. På vägen träffade vi en holländsk tjej också, och vi blev snabbt kompisar! Vi reste hela dagen i princip. När vi kommit fram till Chetumal så hoppade vi på en båt till Belize. det var en rolig resdag dock! Vi kom fram till Caye Caulker vid sju tiden kanske, och jag kände direkt att det var rätt val att åka tillbaka. Det första dom säger när man går av båten på bryggan är "Welcome to Caye Caulker, Welcome to paradise!" på skön jamaikansk dialekt. Och så är det verkligen!! Man känner direkt av den sköna, avslappnade karibiska känslan, och det första man hör är reggaemusik strömmande ur högtalarna från närmsta strandhak. 
 
Vi gick direkt till Bellas hostel, som är det andra hostelet på ön (det finns bara två). Dom hade, precis som alla andra ställen, fullt, men ägaren är en flummig kille med noll koll, och han ba: Det är helt fullt tyvärr, men om ni vill så får ni ju sova på madrasser på golvet? Så det gör vi nu! För ca 25kr natten! Helt sjukt värt! 
 
Hostelet är jättemysigt. Alla är ihoptryckta i 3 rum, och på övervåningen finns ett litet kök och en veranda där alla hänger hela dagarna. Man känner sig som en liten familj. På kvällarna är det bästa förfesterna innan man drar vidare till I&I Reggae bar. Och när det stänger vid 1 så går alla vidare till Oceanside nightclub. Enda nattklubben på ön med sandgolv och rolig dansmusik!! Åh vad jag älskar Caye Caulker! Andra gången jag är här och gud vad man lätt fastnar här!! 
 
Idag blir det häng vid the Split (längst ut på ön där man badar, och hänger på en skön bar som ligger där), och sen får vi se! Har inte kommit så långt än. Så himla lat. Fick lite frukost av en kille på hostelet så nu är det bara att byta om och börja röra på sig. Men ingen stress. "Go slow" är ju mottot på ön! 
 

Kommentarer
Postat av: maria

åh snälla blogga lite oftare snygging <3

2013-01-22 @ 13:48:11
URL: http://mariakalllmans.blogg.se
Postat av: Andrea

Ja BLOGGA OFTARE!!

2013-01-24 @ 08:18:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0