hold a grudge



It's a losing game...



ASundaySmile


Good morning! Idag ska jag inte ligga och slappa hela dagen! Jag ska städa på salongen, försöka ta tag i mitt rum och få någon ordning i min garderob, ta en långpromenad om jag hinner och även ta tag i massa plugg! Känner mig duktig som vaknade så tidigt på en Söndag!! :)

Bild: Theo och Ludde för några veckor sen.


Caroline Costa

Sötare tjej får man leta efter! Hon var med i franska "Talang" och hon är både as söt och är riktigt duktig på att sjunga!! Watch!


(Fram till typ 3:25 är det bara massa babbel typ, sen börjar hon sjunga)
Kolla på "liknande videoklipp" efter, för att se mer av låtarna hon sjöng! Visst är hon duktig!

En riktig cutiepie! Nästa Celine Dion eller? (Hon är också fransk ju, för er som inte visste det)
Barn sångare facinerar mig! Jag tycker det är så coolt med barn som kan sjunga as bra redan när dom är små!


here comes the sun


christina dietze♥

Lyssnar på denna, och kom på att jag saknar solen väldigt mycket. Ligga på stranden, med pappas ipod i högtalarna och sola! Kan det bli bättre?
Men snart är jag där igen, så det är bara hålla ut i kylan tills dess!


ILoveTheWeekend



Hello! Det är så sjukt skönt med helg, jag njuteer!!
Efter skolan igår så hade jag sånglektion först. Där hände det spännande grejer och jag fick typ ett rus när jag var påväg därifrån för att jag var så glad! :) Jag sjöng bl.a. i studiomikrofon för första gången och det var Jättekul! Loved it! 
Efter sånglektionen så mötte jag upp mamma och Andrea på någon restaurang och åt meze! As gott och as mysigt! :D
Sen bar det av till ågatan 11 där jag, Madde, Johanna, Safi m.fl. drack goda hallondrinkar och firande att Madde fyllt 19!! Wohooo snart är det min tur!

Idag har jag bara vart med Madde (andra Madde), och vi har tagit det lungt, vart ute på en mysig promenad och lite annat! Niceprice! Tror aldrig jag har njutit av en helg så mycket! Hahah, jag vet inte vad det är med mig, kanske bara är riktigt skoltrött.. På tal om det så måste jag plugga i helgen.. Och däär blev stämmningen förstörd!
Haha.

Trevlig helg people !


everythingsgonnabeok.everythingsgonnabealright



Har precis ätit världens godaste middag lagad av Moi! ÄLSKA lax! Nu ska jag fortsätta läsa min tråkbok och kanske ta mig ett varmt bad :)

See ya !


Voddler

Jag har läst boken lite i allafall. Men jag råkar bara somna hela tiden när jag läser det är inge kul.. Någon som lider av samma problem? Jag KAN typ inte ligga ner och läsa något, för då somnar jag typ efter en sida! Det är ifs skönt om jag inte kan sova på natten, då är det bara att plocka upp en bok läsa nån/några sidor sen slocknar jag!
Nu ska jag dock ta en paus från pluggandet och åka och handla med mamma. Så ska jag hjälpa henne med maten också, och umgås lite:) .. She needs me . I love my Mami!

By the way så fick jag Voddler igår! Det är som spotify fast för film! Det är dock inte helt klart än, så dom vill typ att man ska berätta om sina åsikter till dom så att dom kan förbättra dem. Plus att dom kommer få mycket mer filmer än vad dom hade nu. Men it was a good start! :D  Fett bra iaf!


Puss!

Andthesnowstormcontinues

God morgon. Eller god förmiddag.. brukar man säga så?? Jag var Riktigt trött i morse, men ändå pallrade jag mig ut i kylan och väntade på bussen i tjugo minuter (den som jag skulle ta kom aldrig), och åkte sedan till skolan. Allt detta för en lektion. Sen höll jag på att somna på lektionen också. Men jag är riktigt stolt över mig själv att jag gjorde det. För jag var riktigt nära på att hoppa över den och gå och lägga mig igen! Men my frånvaro-days are over har jag bestämt!!


Igår var jag ute och gick i typ 1 timme och en kvart med Anna också. I snöstormen, yup. Duktigt va? Men jag klädde på mig hur mycket kläder som helst, så jag frös verkligen inte! Snarare tvärt om :). Ludde hade dock lite svårt att gå i snön! (Vi också för den delen eftersom alla trottoarer var oskottade). Men han sjönk ner och fick typ hoppa upp och ner i snön istället för att gå. Haha. Men det var ändå en mysig promenad!

(bilden är inte från igår, som ni nog föstår. eftersom det var snöstorm och inget tecken på sol!)

Idag måste jag läsa ut min engelska bok eftersom vi ska skriva bokrecensioner imorgon på lektionen. Så det kommer min dag bestå av! Booring. Men what to do. Det och en massa té!

Men nu ska jag äta Lunch! Jag är mega hungrig!! I want soup!


hopingforbetterweathertomorrow



Godnatt folk! Nu ska jag drömma om bättre tider ! Utan snöstorm och allt annat skit!


It all comes crashing down


Here we go.... Again!


Önsketänkande

Vet ni ? Om lite mindre än en månad fyller jag år!!! Den 23 Februari! :D Yay! 19 baby! Haha, typ mellanåret! Mellan 18 och 20 alltså. Men men. It'll be fun! Jag kommer att vara i Dubai på min födelsedag dock så jag kommer antagligen bli firad av min familj innan jag åker, typ den 20e . Jag har gjort en as fin önskelista med lite saker jag önskar mig! (Mest för att jag gillar att göra önskelistor haha)



Haha och som sagt, det är en ÖNSKElista. Lite önsketänkande alltså. Jag skulle aldrig få en dator Och en kamera Och ett objektiv. Men i wish! Haha :) Sen gjorde jag den till min familj, så att dom kan iallafall får en idé om vad jag önskar. Därför skrev jag det där med Andrea, så att dom kan fråga henne om tips ;) För jag och mamma har inte riktigt samma stil. Hehe.

Fin va ? :D

Damaged


Life as I know it could be coming to an end. Is that how it's supposed to be? Every time?
It always fades doesn't it. Call me bitter, but I'm simply damaged, what can I do.


Plastic Barbie info




Helt sjukt som sagt. Var tvungen att lägga upp denna då hon avslöjar att hon både knappt kan röra sitt ansikte, att hon känner sig väldigt "plastic" (Öh hej barbie) och att hon nästan dog efter alla ingrepp.
Sjukt. Helt sjukt!

/Paula


Update!

Hello! Sorry for the absence, men jag har haft en massa annat för mig och inte suttit vid datorn mycket alls! Jag har så mycket plugg nu att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Och det är bara Början på terminen! Men men..jag ska sluta klaga!

I helgen vart det två utekvällar. I fredags var jag Michelle, Nishat, Sevgi och Syster min på bj! Det var mycket trevligt! Alltid kul att gå ut med Andrea! Plus att nu är vi finally Alla 18 och kan gå ut tillsammans!
Sen i lördags så firades Selma, som fyllde år på söndagen. Vi åt middag hos henne först, sen åkte vi till saluhallen, satte oss i baren och drack en massa goda drinkar (SALUHALLENS MOJITOS!♥) och satt och prata en massa! As mysigt! Sen blev det dans och party hela kvällen :) Det var dock lite för mycket folk tycker jag. Och lite jobbigt folk. Man blev typ runt puttad på dansgolvet hela tiden.. Men men .

Selma, Paulina, jag och Nishat i lördags.
Jag vet, blek och ful, och min tröja ser ut som ett tält, som kan bero på att det sitter löst och jag lutar mig frammåt. Men helt ärligt så har jag aldrig festat i ett skönare plagg!!!

Jag kom nyss hem till ett tyst hus. Ett knäpptyst hus vid klockan halv sex på eftermiddagen händer Inte så ofta hemma hos mig. Bara mamma hemma. Vilket är väldigt ovanligt vid den här tiden. Men Theo och Rasmus är ju i Dubai. Andrea är i Stockholm idag. Markus och Malin är hos sin mamma och stefan är god knows where.. Nu åkte Mamma och tränade också så jag är Ensam hemma! :D That NEVER happens. Haha. Får passa på att springa runt naken och sjunga så speglarna spricker nu då. Hahah eller nått xD.. Nej men som sagt så har jag en massa plugg som jag ska ta tag i! Ska läsa ut en bok till på fredag och jag har inte börjat. Så det är bara att sätta igång!! 

Puss! 


Hope för Haiti!

I wanna seee!

"Kanal 5 direktsänder MTV:s Hope for Haiti-galan, som skådisen George Clooney tagit initiativ till. Sändningstiden är kl 02.00-04.00 natten till lördag. SVT visar samma konsert på lördag kväll kl 21-23. Stödgalan för jordbävningens offer leds av Clooney och ex-Fugees-medlemmen Wyclef Jean, som själv har sina rötter på Haiti.

Bland de medverkande artisterna finns Beyonce, Bruce Springsteen, Christina Aguilera, Jay-Z, Rihanna, Coldplay, Bono & The Edge, Mary J Blige, Jennifer Hudson, Sting, Sheryl Crow, Taylor Swift, Alicia Keys, Justin Timberlake, John Legend, Steve Wonder och Shakira. Artisterna uppträder i London, New York och Los Angeles men det blir även inslag från Haiti.

Även många skådespelare deltar som Brad Pitt, Sandra Bullock, Renee Zellweger, Colin Farrell och Robert Pattinson. U2 och Jay-Z har gjort en singel till stöd för insamlingen. Även tv-mogulen Simon Cowell är på gång med en singel där bland andra Cheryl Cole ska medverka.

Alla artistframträdanden kommer att finnas till salu på iTunes till förmån för insamlingen. Tittarna kan skänka pengar via nätet och telefon. Pengarna går till Röda Korset, UNICEF, Oxfam America, Partners in Health, The Clinton Bush Haiti Fund, FN:s World Food Programme och Wyclef Jeans hjälporganisation Yele Haiti Foundation."
- SvD.





Dreams




Ush jag hade hemskaste drömmen nyss. Innan låg jag och läste (pluggade) och dozed off.. Sen vaknar jag av att jag precis har tänkt "This is it" och håller andan för att jag tror att jag är påväg att drunkna. Jag blev typ chockad när jag vaknade av att det bara var en dröm, för jag trodde verkligen jag höll på att dö! Det sjuka är att det kändes som att jag hade fått lock för öronen och allt. Det var så himla verkligt!
 Det är så sjukt hur kroppen reagerar till drömmar ibland. Som när man vaknar och tror att man håller på att ramla.. Det är ju typ komiskt!

Nu: uppsatsen!!


Fruitesca

Gud vad jag är sugen på JUICE! Färskpressad JUICE ! Typ strawberry/orange/lemon juice från Fruitesca i Dubai! ♥



MMMMMMMM!!!! Måste kolla om jag har apelsiner hemma !!!!
Haha mobbat inlägg!


Update: Jag fick min juice! And it was awesome! Hahaha! :D

Big sis!

Ofcourse, your highness, så skulle jag dö om det hände dig något också, men nu handlade inte just det inlägget om dig! Du är inte lika klantig som dom helt enkelt ;) Så lika mycket farligheter händer inte dig.
Men you're irreplaceable too ofcouse!!!



(Fick klagomål från syster min om att hon också ville vara med på bild osv. Haha♥ För övrigt så tror jag att hon har fått mest inlägg om sig själv av alla mina syskon, så hon ska inte klaga ;) )


Vadärdetförfelpåmänniskan?

Man kan ju undra vart världen är på väg! Heidi Montag har nyligen gjort sitt första appearence som en ny människa. 10 plastik kirurgiska ingrepp har hon gjort. Och alla på en dag! Den 20 November. Efter det stannade hon inne i 7 veckor för att läka. Det sorgliga är att hon inte blev nått vackrare för det! Snarare tvärt om! Take a look!
Bilderna är från People Magazine. Den första bilden är från innan hon blev känd, och innan några som helst ingrepp. Nu har hon totalt gjort tolv stycken. De andra två var att förstora brösten och nose-job år 2007. (Before bildern längre ner är ändå efter hon gjort de två. Before och After bilderna visar "bara" hennes 10 nya ingrepp) PLUS att hon vill forsätta. Hon vill ha större bröst, men den storleken hon gjorde dom till nu var det största hennes plastik kirurg kunde sätta in just då. SJUKT!

Det hemska är att hon blev ju knappast snyggare! Visst, att hon ville bli smalare kan jag förstå (inte för att hon behövde det utan för att det är vanligare, och något som man kanske kan relatera till) men det är inget som inte träning och bantning kan göra. Men hon ser ju inte klok ut i ansiktet! Och hennes bröst är WAAAY to big! Hur kan man ens villja ha så stora bröst? och större !? De gör ju bara, som ni kan se på sista bilden, att hon ser större/mulligare ut allmänt när hon har kläder på sig..!
Hon liknar bara mer och mer alla andra plastikkirurgi-galna offer. Snart ser hennes näsa ut som Michael Jacksons också! Och i'm telling you, it's only a matter of time before she looks like...
...Like..

.....LIKE....


LIKE THIS!!



Tycker NÅGON ens att hon blev snyggare??


/Paulie


PANIK!

Om det är någonting jag inte klarar av här i världen så är det att se någon av mina nära & kära råka ut för något hemskt. Ni vet sådär när man får panik och är nära på att ringa larmcentralen-hemskt, eller i vissa fall faktiskt ringer. Jag klarar inte av den känslan! Det är det värsta som finns!! Det är 6 sådana händelser, under mitt liv, som jag kommer ihåg riktigt starkt. Och alla dom 6 gångerna har det varit någon av mina yngre bröder som råkat ut för något. Den ena gången var nyss. Är fortfarande helt skakis. Min brosha satt i halsen riktigt rejält och kunde inte andas. Ett bra tag. Jag får som vanligt panik och vet inte vad jag ska göra. Ja , som ni förstår så gick det ju bra tillslut, annars skulle jag nog Inte sitta och skriva om det just nu!! Men just sånna panik-händelser och panik-situationer är någonting jag verkligen inte klarar av. Min syrra är inte som jag, hon tar det lite lugnare och försöker istället hitta bästa lösningen. Men jag får bara panik, blir kritvit i ansiktet och vet inte vad jag ska ta mig till. Okej, jag klarar vell av att ringa larmcentralen, men annars så är jag ganska oduglig vid sånna tillfällen. Sen när allting kanske har gått över, för värre än det har jag, thank goodness, inte vart med om, så kan jag vara helt skakig i typ en timme och må skit. Och tankarna kring "What if.." är det värsta! Ush, det är något jag verkligen inte klarar! (Det och att skriva uppsatser ;P.) Andra gånger som det hänt har tex. vart när min andra brosha satte i halsen när han var typ 1 år och blev typ helt blå i ansiktet, Lagom Panik! Sen en gång, för nått/några år sedan så tappade min 4 åriga lillebror (då kanske han var 3 eller nått) bort sig på världens största köpcentrum (and it's biiig!), I Dubai. Och vi hade panik och letade och letade. Man har hört så mycket historier om bortrövade barn & kvinnor i Dubai, så då vart jag jäävligt rädd. Men som ni också kanske fattar så hittade vi honom hos security till slut, helt rädd och gråtfärdig.  Sen finns det även fler händelser som kanske är lite mer personliga. Men som sagt, jag klarar inte av det och det är det absolut VÄRSTA jag vet!! Ush, var bara tvungen att skriva av mig lite!


Skulle nått hända dom så går det ju inte att ersätta. Irreplaceable!
Dom får lära sig att vara lite försiktigare tycker jag!!


Jävla skit

JAG HATAR SKOLANS DATOREEEEEEER!!!!!!!!!!!!!
There, i feel much better with that being said! Jag kommer nog, på grund av detta icke bli klar med min uppsats i tid! Jag får sitta hela kvällen, och natten typ... BLÄÄÄÄÄÄ!


So you think you can dance


SYTYCD och peppermint tea! Ideal tuesday evening!
Imorn blir det Historia lektion 08.30 sen har jag hål till 13.20! Ovärt? Men men, får jobba allt vad jag har på uppsatsen!!!! I suck.. Tell me something I don't know tänker ni nu.. :P
Puss!


Bettina Liano Denim 09 Campaign


Jessica Hart! Amazing shoot & amazing model!


Fame



Such a good movie! Man blir verkligen inspirerad!


Världens dyraste film...

..när jag ser det här så förstår jag varför!


Helt sjukt! Så mycket jobb som dom har lagt ner så kan man förstå att den är så bra som den är! Inte bara vanlig animering här inte! So cool!!!


bigwhiteshirt


lefashion
stor vit skjorta ♥


Min hosta har fortfarande inte gett sig vilket irretetar mig sjukt mycket! Den är så önödig känns det som! Jag är inte ens förkyld, utan jag känner mig bara hängig och hostig ! Det är lixom inte enough för att kalla sig sjuk, men inte enough för att kalla sig helt frisk heller. Bara ONÖDIGT! Men men..
Jag är hemma idag och skriver min bokrecension och min uppsats och jag är så himla duktig! Jag har inte slösat en sekund idag! Så fort jag vaknade så började jag skriva min recension. För hand! Och nu är den typ klar. Ska bara skriva in den på datorn och sen skicka in den. Sen ska jag börja med uppsatsen! Lika bra att ta tag i allt skit nu! Lärarna säger att den här sista terminen kommer bara ett helvette fram till slutet så nu måste jag faktiskt börja med saker i tid så att jag inte skjuter upp allt, sen ligger allt som en stor hög på mina axlar i slutet och så får jag värsta breakdown, Plus dåliga betyg. Nej så ska det icke bli! Det är sista terminen. Lika bra att ge allt nu i slutet och sen är det ju väl värt allt kämpande för vi tar fan STUDENTEN när allt är över! Som ni kanske märker så skriver jag det här mest för att peppa mig själv!

Så you probably won't be hearing from me again today. För nu ska jag pluggapluggaplugga!


Trevlig Söndagskväll

Gårdagen spenderades här hos Michelle! Fick se en massa awesome bilder från Kilimanjaro och Tanzania, och blev självklart avundsjuk över att jag inte kunde följt med. Men men :) Om några veckor åker jag och Michelle ändå till Dubai, så jag har inget att klaga över ! :D

Vi var bara hemma igår, och sen kom Nishat och Sevgi förbi en snabbis efter jobbet också. Idag har vi inte gjort mycket heller. Det längsta vi har kommit är till Ica för att köpa nudlar och lite godis :) Har faktiskt pluggat lite också. Men bara liiite. Men jag måste faktiskt ta mig hem nu och skriva min bokrecension som ska in imorrn! Problemet är bara att den Feta Klumpen inom mig inte orkar lyfta på ärslet! Hahaha ;)


Så känner jag inför pluggandet!

Trevlig söndagskväll! (haha what?)


Scribbleonthewall




Byebyeweekendhelloplugg



Ikväll kom min älskade Michelle hem från Tanzania! Hon åkte på Julafton och kom hem idag! Snacka om lyxigt lång semester!!! Så imorgon ska jag leeeka med min Micha hela dagen minsann ! :) I've missed her!

Annars i helgen så ska jag vell ta tag i allt plugg som har kommit upp på bara den här veckan! Det är uppsatser som ska bli klara. Det är projektarbete. Det är böcker som ska läsas (TRE!). Det är bokrecensioner som ska in.. 
Ja lite allt möjligt!! Så inget latande från min sida!
Den här terminen ska jag försöka vara duktig! Om jag ska vara helt ärlig så släppte jag typ det där med att vara duktig efter halva gymnasiet. Okej nu tog jag i men det var då jag blev så satans skoltrött, och det har fortfarande inte försvunnit. Jag antar att det blir så i slutet.. När man har gått i skolan i så många år i rad! Jag orkar helt enkelt inte längre! Men I will do my best! CRED till er som ska fortsätta plugga direkt nu i höst, efter studenten! Jag tror inte jag skulle klara av det !!

Men denna sista terminen av skolan så ska jag sluta ha onödig frånvaro! Jag ska plugga mer än en dag innan till mina prov. Jag ska LÄSA mina böcker och skriva bra recensioner på alla böcker vi får. Jag ska lämna in alla uppsatser och inlämningsuppgifter i tid!! Det där sista är jag nog sämst på. Det finns ingenting jag hatar mer än uppsatser! Det är det VÄRSTA jag vet! Och efter jag gått ut skolan vill jag ALDRIG mer skriva en uppsats! USH vad jag hatar det! Prov är 508923472480483464134786999 gånger bättre!!!!!!!!!!

See ya♥

Haiti


Efter jordbävningen i Haiti i tisdags så har miljoner liv förstörts! En katastrof som "Om uppskattningarna stämmer är jordbävningen en av de största katastroferna i modern tid efter Tsunamin".
Skolor begravda. Sjukhus förstörda. Polisstationer ur funktion. Inget vatten. Ingen el.
Sjukdomar sprids. Människor ligger levande begravda. Mer än 2,5 miljoner människor drabbade och över 100 000 döda.
Du kan hjälpa de drabbade. Sms:a AKUT till 72900 och skänk 50 kronor (som debiteras på din telefonräkning) för att hjälpa Röda Korsets arbete. Den lilla summan från dig räddar liv i Haiti!

Det är så hemskt jag vet inte ens vad jag ska säga! Jag skickade ett sms för att hjälpa de drabbade. GÖR DET DU MED! Vad är en 50-lapp för dig? En hamburgare på stan? Ett baslinne från H&M? En veckas konsumtion av tuggumi eller godis? Vad vet jag men inte är det mycket i allafall, för dig. Medans det i Haiti kan rädda någons liv!
When you feel helpless, you can always do something!


Miranda


Godnatt kära barn.


Well dressed girls



Christine Centenera - Harper's Bazaar Australia

Chi Young Bang - German Glamour


Sydney



And she's doing it !! Andrea kom in på skolan hon sökte in till i Sydney!! Så inom en månad eller två så flyttar hon dit, down under! Detta får mig att längta så himla mycket tills jag tar studenten!!! Jag har nämligen en plan nuförtiden. Förut fick jag ju typ ångest för att jag inte visste vad jag skulle göra efter. Men i'm now happy to tell you att jag ska åka till Australien !!! Flytta till sis och jobba och leva livet helt enkelt! That is my plan! Och om allting går enligt planen så åker jag i höst!!! I'm so excited !!!


Narnia



It's freakin Narnia outside! Allt är kritvitt! Och jag sitter inne och dricker varm choklad :)


Just one pair of shoes.. or two? or three?

Hej! I know, baad update från min sida. Men nothings changed. Jag är trött och sjuk som fan fortfarande. Skolan började igår, och visst jag Erkänner: det är skönt med lite rutiner igen. Men allt annat skolbajs och plugg kan gå och ta sig!! Jag har nytt schema och feetaste hålen typ hela tiden. Kanske äntligen borde ta tag i projektarbetet på riktigt! I will!!



Annars som sagt, nothing new.. Förutom att jag har a big shopping-craving going on! Min plan var att spara alla pengar till dubai om några veckor.. Men jag vet inte om jag kan hålla mig.. ALLT JAG ÄGER är typ fult! I neeed something new! Typ skor.. Eller tröjor? Eller byxor? Eller ALLT! Men jag vet själv att om jag shoppar nu kommer jag ångra mig... Jag hatar att vara förnuftig!

Nu ska jag duscha och hoppa i säng och drömma om bättre (framförallt varmare!) tider!
Godnatt!


Fire



Lazylazylazylazzyyy! That's what my day has been like. Eller ja, faktiskt så följde jag med min lillebror och mami min och åkte skridskor en snabbis men other than that..

Somnade riktigt sent igår och vaknade för tidigt imorse, så hopefully så somnar jag i tid. Så kanske jag lever i skolan imorgon. Fan. SKOLAN! Ush! I don't want tooooo! Jag vill ha typ 2 veckor lov till! Jag har dessutom plugg att göra. Som jag inte har gjort. Jag orkar inte vara sensible och responsible igen! Jag orkar inte ta tag i saker. Not just yet.

Sen, igår när jag vaknade, så märkte jag att jag från ingenstans har fått en jävlig hosta också! Det är typ jobbigt och andas och känns som att det är massa skit "i vägen" hela tiden. Det plus dunkande huvudvärk hela dagen.. Ni förstår.. Inte kul! Ja jag är helt enkelt INTE GLAD idag som ni kanske märker.
Blä. I'm off to take a long hot bath!

Charader, Shakira och Samba


Gårkvällen startade hos Anna! Förkrök, charader, återupplevde gamla minnen (och danser xD) från 5an/6an osv. Mycket trevligt :D. Sen vart det partytaxi till saluhallen där det var någon form av Brasilian night, med trummor och en massa sambadansare som stod och shake-a! Träffa Madde och co. där och det var en kväll med riktigt roligt folk och en massa dans! Röjjj helt enkelt! Haha. Väärt!



"Shakira-dansen" Hahah!

Partytaxin. Haha love it!

Madde och Olle sov hos mig och vi har segat hela dagen idag. Dom har nu åkt hem till sig och jag har fortsatt att sega! Imorrn ska jag LÄTT ut på en powerwalk på morgonen. Känner mig som en fet klump!


Sundown in Dubai


I miss it

Ja, vad säger ni.. När det ligger mellan -10 och -25 här hemma varje dag så börjar man faktiskt längta tillbaka till värmen efter ett tag! Visst, det är lite mysigt när allt är vitt och solen skiner, men jag skulle inte tveka en sekund med att byta ut det mot 25-30° på en strand i Dubai!!

Men nu är det inte långt kvar! Om typ 6 veckor åker jag och Michelle! Underbart!!


Hello!

Igår var en riktigt rolig kväll! Det började med förfest hos Nisse, och sen blev det taxi till bj! Vi dansade och dansade och dansade och dansade.. Och hade riktigt kul! :) Träffade en maasssaa som jag känner och det var väldigt trevligt! Värd kväll!! Och ännumer värt att jag hade så sköna skor på mig! Haha! MEN, jag hatar vimmelfotografer! Men men what to do. Det var en lyckad kväll iaf! :D



Idag har jag typ segat hela dagen och inte orkat ta tag i någonting.. Men men, sånt är skönt ibland! Har börjat kolla på serien Cougar Town. En serie med Courtney Cox som faktiskt är ganska rolig :) Men jag LÄNGTAR tills alla mina favvoserier kommer ut med nya avsnitt!!


Rock the house!



Första utgången på året! Har vart ganska otaggad hitills, men nu börjar jag tagga till!
Har inte alls orkat göra mig fin, så jag kör på väldigt casual ikväll! Jeans, och inga höga klackar ens! :O Men lixom det är så J*vla kallt ute, så det känns som att jag skulle avlida om jag inte har på mig varma skor ikväll. Ska köra raggsockor innanför stövlarna och allt! Men man kan rock the house ändå! Sen är det ju ett stort PLUS att det blir skönare att dansa! :) Haha!

Have a nice night ♥


Icecold

Runt -20° är det idag!!! Gissa om jag och Malin frös ihjäl när vi var ute och promenerade imorse!! Håret frös, ögonfransarna frös, ögonbrynen frös, NÄSHÅRET frös! Hahah! Med andra ord så var det ISKALLT! Sist jag kommer ihåg att t.o.m. ögonfransarna frusit var när jag var i Åre 2001 och det var -30°! Så ja, jag skulle vell gissa att det var runt tjugofem snåret imorse..


Bild tagen med Malins iPhone imorse!! I know, röd som en tomat! Men what do you expect i 20 minus!
Annars var det väldigt trevligt med en morgonpromenad! Har bestämt mig för att försöka ställa tillbaka dygnet, eftersom skolan börjar nästa vecka.. Lika bra att vänja sig att gå upp på morgonen!

Ikväll blir det bj! Blir nog kul :) Men innan det så har jag massa småsaker som jag måste hinna med..
See yaa !


2010, A Xtina year!!!

FINNAAALLYYY!!! Mars 2010. NEW ALBUM!


Ser fram emot det sjukt mycket! SPECIELLT the "New Tour" part! Snääällllaaa let it be a World Tour! Och inte bara Us Tour som sist! Vi får hållllaa tummarna på att hon kommer till Sverige!!
Men ja, I'm so excited! 2010 kommer bli ett så himla "Christina-year!". Nytt album i Mars och sen kommer filmen som hon är med i, Burlesque, nästa höst! 24 November 2010!
All I can say is JAG LÄNGTAR!
(btw så är introt i clippet från Stripped albummet, inte det nya.)

1262732274_xtina-290.jpg


Vill se!


Nine.
I'm a sucker for musicals. Och kolla alla bra skådisar!! :O
:) Should be good!


hej,villdubytautseende?


Danni Woodward. Australian model, Scenemodels.
Hur snygg!? Model för bland annat MINKPINK (love!)


ballerinaskirt


I love this!! It kinda makes me regret that i cut my hair off..
Oh well..


I've got a Right to be wrong




Någon som har ett tips på några bra filmer? I'm out of ideas! ♥

(Vad hände med bilden lixom?.. Aja det får vara så!)


Sunnysnow

Yay! Michelle skrev till mig idag! Nu hade dom klarat av Kilimanjaro och hade checkat in på hotell!! Wow, tänk om jag hade vart med! Men det hade tydligen vart väldigt jobbigt och hon hade mått dåligt osv. Men still, fatta cool grej att ha gjort!! Nu ska dom typ chilla och sola och bada i Zanzibar tror jag! Det skulle jag INTE tacka nej till just nu, while sitting here in my room (Som typ är minusgradigt!!)

Var iaf ute 1 och en halv timme, om inte mer, imorse med Anna. Det var så HIMLA fint väder. Klar blå himmel och solsken! Nu har jag insett vad man missar när man sover bort hela dagarna!! Haha.. Men seriously! Det där ska jag fan göra varje morgon! :) Solsken+Snö= Typ den finaste kombinationen!!




Morgonpromenad

Nu känner jag mig riktigt duktig! Har ju vänt på dygnet riktigt mycket de senaste dagarna. Och nu är jag uppe tidigt! Klockan är 09.00 och jag ska ut och gå en långpromenad med Anna! Våra kära hundar ska få träffas för första gången också! Slutar säkert i slagsmål! Hahah nejdå :) Det går nog bra! Men jag är riktigt jävla trött bara!! Men men..


See ya!


Lights


Playing around with the camera..


Cleancleanclean

Tjabba! Idag ska jag städa en massa. Det är söndag, typisk städdag. Jag tvättade nyss vovven min, och nu väntar jag på att han ska torka så att jag kan borsta han. Sen är han ren och fin! :)


Malin och Ludde ute i snön :)

Jag ska även städa på salongen idag. Mamma tjatar, och det var längesen jag gjorde det nu! Så det ska jag göra snart.. När jag orkar ;) Ikväll kanske det blir bio!! Yay!
Madde va här igår, igen! Haha. Hon bor här. Hon är den 9onde familjemedlemen. Shit 9onde! Japp vi är 8 stycken.. Damn vad mycket det låter! Det är det också.. Man får aldrig vara ifred.. Haha.


Girls night in


Sitter och dricker mojitos och strawberry daiquiri's i köket med mamma och Andrea. Mamma står och går lite smårätter från sin nya thailändska kokbok. Hitills har vi ätit as goda vårrullar!! Mysigt!!


VS Fashion Show 2009


Miranda Kerr.
Asså hur kan man vara så perfekt?


New Years


Gott nytt år everyone! Gårdagen började hemma hos mig. Jag, Madde och Olivia fixade oss och åkte sedan till Tunabackar på middag! :) Där åt vi, och drack och sedan blev det festligheter i Luthagen! På tolvslaget stod jag och drack champange med massa folk utomhus (tyvärr) och tittade på fyrverkerier! Har inga bilder från kvällen, förutom början, hemma hos mig. Här är jag och Olle färdigfixade :) (och ja, det går nog inte att bli vitare än mig!)


RSS 2.0