RIP Heath Ledger.

Tydlgen så har Heath Ledger dött ! :O Han hittades död i sin lägenhet.  Det är inte helt klar hur han dog än , men han hade nån sjukdom och hans familj säger att han aldrig skulle ta självmord eller något sånt... Men det fanns typ piller utspridda i lägenheten... hmm.. Man vet ju aldrig med kändisar ! Dom blir ju typ galna av kändisskapet!
Det blir iaf ingen Bögfilm nr 2. (Brockeback  Mountain). Jake Gyllenhall must be really sad ! :P
Men jag tycker synd om hans lilla dotter !!



Annat än att läsa kändisskvaller, så sitter jag och laddar ned musik som jag ska lägga in på mobilen! ÄNTLIGEN lite ny buss-musik! :D Jag har tänkt att jag ska byta jätte länge men det har aaldrig blivit av , så först blev det en grov rensning, och nu har jag lite nytt :) Fast först måste jag lyssna igenom alla nya och se om dom är bra och så!

Haha på tal om min mobil, det skulle inte förvåna mig om den dog snart ! Jag tappar den typ HELA tiden! Jag skojar inte ! Igår tappade jag den 3 ggr ( på HÅRT golv!) Och idag tappade jag det på asfalten i skolan ( eller ja,utanför) PLUS en gång till.  Så den har typ repor och sånt över hela. Inge bra Paula!
(nu hände det nått med texten och det funkade inte att fixa tillbaka)

Det har varit en ganska lång skoldag idag . Och efter gick jag till "Räkne Stugan" för att räkna matte i en timme . Eftersom vi har prov imorgon.. Det gick bra :)

Nu ska jag gå och äta och sen ska jag nog plugga ännu mera matte!!
<3 Pusspuss


Kommentarer
Postat av: Andrea

Han hade inte alls en sjukdom..han hade typ sömnproblem. Är vad jag har hört iaf.

2008-01-23 @ 22:31:58
Postat av: paula

aja , hur som helst så är han död . god knows why !?

2008-01-24 @ 16:57:47
URL: http://paulasimons.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0