Hello sunshine

Har haft en asskön morgon! Morgonpromenad med Anna och sen har jag suttit ute i solen hela morgonen. Är ledig idag och for once när jag är ledig så är det bra väder! :) Tyvärr jobbar alla andra, men men. Ska möta upp Maria ikväll efter hennes jobb och ha picknick! Det blir mysigt!
Sorry för sämst uppdatering. Känner bara att jag inte har så mycket att blogga om these days. Blir ju mest dåliga mobilbilder och nån instagrambild här och där... Aja, ni överlever.

Mediterranean

Vet ni? Om en och en halv vecka befinner jag mig på en ö i medelhavet. Det känns ganska bra just nu!! Eller typ jätte asbra!
Hej havet!♥
Pic source
 

Cold Morning.

Det är storm idag. Riktigt skitväder. Det blåser hur mycket som helst och regnet öser ner. Perfekt morgon att stanna inne och titta på film! Det är det jag har gjort hela morgonen. Och druckit jättevarmt te. Mysigt!
 
Dagarna efter midsommar har varit riktigt sega! Sovit hur mycket som helst och tittat på massa filmer! Skönt! Antar att det behövdes hehe..
Morgonte och frukost!
Nu ska jag göra mig i ordning och åka till jobbet. Fy jag vill verkligen inte gå ut i det här vädret. Men men.
Här får ni lite mysig rainy day musik! Har lyssnat på Norah Jones hela dagen.
 

Midsommar 2012

Min midsommar blev så himla bra! Efter jobbet bar det av till Selanders för midsommarfest. När jag kom så var det tävlingar och tipsrundor i full gång. Sen åts det dessert (och lunch för min del) och så var det dags att göra en midsommarstång.
(Tyvärr hade jag inte kameran med mig, så jag har bara dåliga blackberry bilder att bjuda på)Det var lite ombytta roller. Tjejerna skulle hugga ett träd och fixa stången. Som ni ser gick det hur bra som helst!
Killarnas uppdrag var att plocka blommor och göra kransar till midsommastången.
Sen dansade vi runt stången (som blev otroligt vacker som ni ser). Det var jättekul! Jag tror inte jag har dansat runt en midsommarstång sen jag var barn typ! Gud vad vi skrattade!
På kvällen grillade vi, satt på Annas mysiga terass och pratade, hade lite fler tävlingar, spelade piano och sjöng, dansade loss i deras vardagsrum, och till och med bastade. En jättebra midsommar!!
Så himla trevligt folk och bra stämning!
Såhär såg jag ut under kvällen. Andrea hade gjort jättefina midsommarkransar till mig och henne medans jag var på jobbet på förmiddagen.
 

Midsommar!

Glad midsommar!! Jag jobbar nu på dagen, fram till 14. Men sen åker jag hem och byter om och går till Anna för midsommarfest! Vädret är underbart idag och jag är pepp! Sommar!! Dessutom har jag namnsdag idag, och det måste ju såklart firas det med ;) 

Hoppas ni får en fin dag!
 

Painting session

I måndags var jag ledig hela dagen. Jag och Andrea hade tråkigt så vi bestämde oss för att måla! Så vi satte oss och målade med akrylfärger hela dagen. Det var så himla mysigt,och avslappnande! Man borde göra mer sånt! Få lite utlopp för sin kreativitet! Resultatet kanske ni får se, nån gång, när jag känner mig nöjd. Jag är dock en sån himla perfektionist när det gäller sånt, så om det inte blir typ exakt som jag tänkt mig i mitt huvud så tycker jag det blir asfult. Aja, det var en mysig dag iaf!
 

Life



Rain

Idag regnar det inte lite! Det har öst ner enda sedan jag vaknade. Jag som ville gå på en skön morgonpromenad... Paraply som gäller i guess...
Igår efter jobbet hängde jag med Anna på kvällen. Lugn kväll, sånt behövs!


Idag vill jag mest ligga i sängen och titta på filmer hela dagen. Rainy day activity!

Last week

Hej! Dom har gjort om på blogg.se, och sedan dess så har det inte funkat att blogga från iPaden. Och eftersom att det är sällan som jag orkar sätta på min stenåldersdator nuförtiden så har det blivit lite tyst här. Sen har jag väl inte kännt mig jätte sugen på att uppdatera heller efter en skitvecka. Men nu försöker jag tänka om! Som Maria sa: Nu ska vi bli taggade på livet!

Här har ni lite mobilbilder från förra helgen. En rolig grillkväll hos Sanna som slutade med att vi alla stod och dansade loss i vardagsrummet! Goood sommarmat också! Snälla kan det bli lite varmt nu så att man kan grilla hela tiden??



Alice student

 

Igår var vi i Stockholm och firade Alice som tog studenten! Vi var med på utspringet vid 12. Så himla roligt utspring! Alla studenter rusade ner, klass för klass, för en jätte brandt backe och skrek av glädje! Det såg jätte kul ut! Sen hoppade dom på flaken och började bada i öl. Helt galna! Jag tror Alice klass hade 100 plattor öl på deras flak, som dom alltså inte drack utan sprutade ut och hällde på varandra! Hah, det luktade öl i hela stan!

Sen gick vi på stan i Stockholm lite, och hann t.o.m. med lite shopping, innan studentmottagningen.
På mottagningen var det god mat och massa folk. Jag var så himla trött, men det var jättetrevligt ändå!

 

Fina kusin Alice!


BELIZE

Caye Caulker i Belize var ett av dom absolut bästa stoppen på resan. Det var verkligen en av de vackraste ställena jag sett. När jag och Anna kom dit kunde vi inte riktigt fatta att vi två, lite spontant sådär, hade hamnat på en ö i karibien tillsammans. Jag tänkte inte stanna mer än några få dagar, men det slutade med att jag stannade 8 dagar, för det var så underbart.

I Belize pratar alla engelska, med en skön karibisk, som jag kallar det "rastafari-dialekt", istället för spanska, som i resten av centralamerika. På Caye Caulker är mottot "Go Slow" och stämningen på ön är super chill. Det är bara sandgator, inga bilar, bara golfbilar och cyklar. Husen är söta trähus målade i pastelliga färger. Människorna är härliga och avslappnade och pratar gärna med dig på gatan, och efter några dagar känns det som att du känner alla på ön.

På Caye Caulker badade vi och solade, åkte på en amazing snorkelutflykt, låg i hängmattan, hade roliga galna utekvällar på öns enda nattklubb, träffade sköna människor, åt himmelsk seafood, och vandrade runt och fotade en väldigt massa. Det var en så himla bra vecka, och efter det skildes jag och Anna åt. Hon stannade kvar i Belize och tog dykcert och sen åkte hon neråt, och in i Guatemala igen. Jag åkte, efter en vecka på Caye Caulker, upp till Tulum igen, för att möta upp kompisar som vi träffat i Flores i Guatemala, och för att jag var tvungen att börja röra mig åt det hållet, för att jag skulle åka hem snart.


Hostelet vi bodde på såg ut såhär och låg precis vid vattnet.


Underbara Caye Caulker. Dit ska jag definitivt tillbaka en vacker dag.

Lunch

Sanna kom förbi och åt lunch med mig idag. Jag gjorde goda omeletter till oss. Fick en paus från redigerandet. Jätte skönt väder, vi satt och njöt i solen ett tag! Snälla, kan sommarvädret komma på riktigt nu?? Ja, jag tjatar om vädret i varje inlägg haha.

 


Sunday kind of love

Idag ska det redigeras bilder! Är så trött på att ha det som ett måste nu. Klart det inte är ett måste egentligen, men jag gör det till ett måste för mig själv. Hatar att känna att dom är ofärdiga lixom. Målet är att bli klar med Belize bilderna idag. Vi får se hur det går!

Sitter och dricker te och lyssnar på bra musik. Nu ska det bli klart!!!

 


Summernight

I fredags slutade det med att vi körde in till stan, köpte naturgodis och vindruvor, och satte oss i stadsparken vid ån och pratade, medans nattlivet var i full gång runt omkring oss. Det var jättemysigt! Det enda som saknas är värmen! Gud vad kallt det blir på kvällarna!!
Tyvärr har jag inget bättre att bjuda på än dåliga blackberry bilder, men det får duga. Jag måste bli bättre på att ta med mig kameran!
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Wanderlust

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover." - Mark Twain

Pic sources: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8


Friday

 

Har jobbat 9 timmar idag. Ganska trött!! Men när man slutar på kvällen och upptäcker att solen fortfarande skiner i ens ansikte klockan 8 på kvällen när man kommer ut så blir ju livet automatiskt lite lättare!! Hoppas hoppas solskenet håller i sig!!

Efter att kvällens tänkta planer blivit förstörda (så trött på att bli disappointed!) så ska jag nog träffa mina fina Anna och Sanna. Så himla skönt att dom bor så nära och att vi bara kan cykla över till varandra när det behövs! <3

image description

Dom är fina dom.

 


Dreaming of Biarritz

Enda sedan Sanna var där förra sommaren så har jag jättegärna velat åka till Biarritz! Det ligger högt upp på reslistan just nu vill jag lova! I slutet av sommaren kanske?? Jag VILL!

Pic sources: here & here

 


Rasmus student

Här är några bilder jag tog på Rasses student :)

Tvillingsystrarna. Mamma och Birthe.
Snygga Andy.
Rasmus sprang ut, och var glad.
Pappa och Rasse påväg mot flaket.
Studenterna var taggade!
Medan Rasmus åkte flak åkte vi hem och fixade det sista inför studentmottagningen. Vi hade gjort libanesisk/arabisk mat, för att det är Rasmus favoritmat.
Världens finaste mormor!
Rasmus pappa och Alice. Kolla vädret!!
Lars
Snygga kusin Clara.
Anna och Susanna kom också!! De var kul!
Filip.
Pappa, Jocke och Rasmus.
Dessert!
Sen blev det presentöppnande och dansande! Vi stod och dansade och sjöng i flera timmar! Jättekul!!!
Susanna hade fin klänning!
Paulina och Andrea.


Vi hade det så himla roligt på kvällen! Det var så bra stämning och nästan alla man tyckte om var där!

Student 2012

Idag tar Rasmus studenten! Vi var på hans utspring imorse, och som tuur var så slapp vi stå där med paraply och frysa. Jättefint väder och jätteglad student! Så ska det vara :)

image description

Det känns så konstigt att vi alla är "så stora" nu. Nu är det lixom bara småbröderna kvar, Theo och Adam. Och det är ju om ett bra tag!

Idag ska det firas iaf. Det blir studentmottagning här och sen utgång av nått slag ikväll. Det ska bli kul!


Cheers to the freakin' weekend!

 

Hej! Det är HELG och jag är ledig hela helgen! Så himla skönt!! Både den här veckan och förra veckan har jag verkligen jobbat ihjäl mig, sovit för lite och bara varit allmänt stressad! I helgen blir det både festligheter och chill!! Pappa är här i en vecka så ikväll ska vi nog gå ut och äta med honom. Alla syskonen tillsammans (förutom Adam då). Det var INTE igår vi alla var i samma land samtidigt! Så det blir nog mysigt!

Vädret är kallt, grått och tråkigt. Men i couldn't care less just nu. Det är FREDAG!
Cheers!

 

En glad Paula, för några helger sen. Bilden är tagen av Maria!

 


RSS 2.0