Thursday-StreetArt

Tjenatjena :P .
Idag har jag vart värsta trött och flummig hela dagen! Fråga inte varför .. hahah . Idag är det torsdag which means = Dans ! :) Sen måste jag plugga lite också för helt plötsligt så har jag jätte mycket som jag måste hinna med!

Vi ska välja inriktning/individuella kurser till 2an och senast Idag så skulle man lämna in Valblanketten. Typiskt mig= Jag glömde. OCH jag glömde att ta hem den idag. Asså hur dålig får man vara?? Som sagt, typiskt mig!

Asså så jävla coolt ! Jag satt och googlade lite och hittade värsta coola bilderna!!
Alla är målade på helt platta ytor!!



World Largest 3d Street Painting 02

COOLT VA !? :P

hahah nu ska jag gå och äta och sen iväg & dansa :D
Pusshej <3

HEJHEJ!

Jag har inte skrivit på några dagar eftersom jag har haft mkt för mig!! Vardagsstress med andra ord ! Jag har inte haft tid, så jag klämmer in ett inlägg nu , medans jag tar av mig sminket xD. Med andra ord = Multi-Tasking (göra flera saker på samma gång). Sånt som bara vi kvinnor klarar av ! ;)


I Måndags så började dansen igen (eller ja, det var öppet hus), vi (Jag , Aida, Nishat, Jennyfer, Lisa, Camille M.M ,det var jätte många där som ja kände) prövade på Streetdance. Först var det "vanlig" Street fr. 18.00-19.00, med en lärare som hette Otto. Han var jätte duktig och det var väldigt kul!
Direkt efter så var det StreetFunk fr. 19.00-20.00, också kul, men liknade HipHop Lyrical väldigt mkt (som jag gick på förra terminen) samma lärare (på alla 3).
Fr. 20.00-21.00 så var det Street LA Style . Det tyckte jag mest om av alla 3 :D och jag anmälde mig direkt efter. Till Street LA Style och Street på Torsdagar med min gamla lärare Karin ! =D KUL KUL ! Känns jätte bra att börja dansa igen! Since i LOVE it so much! Jag har verkligen saknat det !

Annat än att dansa de senaste dagarna så har jag typ pluggat, vart med madde( i söndags, vi tog FETASTE långpromenaden ! :D) , vart i skolan m.m.

Idag har jag Vart i skolan.. Slutade runt kl 15.00 och då så åkte jag till stan för att träffa Anna och fika! Det var värsta mysigt,  jag försöker tvinga med henne till öppet hus imorrn på street med karin ( since it's free) . Haha vi får se hur det blir. Vi fikade iaf på storken och satt där rätt länge och pratade och så ! :)
När jag kom hem så kollade jag på The Pursuit of Happiness med Will Smith och hans grymt söta son ! :) Den var jätte bra! Lite ledsam och så , men lyckligt slut ! I like !




Söta !

Nu måste jag gå och sova !!! Annars kmr jag aldrig orka gå upp kl 6.00 imorrn ! (Ifs orkar jag aldrig det men tvingar mig själv ändå:P) hahah

Godnatt ! ♥
Jag ska försöka hinna med att skriva lite mer även fast jag har mycket för mig!
<3

Dance baby !

Ni vet reklamen för So you think you can Dance Skandinavien som har gått värsta länge nu. Att det var audition och så. :) Jag känner 2 människor som är med :D  =) Nämligen min Danslärare och min kompis Aida ! =) Hur det gick vet jag inte om jag får säga, men kul iaf! Att se dom på TV sen lixom!


Och på tal om dans så är det Öppet Hus på Uppsala Dans Center nästa vecka!(Stället där jag dansar) :) Jag ska pröva på en massa! Tråkigt bara att jag inte kommer att ha karin :( aja . Det blir nog 2 olika sorters hip hop för mig. Hip Hop Newschool är en av dom, sen vet jag inte . Vi får se vad som är kul nästa vecka på ÖH !
Jag, Madde och Michelle på Öppet Hus förra terminen!
 



See ya ! <3

Best Friend <3

Det här inlägget är till en av mina bästa kompisar <3
Madeleine Sjöberg !


image16

Best friend, never gonna let you down
Best friend, always gonna be around
You know, whatever life puts you through
I'll be there for you

We all need a best friend, to understand
a best friend, to take your hand
You know, whatever life puts you through
I'll be there for you

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej :) Idag är jag glad och lyssnar på massa töntig S club 7 musik. (barndomsidolerna xD)
Ikväll ska jag och Madde gå på bio :) Vi ska på filmen Atonement (Försoning på sv) Det ska bli mysigt! Vi båda är lite halv sjuka. =) I've missed her!


The beautiful Keira Knightley som är med i Atonement !

Igår var jag på tjej middag hos Madde nr.2 :P haha ( Madde i min klass..., det är jobbigt att känna folk med samma namn. Så Madeleine Sjöberg får bli Madde och Madde i min klass, Madeleine Hallberg, får bli Madeleine ok? kom ihåg det nu!)
Iaf så var jag på tjejmiddag hos Madeleine igår! Ända ute i björklinge! =) Det var värsta kul, och Jätte God mat !!!! Fast det var synd att vi åkte hem så tidigt. Vi (Jag, Safi & Aida) åkte hem runt halv 9 för att Safi skulle hem och så och jag ville inte åka hem själv sen. Men det var mysigt ändå ! =) Thanks girls <3

En sak måste jag säga, till en av mina få läsare: Min syster:
Andrea, Hör av dig när du är ledig så kan vi träffas nån gång! I miss you TOO much.

Nu ska jag gå och klä på mig och så. Haha klockan är typ 16.00 och jag sitter fortfarande i pyjamas! Men sånna seg-dagar behövs ibland!
Pusspuss♥

Once Again

Hej igen ...
Det känns som att jag har skrivit onödigt många gånger idag, men jag har ju vart hemma :P så det finns inte så mycket att göra ! hahah

Jag håller just nu på att bränna en skiva med partylåtar till Madde (i min klass)!! Till hennes tjejmiddag imorgon! :D Jag hoppas jag känner mig riktigt frisk då ! hahah . Det ska bli kul iallafall !

Hahah det skulle inte förvåna mig om jag fick typ bruuna tänder snart så mycket té som jag dricker nu när jag är sjuk! Idag har jag druckit typ 5 koppar , och samma igår, och resten av veckan. Men annars hostar jag så mycket, så det är ju bra eftersom det lindrar hostan! :)
Och så har jag lagt in lite john mayer på min mobil som jag nyss upptäckt ! :P (se inlägget nedan) hahah

HAHA idag så kom min brosha hem och hade köpt Guitar Hero 3. Han stog och spelade hela kvällen och trodde på riktigt att han var typ rockstjärna!! OCH HAN KÖRDE PÅ EASY! Då är man iallafall inte rockstjärna enligt mig! Han stog där och lekte cool och ba "Jag ska börja knarka och sluta äta precis som alla rockstjärnor...det är bättre för min karriär" . ...? what :P haha don't ask. Det var iaf lite kul !

John Mayer

Hej hej :)
Som ni kanske har märkt så har jag skaffat mycket ny musik dom senaste dagarna !!
Och jag har nyss gjort en ny upptäckt som jag måste share lite :P :
John Mayer! (Ni vet han som var tillsammans med Jessica Simpson ett tag) Hans musik är värsta mysig! Ni kan ju see for yourselves !! Jag rekomenderar iaf!



D va bara d :)
Pusshej ♥

Miracle Cure?

Nu är jag jävligt irreterad på det här !! JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT VARA SJUK! Min hosta har typ blivit VÄRRE och nu har jag typ ont när jag andas också . Jag som trodde att det höll på att gå över !!!!!!! Miracle Cure anyone?

Just nu sitter jag och lyssnar på Step Up Soundtrack! Det finns faktiskt rätt bra låtar!!  Det är typ Dans/Chill musik :) My favorite Kind! :) Sen har jag You got Served Soundtrack också , men det var värsta besvikelsen , bara typ några få bra låtar :( . Iaf, jag tipsar om SU Soundtrack!!! Och filmen såklart ! ;) Där typ Världens Sexigaste Man är med !! Channing Tatum♥ Looove <3 hahah

1.image152.image14
1. Step Up
2. Channing Tatum. Is he Hot or WHAT !? <3
hahah

Nu har vi fått 3an !! Fast jag vet inte om jag är så glad över det.. För förut hade vi typ 4 Mtv (Mtv norge, danmark, finland och sverige) Plus the voice och VH1 . Nu har vi typ ingen av dom . Visst det är kul att ha 3an men inte om man måste sacrifice andra bra kanaler !!! Plus att vi hade en såndär inspelningsbox grej där man kan pausa och så och det har vi inte längre.. :( Så jag är nog mest irreterad av det här bytet!! Jaa jag är en TV-nörd !! xD

Jag tänkte på här om dan hur många kändisar som är gravida nu! (eller precis har vart!!) Värsta Babyboom: (hatar det uttrycket, men its true though)

1.Christina Aguilera (precis varit gravid)
2.Nicole Richie (precis varit)
3.Jessica Alba
4.Jamie Lynn Spears
5.Halle Berry 
6.Jennifer Lopez
7.Lilly Allen (var gravid men fick missfall) :(
8. Nicole Kidman
Asså det finns säkert fler men det är dom jag kmr på just nu !
Det är ändå rätt många ! Roligt för dom i guess :)

Men men . Nu ska jag sluta Obsessa ! hahah

Pusshej ! <3


Child Memories


MMMM :D Det luktar Bullar i hela huset !!! Jag och min Mamma och min lillebror bakade nyss bullar !! ♥ (mina kommer nog att vara onyttigast! xD) Jag älskar lukten av bullar !! Den påminner en om när man var liten!! <3

See ya nu ska jag upp och vräka i mig bullar innan jag börjar plugga !!♥

RIP Heath Ledger.

Tydlgen så har Heath Ledger dött ! :O Han hittades död i sin lägenhet.  Det är inte helt klar hur han dog än , men han hade nån sjukdom och hans familj säger att han aldrig skulle ta självmord eller något sånt... Men det fanns typ piller utspridda i lägenheten... hmm.. Man vet ju aldrig med kändisar ! Dom blir ju typ galna av kändisskapet!
Det blir iaf ingen Bögfilm nr 2. (Brockeback  Mountain). Jake Gyllenhall must be really sad ! :P
Men jag tycker synd om hans lilla dotter !!



Annat än att läsa kändisskvaller, så sitter jag och laddar ned musik som jag ska lägga in på mobilen! ÄNTLIGEN lite ny buss-musik! :D Jag har tänkt att jag ska byta jätte länge men det har aaldrig blivit av , så först blev det en grov rensning, och nu har jag lite nytt :) Fast först måste jag lyssna igenom alla nya och se om dom är bra och så!

Haha på tal om min mobil, det skulle inte förvåna mig om den dog snart ! Jag tappar den typ HELA tiden! Jag skojar inte ! Igår tappade jag den 3 ggr ( på HÅRT golv!) Och idag tappade jag det på asfalten i skolan ( eller ja,utanför) PLUS en gång till.  Så den har typ repor och sånt över hela. Inge bra Paula!
(nu hände det nått med texten och det funkade inte att fixa tillbaka)

Det har varit en ganska lång skoldag idag . Och efter gick jag till "Räkne Stugan" för att räkna matte i en timme . Eftersom vi har prov imorgon.. Det gick bra :)

Nu ska jag gå och äta och sen ska jag nog plugga ännu mera matte!!
<3 Pusspuss


Skola

Bläää , jag sitter på världens tråkigaste historia lektion nu, Han pratar om råttor och coca cola burkar . Kul lixom !? NOT ... Men vi har lunch snart så det är rätt skönt :) det är chicken kebab idag ! :D GOTT! image13

HUMOR !! Så kul har jag på mina historia lektioner . (Bilden föreställer min historia lärare som alltid frågar just johanna frågor :P Och hon kan aldrig svara på dom xD ) Haha :P

See ya nu måste jag låtsas lyssna lite ..

MATTESTRESS & Helg!

Inge bra ! Jag måste räkna ikapp typ 16 sidor på 3 dagar (eftersom jag har varit sjuk och så) för på torsdag har vi Matteprov. Som nog inte kommer att gå så bra. Men jag sitter och räknar på förfullt! (nästan) Men eftersom jag är så sjukt ofokuserad så hamnade jag här istället! 

Jag är iaf jätteglad för att jag har börjat friskna till lite :) Så jag slipper missa miljarder saker till i skolan!!  Och så att man kan roa sig lite också! ;) Inte bara sitta hemma och snora :P haha..

I helgen så har jag inte gjort så mkt förutom i lördags. På eftermiddagen så träffade jag Micha och Nishat på stan för att köpa present till Jennyfer. Och det hittade vi på typ 40 min ! :D Sen så åkte vi hem till Michelle och fixade oss lite och så. När vi var klara så tog vi bussen till herrhagen och kom fram till Jennyfer typ 45 min försenade.. :P oops. När vi var där så åt vi värsta god mat :) Det var mysigt! Vi var ca 10 tjejer där. Jag kände typ 3 av dom men alla var jättetrevliga! Sen efter maten och allt så åkte vi alla till en fest nånstans (kommer inte ihåg vad det hette, men vi tog iaf bussen förbi polishuset och lite längre.. :P) Jag var inte så taggad eftersom jag varit sjuk och så, men sen så blev det att jag stannade iaf. Men det var rätt ok, rätt många som jag kände  :) . Sen tog jag och Michelle nattbussen hem till mig, och sov bort typ hela nästa dag.
I fredags så var jag hemma & sjuk och i Söndags så sov jag som sagt bort typ hela dagen. På kvällen så kollade jag på The Notebook med Mamma o dom :D I LOVE IT! Asså man blir typ kär i filmen när man kollar på den! Hahah det där lät sjukt men jag kan inte förklara. Hur som helst så är den en av mina favorit filmer BIG TIME! :D


♥♥ love it ♥♥


Annat än det så har det inte hänt så mycket. Hade bara 3 lektioner idag. Väldigt nice !
Sen vill jag bara säga GRATTIS AIDA ! Du är bäst! My Dancing Queen and you know it ! =D <3

Nu ska jag plugga vidare. ♥ Pusshej!

"never cancel plans with friends"

Hejsansvejsan
(hahah what) :P

Idag har jag vart hemma från skolan igen , och jag mår inte bättre! :( snarare sämre! This SUCKS ! Min hosta börjar fan bli läskig! Mamma tror att jag typ har lunginflamation , fast det tror inte jag .. det går säkert över snart... (FÖRHOPPNINGSVIS!)

Ikväll har jag typ inte gjort så mycket, varit med min mamma. Sen kollade jag på Angel Eyes med Jennifer Lopez. :) som jag har sett förut fast det var 100 år sen så jag kom inte ihåg så mycket!

Imorgon så ska Jag, Nishat och Michelle på tjejmiddag hos Jennyfer ! :) Det ska bli kul , så jag hoppas jag känner mig lite friskare då!!

Nu ska jag sova och hoppas på att det kommer någon trollkarl mitt i natten och trollar mig frisk . ( ..? )

Godnatt <3

Torsdag !

hej hej !

PLUGG/SKOLA
Jag kom nyss hem från skolan! Jag hade min redovisning första lektionen och den gick helt okej! Hahah den enda problemet när jag ska prata framför folk är att jag typ säger "UUM" i varje mening! Jag skojar inte! Jag bad Safi räkna hur många gånger jag sa det och tydligen blev det 28 GÅNGER ! hahahah xD I Lite komiskt tycker jag. Men annat än det så gick det bra, jag tappade inte bort mig eller något sånt.
Sen hade jag Matte där jag insåg hur LÅNGT jag ligger efter ! typ 46 sidor !!!!! Som jag måste räkna ikapp inann provet nästa vecka! I suck ! Asså matte är FYI en av dom sakerna som jag är SJUKT dålig på ! Men jag ska räkna lite idag, sen typ på söndag och måndag och då har jag förhoppningsvis räknat ikapp det mesta !
Spanska provet som jag skulle ha haft idag "råkade" jag skola från.. :P Men jag hade ju inte ens öppnat BOKEN !
Nej nu får jag skärpa mig faktiskt! Jag låter ju som värsta IG eleven !

Nu ska jag gå och dricka te och ta min hostmedicin (som typ inte funkar, har hostat som fan hela dagen)

Jag skriver säkert ngt sen .
Pusshej <3

Christina Aguilera


A woman who definitely likes change!
Det får en att känna sig lite tråkig ! Det känns som att jag har sett likadan ut i hur många år som helst! Vem vet jag kanske blir emo snart ! :P (NOT) Men en hårfärgning skulle nog inte sitta fel!

Christina Aguilera through the years!

image12

(En bild som jag gjorde till min redovisning!)
Som jag har skrivit klart nu men nu måste jag bara träna in det så jag inte står och läser från papperet. Synd bara att jag inte har varit i skolan dom senaste dagarna för då skulle jag ha kunnat fråga min lärare efter ett Overhead papper så kunde jag visa bilderna på OH . Men det får bli en "skicka runt" variant istället ! :)
Spanskan vill jag inte ens tänka på !.......... IG !
Life goes on i guess :) !

Jag mår faktiskt bättre nu ! Which is good since i'm going to school tomorrow !

Pusshej ! ♥

Regnigt och Stressigt !

Hej hej! 

 Idag har varit en rätt stressig dag hitills ! Är fortfarande sjuk, men jag ska nog gå till skolan imorrn ändå för då har jag min redovisning!  Och så kom jag på IGÅR att jag har spanska prov då också ! PANIK !
 
Jag vaknade ungefär 10 och gick upp och drack kaffe och gjorde mig i ordning , sen så tog jag bussen till skolan och hämtade mina spanska böcker (så att jag kan plugga till spanskan idag) . Sen åkte jag hem , och nu ska jag göra KLART min redovisning och träna lite på den. Sen så fort jag är klar med det så ska jag plugga spanska resten av kvällen!! Det kommer nog inte gå så bra på nått av det imorgon , men jag kan ju försöka iaf!

Det är jätte tråkigt väder idag !! Helt grått och regnigt! :( Jag vill ha Vårvärme NU !!

Nyss kom mamma hem och muntrade upp mig ! Hon hade köpt Marabou non stop till mig och 2 paket halstabletter! :D
 i likee !!!
Nått jag inte visste var att tydligen så ska färgerna på nonstop-godisarna smaka olika:P jag tycker alla smakar lika!
Gul=citron, grön=ananas, röd=hallon, orange=apelsin   - What ? Alla smakar lika enligt mig iaf!

Nu måste jag PLUGGA!!
See ya! <3

HSM 3 !

It's Official: Cast Returns for High School Musical 3
All six of the High School Musical stars have officially signed on for High School Musical 3: Senior Year, Walt Disney Studios Motion Picture Productions announced Monday.
- People

Y
aay ! Hahahah xD
Nu blir det en 3a på HSM !
Ja ! Jag är en high school musical nörd ! Men jag älskar musikaler ! Dom är så mysiga på något sätt !!

Jag älskar Vannessa Hudgens ! Hon är så vacker och har så fin klädstil !! Och kändisskapet verkar inte ha gjort henne blåst eller spårad! som t.ex. Lindsay Lohan!
1.   2.  
1. You gotta love the bag baby! (och resten av hennes outfit)
2. Osminkad och ändå lika vacker!

HSM cast!

image11


Så, nu ska jag sluta nörda mig och get back to min svenska grej!
See ya !♥

ännu en sjuk-dag...

Hejhej.♥

Jag är sjuk och hemma idag med och min hosta har typ blivit värre. Jag FÖRSTÅR inte hur den kan bli det när ALLT jag har gjort är tagit det lungt och tagit min hostmedicin !! Jag vill inte vara sjuk längre !! Jag missar så himla mycket i skolan som man måste ta igen sen ! :(

Idag har jag inte gjort så mycket, som vanligt... tagit det lungt. Jag vaknade runt 10 fast sen somnade jag och sov en timme till ! Det är det ända sköna med att vara sjuk : Man kan sova hur länge man vill!
Sen gick jag och åt frukost och kollade på något skumt program på TVn. Och nu sitter jag här och ska börja skriva klart min svenska redovisning! 

Vi har fått i uppgift att redovisa om någon som är våran "Hjälte". Och jag hade ingen aaning om vem jag skulle ta... Det var jätte många som tog deras mammor, pappor och mormor och sånt men eftersom det var så många som gjorde det så ville inte jag det :P.. Så tillslut blev det Christina Aguilera. (Lite töntigt jag vet) Men jag äääälskaarr henne !! Eller hennes musik och hennes röst iaf !! Haha den enda som förstår mig är nog min syster !! Men ja , jag har tyckt om henne jätte länge och hon har länge varit den som jag skulle kalla "min idol". Jag vet att jag låter som typ en 10åring när jag säger så men it's true xD


Christina <3

En annan anledning till att jag vill blir frisk snart är att jag vill kunna börja träna igen! Mamma kanske ska köpa gymkort till mig på friskis&svettis (men det beror på hur mycket jag tränar) . Innan hade jag bara ett "gympa kort" eller ett "hoppa runt och leka kort". Hahah, men det är typ så det känns på dom där passen. Man gör ju lixom inget. Man lär ju inte bli så vältränad om man bara köra sånna pass lixom! Jag vill träna och bli bikinisnygg till sportlovet ( för då ska jag till Dubai! :D) Och till sommaren då , men då har jag ju långt kvar! :) men ändå !!

När jag har nämt bikinisar så måste jag ju visa en bikini som jag jättegärna vill ha från Victoria's secret!
Dom har ju så HIMLA snygga bikinisar (och allt annat dom har!!) . Man vill ju typ ha allt!
1.2.
Jag älskar tubtopp bikinisar!
♥1. Bild på den Bikini som jag vill ha från Victoria's Secret.
♥2. Den bikinin som jag köpte förra året från Vctoria's Secret.

Nu ska jag skriva om min "Hjälte" Christina Aguilera.
Pusspuss !


sjukling

Hej hej !

Snart ska jag gå och lägga mig, har inte mått så bra idag men det börjar iaf bli bättre! Men jag ska nog vara hemma från skolan imorgon med!  

Idag berättade Mamma för mig att hon funderade på att "göra sig av med" Katten :( (that means avliva på mamma-språk) Tydligen för att den har börjat kissa inomhus... Jag vill inte ! Jag trodde seriöst aldrig att jag skulle tycka om en katt, men jag har faktiskt blivit lite fäst vid våran katt! Och det har ju Ludde med (min hund). Dom typ älskar varandra och leker alltid med varandra. Jag hoppas att det inte blir så men just nu så lutar det mot det :( I'm going to be really sad!!



En bild på katten !

Nu har jag inte så mycket mer att skriva, så jag går och lägger mig istället!
Godnatt ! <3

Hej !

Äntligen har jag skaffat en ny blogg och den här bloggen kommer att vara mycket roligare än den andra. Hoppas jag.. haha.

Just nu sitter jag hemma och är sjuk. Jag har varit sjuk ett bra tag nu (nästan hela jullovet), så jag hoppas att jag frisknar till snart. Min lillebror är också "sjuk". Eller han sa att han var det imorse i allafall, men efter ett tag så ville han ut och leka som vanligt. Men I can't blame him. Jag kommer ihåg att jag också gjorde så när jag var liten. På morgonen, när man inte orkade gå upp och gå till skolan och önskade att man kunde vara hemma och leka istället, så fejkade man framför mamma att man var "såå sjuk" och sen när hon hade åkt till jobbet och låtit en stanna hemma så lekte man glatt och tyckte att man var jätte smart!

Jag borde egentligen plugga nu, för jag har spanska prov den här veckan och en redovisning. Men jag är bäst i hela världen på att skjuta upp plugget till sista minuten! Men jag kommer nog sätta igång snart med att iaf skriva klart min redovisning!
Så istället för att plugga idag så har jag varit med min lillebror lite, och sen satt jag igång med det här "blogg projektet". Som tog ganska lång tid eftersom jag försökte förstå mig på det där med "Redigera stilmall". Men tillslut så lyckades jag få det som jag ville ha det! Det blev rätt fint tycker jag!

                                                                                                    
Snart kommer mina Bamboo örhängen! Antingen idag eller imorgon blir det. Jag älskar sånna! Och har letat jättelänge i massa affärer . Men tillslut så beställde jag dom på internet istället !
                   

      

Bl.a Hillary Duff och Rihanna har sånna !


Nice :)

Nej nu ska jag nog gå och underhålla min lillebror lite. Skriver säkert lite mer sen.

Pusshej♥

RSS 2.0