I'm MAD !

Go to sleep bitch
Die, Motherfucker, die
Times up bitch, close your eyes
Go to sleep bitch
Why are you still alive?
How many times, I gotta say close your eyes

Förlåt, jag var tvungen att ta ut "lite" Aggressionerr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Har annat att göra...

HEJ ! Sorry för att jag e lite seg på att skriva nuförtiden .. eller rättare sagt typ aldrig skriver.. Men jag har så mycket att göra hela tiden.. så jag glömmer. Jag dansar 5 timmar i veckan nu , och sen har jag ju precis som alla andra en massa plugg, plus att jag måste ju hinna med att träffa mina kompisar med !! Så for now om jag bloggar för sällan så vet ni iaf varför !


men jag kan lägga in lite bilder från senaste tiden :) så ni vet att jag lever iaf ;D


(jag i rosa. Bild 1: När vi uppträdde med SS på Stora Torget på Kulturnatten.. Bild 2: Senare på kvällen när vi uppträdde på Birger Jarl)


1. Jag och några kompisar på en fest för ett tag sen :) (jag vet att jag ser ut som en.. jagvetintevad)
2. Jag och Camille, båda två lite "glada i hatten" ;P haha


Jag och några andra på kräftskiva hos Anna för typ en månad sen!

Nu hinner jag inte mer.. jag ska åka iväg och träffa micha och senare ska vi eventuellt på lite party party!
Puss !

NOOOOOOOOOOOO

Jag vill gråtaaa !! Assssååå jag döör. I was wrong about yesterday, vi reser den dagen när konserten är och kommer fram natten dagen efter!!!!! ::( :'( Det är typ som att nånb försöööker såra mig !!! I wanna go soo bad !! Jag ska försöka få pappa att boka om flygbiljetterna så vi kommer dagen innan eller nått !!!

:(

Aah so we meet again CHRISTIINNAAAA !!!

OH MY GOD !! I HAVE EXITING NEWS ! Ja, jag har som många andra, en barndomsidol som alltid alltid kommer att vara min stora "idol". Hur töntigt det än låter. Ni vet vem det är. jag har skrivit om henne förut: Christina Aguilera! Det är inget jag skäms över även om det kanske känns lite "hej jag är en 10-årig liten tjej".. Det är fakta; I'm a BIG fan helt enkelt!

Och jag fick JUST reda på att en av de första dagarna jag kommer att vara i Dubai (några dagar innan höstlovet) och hälsar på min pappa så kommer CHRISTINA AGUILERA ha konsert i huvudstaden av UAE (landet som Dubai ligger i). I Abu Dhabi!! . Den 24 Oktober !! :D JAG MÅÅSTE GÅÅ !! Det är ödet !! JAG MÅSTE !! Jag och min syster är överlyckliga ! (Hon lite mer i smyg än jag då :P ) AAAAAAAAH I'm freaking out right now ! JAG MÅSTE !! Nu ska jag maila min pappa och säga åt han att fixa biljetter !!

Så såg hon ut sist jag såg henne den 26 September i Globen 2003!!



Bild från hennes Back to Basics tour!


ÅÅH jag MÅSTE MÅSTE se henne på höstlovet! I'll do whatever it takes!!

LOVE !



Hoppas hoppas hoppas det går !!

Puss

4 minutes

Om ni undrar varför jag är frånvarande så är det för att jag har miljaarder saker att göra nuförtiden! Dansar, pluggar, skolan m.m.. ni förstår nog! Så jag hinner aldrig blogga!! Men jag försöker så fort jag har tid.. vilket jag inte har just nu !

Puss

Christina Strikes again

My favorite har en ny låt! Hon uppträdde med den på VMA's och jag typ älskar den redan! I hope she's working on a new album!! :D Haha dork! :P Thats meee !

Här är hennes VMA performance (som börjar med en omgjord version av Genie in a bottle) : http://www.youtube.com/watch?v=ZByyxsRxmBY
Och här är låten!!:



Den är så annorlunda tycker jag ! Jag diggar den. She always knows how to come up with something we haven't heard from her before! Jag älskar hennes stilbyten, både i stil-kläder smink och sånt och musikmässigt!!
I love her! Loser fan nr. 1 ! Hahahah

Godnatt på er !
Puss
/Paula

Tabitha & Napoleon

And they did it again! De flesta av mina favoritdanser från So you think you can dance är koreograferade av Tabitha & Napoleon. Så sjukt talented !! Här är en till av mina favoriter:


(STOPP!! ni som följer so you think you can dance på TV; jag vet inte om dom har visat den här dansen än.. så kolla inte om ni inte vill se den i förväg!.. Jag har aldrig tid att titta på SYTYCD längre så jag kollar på youtube istället ! :D)

Will & Courtney dansar till Like you'll never see me again - Alicia Keys. Choreographed by Tabitha & Napoleon!

Storyn (jag älskar danser med en liten historia!) är att will är typ ett "spöke" och hon typ önskar att hon kunde få turn back time vara med han, eller säga någonting till han en sista gång.




Lyrical Hip Hop, once again.
Men dom är grymma !! Man blir så himla "moved" by it lixom!

Samma med den här. Detta är dock inte Tabitha och Napoleons koreografi, det är Tyce Diorio. Och det är inte hip hop heller, men dom är grymt duktiga!! Dansat av Joshua & Katee.

(IGEN jag vet inte om dom har visat den här dansen än..)


Wow visst!?

Haha nu ska jag sluta tjata om dans och gå och duscha !

Puss!!

i got in one little fight n' my mom got scared and said your movin....



På lördag ska vi ju som sagt uppträda! Det kommer bli kul, men folk kommer typ att undra vad vi håller på med :P haha nerå men det är en rätt flummig dans! Vi ska ju dansa Hype till fresh prince. Och ha på oss färglada kläder och allt, just like him ;D hahah. Men det kommer bli jättekul! Hoppas jag hinner friskna till helt tills dess. Känner mig fortfarande lite sjuk :( Men men ..

Puss!

NY-streetstyle


Så snyggt! Som sagt så älskar jag kontraster! Den mörka oufiten till det ljusa håret. De höga sexiga klackarna till en slapp t-shirt. I love it helt enkelt !

I övrigt så har jag inte så mkt att säga idag..
Puss

Monday afternoon

Tjabba! Idag är det måndag och jag har haft många tröga lektioner, men nu har jag slutat!! Och ändå sitter jag kvar i skolan.. wtf?? I haven't gone mad, jag lovar :P jag lovade att jag skulle vänta på michelle tills hon slutar.. Så nu sitter jag här i biblioteket med min dator och pluggar lite.. Senare ikväll så har vi* dans med Otto! Yaaay. Det ska bli kul!
*Vi= Jag, Michelle, Madde, Siham och Jennyfer. Yes it's true, vi alla dansar tillsammans nu! Fast bara 1 gång i veckan. De andra två gångerna i veckan som jag dansar dansar jag ju med Street School. och VET NI !? Vi (Street school)  ska uppträda på Kulturnatten (Här i Uppsala)!! Någon gång mellan 15-17 på stan och sen nån gång kl 00-01 på BJ !! Inte för att typ nån av oss är över 18 och kommer in på BJ annars :P men vår danslärare fixar det, eftersom vi faktiskt inte ska vara inne bland folket utan på scen så går det bra typ.. :) I'm so exited. Men vi började med koreografin igår, och kulturnatten är på lördag.. Så det blir ganska tight med tid att lära sig koreografin då.. Vi hade igår och sen 1 gång till på onsdag och sen på lördag ska vi uppträda!! Okej, väldigt tight! :P haha 1 vecka. 2 gånger på dansen. Men det klarar vi! :D Hoppas det går bra bara! Vi ska ha på oss färglada adidas tröjor, helst lite stora i storleken. Så om nån har någon sån att låna ut så är jag väldigt tacksam!! :D

Haha aja, nu ska jag skriva klart min historia artikel och sen ska jag titta på gossip girl!! :D haha för i have som time to kill, michelle slutar 20 i 5, och det känns bara så onödigt att åka hem emellan :P...

Puss !

Min lördagskväll

Såhär ser min lördagskväll ut! :

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/d3/Keeping_the_faith.jpghttp://pudding.blogg.se/images/2008/kinapuffar_1202755615_1924173.jpg

Och té och en massa filtar över mig!

Booring! Men jag försöker som sagt bli frisk..
Jag hatar att vara sjuk!!
:(

Puss
Hoppas ni har kul iaf!

Chai Latte

Den blev jättegod! Jag gick efter det här receptet:

Ingredienser

1 st


2 dl vatten
1 bit färsk eller torkad ingefära
1 bit kanelstång
4 kardemummakärnor
1–2 tsk svart te
1 dl mjölk
2 tsk råsocker eller strösocker (eller mer)

Fast istället för kanelstång hade jag kanelpulver, och jag hade inte stora kardemummakärnor utan jag hade några små bruna. Och istället för råsocker så hade jag farinsocker och honung! Men det funkade lika bra ändå!

Såhär gör man:
Lägg i alla kryddor i en kastrull med vatten. Småkoka i 5 minuter med lock. Lägg i téet och koka ytterligare 5 minuter (med lock). Värm mjölken och skumma den. Sila te/krydd vattnet och häll i det i en kopp. Lägg i honung och farinsocker (eller vanligt socker). Häll i mjölken och rör lite med en sked. Sen får man smaka av, om det behövs lite mer te/kryddor eller om det behöver mer honung/socker. Jag satte i lite te-kryddmix i en te-sil och lät den ligga kvar i koppen! Man får helt enkelt smaka av lite och göra som man vill! ;)

Puss

Sjukling.. :(

Hej hej! Idag är jag ännu sjukare :( not very nice! Jag har typ legat i sängen hela dagen, och kollat på so you think you can dance.. Och druckit en massa té såklart! Med ingefära i (som min michelle har lärt mig!) <3

Igår kväll gjorde som sagt jag och min familj pizza. Min blev JÄTTE god! Efter pizzabakandet så åkte jag och träffade Nishat och MIchelle hemma hos Nishat. Vi skulle egentligen ha "filmkväll".. Men vi hann aldrig börja kolla på någon av filmerna. Eller jo, vi började kolla på ena, men jag däckade direkt (pga. att jag inte mådde så bra) och det gjorde dom också efter ett tag. Haha.. Vi hade fullt upp med att sitta och prata! Men det var mysigt med lite girls night iaf! :)

Idag ska jag verkligen inte göra något kul.. Mamma har köpt en CHIC tidning åt mig så den tänkte jag krypa ner under täcket med och läsa.. Sen kollar jag kanske på nån film ikväll om jag orkar, fast jag tror att jag ska gå och lägga mig tidigt för att jag MÅSTE bli frisk till imorrn! Då har jag daans ju!

Nu ska jag leta efter ett recept på Chai Latte, som jag blev väldigt sugen på nyss.. Sen får jag se om jag har lite ingredienser så jag kan koka ihop en! :)

http://bloggbilder.aftonbladet.se/images/13179/img_46e7e628e743e.jpg


Aja.. tråkigt inlägg men jag orkar inte anstränga mig..

Puss!

Pizzabagarn

Hej hej! Jag vaknade imorse med väldigt ont i halsen :( Jag har blivit förkyyld, precis som alla andra i Sverige den här tiden av året.. :/ ..Tur att jag är ledig idag då, och att det är helg! Så hinner jag nog friskna till tills på måndag! (Förhoppningsvis till på söndag, eftersom jag har dans då! )

Idag var jag och fixade håret hos mami. Blonda slingor, som vanligt.. Men jag ska dit nästa fredag igen och klippa till det lite. (Vi hann inte det nu). KANSKE en halv cm eller nått på längden och sen så ska jag klippa upp det :) .. Det är så platt och tråkigt nu och det blir såklart ännu plattare när det är så långt, och jag vill ha lite "lyft" i håret. Men jag vill inte klippa mitt långa hår som jag har lyckats spara ut! Jag har aldrig haft såhär långt! Hahah nu börjas det , massa tjat om mitt hår igen :P haha.

Ikväll så ska jag nog bara stanna hemma. Andrea och hennes pojkvän kommer hit och vi alla ska göra pizza! Och äta den såklart ;) Så det blir nog mysigt. Plus att jag måste vara hemma och ta det lungt lite så att jag blir frisk!

http://www.cosmoproducts.com/img/main_pizza.jpg
Mums!
Jag älskar "italienska pizzor" med typ champinjoner, mozzarella och rucola på! (m.m) Jag tror jag ska göra en sån idag! :D

Puss !


Mysse-tider

Jag är inte en vintertjej. Jag hatar kylan. Jag hatar slasket. Jag hatar mörkret. Jag hatar de tjocka vinterjackorna. Jag hatar vinterskor, som man ändå alltid fryser i. Det finns altså mycket jag ogillar med vintern!

Men, det finns en sak som får mig att smålängta lite till kylan och vintern lite i smyg. Man kan ha så mysiga mössor på huvudet. Jag älskar att ha mössa på mig, det blir lixom så varmt och skönt om huvudet PLUS att om man har en riktigt bad hairday, på med myssen!! :). Jag har faktiskt börjat smyganvända mina mössor redan.. Inomhus mest! Jag går typ alltid runt med mössa hemma. Mest för att jag har tappat bort alla mina hårspännen och jag behöver någonting som tar bort min highly annoying lugg från ansiktet, men också för att det är skönt!


Yes, you heard me.. jag längtar faktiskt liite till mysiga mysse tider !

Puss !

Varva ner !

Hejhej!
Idag mår jag inte så bra.. Har haft ont i magen hela dagen :/ .. Aja.. Jag var hos tandläkaren imorse och borrade! Första gången jag borrade med bedövning (andra gången jag borrade över huvud taget). Det var inte så farligt som jag trodde! :) Men sen såg jag retarded ut resten av dagen! Haha ena sidan av min mun typ hängde ner medan den andra var som vanligt :P. Jag såg riktigt weird ut! Hahah, alla började skratta när dom såg mig! Men sen gick det över ganska snabbt!

Eftersom jag är ledig på fredagar så börjar helgen för mig idaag! :D Så jävla skönt, eftersom jag var så himla trött idag! Höll på att somna på bussen! VET NI vad som äcklar mig sjukt mycket.. När folk med antingen jävligt äckligt, otvättat hår eller bara onödigt mycket vax i håret lutar sig med huvudet mot fönsterrutorna i bussen!! Det blir ju feta flott-äckel fläckar, som gör så att man typ inte vågar sitta näära fönstret sen, för att man inte vill ha en massa flott på sina kläder. Så ni som brukar luta era huvuden mot fönstrerna i bussen, se till att ha TVÄTTAT hår!!  Och om ni har vax i håret , så kan ni ju bara låta bli att luta er!! It's gross i varje fall! .. haha aja
På tal om hår så ska jag npg till mamma imorrn och fixa utväxten! Och kanske om hon har tur så får hon toppa mitt hår lite också! :)

Ikväll blir det nog myskväll farmför en film. Jag behöver vila upp mig lite, jag har både sovit dåligt och varit sjukt stressad i veckan! Så ikväll ska jag varva ner lite. Kanske ta ett långt vaarmt bad också!


Skönt!


(haha, jag kom på, när jag laddade upp den andra, att jag har en liknande bild på mig själv)

I dubai för nått/några år sen.

Puss !
Dö inte i skolan imorrn nu! ;P

AAARRRRGGGHHH)=("&#)("/)?#(&#"=)&"=)(/¤#)(

Jag tycker att det är så komiskt, att humör och hur man mår och hur man känner, kan skifta så mycket från dag till dag! Igårkväll var allt frid och fröjd. Ikväll så är allt raka motsatsen typ. Jag vet inte vad jag ska gööra!! Jag hatar när folk lägger press på en , speciellt sån här press!! Dom FÖRSTÅR ju inte! Är det inte lite konstigt att alla 17åringar i min omgivning verkar förstå mig och tänka vettigt, men när jag försöker förklara det för en 45 årig kvinna a.k.a min mor, så är det tydligen helt obegripligt!? Wft! Låt mig göra som jag vill göra och inte som du vill att jag ska göra !! Det är mitt liv, och det är jag som väljer hur jag vill leva det!!

Som ni kanske förstår så är jag lite irreterad just nu, och det är nog inte så svårt att lista ut på vem. Jag var bara tvungen att skriva av mig lite. Kanske inte så underhållande att läsa om men jag orkar inte sitta här och skriva ett "Hej hej, jag mår bra bla bla bla" inlägg när jag är irreterad, stressad och arg!

GOD NATT!


Jag kom meeeeeeed !! :D

Jag sökte till en Streetdance grupp på Uppsala Dans Center där jag dansar som heter "DC Streetschool", och jag fick reda på idag att jag kom med! Vi kommer att lära oss grunderna inom alla Hiphop/street stilar och sen senare på året så kommer vi börja tävla och uppträda på olika ställen m.m. Det är 14 st i gruppen och jag känner de flesta sen innan!! Bl.a. Johanna, Camille, Sasha m.m. Det kommer att vara 2 ggr i veckan ca 2 timmar varje gång, plus att jag får välja till en valfri kurs som ingår (Street La Style med Otto kmr jag som sagt välja) Så då kommer jag dansa 3 gånger i veckan.(ibland kanke till och med mer om vi dansar i skolan m.m.)

I'M SOO HAPPY !!!! Jag och johanna har verkligen gått och väntat på besked i typ en hel vecka nu och varit jätte spända båda två! YAAAAAAAAAAY :D:D:D:D:D:D

Dancing is my PASSION !


Puss & Godnatt!<3

Dansdansdansdansdansdans.....

Tjabba!
Ja ni.. man kan ju undra vart jag har hållit hus :P .. Haha. Ni får en liten snabb-sammanfattning:

Hela förra veckan dansade jag som sagt varje dag. Och när jag kom hem varje dag hann jag inte så mycket mer än att äta, duscha och gå och lägga mig..
   I fredags var jag som sagt hos kusinerna på kräftskiva. Det var trevligt och det var roligt att träffa dom, och även roligt att träffa min syster som jag aldrig ser röken av these days. (Hon har ju börjat plugga.)
   I lördags så var jag hos min kompis Anna på kräftskiva. Det var också väldigt trevligt! God mat, Goda drinkar, trevliga tjejer, mycket dans. Hahahah.. let's leave it at that.. :P
   I söndags var jag och dansade Igen! Det var som vanligt kul!
Samma med igår, då var jag också och dansade. Men då var det till skillnad från förra veckan inte öppet hus längre. Utan det var kursstart! Madde, Jennyfer och Michelle ska dansa med mig den här terminen! Yaay ! Det blev Street Nivå 3 med Otto. Sen så kmr jag antingen anmäla mig till House också, eller så händer det nått annat. Som jag inte vill berätta än. Men jag skulle få mail om det antingen igår eller idag.. Så HOPEFULLY kommer det snart!! Jag kan inte väänta läängreee !! Aja, om "det" går som jag vill att det ska gå så berättar jag ju såklart det för er. Annars så håller jag det nog för mig själv. Men håll tummarna för mig!!!!!!!

Nu ska jag sluta tjata om dansen för den här gången iallafall. Haha. Annat än det så går jag bara i skolan och sånt ointressant... 

Jag ska försöka komma igång med bloggandet lite igen, men det går lixom i ups and downs.. Ibland har man ingen lust helt enkelt, och ibland finns det inget att skriva om heller.. Men jag ska försöka bättra mig. (Det där har jag skrivit 1000 gånger nu, i know :P )

Aja, nu ska jag fortsätta plugga sam-juridik. Boooriing. Lite komiskt att jag går just den linjen och tycker att det är piss tråkigt. Men tro mig; Sam Juridik och Kriminalteknik låter mycket roligare än vad det är!!

Hittade en cool bild nyss :) :

Love it ♥

See ya ;D
Puss

RSS 2.0