New Phone!


Jag fick en ny mobil av Pappa i present!! LOVE it !! För min andra mobil (som originally var pappas gamla) hade verkligen haft sina bästa dagar!! Den är as bra och har både touch och knappar, och massa coola funktioner :) I'm so happy!

Jag var och slingade mitt hår idag! Så nu är jag fin till studenten :). Efter det så åkte jag, pappa, Rasse och Theo ner på stan och åt middag! Mysigt!

Imorn blir det skola, någon form av rundvandring på svenskan och sen kubb m.m. med klassen på eftermiddagen! I liike it!


Last week i gymnasiet

Åh Christinas nya album på Christina Aguilera radio!♥ Jag har redan mina favoriter! Men mer om albumet när jag har det i händerna, då känns det som att jag kan "recensera" det bättre. Men Christina är alltid Christina. BÄST med andra ord.

Idag vart det en kortis dag i skolan. Lite charader på filosofin imorse och sen var det klart. Haha mycket roligt!

Efter skolan så mötte jag upp pappa (som landade imorse) för lunch på Riverside. Jag åt en god ceasarsallad och njöt av min kära pappas sällskap :) Stackarn har brutit ett revben. Genom att åka ktm a.k.a. "dirt bike" i öknen med hans kompisar. Eeeeh 40-års kris? Haha nejdå.. Det är ju bra att han har en "hobby" iaf. Fast jag skulle må bättre om det inte var en extreme sport. Haha. Aja. Efter vi ätit så åkte vi hem och drack iskaffe och kollade på när Theo visade sina tricks på studsmattan. Myspys :) Sen kom mamma hem också och nu är dom på utvecklingssamtal med Theo.

Det är underbart väder idag med. Klarblå himmel och illgröna träd. Wonderful! Svensk sommar är faktiskt jävligt fint! HOPPAS DET HÅLLER I SIG TILL STUDENTEN! Men enligt expressen idag så ska det vara kanonväder även då! HOPPAS HOPPAS HOPPAS!! Betygen är nu satta och jag har bara 4 dagar kvar i gymnasiet! Det känns så sjukt bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kära klass! Fan vad jag kommer sakna att träffa alla varje dag! Bild från innan skivan, snodd av Zimones facebook :)


Kid smoker.


Har ni sett DET HÄR? Det är så jävla fel ! Så jävla fel som det kan bli!! Det har väckt reaktioner världen över och jag säger bara som alla andra: Ta barnet ifrån föräldrarna ! Myndigheterna måste GÖRA något inte bara sitta och offer dom en bil och hoppas på att ungen slutar. Wtf lixom!? Och visst, det finns säkert hundratals sånna här fall som man inte vet om, och säkert värre fall också, men eftersom det här är så pass uppmärksammat nu, hur kan alla bara sitta och titta på och bara Hoppas att nån får ungen att sluta! Nej ush, jag blir så jävla arg!

( Theo nöjer sig iaf med tuggumicigaretter )


Tjugo grader kallare.

Goodmornin'! Jag satt nyss och åt frukost ute i solen, såhär tidigt, och det var inte ens kallt! Underbart! Jag lyckades vakna lite för sent, men vafan hela förra veckan vaknade jag sent, så min kropp är van att sova längre! Jag vettefan hur det ska gå på studenten (PÅ FREDAAAAG!!!) när vi har fotografering 07.10 (!). Jag får helt enkelt vänja min kropp vid det och gå upp tidigt hela veckan! Ush vad jobbigt det låter!!

Idag kommer min pappa hit! :) Yay! För han kan ju inte missa min student lixom, även fast han bor far far away. Han är här i typ 6 dagar :) Mysigt mysigt.
Haha välkommen, bara 20° skillnad!



Haha fy. Jag skulle inte tacka nej till Dubai väder! Jag älskar värmen! När vi var i Aiya Napa kommer jag ihåg att alla svenskar vi var med klagade som fan på värmen! Åk inte till ett varmt land då!? Jag bara njööt!


Underbart väder!

Hello ! :) Det är underbart väder idag, och dagens planer är sånglektion och jobb! MORS DAG idag ju, grattis alla mammor! Min mamma fick fina presenter och frukost på sängen imorse klockan 8! Så snälla är vi :) Ni har vell inte glömt att uppvakta era mammor??

Idag är min sista dag på Aspentos (mitt jobb). Och Mors dag är tydligen deras busiest day of the year! Så vi är hela 6 stycken som jobbar i servisen idag! Och vi har mer än 20 bokningar! Busybusybusy!!




Ludde i trädgården, för nån timme sen!


GO CHRISTINA!



Okej jag har nu lyssnat sönder "You lost me" och FYFAN VAD BRA DEN ÄR! En helt jävla underbar ballad med den bästa rösten on our planet typ, kan det bli bättre?? Kollade på videon nyss igen och jag får goosebumps all over!! Så FORT mitt nya bankkort kommer (som jag btw tappade på krogen i tisdags... bravo) så ska jag förhandsboka albumet så att det kommer direkt i posten när det släpps! LOVE! Efter den här låten så har jag fått ÄNNU större förhoppningar på det här albumet! ♥

http://miirre.se/images/2010/01_90706780.jpg


You lost me, new song.



She KILLED IT!!!! Om exakt 10 DAGAR släpps albumet! FYFAN VAD JAG LÄNGTAR!!!! Och FYFAN vad länge vi längtat och väntat!!


Fredag!

Nu blire skoolaaa. Så ska vi på museum på historian (?),  Sen bliree jobbjobbbb ! Och jag ska Inte gå ut ikväll! Efter sista skivan nästa vecka, och efter studenten så blire vit månad kan jag lova!! Haha.

Här är ett fint litet kort på mig och Johanna på hennes födelsedag! (Samma dag som våran skiva!)


PUSS!


Bloggtorka

Hello. Idag lämnades böckerna tillbaka och betygen sattes. FYFAN VAD UNDERBART!!! Jag har bara en vecka kvar i gymnasiet (EVER!) och det känns så jäävla bra! Jag är SÅ trött på skolan!!!! Helgen bjuder på jobb jobb och jobb men det blir möjligtvis en liten utgång också. We'll see. Som ni märker är det lagom bloggtorka för min del just nu, men jag får vell ny motivation snart. För nu behöver jag inte direkt tänka på skolan längre :D!!


GRATTIS BÄSTIS!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN HONEY!
19 år idag! My beloved bästis Madde Sjöberg!


Update

Sitter i skolan och pluggar filosofi!! Det blir inget jobb idag för dom hade stängt, så jag fick ledigt! :D Så ikväll blir det Thorens skiva och jääävllaarr vad jag är taggad !!! :D Har dock prov imorn, så jag måste se till att hinna plugga innan! Och plugga imorgon bitti!! :)

Puss!

I like what I see..


Kate moss for topshop. Spring/summer 2010


Did you buy your mom's gift yet?


Source: unknown.
Ni glömmer vell inte att det är Mors Dag nu på Söndag! :) Jag har redan köpt present och hon kommer självklart att få frukost på sängen. Tyvär jobbar jag på Mors Dag också, fast inte föränn på kvällen !


Fullt upp!

Har legat och kollat på serier hela kvällen. I've missed that! Men jag undrar verkligen (varning för spoiler!) VARFÖR alla säsongsavslutningar måste sluta/innehålla folk som blir skjutna!! Seriöst!! 3 stycken! What the hell!?

Nu måste jag sova! En fullspäckad dag imorgon!

♥ Skriva svenska uppgift, lämna in.
♥ Skola
♥ Skriva Sam uppgift, lämna in.
♥ Plugga filosofi
♥ Jobba
♥ Thorens skiva!

Ska jobba hela veckan, goddamn vad trött jag kommer bli! Men nu börjar det. Hårdslitandet inför Australien!! WOHO!

Here I come!

Godnatt!!


I'll be back!

Ska försöka fixa min dator i veckan. Då blir bloggandet back to normal. För då har jag alla bilder osv. = roligare inlägg. För jag tycker det är jätte tråkigt att blogga utan bilder och jag orkar inte hämta kamerasladden och koppla in kameran hela tiden. Så i promise you, i'll be back ;) Haha.

Här är jag och Johanna för typ 2 veckor sen (bilder som redan fanns på den här datorn ;D)



Rain, lightning and thunder.


Nu har det börjat! Sommarregnet! Visst, regn är aldrig roligt, men på något sätt så gillar jag ändå sommarregn typ 10 gånger bättre än annat regn. Och med sommarregn så menar jag spöregnet, åskan och blixten, som bara håller på ett litet tag, sen slutar det. Plus att det är varmt ute när det regnar. Då kan man sitta inne, lyssna på regnmusik och dricka te och titta ut på regnet. Ganska mysigt faktiskt!

Förövrigt så har jag mått piss hela dagen igår och jag mår fortfarande konstant illa. Inte roligt! Inte roligt alls faktiskt! Nishat har skiva idag och den missar jag.. Great. Sen skulle jag jobba idag också, och det kan jag inte heller.. Great. Vad ska man äta när man mår illa/är magsjuk? Any tips?


Sick of this!

Jag är så jäävla less!! Tror ni inte jag blir magsjuk lagom in time for att jag ska jobba första dagen på nya jobbet. ORKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
:@
Varför väljer min kropp alltid att bli sjuk när jag verkligen inte FÅR???


New job.



Idag blir det sista dagen på Aspentos för mig. Ska som sagt byta jobb för jag fått ett nytt :) Jag ska börja jobba på Svenssons krogars natt@saluhallen och åkanten (saluhallens uteservering)! Jag provjobbade i tisdags på åkanten och imorn ska jag jobba där på kvällen och sen nattklubben på natten. Så jävla skönt att slippa få "arbetslös" stämpeln när jag går ut skolan (OM 2 VECKOR!). Så i sommar ska jag slite som ett djur och jobbajobbajobbajobba och sen blir det Australien i höst/vinter! LOVE IT!!!!!!


Catwoman

Jag hade AS KUL igår! Verkligen! Förfesten, middagen, alla tal, eftersläppet osv. LOVED IT! Och aaalllaa såg vem jag var, och tyckte att jag var bra utklädd :D underbart! Sen kanske nån fick lite för mycket av det goda där i slutet, haha men sånt händer!!

 
Hahahah ja. Så såg jag ut xD jag gick verkligen in i rollen haha! Vi tog en massa spårade bilder igår, så det kommer mer. Men nu måste jag fixa mig och åka till stan sen till jobbet! Jag har spännande jobb nyheter också. Jag har fått ett nytt jobb! Men vi tar det sen ;)

See ya!


TAGGATAGGATAGGA

MIN SKIVA IMORGON SÅ NU MÅSTE DET SOVAS OCH VILAS UT!! LOOOVEE IIITTT!!!




Last night!

Bra kväll! Braaa kväll!
Började i Luthagen med grillning, förfest och brännboll i regnet. Underbart! Sen fixade vi till oss och så bar det av till Göteborgs nation till Maddes skiva. Sen bar det av till Birger för mina kära gamla högstadiekompisars skiva. Rosendahl skiva med andra ord. Där hade vi GRYMT kul och dansade oss riktigt jävla svettiga enda tills stängning.

@Göteborgs


Temat på Maddes skiva var någonting på P. Madde var polis. Vilket passade as bra sen när vi drog vidare för på BJ var det SOS tema!! :)


@ BJ!!!
Kära bästa klasskompis (i högstadiet) Axel och jag!

Glada och fulla uppe på bardisken. Nice haha!


Skiva tonight

Haha ursäkta gårdagens överflummiga övertrötta inlägg. Så kan det gå när jag och Michelle har är trötta mitt i natten. Vilken humor! Hah.

Idag är det plugg hela dagen igen. Jag ska skriva ett hyllningstal som ska hållas imorgon och plugga mer filosofi.

Sen ikväll är det som sagt Maddes skiva. Temat är någonting på P, och tråkig som jag är så ska jag vara Paula!! Haha. Innan blir det förfest hos Mr. Nils. Det blir lite brännboll lite grillning osv. i det fina vädret! Väldigt trevligt!!



PUSS!


Varning för er känsliga.

Jag och Michelle har väldigt mogna och givande konversationer så här mitt i natten.

(Från början handlar det om att hon försöker tvinga mig att plugga i 20 minuter till)


Oj vad litet det blev. Aja om ni inte ser vad det står så kanske det är lika bra xD


Catwoman

Jääävlar vad jag har pluggat idag! Känner mig as duktig! Har skickat in samhällskunskapen, gjort klart 2 svenska uppgifter och pluggat filosofi! Michelle var här och hon pluggade körkorts teori och jag pluggade filosofi. Fyfan vad jag är igång nu. Betygen sätts om ca 9 dagar, och jag ska plugga gääärnet ända fram tills dess!! Förutom på torsdag FÖR DÅ HAR VI SKIVA! WOHOOO!!! Har nästan allt till min outfit nu och OJOJOJ VAD JAG ÄR TAGGAAADDD!!!!!!




MARRY ME




Monday


Sorry sis ;) Haha.

Har precis skickat in min sam uppsats och nu ska jag sätta igång med svenskan. En riktigt pluggdag idag. Nu har jag kommit igååånng, ellerhur Michelle!!?

Jag längtar tilla jag bara blir klaar med allt så jag kan lägga min energi på annat!! Exempelvis bloggen! :) Det blir ju lite roligare att blogga om man har nått att blogga om annat än skola och jobb. haha.


leflash

Image and video hosting by TinyPic

i LIKE!

Jag har kommit på hur mycket jag måste plugga den här och nästa veckan och det är HEMSKT! Men I WILL make it !!!!!!
GODNATT


Weatherman.

Yo! Sitter och Facebookar mig och tänker att jag måste plugga men struntar i det. Haha as always.
Är så sjukt äcklad och grossed out just nu av två personer! Vissa människor förstår man sig bara inte på men det här tog priset! Eeuuuuuuuwwww!

Aaaanyways..Solen skiner och faktiskt så har vi lika varmt som Sydney just nu! Enligt iGoogle iaf! :) Så nu kan jag i allafall inte klaga på att Andrea har det varmare än mig! Dessutom så får dom vinter nu och vi får sommar! Yaay! PLUS att trots att pappa har det varmare så har han regn, och inte vi! Deeenn niii :D

Haha för er som inte fattar vad jag babblar om så bor pappa min i Dubai och syster min i Sydney :)
Nu ska jag nog ta tag i att lägga in bilder på datorn och kanske lägga upp lite skiv bilder här ! Stay tuned!


Last nights party.

Igår var det en lugn kväll på jobbet och sen, trots min onda fot som egentligen behövde vilas, så blev det utgång! Ingen skiva igår men det blev Birger och sen Saluhallen, där det var Nelly Outfit Awards (och förövrigt väldigt folktomt dansgolv) och sen blev det Birger igen. En masssa dansande osv osv. enda tills stängning. Riktigt roligt!



En ganska retarded vimmelbild på mig, Michelle och Madde igår. Haha man ser iaf att vi var övertaggade (som vanligt)! Ang. banden runt halsen, haha fråga inte. Jag vettefan vart dom kom ifrån.

Jag tror inte jag vet hur man tar det lungt längre! Stukade min fot för en vecka sen idag och jag har vart ute och dansat på den 4 kvällar ändå, och jobbat 4 dagar! Så det kan ju vara svaret till varför den fortfarande värker(/har blivit värre), för det var bara en "lätt" stukning, men det verkar inte vilja gå över. Så idag ska jag faktiskt vara hemma och vila foten. Och PLUGGA!


Sommarvärme

20-21 grader och iskaffe i solen. NOW we're talking! Både idag och igår har det vart riktigt VARMT! I LIKE!

Igår satt jag inte ner en enda sekund. Det var därför uppdateringen sög. Dagen spenderades med Mammsen i Stockholm. Shoooppiing. Jag köpte en massa fina kläder! Klänningar, blusar/skjortor osv :) En väldigt lyckad shopping dag! Sen vart det hem till Uppsala igen. Så träffade jag Sevgi och Michelle på stan och sen åkte jag och Sevgi till jobbet. Jobbade i 6 timmar, fick stänga igår, så jag var sjuukt trött efter en låång dag av walking around. Min stackars fot och mitt ben gjorde as ont, så jag bestämde mig för att åka hem när jag kom till stan från jobbet, istället för att gå på Selmas skiva, som ändå stängde om en timme. Kände mig fett dum, men jag kunde lixom knappt gå för min fot värkte plus att det inte var långt kvar av skivan. Så då åkte jag hem och deckade istället. Var så sjukt trött!!

Idag ska jag försöka plugga lite, som Verkligen behövs, sen ska jag passa på att njuta av solen ännu mer såklart :)

Jag lovar er en massa bilder från skivor, shopping bilder osv. ikväll, imorn eller senare i veckan. Men just nu har jag noll ork till att blogga. Hope you understand.

Puss


Jobb. Skivor.

Jag hinner hinner hinner inte blogga guys. Sorry. Skiva igår. Rosendahls på Göteborgs nation och GUC's (Tanias) på BJ. TVÅ på en kväll! Wohoooo. Nu är det skynda sig och åka till jobbet som gäller. Ingen skiva ikväll men imorrn blir det all in på Selmas skiva. Jag längtar så sjuuukt mycket till min som är nästa torsdag!!!

PUSS!

It's time to go to work

Nu blir det skola och jobb för min del.  Ska även försöka skriva klart lite uppsatser idag på håltimmen! Lateerz!


Random oldies.


sources: stockholmstreetstyle, matthew williamson, le fashion

Pretty pictures for lovely inspiration!


Harem/mjukis


Dessa underbart sköna byxor fick följa med hem idag. Harem/mjukis typ. Häääärligt sköna!

Jag är så sjukt trött nu så jag kommer somna vilken sekund som helst. Så nu måste jag skynda mig att borsta tänderna innan ögonen stängs!!
Godnatt cuties!


project blackbook

Hello. Jag är hemma nu och jag är tröööttt. Jag har knappt kunnat gå idag efter att jag sträkt det ena benet (igår) och ja, ni vet ramlat ner för trappan (i förrgår). Men det är LUNGT!

Jag "råka" shoppa lite på stan idag efter skolan. I can show you laateeer. Just nu vill jag typ bara dricka te och kolla på serier.

Btw, har ni sett H&Ms och blackbooks samarbete? Project blackbook.

Massa sköna t-shirtar med sköna tryck på. Jag ♥ Oversize t-shirtar!

Puss!


JB skiva @ flustret.

Hej! Jag var på studentskiva igår med , därav den dåliga uppdateringen. Nu måste jag skynda mig lite här för jag ska hoppa in i duchen, fixa mig sen åka till skolan- Det blir skola, jobbmöte och stan idag. Hörs ikväll babes.

Här är lite bilder från igår! Jag hade med mig kameran och var duktig på att komma ihåg att ta bilder :D! Alla John Bauers 3or hade skiva på flustret! De första och enda som har skiva där ! Det var sjukt mycket folk och jääävligt bra drag! Temat var Casanova! Så alla hade massa coola masker på sig :)

 

Eftersom jag inte hade någon mask så var jag ju tvungen att låna alla andras hela tiden!




Dance all night baby!


TERRY RICHARDSON



Love his work

Teatime & Studytime.

Dricka peppermint tea och plugga är vad jag kommer att sysselsätta mig med idag!


bild från google
Peppermint tea är Bäst!

PUSS!


Klant Paula

Det blev skiva igår trots allt. Lite alvedon, lite rosé och lite partymusik så var jag taggad! Det var så sjuuuukt kul! Det var min kompis Anna som hade skiva, och FYFAN vad vi röjde. Haha! Jag tror helt seriöst jag stog på dansgolvet HELA tiden. Dansade och dansade och dansade och dansade! LOVE IT! Och så tror jag typ att jag har festat bort min förkylning för jag mår Bättre idag! :) Perfect! Bilder kommer om jag får tag i några på facebook, för min kamera var tyvärr inte med. Glömde den hemma..

Men, precis när vi gick utanför dörren igår så ska vi gå ner för våran trappa. Det är en brant trappa för er som inte har sett den. Tror ni inte jag, med mina 14 cms klackar, ramlar ner för trappan!! HAHA! Ibland är jag så klantig! Jag gjorde illa mig lite, men tänkte inte alls på det under hela kvällen. Men nu, dagen efter, så känner jag att jag har ont i tummen (när jag böjer den) och ont i högra foten. Kan möjligtvis ha stukat foten lite lätt, för jag haltar lite fint sådär. Haha. Det roliga är att om jag går på tå så gör det mindre ont! Det var vell därför jag inte kände så mycket igår antar jag, eftersom jag hade höga skor. Sen kanske alkoholen hjälpte till lite också ;) Hehe. Sen har jag lite småsår här och där, typ på handen osv.

Här har ni mördartrappan, haha!

Okej den såg inte lika brant ut från det här hållet, men den är det iaf! Bild från Hitta.se! Vet inte riktigt om jag tycker det är bra eller lite freaky att dom har vart och tagit kort på allas hus sådär. Men det är ju jävligt praktiskt om man inte vet vägen till nått ställe! Vad tycker ni? :)


WANT from ASOS

Oasis Embellished Bed Jacket
Hittade denna i ett mail från asos. It's so pretty!!


Mega


absolutelyoblivious
Pretty Mega! Randig paljett t-shirt - WANT. Skinnkjol - WANT. Halsband - WANT. Hennes underbara hår - WANT!


Har jag ett tekniskt fel?

Caution för en massa klagande!


Jag blir så trött på allt tekniskt runt omkring mig. Min dator. Vår nya skrivare. Min mobil. Aaaallltt!

Min dator fick virus och lämnades in för omformatering. Samtidigt så köpte mamma ny printer. En sån där as bra som man kan skriva ut as fina kort med/kopiera/scanna, ja allt. Sprillans ny. Så när jag ska koppla in den, så FUNKAR den inte!? What's up with that lixom?? Den gick inte ens att starta. Jävla skit ! Så åkte hon tillbaka med den, och samtidigt så hämtar hon min dator som var klar. När jag ska koppla in datorn så startar den, men jag ser inget tecken av det på skärmen. Det är nått fel med skärmen tänker jag= så jag kollar på sladdarna och märker att ena sladden som går från skärmen till datorn verkar vara sönder. Så mamma åker och köper en ny sladd till mig, och får en ny printer, som funkar eftersom dom testade den i affären.
Så när jag finally har allting, och ska koppla in min dator och skärmen och printern till den så kopplar jag in den nya sladden... DEN FUNKAR JU FUCKING FORTFARANDE INTE!!!! Jag blir så ARG! För skärmen lyser, det är inget fel på sladdarna, och datorn funkar= VAD ÄR FELET?

Sen så har min mobil tappat vibrationsförmågan också, så jag vaknar knappt av larmet på mornarna (eftersom vibrationen mot underlaget låter ju typ högre än själva signalen!) PLUS att knapparna strular.

Jag börjar undra om det är mig det är fel på!

Lateerz

Christina Live on Oprah

Hello! Gårdagen var så jävla rolig! Jag berättar mer sen men vi hade SJUKT kul! Nu mår jag inte så bra, efter en vecka med lite sömn och förkylning. Så idag vill jag bara vilaaa. Jag blir kanske tvingad att gå ut ikväll dock då en kompis har skiva. Haha. Men vi får se!!



Ah, finally. She's back!


Longing for warmer weather!

Image and video hosting by TinyPic
Source:Knightcat. 
Kan ni tänka er detta? Springa runt i gräset med endast en tunn klänning på er! Jag vill ha sommar NU!


The Capital

Goodmorning darlings. Jag är uppe Innan tuppen idag! Och det är lördag! Det ni! Jag ska träffa upp Selma och Malin på stationen vid 8, sen blir det äventyr i huvudstaden minsann! :)

Ikväll blir det förhoppningsvis någon form av grill chill get together hemma hos mig. Det beror vell på när vi komme hem från Stockholm också. Men det blir nog mysigt! Jag är fortfarande sjuk, men det skiter jag ärligt talat i just nu!!



Så nu bär det som sagt av mot Stockholm. Blir därför dålig uppdatering idag. Men i'll make it up to you med en massa bilder sen!

Puss!♥


Monsters vs Aliens


Mycket underhållande film måste jag säga ! ;) Theo's choice.


Barnvakt.


Har precis ätit middag, bestående av pasta, körsbärstomater, ruccola, grön pesto, röd pesto och nån annan skum röd sås som jag hittade. As gott! Nu ska jag och lillebror titta på en film :) Jag är en awesome barnvakt för er som inte visste det! Haha :)


Vintage from the CobraShop.




Sjukling

Det blev inget jobb för mig idag. Dom sa att jag slapp komma in. Och jag säger bara thank goodness! Visst, självklart behöver jag jobba och tjäna pengar men när jag har sprängande huvudväk och ont i halsen känns det inte så himla kul!

Så nu är jag hemma och är barnvakt ikväll istället och kollar tågtider tills imorn. Då ska jag och Selma nämligen på äventyr! Berättar mer imorn. 

Sen sitter jag även och överdoserar med te, i favorithoodien.

Pepparmint te såklart. Det ä bäst när man ä fökyld! Man får så skön känsla i halsen! Try it!!


Ice Ice Baby!

Chanel Fall Winter 2010/2011


Jag älskar klänningen längst ner! Volanger, Päls, Skinn & Ice Queen-känsla. I liike!
Nu ska jag göra mig i ordning, sen åker jag till jobbet! Ska jobba två timmar bara eftersom jag är sjuk. Skönt!


Sydney!



Sitter och googlar visum till Australien i höst. Jag pratade med syster igår och idag (som var samma dag för henne, med 8 timmar frammåt i Sydney), och nu längtar jag så sjukt mycket !! Nu vill jag inget hellre än att bara köpa min biljett och Åka!


Garden Collection

Goodmornin'. Jag vaknade imorse med min onda hals tillbaka. Plus att det känns som det blivit värre.. WHY GOD WHYY!? Okej nu ska jag inte ta ut aggressionerna på er. Mitt internet är jättesegt just nu, i don't know why. Min dator är ju på lagning, eller vad ska man säga, omformatering, men det kommer bli riktigt skönt när den kommer tillbaka!

Så underbar kollektion! Kan inte sluta sukta efter ALLA plagg!


Kan nån bara ge mig den röda klänningen NU!! Funderar på att köpa den, men då slår nog mamma mig. He  he.


Nighty Night


Damn. Inte visste jag att jag var så poppis. Haha. Statistiken var som en raket upp i rymden nu när jag kollade. Jag bugar och bockar blogg.se som använde mitt inlägg på deras framsida. Vad bra då, då vet jag att sånna inlägg uppskattas. Eftersom nästan alla av er är tysta som möss så är det ju inte lätt att veta om ni gillar/ogillar mina inlägg, och eftersom jag tycker om er som läser, så vill jag ju veta vad ni gillar :) 
Så nu vet jag ju lite iaf ;). Btw så tycker jag alltid om er, är ni 1 person eller 400 pers så tycker jag ändå alltid om er. Mängden spelar lixom ingen roll :) Men ni nya är väldigt välkommna att stanna :)


Hur som helst så mår jag lite bättre nu efter att ha knarkat lokalbedövande tabletter a.k.a. bafucin som om det vore godis, halsat i mig te som om det vore vatten, ätit esberitox i hopp om att det ska lindra och vilat som om jag hade två brutna ben och inte kunde gå. Hoppsan, läste nyss på Bafucin burken: Om du fått i dig för stor mängd läkemedel kontakta alltid läkare, sjukhus eller giftinformationscentralen. Äsh what doesn't kill you makes you stronger. Och jag blir ju hopefully stronger as in=Ingen ond hals imorn. Håll tummarna!

Godnatt!♥

 


Helt jävla sjukligt amazing!


Stylingen. Smyckena. Modellen. Håret. JACKAN= I am in love !
source: knightcat


Wheredidyougetthat


Awesome!
Jag är dock ingen ring tjej, för jag tycker att jag har för fula fingrar, och när jag har ringar så tänker man bara mer på dem. Haha stupid I know. Men det är så jävla snyggt så jag måste nog köpa mig några stycken!


Can't be without you baby.

Med risk för att vara för tjejig, så tänkte jag lista 6 skönhetsprodukter jag inte kan vara utan! Here we go:


1. Diorshow Waterproof Mascara - Den är dyr, men vääldigt worth it. Sen jag köpte den för första gången för några år sen så har jag inte använt någon annan maskara. Man blir beroende. Ett minus är att dom bara höjer och höjer priset på den.
2. Cherry Flavoured Lip Balm från Carmex! Finns inget bättre för läpparna. Både luktar gott, smakar gott plus att den har lite lip-plumping effekt!
3. i.d. Bare Minerals foundation. Samma där, man blir beroende. Vanlig kladdig foundation skulle jag typ aldrig täcka igen mina porer med igen!!!
4. Mineral Power concealer från Maybelline. It works wonders när man har sovit för lite=har mörka ringar under ögonen.
5. L'Oréal air fix. Den bästa hårsprayen enligt mig!(Och med en frisör som mamma så har jag testat måånga) Håret blir inte sådär äckligt hårt, som det blir med vissa andra, men det håller ändå! :)
6. L'Oréal liss control. Vill du att ditt hår ska se mindre frizzigt och slitet ut - Använd Denna! Man kan använda den i både vått och torrt hår. Jag använder den i topparna varje gång jag tvättat håret, och även så fort jag tycker det ser frizzigt ut! Det blir väldigt smoooth!


blogg.se feature.

Tack för den ! :)



Cumulunimbus


pic1: Cumulunimbusmoln genom mina persienner i morse. Ja jag vet att dom heter så (jag har faktiskt lär mig nått i skolan). Ja jag är en geek. Ja jag tycker om att fota moln. pic2: Min otroligt glammiga afternoon. Grapefrukt, Cosmo, Peppermint tea och kanske lite filosofiplugg.


Fashion Then & Now

Balmain Then & Now.
Spring 2000
vs.
Spring 2010

Alot has changed, på 10 år, och thank god for that. Asså KOLLA vårkollektionen 2000! It's hideous!



Dom har så himla hardcore om man jämför! Och det gillas!!
Collage made by me. Det här var kul, I will be making more of these Then&Now's!

Jävla skiiiiiiit

Idag mår jag piss. Huvudet dunkar och halsen gör så ont så jag inte kan svälja. Jag vet inte riktigt hur Selma orkar med mina humörsvängningar när jag ena stunden skickar sms där det sår typ "Livet är så underbart idag woho", och sen någon dag efter ser dom ut såhär "jävla skiiiiiiiiiiiiit" "Jävla baajs" "This suuucks". Men jag är verkligen ARG nu! Jag FÅR inte bli sjuk nu!! Det är fan inte okej!!

In other news så vill jag jätte gärna ligga ute och sola typ varje dag i det fina vädret nu. Men jag läste en artikel om hudcancer som var as hemsk så nu är jag rädd för det. Haha. Sen har jag typ fått nått skumt utslag också, det är typ ett rött utslag i en rund ring, sen är det normal hud i mitten. Och jag tror det har kommit av att jag har solat. Any idea what that might be? Det ser lite läskigt ut så jag måste fan kolla upp det !

laaterz

rock n' roll bohemian chic



Verkligen en av my favorite shoots ur arkiven..


Fuckshitpiss.

Jag känner att jag håller på att bli förkyld. Har haft ont i huvudet i 3 dagar. Började få ont i halsen igår kväll, vilket idag bara blivit värre, och nu börjar jag känna mig snuvig och hängig också. FAN FAN FAN FAN FAAAAAAAAAAAAAAN ! Inte nu av alla gånger ! Jag förstår inte hur jag kan ha sån jävla otur med sånt här. Det är av 3 anledningar jag inte FÅR bli sjuk nu. 1. Jag har hur mycket som helst i skolan nu och jag får inte missa mer än vad jag redan gjort. 2. Alla skivor börjar nu och om det är någon gång man ska vara fit for fight så är det NU! 3. En till anledning som jag tyvärr inte vill dela med mig av än. Men det är också den viktigaste! FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Jag vill inte, vill inte, VILL INTE! (I know, adorable pic!) 


FASHION AGAINST AIDS.



Seriöst. Fashion Against Aids i år är snyggare än någonsin! Jag vill ha ALLT! Faaan jag kommer bränna alla mina pengar!


Fashion Against Aids 2010

Årets Fashion Against Aids kan vara det snyggaste ever. FESTIVALTEMA WOHO! Det är typ som att de läste mitt inlägg om festivalkläder för ett tag sen och tänkte: Ahaaa nu måste vi göra Paula glad!!
PAX för att jag SKA HA någon av långklänningarna!




Ush det här är inte bra för min plånbok!


Who's out there?

Jag kommer ihåg att när jag startade den här bloggen så ville jag inte att någon skulle veta om den. Nu läser de flesta av mina kompisar den, men jag tycker att det är lite läskigt att ni har blivit så många fler.. och man kan ju inte hjälpa att undra vilka ni är.. Men men, välkommna välkommna.

Nu ska jag skriva uppsats hela natten! Lovin' it!♥

50 Confessions

50 helt random saker som ni kanske inte visste om mig.

jag
äter alltid äpple med en kniv -
jag har läst franska i 6 år och kan inte ett smack -
konserter är bland det bästa jag vet och jag har sett  bl.a. christina aguilera, beyonce , geri halliwell, enrique iglesias, shakira, destinys child, spice girls & carlos santana mfl. Live -
den som känner mig bäst i hela världen är min syster -
jag älskade vampyrserier innan twilight-hysterin. under en period när jag gick i 5an brukade jag spela in buffy the vampire slayer på band varje dag för att det gick på tv samma tid som jag gick i skolan. -
jag vågade inte åka några karuseller eller liknande föränn jag var typ 15, jag vågar fortfarande inte åka fritt fall -
sen jag såg filmen into the blue för första gången har det vart min dröm att leva ett liknande liv. bo på bahamas med någon Paul Walker-liknande man och ha dålig ekonomi, men endå vara lycklig för att man har varandra. -
min absoluta favoritmaträtt är kyckling ceasarsallad eller mammas laxsallad-
när jag var yngre så var jag kär i, och trodde att jag skulle gifta mig med chad michael murray, och när han skiljde sig med sophia bush så trodde jag seriöst det var ett tecken -
jag tycker inte om läsk i någon form -
jag hatar att låna pengar från nära vänner -
jag klär mig efter humör, och ibland när jag bara är hemma och gör ingenting hela dagen så kan jag byta kläder runt 5 gånger, för ingen anledning alls -
jag vill nog aldrig gifta mig. jag vill ju självklart leva med någon, , men giftermål tycker jag bara verkar onödigt -
att resa är bland det bästa jag vet, spelar nästan ingen roll vart -
jag kunde lite arabiska när jag var liten, kan fortfarande läsa vissa ord -
hitta nemo var min favoritfilm när den kom ut och jag gick och köpte dvdn för egna pengar, jag var typ 13 -
jag kan inte dricka grön Xider för att det påminner för mycket om mina första fyllor i typ 8an -
när jag var liten så hade jag två gosedjur jag inte kunde vara utan. de hette mimmi, som var en vit säl, och bonso som var en vit björn. -
jag pluggar hellre till 10 prov än att skriva 1 enda uppsats, no joke -
jag är lite av en perfektionist -
jag har fotfobi och har haft det så länge jag kan minnas -
jag har haft en tam kyckling som husdjur -
jag har grönt bälte i tae kwon-do -
jag kunde sjunga innan jag kunde prata eller säga mitt första ord -
mitt favoritgodis är choklad -
människor som är för självgoda är det värsta jag vet -
jag har för mycket drömmar om mitt liv, jag vet inte hur jag ska hinna med allt -
jag är en väldigt positiv människa och är sällan på dåligt humör över längre tid -
jag hatar när folk går runt och är sura på varandra utan att prata om problemen -
jag vill, trots ålder, alltid att min mamma ska följa med mig till läkaren/tandläkaren -
jag gick i årskurs 5 två gånger, en gång i dubai och en gång året efter i sverige -
jag ville åka till hogwarts när jag var yngre. jag hade en väldigt livlig fantasi -
jag har sett två tornados i mitt liv-
jag har ganska svårt att låta folk komma nära mig, och lära känna mig på riktigt. kanske har svårt att lita på folk, jag vet inte. -
jag har druckit kaffe sen jag var typ tolv. -
min mamma är en av mina närmsta vänner, och jag berättar det mesta för henne -
jag har aldrig träffat min morfar eller min farfar. -
jag tvättar mitt hår max 2 gånger i veckan. det blir bara inte smutsigt så snabbt. -
jag har aldrig någonsin smakat/rökt en cigarett -
jag älskade att vara med på kort när jag var liten, och hade världens bästa självförtroende och självkänsla och tyckte att jag var snyggast och bäst, tills jag i högstadiet någon gång fick för mig att jag var ful och tjock (jag var pinnsmal!), och där sjönk det. men det är något jag jobbar på! -
jag älskar fantasy-böcker, då får man ju drömma sig bort lite -
jag kan inte spela fotboll. jag kan varken reglerna eller vet hur man gör. -
jag har haft tandställning -
jag klarar inte av att kolla på skräckfilmer -
när jag var 6 år var min favorit låt don't speak av no doubt -
jag är ganska hypokondrisk av mig. hittar jag ett utslag på mitt ben tror jag typ att det är cancer och blir skit rädd. sen visar det sig vara ett myggbett typ. -
jag blir alltid kär/betuttad i så otippade människor -
jag tycker att jag äger för lite skor -
jag har aldrig snattat något större än en nötkräm när jag gick i typ 5an. -
mina drömmar inför de kommande åren är att jobba tills jag från nog med pengar. sedan köper jag en one-way ticket till Australien och flyttar in med min syster, nära stranden någonstans. jag får ett jobb och jobbar, festar, träffar någon snygg surfer boy som lär mig surfa, tar dykarcertifikat, hittar någon utbildning som verkar intressant, börjar plugga och sen så får vi se vart livet tar mig. -

Som sagt väldigt random. Men jag hade tråkigt!


Fashioning a National Identity

Bilder från MET BALL 2010! (Igårkväll)
Guest List.
File:Met Gala 2010 guest list.jpg

Underbara beiga klänningar & beiga detaljer i olika nyanser och former. Beige is soo the new black! 
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

 The Metropolitan Institute Costume Gala!


Den roligaste våren i mitt liv.

Hello! Sitter och äter kyckling/tomat/lök/champinjon-omelett till lunch. Very tasty I must say! Jag är hemma och skriver uppsats idag. Sjukt mycket som ska in den här veckan som sagt! Men nu är jag på gång iaf! Det var ett jävla bra tag sen!

Skypade med syster idag! I miss her so much! Men vi har pratat mer nu än vad vi gjorde när hon bodde i New York, så det gör så att hon inte känns liika långt bort. Trots att hon är längre bort. Så det är ju bra! Plus att hon är duktigare på att blogga den här gången. Så det gör ju också mycket! Att man får lite insight i hennes vardag!

Kollade även på vad jag skulle ha för kläder till skivan idag. Vi har tema "karaktärer", och det kommer bli grymt (20 MAJ på Göteborgs Nation everyone!!) Jag ska vara Catwoman, och jag ska satsa riktigt mycket ! Kattöron och mask och allt ! Kommer bli awesome!! Haha ! Guuud vad jag ser fram emot alla skivor! Den första går jag troligtvis på imorgon!! Då två naturklasser och en samklass från Fyris har skiva på BJ!


Den här våren kommer typ vara den roligaste i mitt liv! Gud vad jag ser fram emot allt! Sista veckorna på Fyrisskolan (Efter allt plugg är inlämnat, och man bara sitter ute i solen och har "utomhus lektioner".) Alla skivor! Och STUDENTEEN!!!!!!! My god, jag börjar ju bli stor nu!

 CHEERS!


Bionic Interview



What a great interview. Man får en inblick av hur hon tänker med det nya albumet, datum till WORLD TOUR och en massa annat. Ja finally WORLD TOUR! YEEEESSSSSS, Börjar i Juli! Först USA, Sen EUROPA  sen vidare till Asien och Australien. Hopefully så går jag flera av konserterna. Konsert i Sverige skulle jag aldrig missa, och möjligtvis down under också. Kanske dubai också. Haha nu drömmer jag! :D Det blir hur som helts 3e gången live nästa gång jag ser henne! 
LOVE HER!


Not myself tonight video premiere!


Jag hade ju glömt heelt att lägga upp nya Videon! Den hade världspremiär i fredags!!
Jag säger bara en sak: DIRTY CHRISTINA IS BACK! Hahah. Fast i en mer "futuristic" version.
Nej men videon är riktigt spårad och rolig, och jag kan tänka mig att den kommer bli minst lika omtalad som Dirrty videon blev när den kom!! Jag diggar den! Som sagt väldigt spårad, och definitivt en ny sida av Christina som vi aldrig sett förut. Men that's what we love about her. Det stavas v a r i a t i o n!!! Tänkt dig vad tråkigt om hon hade fortsatt och kört på sin genie in the bottle stil genom hela hennes karriär lixom!
Nej det här är nytt och roligt, och jag lägtar så SJUKT mycket till resten av albumet!



Och jag måste bara säga att hon valde en riktig snyygggiing till scenen i slutet! Brun och snagg och vältränad! We liiike !! Samma med mittenscenen med snygga killar som dansar i regnet! Påminner om Step up 2 the streets filmen när dom dansar i regnet i slutet! Love it!


Zzzzoombiiee

Ja, det känns typ som jag har gått runt i sömnen hela dagen! Så trött har jag vart! På näst sista lektionen så höll jag på att somna, men det var bara att dricka kaffe och trippa vidare till engelskan sen för ett oförberett läsförståelse prov, från något gammalt högskoleprov. Ja tror ni jag fattade någonting eller? Även fast det hade vart på en svårighetsgrad anpassad för en femåring på Svenska hade jag inte fattat ett piss. Jag satt och stirrade på texterna och fattade ingenting och kryssade bara randomly i nån ruta som såg bra ut. Däremellan höll jag på att bryta ihop av trötthet. Sen vart det en liten nap på bussen hem, sen däckade jag ju självklart när jag kom hem. Men jag är fortfarande trött. Så nu ska jag sova och sen blir det plugg hela dagen imorrn! Det är i stort sett vad min vecka kommer att bestå av. Plugg plugg plugg plugg och ännu mer plugg. Betygen sätts fan om lite mer än 3 veckor. BARA!

Godnatt!

Beauty

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Beautiful pics, source:knightcat


Morgonpigg..?

Jag är helt facinerad. När klockan ringde imorse så blev det ingen snooze i hundra år, utan jag gick upp direkt! Trots att jag somnade as sent! Mina morgonrutiner kanske börjar komma tillbaka ! As bra. Förut kunde jag typ gå upp klockan 6.00, och stå uppe i köket och göra frukost 06.02. TVÅ MINUTER! Inget snoozande där inte !

Jag kom upp i tid, men det betyder inte att jag inte är as trött! Mina ögon svider och jag har stora påsar under ögonen. Ush jag hatar när man har sovit för lite så har man en lång dag i skolan framför sig. Men men, solen skiner i alla fall :D !!

Nu ska jag ta och bege mig till skolan. Förhoppningsvis så lämnar jag in min dator i veckan (har använt Theos dator senaste tiden eftersom min har virus), så den blir fixad någon gång. Då kan jag bjuda på mer bilder också, för på denna har jag inga..

Have a good day! :)


02.10

Svenska B imorgon klockan 08.50.. Jo tjena, det kommer jag ju kunna vakna till. Not. Är inte det minsta trött. Har legat i sängen sedan ungefär 23.40 och jag är inte ens i närheten av att somna känner jag. Visst, det kan bero på att jag somnade runt klockan 04.00 igår.. Men still. Skola imorgon ju ! Kanske får bli en hemma-plugg-dag istället. För jag har ju inte lite att plugga direkt.

Aja , sleep tight, om ni inte redan gör det då (vilket ni borde.. jag med) Vet inte ens vad jag skriver. Så jag kanske är lite trött ändå.. Godnatt

Lovin' it!

Nope, jag har inte slutat vara den överpositiva versionen av mig själv som jag vart idag. Det håller tydligen i sig. Jag vet inte vad det är med mig men trots oändligt mycket plugg och annat skit i mitt liv, så känns livet så JÄVLA bra just nu! Livet leker. Haha , nu spyr ni snart på min gladhet.

På valborg jobbade jag till ca 22. Sen åkte jag och Selma hem till mig och drack en massa gott vin och pratade igenom livet i mitt kök till mitt i natten. En väldigt värd och mysig valborgsnatt måste jag säga! Jag var så himla trött efter jobbet, så det var precis vad jag behövde!!

Igår så jobbade jag till ca klockan 20. När jag gick ut från jobbet och märkte hur LJUST det var ute, och hur FINT väder det var, så kände jag att det inte var ett alternativ att bara åka hem och inte göra någonting. Så jag ringde Selma och vi fick för oss att gå och sätta oss och dricka vin på någon uteservering. Så vid klockan elva satte vi oss på plock och drack rosé. Sen när vi tyckte det var för lite drag där så gick vi till Terassen och drack drinkar istället. (DERAS MOJITOS!♥) Haha sen fortsatte kvällen och vi träffade allt från sköna italienare till roliga killar från dalarna som vi pratade dalmål med och satt och skrattade med tills magen värkte på Mcdonalds till klockan halv 4 på morgonen. Därefter blev det Taxi hem och däck i Selmas säng.

Sen idag har jag vaknat hos Selma, vart ute i solen, och jobbat ända tills nu på kvällen. Så där fick ni en rejäl update!! Nu kastar jag in lite bilder också från lördagskvällen, sen tänkte jag duscha, plugga och sen sova!!



Haha. Fun night!

Imorse på väg till bussen. (Ja jag vet inte riktigt varför jag posar så konstigt ibland..)

Njut av livet people!!


Livsglädje!

Hello!! Jag är värsta lycklig idag! Jag vet inte varför men helt plötsligt fick jag värsta livsglädjen! Kan bero på att jag har haft en jävligt bra helg!! Jag vet jag har vart dålig på att uppdatera. Men jag har gjort så mycket!! I'll tell you all about it och så ska jag bjuda på lite bilder från igår också! Men inte just nu. Nu måste jag sminka mig och åka till jobbet!!

SEE YA CUTIES!


RSS 2.0