Vancouver-Costa Rica

Var i Whsitler i helgen med min kompis Liz, för att hälsa på vår kompis som bor där nu. Whistler är en megapopulär skidort nära Vancouver. Tyvärr så blev det ingen skidåkning för mig (för dyrt, men riktigt jävla sugen blev jag!) men vi hade en riktigt rolig utekväll! Dansade så mycket så att jag hade träningsverk dagen efter! Älskar sånna kvällar! I söndags promenerade vi runt i Whistler och sen var det dags att åka tillbaka till Vancouver. På kvällen gick vi ut och åt ett gäng, för det var ju vår sista middag tillsammans (för den här gången). Så himla sorgligt. Älskar verkligen mina vänner, men som sagt - It's not goodbye, it's see you next time!

I måndags hoppade jag på ett plan till Costa Rica. Jag säger bara WOHOO! Äntligen! Det känns extremt jävla bra att vara tillbaka i varmt väder, vågor och surf, och landet med vackraste solnedgångarna jag sett! Känner mig så himla hemma här! Dock så känner jag mig spökblek, och några kilon tjockare än sist. Men vad gör det när livet är bäst bäst bäst? Absolut ingenting, if you ask me! Och nästa tisdag, förutom att det är julafton då, händer det nått megaroligt som jag längat efter i flera månader nu! Kan typ inte fatta att det kommer hända. Aaah vad jag längtar!!! <3

Kvällens solnedgång! <3

Vancouver

Vancouver är megafint och megakallt. Jag har inga varma kläder med mig så fryser ihjäl lite. Men jag lånar av Anika. Har mött upp 3 av mina fina kompisar från Centralamerika de senaste dagarna, och jag är så himla himla glad att jag valde att åka hit och hälsa på. Finaste vännerna <3 
Promenerade runt vattnet downtown häromdagen med min kompis Rhiannon, och såhär fint var det då! Och jättejättekallt, men när det är såhär fint så gör det nästan inte så mycket. (Men bara nästan!) 

October-November

Hej! Två månader av dåligt internet har flugit förbi, därav dålig uppdatering. Har spenderat det mesta av tiden i norra Kalifornien i Mendocino och Humboldt county. Hängt uppe i en stuga i bergen, tältat, badad i en vedeldad jacuzzi, hikat i redwoods, druckit whiskey och spelat gitarr runt en bonfire och tittat på helt fantastiska solnedgångar bl.a. Så himla vacker natur!
 
För någon vecka sen åkte jag med mina kompisar upp till Portland, Oregon, där dom är ifrån. Har mest hängt på mysiga ekologiska caféen, shoppat i vintage/second hand butiker (som finns i varje hörn), ätit helt fantastisk vegetarisk mat, dansat och träffat folk på sköna hipster barer och bara upptäckt vilken fantastisk stad detta är. Om jag skulle bo någonstans i USA så skulle det nog vara Portland! Det är inte konstigt att vara vegetarian här, att dricka gröna juicer, att vara eko-obsessed, att bara vilja använda naturliga produkter - det är vardagsmat! Jag känner mig som hemma! Det finns en yoga studio i varje hörn, varannan människa är en herbalist/massage therapist/yoga teacher osv. Och det är bara en nice hippie vibe i hela staden! I love it! 
 
På tisdag bär det dock av mot Vancouver, Kanada. Ska hälsa på fina fina kompisar och jag ser fram emot det så himla mycket! Är dock lite nervöst för det kommer vara svinkallt och jag har inte direkt några vinterkläder i ryggsäcken. Men det är okej, jag får säkert låna av min fina kompis Anika som jag kommer bo hos!
 
Blåa/lila berg och rosa moln varje kväll!
Finaste Mara och Kristen! (Lärde känna Mara i Belize i februari! Hon bor alltså i Portland. Jättemysigt att hänga igen!) 

Madeline och Mara i the redwoods.
 
Har så extremt mycket bilder att rensa igenom/redigera. Men där fick ni några iaf! :) 

RSS 2.0