Allblack

Lefashion
Awesome bild! Awesome skor. Awesome setting.


Lots going on..

Min dag har bestått av sovmorgon till 13.20♥, skola, stan med min Wafi Pafi, och dans i några timmar! Rep inför föreställningen och rep inför Onsdag! Kul kul! Men till föreställningen ska jag bara vara med på halva, och på onsdag ska jag vara med på andra halvan, så idag fick jag köra ALLT efter varandra, medans de andra bara körde sin halva! Dom blev trötta, men jag blev helt dööd!



Nu ska jag gå och duscha och tvätta mitt hår (believe me, det behövs!!), och sen ska jag gå och lägga mig för att jag är helt dööd som sagt!

Goodnight♥


Lucia Movie Night


Det är typ det bästa jag vet i december! Det är så mysigt. Så bra stämning. Så roliga människor. Oftast väldigt bra filmer. Och också väldigt kul att "övernatta" i en biosalong med en massa folk! Som sagt, det är en av de roligaste händelserna i december tycker jag, och jag har varit där 3 år i rad nu. OCH I ÅR KAN JAG INTE GÅÅÅÅÅÅÅÅ :'( :'( :'( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I'm so sad!!!! Men jag jobbar hela dagen efter! Det är föreställningsdagen för DC och jag både medverkar i föreställningen och jobbar från tidigt på morgonen! Så jag måste vara pigg och alert, och då passar det inte direkt att ha varit uppe hela natten och tittat på massa filmer! Eftersom att det är jag som ska hålla koll på det mesta bakom kulisserna, vart folk ska vara, när dom ska in på scen osv, så går det ju inte riktigt att jag har dygnat precis innan! :(
Som sagt , jag är verkligen ledsen över detta! För det är ju bara en gång per år! Men måste man så måste man!
Men jag tipsar er som aldrig har varit där, och har möjlighet att gå i år: KÖP BILJETTER NU! Det är så himla roligt och lätt värt pengarna och att vara helt död dagen efter!!

Jag kommer ihåg förrförra året, när jag och Michelle gick. Vi skulle till skolan dagen efter, och jag skulle vara med i en Lucia föreställning. Jag hade bara en liten roll och tänkte att: äsh det går nog bra även fast jag är lite trött och inte har sovit. Sen ringer en av dom som hade hand om det på morgonen och sa att huvudrollen hade backat ur (det var en teater+ dans) och frågade om jag kunde ställa upp istället ! Och jag tyckte det var så själviskt av personen som var huvudrollen att backa ur, eftersom då skulle dom vart tvungna att skita i allt, så SKITTRÖTT som jag var åkte jag in tidigt till skolan och började plugga manus. Och några timmar senare stod jag där på scen och spelade huvudrollen. Haha! Den kan jag dock inte köra den här gången eftersom DCs föreställning är liite viktigare!


kate moss christmas collection

66607446.jpgkatecoat.jpg image by p0lkad0t23

Druckit glögg med familjen och haft det mysigt! Nu blir det 90210 och sen lite (endast lite) plugg.

By the way så tror jag att jag har bestämt mig! I'm cutting it off!


Mysdag!!

Hello! Jag har haft världens mysdag med Selma och Johanna! Det började med loppis imorse! Det var inte så mycket folk idag eftersom alla julmarknader och sånt började på stan idag. Men jag blev ändå av med lite skit och fick ihop lite pengar! :) 

Efter loppisen så åkte vi hem till mig och åt nybakta lussebullar och pepparkakor och lyssnade på jullåtar! Lite adventsmys sådär :D! Sen fick vi en liten impuls att åka till Adventsfyrverkerierna, som vi egentligen hade tänkt skippa. Så 10 minuter senare stod vi utanför bilen och kollade på fina fyrverkerier! Sen vart det en snabbis till Gränby Centrum, sen fick jag skjuts hem :)



Mamma har även julpyntat här hemma idag! Så nu har jag värsta julkänslan! :D Åh i love this! Not nessecarily just julafton, utan mest the time leading up to it! Älskar känslan helt enkelt. Julmusik. Julfilmer. Julbak. Julpynt osv! Bara därför ska jag ladda ner mina favoritfilmer nu! Julfilmer altså. Kollar på dom varje år! :)


Första Advent

Idag ska jag hinna med mycket! Jag, Selma och Johanna ska stå och sälja grejer på loppis idag! Massa gamla kläder som vi inte har någon nytta av. Tänk vad bra, bli av med dom gamla kläderna+få lite pengar=kunna köpa lite nya kläder! Haha. Sen lite extra julklappspengar är ju inte helt fel heller!


Tände första adventsljuset nyss. Mysigt!!
Yup, första advent idag! Vilket innebär fyrverkerier i stan! Adventsfyrverkerierna är så fina varje år! I look forward to it. Konstigt nog så har jag haft typ julkänsla i två veckor redan! Det känns som att det brukar dröja till typ 3e advent tills man känner nått. Men i år är det annorlunda! Jag vet varför också, men det är fortfarande hemligt.. :)

Jag tror att jag har dans ikväll också.. Extraträning. Men jag vet inte, för dom brukar ändra dom snabbt, och hela tiden, så vi får se. Men annars har vi ändå extraträning imorgon inför dansjobbet i Tierp på onsdag!

See ya!


Gåshud!


En av mina favorites med Christina Aguilera. Låten är originally av en av hennes favorites: Etta James. Christina har gjort cover på den här och sen även en massa andra artister, bl.a. Celine Dion och Beyoncé (i filmen när hon spelar Etta James). Men the "Christina version" slår allt! Om ni inte får gåshud på 2:37 på videon så vet jag inte riktigt om jag kan kalla er mänskliga!! There is nothing, NOTHING like her voice!


Saturday

Mornin'! Igår var en crazy kväll! Haha. Det började med förfest i årsta, och sen bar det av till bj. Vi shaked our asses off som vanligt och sen blev det nattbuss hem! Haha, jag älskar nattbussen ibland. Så jävla underhållande!

Idag vet jag inte vad som händer.. Kanske träffar Madde.. Eller tränar med Selma. Eller båda? Eller inget? Haha vi får se vad jag orkar helt enkelt. Har legat och kollat på typ "tinas cook-a-long" (av alla program?) nu på morgonen. Faktiskt lite underhållande! Jag älskar matlagningsprogram, för man blir så inspirerad till att laga nya maträtter! När jag flyttar hemifrån kommer jag inte vara den som typ lever på nudlar. Jag kommer typ laga massa lyxmat hela tiden xD. I like cooking!

Beslutsångestbarn som jag är, så har jag fortfarande inte bestämt mig vad jag ska göra med mitt hår.. Kanske blir det kort ändå? Igår var mitt hår as fult förstår ni, så då fick jag nog. Men det är ju olika hela tiden.. Ibland är det ju väldigt fint att ha långt hår.. Hahah i hate this :P Vilket dilemma!



Nu ska jag gå och dricka en massa te för att jag fryser ihjäl! My house is freezing sometimes!
Peppermint tea!♥What else!?

See ya !


Tonights gonna be a good night!

Aloha! :) Min fredag har vart bra! Jag har till och med varit vaken på alla lektioner idag! Haha. Ikväll blir det utgång! Jag, Selma, Madde, Michelle och Sevgi börjar förfesta hos några i luthagen, och sen blir det probably Bj! Hope you have a greeat friday night!


Cheers mate!


Stepping baby

Hello. Religionsprovet gick as bra, och jag är riktigt stolt över mig själv. Eller nej, jag är inte stolt över mig själv(som skjuter på plugget till sista sekunden), utan snarare över min inlärningsförmåga. Jag har halvsovit på alla hinduism lektioner på religionen, och jag pluggade ingenting igår. Sen åkte jag till skolan, pluggade i typ 45 minuter innan provet, och sen gick jag och skrev det och så gick det bra!! MYCKET bättre än förväntat! Awesome! Jag önskar att det alltid kunde vara så. Men nej, min hjärna typ väljer vad den vill ta in och vad den inte vill ta in.. Haha

Efter skolan så var jag på dansen. Popping med Erik idag. Och det gick också förvånansvärt bra! Jag har vart där typ 3 gånger, och på en lektion satte jag hela koreografin till uppvisningen. Eller ja , introt till våran "stora nummer". Det är ett stepping intro och det kommer att bli skit coolt!

Mina dans tjejer! Btw så har vi dansjobb nästa vecka på en modevisning i tierp (av alla ställen?) haha. Men det ska bli kul! 

After le daance mötte jag upp Selma och Johanna och vi gick och åt middag på panini, för att vi var tvunga att Fira en sak! Jag måste bara säga att I am really proud of my friend right now! Så därför var vi ute och firade lite! :) Det var mysigt!!

And now: Sleepy time!

who gon' run this town tonight

Only thing that's on my mind is who gon' run this town toniight. Nej jag skoja, the only thing that's on my mind is den låten! Fyfaan vad den fastnar!!


Short hair? Yes, No, Maybe? Jag troor att jag bestämt mig för att behålla mitt långa. Toppa det måste jag göra men jag ska nog inte klippa av det. Dels för att jag vet att jag kommer ångra mig (det gör man alltid) men den största anledningen är att jag vill ha långt hår på studenten! :) För stundentmössa+långt hår= mycket finare än studentmössa+kort hår. Hahah, vilket wierdo anledning. Men ja.. Jag väntar nog ett tag!

Jag tror jag aldrig har snoozat så mycket som jag gjorde imorse.. Jag brukar vara den som går upp typ samma sekund som klockan ringer! (Fråga min syrra! Hon blev helt amazed av att jag gick upp så snabbt när vi sov i samma rum nån gång. "Vad GÖÖR du!?" tror jag hennes exakta ord var.. hehe) Men imorse vet jag fan inte vad problemet var. Tror det är för att jag är så trött och stressad nu för tiden. Har haft typ huvudverk hela veckan, typ "spänningshuvudvärk".. Så när Johanna smsade mig och frågade om jag ville träna imorse så var jag iiinte så sugen! Har kommit in i en liten lat-period. Har inte tränat (förutom dansen) på några veckor. Men i'll be back Nautilus! haha.

Nu ska jag åka till skolan och sätta mig i biblan och plugga religion!
(Ett tips! Blogga inte och måla naglarna samtidigt. Råkade nyss ha ut halva nagelacket på bordet. Woops.)
Have a nice day!


Kate Moss


skinny bitch!


Bubbles


Fuck religionsplugg! Nu ska jag trotsa och ta ett bad istället! Cause i'm worth it! ;)


Skjortor

Helloo. Det gick bara bra hos tandläkaren! Hade inte ens ett hål! Hade bara en "bar tandhals"-whatever that means, och det var det som gjorde ont. Det var inget farligt och inget man kan göra nått åt heller. Typ "äta mindre sura saker" men wtv.

Dansen gick också bra. Vi gjorde typ klart våran koreografi till avslutningen. Eller ja, vi gjorde en koreografi som vi satte på på slutet. Hela nummret består egentligen av massa olika danser. Popping, Wacking, House, Locking, Breaking osv. Ni får helt enkelt se om ni kommer på uppvisningen, den 13 dec i Musikens Hus!

Nu är det religionsplugg som gäller! Jag har prov imorgon och har knappt börjat plugga.. Bra planering som vanligt!

By the way! Jag hittade en as fin jeansskjorta igår på H&M. Juulklaapp kanske? ;) Haha.. lite tidigt perhaps. Men skjortor är snyggt! Jag vill fortfarande ha både en jeansskjorta och en röd och svartrutig skjorta som jag tänkte köpa i Dubai.. Men aldrig gjorde!


Som sagt. Skjortor är hett!


Farbror tandläkare

Hello ! :) Kom hem från skolan för ett tag sen (älskar att sluta tidigt!) och sen dess har jag inte gjort så mycket.. Sprungit runt och sjungit som jag alltid passar på att göra när ingen är hemma. he he . Annars klagar ju alla bara xD Anyways..
Idag har jag tid hos tandläkaren!! Jag känner att mina tänder verkligen inte mår bra just nu, så jag har säkert ett hål eller två. Ush, då måste jag laga och massa :( Jag har aldrig gjort det. Jag har bara haft ett "halvt" hål förut, som dom bara borrade bort lite snabbt utan bedövning. Men jag har aldrig lagat hål på riktigt! Men men , det går nog bra! Ingen tandläkarskräck här inte! Var hos tandläkaren typ varje månad när jag var runt 10 år, eftersom jag hade tandställning. Sen tappade jag bort den hela tiden så då fick jag hälsa på hos farbror tandläkare ännu oftare! Haha.



Sen har jag dans senare ikväll! Det är bara några få gånger kvar nu sen är det uppvisning!! Jag ska jobba hela dagen på uppvisningsdagen, bakom kulisserna typ, så jag kommer att ha Mycket att göra. Men ett nummer kommer jag i alla fall vara med i. :)

Nu ska jag gå och borsta tänderna, sen gå till bussen. Off to the dentist! Wish me luck :)
Puss!

 


My kind of...


Klockan är halv tolv och jag vettefan varför jag inte sover än. Jag hatar när det blir så, man sitter och tänker "nu ska jag gå och lägga mig", hur länge som helst men man tar aldrig tag i sig själv. Haha.
Sitter och bombar Christina Aguilera som vanligt, och Nej jag tröttnar aldrig. Aldrig! Men just nu är jag väldigt into hennes Christmas Album, My kind of Christmas... Hmm i wonder why ;)

Godnatt


time for a change?

Mitt hår är så jävla slitet just nu så det är inte sant. Jag tror aldrig jag i hela mitt liv har haft så slitet hår! Kluvna toppar lixom, jag visste inte ens vad det var förut, men nu när jag ser det på mig själv blir jag typ äcklad! Jag måste verkligen klippa mig. Och vad jag egentligen borde göra är att klippa mig rejält mycket! För sist jag klippte mig var kanske för ett år sen. Visst, jag är typ känd för mitt blonda rufs, men faktiskt, hur läskigt det än är så måste jag klippa av lite. Jag älskar att ha långt hår, men det som är längst ner kan man typ inte ens kalla för hår!

Jag skulle vilja (om jag vågade) klippa typ till axlarna, som Taylor Momsen på denna bild.. Men jag vet inte om jag vågar. Sen borde jag nästan klippa så kort för mitt älskade hårs skull, så att det kan börja må bra igen.. men i don't know.. What do you think!? Jag behöver hjälp!


Monday

Hello! Idag har jag vart i skolan typ hela dagen. Började kl 13.20 och hade endast en lektion. Sen var det en modevisning (några tjejers projektarbete) och den var jag på två gånger. Ena vid kl 15.00.. Och Selma var med i modevisningen, och dansade, så jag gick på den vid 20.00 också. Däremellan var jag och Selma hemma hos henne lite m.m.. :)

Nu är jag skit trött (som vanligt these days) så jag ska gå och lägga mig nu på en gång! :D Haha Paula ♥ Sleep!

Godnatt!!


taymom.




The sky is grey

Vi lyckades få en enda fin dag, med sol och inga moln! Det var till och med helt stjärnklart på natten! Så jag hade faktiskt hopp när jag vaknade. Drog upp persiennerna och upptäcker att molnen är tillbaka.. Man behöver fan inte ens hoppas i det här landet. Får man 1 dag av sol under detta svinkalla halvår så ska man vara glad! Resten av dagarna är alltid gråa. Sen att solen börjar gå ner vid typ 13.00 skrämmer mig! Det är ju mitt på dagen for gods sake!!


Foto by me från Dubai.
Imagine the sky looking like that every day!


New Moon

Två ord: LOVED IT! Jag trodde jag skulle bli besviken, för det känns som man alltid blir det om man läs böckerna först. Visst, boken var bättre, men filmen var väldigt bra!! :) Och faktiskt så blev jag förvånad över hur många scener som var "just like I imagined it".. För så brukar det ju aldrig vara!! :) Och oh my vad biffig jacob blev i filmen. Ena stunden var han typ lagom tränad, och sen helt plötsligt var han väärldens biff! Me liiike ! Nu förstår jag lite bättre varför folk tycker att han är snygg, he he!! (Och jag kan inte fatta att han bara är 92a!!) Men still, han har inte lixom den där sexy mystery look som Edward har. Jag tror att Jacob är mer obviously pretty, och Edward has got that mystery about him that makes him pretty! Haha PALLA överanalysera!


Haha en rolig bild jag hittade. Jacob VS. Edward!
Feel free to vote.
Haha.
Puss


forbidden to remember, terrified to forget

Kan det bara bli Jullov already!? Jag orkar inte skriva ett religionsarbete. Jag orkar inte göra min Samhällskunskapsuppsats. Jag orkar inte med en massa prov. Jag orkar helt enkelt inge mer! Morgondagen ska ängnas åt att plugga.. Baaajss.... Kan det bara bli julavslutning nu!? Hahah, jag är exited av två anledningar... He he .

Kvällen ska ägnas åt some drinks och sen bio som tydligen börjar klockan 23.59. Since when går det bio så sent? .. Aja New Moon blir det iaf! Have a nice night!




Fangs are Fantastic


Hello. Idag har jag vaknat.. Ätit frukost.. Haft ont som fan i huvud och nacke.. och kollat på True Blood.. Yes, i finally gave it a shot.. Men jag måste säga att jag hade så höga förväntningar på det så att jag blev lite besviken.. I'm not that into it.. yet. Haha mycket vampyrer just nu. Det blir nog New Moon med sis i helgen också! Som vi har längtat! Aja.. haha älska tröjan.
Fangs are Fantastic .
Pusshej!

Trötter

Okej, jag har klagat hela veckan på att jag vart trött, men det här tog fan priset! Jag känner mig så dum!
Inatt sov jag typ 8 timmar! Gick och la mig tidigt, just så att jag skulle få sova ut lite. Sen när jag vaknar imorse är det första jag säger: Varför är jag fortfarande så trööött!? Sen i skolan idag på typ sista lektionen somnade jag typ 5 gånger (not kidding!.. överdriver inte ens!!) Asså wtf is wrong with me? Men det är inte det värsta!!
Jag skulle egentligen dansa på Gotlands Nation idag, med dansgruppen. Men gissa vad som händer istället? Jag är hemma och sooover!?!? Jag deckade när jag kom hem och vaknade nyss! What IS wrong with me?? Haha..?



Nu ska jag lyssna på Christina på högsta volym och gå upp och äta någon form av middag! Pusshej!


awesome


leflassh
     ♥


falling down the staircase.. literally!

Hej! Jag MÅSTE berätta en sak som hände i skolan idag! Jag och Selma är på väg ner för trapporna (min skola har många trappor!), och så snubblar jag och RAMLAR ner för trappan, och slår mitt huvud i gallret bredvid trappan (hand"stödet" lixom) !! Mit (och Selmas) första reaktion var gaaapskratt! Hahahah !! Vi skrattade huur länge som helst, för det måste sett jäävligt roligt, och klantigt ut!! Sen efter etttag så känner jag på mitt huvud och känner största bulan! Aj ! :P Visst det gjorde ont, men fyfan vad kul det var!!


HAHAHAHAHA!

Annars så är jag vääääldigt trött fortfarande. På min sista lektion har jag en lärarkandidat (HATA SÅNNA) som liknar Björn Gustavsson. Enda skillnaden är att han inte är det minsta rolig. Jag satt och klagade och klagade över hur trött jag var genom hela lektionen! Couldn't help it för jag är verkligen helt döööd idag! Och nu har jag ont i huvudet också! (HAHA) .. Så jag tror jag ska köra en powernap nu! Det skulle dock inte förvåna mig om jag råkade sova ända tills imorgon bitti!!

Så, goodnight for now!


You gotta love it baby!


HAHAHA! "Okay" i slutet är ju bäst!!


Morning time

Jag är dödstrött! Fyfan !! Det tog jätte lång tid för mig att somna igår och resultatet visar sig gärna i form av svullna, trötta ögon. Yaay.. not. Så jag sov en halvtimme extra imorse, sen blev det jätte stressigt. Men sen får jag sms av johanna som säger att vi ska vara på Dag Hammarskölds biblioteket (med Samhällskunskapen) klockan 09.00. Så helt plötsligt har jag jätte mycket tid.. Haha.


Wildfox


En trotsande 8-åring. En stressad och trött mamma som försöker få iväg honom till skolan. En nyvaken och störig tonårsbrosha och två sjungande systrar i badrummet. Ungefär så ser vardagsmornarna ut här hemma .. Och en sak måste jag tipsa er om: håll er borta från nyvakna tonårsbroshor. Dom är fan läskiga.

Have a nice day!


Magical, always magical.

Jag kollade tillbaka lite i arkivet och såg att det inte låg några bilder från konserten i Abu Dhabi förra året, den 24 Oktober. So here are some :)


I was there and I was screaming/singing my heart out!
Love!


När vi ändå är igång så kan jag lägga upp bilder som jag hittade från hennes Stripped tour, när hon var i Stockholm 2003! (har letat efter bilder därifrån i hundra år! finally found some!)



I was There and i was screaming/singing my heart out! haha. Denna gången stod jag dock myycket närmare! Bara några meter ifrån! :D

JAG VET, mycket Christina tjat just nu.. Men det går i perioder. Och just nu har jag en väldig Xtina period!
You'll just have to live with it! ;)


Svenska B Nationella.

Helloo! Jag har nyss skrivit Svenska B nationella. Det gick rätt bra..tror jag.. Man kunde skriva om massa olika grejer, och temat var som sagt relationer och starka band.. Jag skrev om syskonrelationer, och hur man som person påverkas av det. Hur man påverkas av att ha många syskon, eller av att vara ensam barn.. Babblade på en massa :P haha som vanligt..

Nu sitter jag och väntar på att dom andra ska bli klara, så ska vi gå och äta. Sen ska jag nog hem. Jag har dans idag också! Har inte varit där på ganska länge pga. att jag haft så mycket plugg och stress.. Men vi ska nog uppträda på Fredag, så då måste jag ju gå dit och ta igen det jag missat ;)

Nu ska jag fortsätta lyssna på min braiga musik på mobilen. Jag älskar att ha nya låtar på mobilen, när man haft samma låtar hur länge som helst.. Like me. haha..

See yaa .

Xtina

I did my research and got my answer. De har skjutit på datumet till 2010. Bummer.. Men it's ok, i have a feeling it's going to be AMAZING, och den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge ;)


E! Christina Aguilera Special. Detta är part 13. (Jag valde att lägga upp just den för här pratar dom om det nya albumet!) :)

Love it. För er nya läsare så kan jag berätta (om ni inte förstått det än) att I'm a BIG Christina fan! The kind of töntig groupie som vet allt om personen och typ dyrkar henne. Haha. Om vi säger såhär; She means to me what Michael Jackson meant to the world :)
Och hooopefully så blir det en Europe-tour med hennes nya album!! Cross your fingers !! Hoppas hoppas!


I'm scared

Idag hade jag mitt svenska nationella tal. Det gick bättre än förväntat! Jag kollade knappt på papprena och det kändes mer som att jag stod och berättade en historia om mig själv.. Läraren tyckte att jag var en bra talare :) haha. Då är det avklarat! Imorgon är det skriftliga nationella i svenska b, från klockan 08.30 till 14.15. Lunch där i mellan någon gång, men fan vad länge man ska sitta och skriva.. Aja.

Idag bestämdes något stort. Jag vill inte berätta än men jag kan berätta att jag håller på att skita på mig!! Men jag är exited samtidigt! Jag har velat detta länge och nu händer det verkligen.. Hjälp, vad har jag gett mig in på?... Som sagt, jag vill inte berätta något för någon än, men don't worry, ni kommer få veta. Och typ resten av världen.. Scaary!

Annars har jag inte så mycket mer att säga idag.. Tänkte kolla på lite gossip girl snart :)

En sak undrar jag dock!! Where is your new album Christina!? We're waiting! Sommaren 2009 my ass.. Det är fan snart 2010!


Bloggheaders genom "tiderna"

Daaamn! Visste ni att jag hade skrivit 1004 inlägg i den här bloggen!? Det visste inte jag iaf! Vem vem, det kanske blir 1000 till! :)

Här är några gamla headers som jag haft. Jag börjar med den första , sen blir dom bara nyare och nyare!


Den första!


Sen blev den större.


Sen vart det svartvitt..


En som speglade mig lite bättre. Skor, dans, dubai, Christina Aguilera osv...



Mera skor och Christina Aguilera..

Sen vart det den jag har nu!... Det är nog en ny på gång snart.. Som ni förstår så tröttnar jag lätt..

 So, vilken gillade ni bäst? Den första? 2an? 3an? 4an eller 5an? Eller den jag har nu?


Monday

Hello. I know, lousy update.. Men jag har inte riktigt vart på "blogg-humör". Dessutom har jag pluggat och gjort massa annat, så i have my excuses. Haha. Tydligen skulle jag inte ha svenska talet idag, utan imorgon, men thats just good, då får jag en till dag att öva på det, så att jag kan rock it imorgon! Temat är "Relationer och starka band", och jag ska prata om min relation, eller mitt "band" till Dubai. Om när jag bodde där och hur det har påverkat mig som person typ.


Lill bro. Cutiepie.. I miss!! Men förhoppningsvis så blir det en trip på sportlovet! :)

Pusshej


goodnight


Okej, nu ångrar jag att jag inte köpte paljettjackan jag ville ha..
Oh well..

Imorgon blir det Svenska Tal och min första Engelska C lektion. Nytt schema dessutom.
Godnatt!♥


Sunday


Dagen har spenderats i bromma för att fira denna snyggingen. Min kusin Alice som fyllt 16! Alltid mysigt att träffa kusinerna! ♥... Skrev även mitt Svenska B Nationella tal idag. Det gick bra, och mamma började gråta när hon läste det. Men lugn, hon gråter åt allt!

Pusshej!


Lista

Personlighet? I don't know? :P
En miljon kronor, vad skulle du göra? Spara det mesta av pengarna shoppa "lite" ;)
Är du på dansgolvet eller i baren på krogen? Eh är det ens en fråga? Dansgolvet!!!!
Dokusåpa? Vet inte riktigt vad som räknas som dokusåpa anymore? Typ reality-tv? Isåfall nej.
Bär du glasögon eller linser? Nope. Ser dock förvånansvärt bra i vissas glasögon. Men på syntest osv. verkar jag inte ha något fel.. Tur det!
Är märkeskläder viktigt? Nej, kläder som kläder bara dom är snygga ;)
Fuskat på prov i skolan? Ja. Inte såå många gånger dock.. :P
Tatuering/Piercing? Piercing i naveln har jag, någon annan vill jag inte ha. Tatuering är inte heller nått som lockar.
Vill du gifta dig? Nope, not really.
Vill du ha barn? Ja :) (When i'm older obviously..)
Vilka länder har du besökt? Sverige. Finland. Danmark. Tyskland. Österrike. Frankrike. Spanien. Grekland. Cypern. Turkiet. Bulgarien. Tunisien. Förenade Arab Emiraten. Oman. Thailand... tror det var alla.
Bra på att laga mat? Ja! Bäst ;)
Vad har du för klädstil? Blandat. Allt efter humöret haha. Oftast mycket smycken och accessoarer.
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Niceprice!
Favoritglass? Oj oj..I don't know.. men cold stone creamery och ben & jerrys är 2 av favoriterna iaf!
Tror du på ett liv efter döden? Nej.
Vill du gå ner i vikt? OM jag vill!
Tycker du om sushi? Jag älskar sushi!
Har du varit deprimerad? Nej, aldrig på riktigt.
Morgon eller kvällsmänniska? Det är olika.
Tror du på livslång kärlek? Nja..

I was bored .. :P. Idag har jag typ inte gjort ett piss. Vaknade upp hos michelle, åkt hem.. och nu sitter jag och fryser ihjäl i mitt iskalla rum! Jag skojar inte, mina händer är is!


getting ready to go



Nu håller jag på att fixa mig, och snart tar jag bussen till Michelle! Det blir nog bj ikväll.. Eller nej, vi får se vart natten tar oss ;) haha.

Have a nice night!


party all night

Hello! Igår hade jag och tjejerna sjukt kul! Vi åt middag hos michelle och sen bar det av till stockholms nation. Vi dansade en massa, drack ett glas vin eller två (eller tre fyra för vissa :P inte mig dock) och sen vid stängning så drog vi en snabbis till orange och dansade lite salsa också. Sen vart det gratis taxi hem till Sevgi. Haha no comment.



Ikväll blir det ännu mer firning. Utgång ikväll med, fast nu är vi ca 12 tjejer ! Ska blir kul! Lite middag hos födelsedagsbarnet innan också. Trevligt trevligt! This is sooo what I need right now!

Nu ska jg hoppa in i duschen och tvätta mitt skabbiga hår. Om ni frågade om sist jag tvättade det så skulle jag ljuga.. Haha så ILLA är det. Världens fräshaste tjej? Javisst!


MICHELLE JENG 18 ÅR



Hello! Ikväll blir det storfirning av bestie ♥. Det blir utgååång! Troligtvis på stockholms nation!

Sen att jag har redovisning imorgon klockan 08.30 får jag klara av ändå! :P Haha!
TONIGHTS GONNA BE A GOOD NIGHT!!


Imorn är ingen vanlig dag..

Imorgon fyller a special someone år!♥


one way ticket

Efter tre timmars sömn inatt så var jag inte direkt på topp imorse. Jag överdoserade kaffe hela morgonen och satt och pluggade socialkunskap. Ja, jag började samma dag som provet var.. so ? Men sen så visade det sig att jag hade provet klockan 15.00 istället för 08.30 , och eftersom jag slutade 11.20 så fick jag liite mer tid att plugga. Så jag hade ju lite tur! Annars hade det gått åt helvette! Men så jävla skönt att ha det gjort! Nu är äntligen den skitkursen över! (Min lärare var en zombie, och efter 2 timmars lektionerna på onsdag morgon och fredag eftermiddagarna så ville man ju bara dö typ).

Idag blir det psykologi-plugg hela kvällen. Ja, det tar aldrig slut. Men jag MÅSTE göra bra ifrån mig på det här provet, så nu får jag fan ta mig i kragen och plugga ärslet av mig!

Psykologi-plugg+ att min mage gör skit ont (igen)=Inte så kul. Jag tror det är stressen som påverkar. Så nu blir det peppermint tea, sängen och psykologiböckerna.


A suitcase, a one-way-ticket and a pair of sunglasses.
Jag och Selma drömmer oss bort på socialkunskapen!

Hoppas ni mår bra :)


lost in space


photo by me.

I don't know what I'm doing anymore. I don't know why, or what the hell is wrong. I just feel kind of ... lost. Jag har ingen motivation till någonting. Fuck it.


fashion distraction


 kewl dude.


they're everywhere.



Det tråkiga med Sverige är att så fort något snyggt kommer ut i någon affär, så syns plagget på varenda blogg, varannan människa och var tredje tidning! Varför är det så? Det måste ju vara för att kläd och sko affärerna här har litet utbud. Eller så gör dom bara ganska vanliga kläder, och när dom äntligen gör Någonting som sticker ut så är det det enda folk köper! I don't know. Ta dinsko-skorna med awesome hög plattå till exempel. När jag såg dom för första gången så blev jag typ kär (Precis som alla andra). Dom är så jävla heta och så fort jag såg dom ville jag ha dom. MEN det tråkiga är somsagt att efter nån vecka så är dom ööverallt. Efter jag hade sett dom så såg jag dom som sagt först i typ varenda blogg jag läser. Alla hade köpt dom. Sen nu ser jag dom överallt på folk också. Och på något sätt blir dom inte lika fina då. Don't get me wrong dom är AS HETA. Men jag kan inte.. jag typ slutar tycka om saker som Alla har. Så har det vart för mig med flera plagg. Jag ser någonting som är AS SNYGGT i någon affär. Sen en vecka senare så har varenda jäkel just det plagget. Då helt plötsligt tycker jag inte om det längre.. Jag vet inte varför jag är såhär men jag hatar att ha samma kläder som andra har. Det roliga är att, jag lovar er, om en månad eller två så kommer varenda jävla skokedja ha skor med sån hög plattå...
Men som sagt, det är fortfarande as hett! Visst, jag skulle inte tacka nej till dom om jag fick ett par. Men hellre ett par från burberry prorsums fall kollektion. That's were it came from anyways ;)

 


todays



Nu: Mmmmaaat och sen en mass socialkunskaps plugg! Har skjutit upp allt lite föör länge känner jag nu. Men ni vet, it's what i do best!


Rusty



Åh. I miss Dubai! ♥


hallelujah


Älskar bilden! Den får mig verkligen att vilja ha både en stor stickad tröja och en kattunge! Behöver jag ens nämna skorna? ;)

Hemma nu, efter en kort skoldag. Väldigt meningsfull måste jag säga. 1 timmes religion där vi kollade på film, och 2 timmars meningslös jävla make-up där jag blev klar efter 10 minuter, men var ändå tvungen att stanna kvar, bara för läraren ville dra ut på tiden typ. "Läs på lite teori vettja" - TILL VAD!? Vi har haft prov redan och det är sista gången nästa gång, så vafaan ska jag stanna kvar och läsa om hur man typ tvättar ansiktet i typ 2 timmar för? Hon är störd. Kursen är störd. Men som sagt, sista gången på fredag. Hallelujah for that! 


ay ay




black&grey



I'm off to school. Jävla bajs, jag orkar inte! Jag är så sjukt skoltrött just nu! Jag Vet att ja precis haft höstlov, men tyvärr så hjälper inte det .... Have a nice day people


This time of year



Imorse, när det var mörkt och dimmigt ute, tände jag ljus när jag åt frukost..drack chai té.. och faktiskt, även fast det är tidigt, så börjar jag känna lite julkänsla! Är det för tidigt?.. Men faktiskt, det är bara ca 6 veckor kvar till julafton! Jag lovar, det kommer att gå hur snabbt som helst! ... Och jag måste erkänna en sak.. Jag har faktiskt börjat lyssna på jul låtar! I know..lite väl tidigt som sagt, men i'm a sucker for christmas songs! Hehe. Och jag tillåter mig själv endast att lyssna på den runt jul! Så jag har längtat! Speciellt efter my favorite . Men ja, jag kan inte hjälpa det nu när det börjar bli mörkt och kallt ute.. Det påminner ju om julen!


Malin 15 år!



Idag fyller Malin år som sagt! För er som inte vet vem det är så kan jag berätta att det är min "låtsas syster". Alltså vi bor ihop och våra föräldrar är tillsammans. Men orka hålla på och krångla: Grattis Lillsyrran :D !


Well hello..



Nu måste jag sova! Ska upp vid 06.30 imorgon och gratta Malin som fyller år! .. och jag har egentligen sovmorgon och börjar 13.20! Men vad gör man inte för lill-sis! :)

Godnatt!
(Besöksrekord idag btw! Vad hände?)


Sexy thaang!



Grey's has gotten a bit better lately! (Just when we thought that wasn't possible.)
Hmm I wonder why..
Ett ord: Yummy!



Haha jag visste att jag kände igen honom from somewhere! The sisterhood of the travelling pants 2!! Så jävla roligt klipp, från filmen. Hoootttiiie!


skohylla



Så, då var det klart! Tänkte ta före och efter bilder.. men jag glömde före bilderna. Which was probably for the best för det var ingen trevlig syn. Men nu har jag rensat och slängt en jävla massa skit, så nu är det mycket finare :D


coffee and musik


Håller på med städandet av mina hyllor nu! Det kommer bli fint! I can show you later! :) Det hela blir lite lättare också när man knarkar Norah Jones och Kaffe! He he. Jag älskar att varenda låt på albumet påminner mig om något. Det kan vara allt ifrån en biltur i Dubai, en regnig dag, en film eller bara en tid några år sedan. Kan ha att göra med att min pappa lyssnat sönder detta album också. Men ja, jag får inte nog.


it seems like years since it's been here

Det är grått och kallt.. Men vafan det ska inte få en på dåligt humör! Vi kan ju låtsas att solen är framme och vara på "sånt humör" ändå? :) För lets face it, det kommer att vara grått och kallt ett bra jävla tag till!!



Så ni vet, låten är ett måste, annars får ni inte läsa!(haha)
 Den får en garanterat på bättre humör! LYSSNA ELLER STICK! ;)




goodmorning


depp family photo. love it.
Wakie wakie. Fastän jag gick och lade mig sent igår så vaknade jag hyfsat tidigt! Duktigt av mig! Lots to do today!! Plugga bla bla.. you know the drill..


Bedtime

Jag har suttit och fixat med lite hemligheter idag. hehe. Can't tell you what it iis, men I can tell you att en viss fyller 18 år om några dagar. (Incase you're reading ;D).. 
Det blev inte så mycket plugg och städning som jag velat för mig idag. Kan någon bara slå mig tills jag gör det??


What am I doing up, kan man ju fråga sig!? Jag råkade somna mitt på dagen idag så jag är inte det minsta trött. Men still! Skärpning! Nu är det läggdags! Hah..


19-års kalas

Goodmornin people. Jag vaknade med sminket på imorse! Braa där ! Haha. Men jag var så trött igår när jag kom hem, och så skulle jag bara "vila lite" innan jag skulle ta bort sminket. Och ja, det slutade ju självklart med att jag inte vaknade sen. Jag vaknade vid 5 typ och kom på Juste! Måste ta bort sminket och borsta tänderna. Hehe Lite Napa flashbacks :P.. hahah.

Igår var jag på födelsedagsmiddag hos Sevgi som fyllde 19! :) Vi åt tacos drack vin och hade det trevligt. Sen åkte dom andra in till bj, och jag och michelle åkte hem. Vi skulle egentligen med ut, men eftersom jag är ganska broke, så var det nog for the best att jag inte följde med. Hur som helst så var det en rolig kväll! :)


Birthdaygirl in the middle :)


jag vet, jag ser cp ut och blundar. men vi ser iaf glada ut♥


Hah snyggingar ;)

Idag har jag massa saker att göra. Bl.a. plugga. Sen tänkte jag försöka städa mitt rum också, och städa mina hyllor så att jag har någonstans att ställa mina skor. För just nu är allt huller om buller! Visst är jag duktig!?

See ya♥


booties




so hot. my loves.


jumeirah beach fun?


HAHAHAHAHAHAH den här bilden må vara en av de roligaste jag sett. Detta är Dubai, Jumeirah Beach i ett nötskal xD


tangled


typ så mixed up känner jag mig just nu. jag måste hinna med en jävla massa plugg. jag måste städa som fan: mitt rum är inte ett rum just nu.. det är en sko och väsk och kläd-tornado. jag måste fixa en massa grejer till imorgon. osv.. fan. jag mår bäst när jag har mycket omkring mig, mycket att göra. men dessa saker jag gör måste vara av egen vilja! när jag har massa måsten omkring mig så klarar jag verkligen inte av stressen! jag tål inte stress! det slutar alltid med att jag blir sjuk!

(bilden är helt oredigerad, lekte med slutartiden bara. från the traffic i dubai)


always want what you can't have



Jag har kommit på att jag är i behov av en ny höst/vinter jacka. Stort behov! Jag kollade på insidan av jackan jag hade på mig idag, och let me say att det SYNS att den har vart med i några år!! Euw. Men som sagt, det är mycket jag vill ha just nu. Heh he. Och ändå så har jag nyss vart i Dubai och shoppat en massa. Men svaret är nej, man blir aldrig nöjd. Man vill alltid ha det man inte kan få. I alla lägen! Jag lovar!


the man of a little girl's dreams



One Tree Hill istället för att ta tag i mig själv och skriva min religionsuppsats? Sounds good to me!
I know, i suck :P.
I love One Tree Hill! Jag har följt det typ ända sen season 1 kom! Jag kommer ihåg när jag gick i typ 6an och den snyggaste människan i hela världen (enligt mig) och the man of my dreams var Chad Michael Murray. Haha. Jag skojar inte, jag trodde seriöst att jag skulle gifta mig med honom! Och när han och Sophia Bush gifte sig så sa jag "äh det gör ingenting, den dagen vi möts så kommer dom ha skiljt sig och då kommer han gifta sig med mig!".. Det roliga var att dom faktiskt skiljde sig sen! Haha .
Jag undrar dock en sak! VART ÄR LUCAS OCH PEYTON NU!? I miss them! Någon trogen OTH fan som vet!?


A girl can never have to many shoes..

En rolig sko-lista. (Och ja jag ska försöka tjata mindre om skor efter detta..kanske ;P)

Hur många par skor äger du? Räknade nyss och fick det till 19 par.
Hur många av dessa använder du? Räknade bara dom som var framme, (räknade dock inte med flipflops och träningsskor och sånt) och det är dom jag använder. Resten ligger vell i nån byrolåda eller på vinden, men dom räknas inte. Men det är vell typ 10 par som jag använder mest.
Hur många av dem är högklackade resp. lågklackade? 12 höga, resten låga (tror jag)
Vilka är de dyraste skorna du köpt? Ett par stövlar. Tänker inte säga vad dom kostade men det var över 1500.. :P
Vilka är de billigaste skorna du köpt? Ett par as heta pumps för typ 60 kr!!
Vilka är dina favoritskor? Ah maan i can't choose! I love all my babies ;).. haha . Men för tillfället är det nog ett par stövlar som jag köpte i Dubai.
Har du några drömskor? Eh JA! Typ hela bebe's sortiment! Plus alla dom där designerskorna som jag inte ens orkar nämna!
Vad är din favorittyp av skor? Först och främst så ska dom vara riktigt höga, med mycket plattå! (Nackdelen är ju bara att jag blir lång som en flaggstång hehe). Men just nu... stövlar tror jag. Eftersom det är höst och allt ;).
Vilka slags skor skulle du aldrig ta på dig? Hmm typ foppa tofflor?
Favoritfärg på skor? Right now, black. Everything black ♥
Matchar du dina skor med dina kläder? Nej jag matchar mina kläder med mina skor.
Hur ofta köper du skor? Det varierar. Det går i perioder haha.. När jag behöver skor, eller när jag ser några som jag bara MÅSTE ha!
Vad har du för skostorlek? 40.. i know, i'm such a giant..




Norah Jones


Norah freakin Jones everyone. Tryck upp spotify. Sök: Norah Jones Come away with me. Klicka er in på albumet Come away with me (inte bara låten av samma namn) och njut av ca 40 minuters chillmode awesome musik, och av hennes sköna röst. (Jag vet att jag har bloggat typ oroväckande många gånger inom typ en timme nu..läs: i'm bored)

By the way så klantade jag mig idag igen. Jag tror aldrig att jag vart så klantig som jag vart de senaste dagarna. Jag skar mig by the way både idag och igår när jag skulle skära sallad. PÅ SAMMA FINGER!? Bra!..Hur lyckas jag?   Men det var inte det klantiga jag skulle berätta om. Jag missade min sånglektion idag! Omedvetet ofcourse. Jag hade helt glömt bort det! Och jag har vetat i typ 2 månader nu att jag skulle ha min sista den 4 NOVEMBER. Jag har längtat, tänkt att jag ska hoppa över halva dansen som var idag för att gå på den. Allting var planerat och så glömde jag bort det! Jävla bajs! Det sjuka är att jag och Selma pratade om det senast IDAG!? Jag orkar inte meed mig själv längre! Glömmer bort saker och klantar mig hela tiden!!
Aja, Hoppas hon ger mig en ny tid nu! :)


thehp


miss. haute pursuit


wang inspired love

Wanginspirerad handväska med nitar undertillWanginspirerad handväska med nitar undertill

Andrea ! Var du tvungen att visa mig detta!? Jag gråter inombords! Wang väskan jag suktat efter i hundra år, i billigare version! Åååh! Är det någon som råkar ha 800 spänn lying around, och vill göra en Paula glad? *wink wink*


oceanside wellness



did i mention i love the ocean?... and so do my brothers som ni ser.. lowing!


Jag har över 700 bilder från den senaste veckan. Så jag portionerar ut dom lite här och där :). Men såklart inte alla! Det skulle bli lite mycket, eller vad säger ni ;) .. (Som vanligt så försämrar webblogg.se bildkvaliten när man laddar upp bilderna. Synd! Finns dock inget jag kan göra åt det.. Byta bloggplattform kanske?)


Back to weekly routines

Hello! Skola idag. Hade dock bara en lektion. Men still. Fast det var lite kul att träffa my frieends efter lovet :). Sen så åkte jag och Selma och simmade i en timme. Japp, tillbaka till dom gamla vanorna! hehe ;) Nu ska all glass och onyttigheter från lovet bort ;P haha! Kom nyss hem och åt lunch. Jag var vråål hungrig! Kycklinggryta med sallad. Yuum! (eftersom Andrea hade snott resterna från min goda lax igår :( )

Nu ska jag försöka plugga lite, och sen har jag dans ikväll!


absolutely oblivious. åh älska stranden! och HAVET! <3 det var typ allt jag och Selma pratade om idag. Dubai, Napa, Alanya, sommar, havet.. På ett sätt så vill man nästan åka bort ÄNNU mer när man kommit hem till gråa Sverige efter en semester!..


accessories

CrissCrossgreygreenblacksilverwhite. love it.


Making Dinner

Hel ugnsbakad lax med pesto och pinjenötter

Hel ugnsbakad lax med pesto och pinjenötter
Yup, that's what's for dinner tonight. Och jag är kocken! Nu ska jag hoppa i duschen för första gången idag och sen ska jag gå och handla! :)

Puss.


My sisters keeper

Ingen skola för mig idag. (YES!) Det stod inga lektioner på mitt schema, och Michelle sa någonting om utvecklingssamtals dag. Men det konstiga är att jag fick ett brev hem igår där det stod att jag skulle ha mitt utvecklingssamtal Måndagen den 23 november? Så jag fattar ingenting.. För alla brukar ha samma dag. Men men, jag tackar inte nej till en extra dag ledigt! Dagen kommer dock mest spenderas med att packa upp och läsa min bok till svenskan.

Men just nu så tänkte jag relax lite. En stor kaffe och filmen My sisters keeper! Doesn't sound too bad now does it? ;) Jag började kolla på den på planet från Dubai till Paris, men jag hade så ont i ögat så jag kunde knappt ha det öppet. Så då valde jag att stänga av den och försöka sova istället.


From the director of the notebook! Då kan det ju knappast bli fel!!?


Update:
Wow, such a great movie!! You should really see it!


After the sunset


sista dagen på stranden.
love


dull

Ja, nu är jag hemma. Vet inte vad jag ska ta mig till. Vädret är grått och kallt. Mitt hus är grått och kallt. ALLT ÄR GRÅTT OCH KALLT! Jag orkar inte ta tag i någonting! Jag vet att jag måste plugga. Jag vet att ni vill att jag ska höra av mig, men just nu orkar jag inte. Jag är svintrött efter ca 13 timmars resa hem. Nattflyg, ett ihopklistrat irreterat svidande öga (fick någon form av mini infektion i ögat, för att jag trolivtvis hade fått ett sandkorn i ögat som inte ville komma ut), väntetid och obekväma flygplansstolar. Det är nog därför jag är grumpy.. Det plus det fina välkomnandet av ett jävligt dull Sverige!

I want to go back!

Bilder osv. kommer. Have some patience. :)
Nu ska jag krypa under täcket och kolla på Vampire Diaries! Så det så!


RSS 2.0