Så mycket bättre

Ikväll har jag bjudit mamma på pumpasoppa(Recept kommer). Tyckte det var lite passande Halloweenmat. Så när hon kom hem från jobbet åt vi, sen satt vi och tittade på "Så mycket bättre" som alla pratat så mycket om på Tv4 Play. Och gud vilket fint program!


Sen har jag delat ut en massa godis till söta barn som gick trick or treat/bus eller godis. Fick fina komplimanger om våra pumpor. Och barn är ju ärliga. Yesss.
Godnatt!

Pan American World Airways

En till serie som är en ny favorit är serien Pan Am! De har fina sextiotalskläder och frisyrer, de är självsäkra, de är glamourösa och de reser världen över. What's not to like?

"Pan Am, The most glamorous way to fly"


Middag i höstmörkret

Igår var vi på höstig middag hos Sara. Vi har nämligen bestämt att vi är ganska vuxna nu så vi ska börja bjuda varandra på middagar. Så Sara var först på tur!

Vi hade lite höstigt tema och Sara hade gjort hur mysigt som helst.  Vi skulle ha höstiga färger på oss också, så jag hade en brunbeige tröja på mig, och så lite senapsgult på mina knästrumpor.

Maten var helt gudomlig. En fisksoppa med saffran räkor och persilja och massa annat gott i! 10 av 10 måste jag säga!

Maria och ett litet hörn av Sara.

Linnea.
Vi åt, drack vin, pratade om livet och skrattade. Jättemysigt var det! (Ja, jag är medveten om att jag överanvänder ordet "mysigt")

Nästa gång är det Marias tur! Jag är taggad!

Happy Halloween

På lördagen Halloweenpyntade jag. Trots att Theo och Rasmus är borta hela Halloween så tyckte jag att vi skulle Halloween pynta. Mest för att det är en rolig sak att fira, och jag gillar att fira saker. Så jag gjorde ett fint bord med massa spindelnät, och spöken och pumpor. Ja, jag är ett barn typ.

Sen kom Michelle hit och vi skulle göra Halloween pumpor. Jag och mamma hade nämligen varit på affären och köpt två fina stora pumpor åt oss. Vi började med att skära ett lock. Sedan lyfter man på locket och gröper ur allt som är inuti, så det blir som en ihålig pumpa. Jag ska göra pumpasoppa på det jag gröpte ur har jag bestämt.


Sedan ritar man på pumpan, så att man ser hur man ska skära. Det finns så många roliga läskiga ansikten man kan göra. Om ni gör väldigt detaljerade saker så rekommenderar jag en väldigt smal kniv. Annars går det lätt fel, som det gjorde lite för mig.

Sedan stoppar man i värmeljus i pumporna och sätter på locket och ställer ut. Såhär såg våra fina pumpor ut tillslut, efter en helkvälls arbete. Michelle's till vänster och min till höger. Jag har bestämt att det här ska bli tradition nu. Detta ska jag göra varje år!

Erkänn att ni aldrig hade vågat komma och plinga på hemma hos oss!? Hehehe.
Och idag är det ju självaste Halloween så Happy Halloween på er!

Söndagsmiddag

Ska snart iväg till SnyggSara på söndagsmiddag med gänget! Mys! Kameran är med!

Sara i stadsparken i somras.

Gott och blandat.


I fredags vankades det Idolkväll. Jag och Michelle hade bestämt att vi skulle se Idol tillsammans och vad passar inte bättre än en god middag innan? Det var jag och Michelle som var kockarna och vi bjöd mamma och Lars på lite gott och blandat. Vi stekte lite kantareller, lite champinjoner, lite aubergine, gjorde sallad...
Slängde in några laxfiléer i ugnen med en massa sparris runt..

Och vips så hade vi fått fram Ungsbakad lax med sparris, blandad svamp, sallad, stekt aubergine och fetaostcreme. Hur gott som helst, det var därför jag var tvungen att dela med mig av det!


Idol


Här har ni dom bästa framträdandena från igår på Idol!! Sjukt bra!!!

Secret Diaries

Alltså serier med övernaturligt inslag är verkligen the shit. Speciellt dom här två. Vampire Diaries som är så sjukt bra den här säsongen, och Secret Circle som är en ny serie som redan är en favorit! Vampyrer, Häxor, Varulvar m.m. Bra skit!

Collage by me.


Twilight

Imorgon ska jag och Michelle ha Twilight kväll. Nu när vi tittat klart på alla Harry Potter filmer så måste vi ju ha nått nytt att titta på. Så då tänkte vi att vi ser om alla Twilight filmerna och sen går vi och ser den nya Twilight filmen på bio, när den börjat visas. Förhoppningsvis lyckas vi denna gången också, att faktiskt se alla filmer innan den nya slutar gå på bio (Det gick ju inte så bra med HP på den fronten.)

Hur som helst så ser jag fram emot den nya filmen jätte mycket! Ikväll hölls det ju till och med ett event på Hovet i Stockholm med Ashley Greene och Robert Pattinson, där galna fans stod och skrek för stjärnornas autografer. Crazy. Själv har jag kommit fram till att Robert Pattinson i sin karaktär som Edward Cullen är jätte fin och snygg och så men själva Robert Pattinson tycker jag verkar lite tråkig.

http://content2.miss-hollywood.de/article-images/w425/breaking-dawn-soundtrack-r2.jpg

Sen ska jag även Halloween pynta lite här hemma imorgon! Mys!


Idol Fever

Alltså amerikanska idol detta år var grymt. Verkligen. Men svenska idol i år är för en gångs skull är fan riktigt riktigt grymt också! Det är så många som är sjukt SJUKT duktiga! Asså Amanda Fondell, Molly, Robin och Amanda Persson!!!!!!!! RIKTIGT begåvade människor! Riktigt duktiga sångerskor/sångare och riktigt duktiga artister!!

Ikväll var det lite klassiskt tema där dom fick sjunga en klassisk låt med ett stort band bakom sig. Låtar som A natural woman, Fever, I've got a woman, Dream a little dream of me osv. My kind of music!! BRA MUSIK!! Ah jag är typ i extas för att det var så bra ikväll! Det borde va sånt här tema varje kväll!!

Jag och Michelle har lagat riktigt god mat till oss+ mamma och lars och sen har vi suttit klistrade framför idol (med gåshud genom typ hela programmet för min del!).
Bra kväll!!!


Details


Christine Centenera


October means Halloween

Shit, det var nästan så jag inte kom in på bloggen. Har precis bytt mina lösenord överallt (hade i princip samma överallt, trots att jag vet att det är dumt) efter att jag fick ett mail om att någon sida som jag varit medlem på blivit hackad. Själv minns jag inte ens att jag hade ett konto på denna sidan, men tyckte det var säkrast att byta ändå. Problemet är bara att jag är sämst på att komma ihåg lösenord. Så if you don't hear from me, på bloggen, mailen, facebook osv. så vet ni varför haha.

Snart är det Halloween också! Jag har inte varit i Sverige på Halloween de senaste 7 åren ungefär. Har alltid vart hos pappa, och förra året var jag ju i Sydney. Jag var alltid avundsjuk på att alla hade roliga halloween fester och fick klä ut sig, medan vi inte gjorde någonting speciellt halloweenigt alls i Dubai. Nu när jag äntligen är här så ska jag ändå inte iväg på några halloween festligheter. Vilket är lite synd, för att maskerader är mega kul tycker jag. Jag får styra upp någon maskerad någon gång snart helt enkelt.

Idag är jag mega uttråkad. Jag saknar att känna mig inspirerad och kreativ. Vet inte riktig vart det har tagit vägen. Nu ska jag iaf gå ut i höstvädret på en långpromenad och rensa tankarna.

4_largeTumblr_ltlxuzqcgi1r0huhto1_500_large

X_3272504c_large

weheartit

Puss

The sun is hot and the leaves are green, and i'm wondering around thinking of you

Jag kom på att jag hade en massa bilder kvar som jag inte lagt upp från en photoshoot jag och Michelle hade i somras. Åh det var en mysig dag!





Spadag!

Mamma kom ju hem i söndags. Och imorgon åker brorsorna mina till Dubai, och är där enda till den 7e. Så idag när mamma kom hem från jobbet så berättade hon att hon hade bokat en spadag till henne och mig på Sturebadet, när killarna är borta. Bara sådär. Så himla himla mysigt! Jag har aldrig vart på spa och tycker det ska bli mega kul! Och skönt. Och mysig och allt sånt. Åh, jag har världens bästa mamma!


I Wish


GE MIG KLOCKAN! En stor guldig Michael Kors klocka står högt upp på min önskelista i jul! Så sjukt fint!
Det tillsammans med en Macdator, ett nytt objektiv, en resa och miljarder andra saker. Det är så jobbigt att man vill ha så mycket ibland! Det var lättare när man var liten och önskade sig en typ barbiedocka, ett hårband osv. Inte så dyra saker med andra ord!


L&L

Hej! Är så sjuukt trött!(Som vanligt? Typ det enda jag skriver om nuförtiden) Jobbade frukost imorse igen. Slutade vid 14 någon gång och då gick jag ut med dom här små sötisarna.

Ludde och Laila. Vi är nämligen hundvakt i några dagar, åt våran grannes hund. Dom är samma ras, trots att dom ser så olika ut. Och sen är det ännu en till sån på gatan också. Dom gillade vell Ludde i guess ;). Laila är 1 eller 2 och Ludde är 11år, och man märker så stoor skillnad på dom. Laila är helt hyper om man jämför!

Snart ska mamsen komma hem. Vet inte om jag orkar hålla mig vaken dock, till 22.30. Haha. Igår somnade jag 20.30. Ja, jag har blivit tant.

Trötttttt

Idag har jag verkligen vart igång!! Jag vaknade 5 imorse efter en dålig natts sömn! Började jobba kvart över 6. Jobbade frukost/städ fram till kvart över tolv ungefär. Sen kom jag hem, gjorde och åt lunch, sen började jag storstäda huset. Damsög, moppade och hela köret. Var klar vid tre-fyra någongång och när jag väl satte mig ner nu så dog jag typ! Herregud vad trött jag är! Klockan är tjugo i åtta och jag vill gå och lägga mig typ. Får man det?
Jag jobbar ändå samma pass imorgon fast längre så det kanske är lika bra!
Godnatt på er!
Imorgon kommer mami hem. Åh. Jag har saknat henne!

Caféfrukost, té och skype.


Imorse mötte jag upp Maria för frukost på Café. Efter vi vart lite besvikna på Stationens ynkliga frukost vart det frukost försök nr.2 på Barista. Caféfrukost är mysigt hur som helst, och det borde man äta oftare!


Sen promenerade vi runt lite och hamnade i Domkyrkan. As mysigt! Jag förknippar domkyrkan med jul eftersom fyrisskolans julavslutningar brukade vara där, och sist jag var där var denna gång. Åh det var en megabra dag!


Sen tänkte vi att vi kunde fortsätta med rundvandringen så då gick vi upp till slottet och tittade på utsikten,


Där satt vi i solen och pratade ett tag, sen skulle Maria på kurs. Så jag åkte hem och promenerade till Mormor för att dricka té. När jag kom hem därifrån så skypade jag med Andrea, och jag har precis ätit as god potatissoppa till middag. Vilken bra dag! Och snart: Idol!! :)

Halsduk och eldiga färger

Tjabba. Kom nyss hem från jobbet. Är så himla trött! Har ju inte jobbat sen förra fredagen, så det kändes att det var ett tag sen. Medan jag vart ledig har jag mest typ tagit hand om Theo. Väckt honom på morgonen och skickat iväg honom till skolan, lagat mat, gjort läxor, tittat på film med honom osv. Som om jag har min egna unge typ! Haha. Nej men det har vart lite mysigt faktiskt. Quality time lixom.

Vädret blir bara gråare och gråare. Och kallare såklart. Snart kan man nästan kalla det vinter. Men lite mysigt är det. Man får ta på sig fina höstskor, jacka och halsduk. Mysigt! Fast jag vill helst att det ska vara fin höst. Ni vet, blå himmel, solsken och en massa löv i eldiga färger. Jag och Michelle har pratat om att ha en höst photoshoot jätte länge men det går ju inte om det är mulet och grått ju!

Tumblr_ltd6efoswv1qkcyq9o1_500_largeImg1339y_largeImg_9088_168627259_largeTumblr_ltb5x0mp0z1r2mnkno1_500_largeTumblr_loy5szsstq1qhqjkao1_500_large3429773118_b2a6a51726_z_largeTumblr_kswumlxjil1qa93rpo1_500_largeTumblr_kzkz8jp5pw1qzgvkeo1_500_largeTumblr_l7gm7od1t81qcemzko1_500_largeTumblr_kz4st2psew1qaedipo1_500_large
Source: weheartit


Perfection

Tumblr_lssjhigmz11qa3j7jo1_500_large

Så himla vacker! Marion Cotillard.



You and me

Photobucket
Jag skypade med min vackra syster idag. Åh jag saknar henne. Tror att både hon och jag gråter lite inombords när vi tänker på att denna tiden förra året bodde vi tillsammans i soliga mysiga Paddington och hade alltid varandra. Det var mys. Jag saknar oss!


You can fool me, but you cannot fool Ernest Hemingway

Tumblr_lt4x2g7zu31qcrh4po1_500_large

Tumblr_lp2l4xc3xr1qzmngso1_500_large

Paris13_large

Midnight-in-paris_large

Tumblr_lt7dvqlul51r4ss72o1_500_large

Mv5bmjeymzi2mzi0of5bml5banbnxkftztcwnzy3njm4na@@._v1._sx640_sy427__large

190643_213544758661386_208216465860882_1013155_8096181_n_large

Jag såg filmen Midnight in Paris igår och åh vad bra och mysig den var! Jätte många bra skådisar, rolig handling och åh så fint Paris är. Jag vill helst åka dit nu nu nu!
Se den!


I heart it

Tumblr_lszskdyal41qcd09to1_500_largeTumblr_lt8tihzwwh1qem4mho1_500_largeTumblr_lrynmx7nqp1qajaq7o1_500_largeTumblr_lpspnjo4jr1qayndmo1_500_large_largeBlog_1358_img_7_lg_largeTumblr_lt5ts85b2l1qdg99fo1_500_largemid-summer-rain:    ♥X_50813a26_largeTumblr_lrj6a3fdvf1qmk915o1_500_largeLove-perfect-rachel-mcadams-ryan-gosling-the-notebook-favim.com-98794_large
Favoriter från weheartit. Vackra, inspirerande, underbara bilder. Jag älskar sånt!


100% Natural, Certified Organic


Tidigare i veckan kom ett litet paket till mig, med massa roligt i. En duschkräm, en hudkräm och ett läppbalsam. Alla innehåller endast naturliga ingredienser och till viss del ekologiska ingredienser. Super! Hudkrämen är till och med i en biologiskt nedbrytbar burk!
Produkterna jag fick hem var
Apples & Pears Beeswax lip balm
Organic Shea Cream, Vanilla Orange
100% Pure Mangosteen hydrating body wash
Ni kan beställa allt, plus en massa andra ekologiska/naturliga produkter från Classy Organic.

Jag har hunnit pröva alla tre, och har hunnit få mig en uppfattning om produkterna.
♦Jag älskar Shea Krämen! Som innehåller i princip endast rent ekologiskt Shea smör plus lite olika ekologiska oljor för lukt och mjukare konsistens. Man behöver bara pyttelite för att smörja in en stor yta och den återfuktar verkligen!! Sen är den helt ekologisk också. Love it! 
♦Body washen gillar jag också. Den luktar helt gudomligt!! Och sen torkar den inte ut huden heller, som mer eller mindre alla duschkrämer/tvålar gör! 
♦Läppbalsamet vart jag dock besviken på. Det är ett läppbalsam gjort på bivax m.m. men jag tyckte inte det var bra alls. Det kan ha att göra med att ingenting funkar på mina läppar just nu, för att dom är så torra så det finns ingenting som hjälper. Men jag upplever nästan ingen skillnad alls. När det gäller torra läppar så är denna läppsyl typ det enda som funkar. Där har vi en riktig mirakelkur!

Nu kan jag stolt säga att allting i mitt badrumsskåp är antingen 100% ekologiskt eller 100% naturligt!
Gillar ni sånna här inlägg eller blir det tjatigt? Just wondering..?


Knitwear

Foto: Foto: Foto: Foto: Foto:
Source: Stockholm Streetstyle
Ge mig stickade stora tröjor i alla former! Helst nu på momangen tack. Har redan två stycken som är sådär härligt oversize och som jag redan använt sönder. Nu vill jag ha några färgglada!


Stationen

Denna soliga höstdag bjöd på Stationenmys med Sara och Maria. För er som inte vet vad Stationen är så kan jag berätta att det är det gamla tågstationshuset som nu har renoverats och gjorts till ett café, en bar och ett brasserie. Caféet ska vara Rom-inspirerat, Brasseriet ska vara Paris och baren ska vara London. Det har verkligen blivit superfint! Jag var där första gången idag, på Caféet och det var jättebra. Vi satt i stora fotöljer som ni ser, med en glasvägg bredvid med utsikt mot tågrälsarna. Det kändes lite som man var med i en gammal film. Vi planerar att bli stammisar, så mysigt var det! Jag åt en getost foccacia som var megagod! Bra söndag!!

Detta är printscreenat från deras hemsida. Men ja, då kanske ni förstår känslan lite mer!


Helg

I helgen har jag jobbat, passat Theo, tittat på Potter med Michelle, tittat på karate kid med Theo (Jayden Smith är hans idol typ) och druckit en massa te. Det kändes som att jag höll på att bli sjuk i fredags när jag var på jobbet, så jag har försökt ta det ganska lungt. Orkar inte bli sjuk, on top of everything else. Jag är torr och flagnar i hela ansiktet typ, och har fått konstiga utslag på min hand, och har huvudvärk, och ont i min bröstkorg fortfarande.. Det mesta är vell biverkningar till medicinen men det sistnämnda ska jag försöka kolla upp!

Vi såg den sista Harry Potter filmen igår! Den var jätte bra, men det är tråkigt att det är slut. Det är som när jag läste böckerna, efter sista boken så ba Jahapp, vad ska jag nu läsa, nu är det verkligen slut.

Jayden Smith som Karate Kid. Jäävligt vig!


Paus

Kom precis hem från jobbet. Gud vad jag inte orkar jobba imorgon! Har jobbat så mycket nu, behöver en paus känner jag! Det blir ifs lite paus nästa vecka för då har jag inte så många jobbpass inbokade. Mitt fulltime job då är att passa Theo typ. Mamma åker till Grekland imorgonbitti till sin nya lägenhet där (Avundsjuk? Ja!) så jag och Rasmus ska vell turas om lite att ta hand om Theo. Eller ja, väcka honom på morgonen och se till att han kommer iväg till skolan, och sen fixa middag osv. Han börjar bli så stor min älskling!

Theo i Portugal 2010
Nu ska jag sova, så jag orkar jobba imorrn!

Beauties

MKA MARY-KATE ASHLEY OLSEN THE ROW BLACK AND WHITE INTERVIEW MAGAZINE
Also what I wouldn't give för att få byta hår med dessa flickor. Vackert!

I got a pocket full of dreams


Brooklyn Bridge, May 2011.

It's October again, leaves are coming down. One more year's come and gone..




Dagen som började med frost visade sig bli en fin höstdag. Var ute och promenerade med Anna imorse, och hundarna fick springa lösa och busa. Mys!

Frosty morning

Det var frost imorse! Frost! Snart är det vinter på riktigt! Fy jag fryser bara jag tänker på det!

Blah

På senaste har jag jobbat massa, tittat på Harry Potter med Michelle (nu har vi bara dom två sista kvar!! Fast vi insåg att sista inte går på bio längre, men men..), tittat på nya serier, haft skumma smärtor i bröstkorgen (och efter alla gånger dom sagt på Grey's Anatomy att "chest pains is something we don't take lightly around here" så är jag lite smått rädd), ätit megagod mat med Michelle: Lax med stekta kantareller, gröna bönor, fetaost och paprika & tomatsallad m.m. Jag har typ noll lust att blogga nuförtiden.. Det brukar oftast bero på att jag inte har nån inspiration, och att jag känner att om jag inte skriver nått roligt så kan jag ju lika gärna låta bli. Fast samtidigt så vill jag inte sluta, så det resulterar i ungefär sånna här inlägg. Men men, inspirationen kommer vell tillbaka.

Min mormor står i köket och gör korvstroganoff, och en vegetarisk variant bara för min skull. Hur gulligt är inte det?


The Secret Circle

Hej hej! Jobbade så himla länge igår. 10 timmar närmare bestämt. Var d ö d när jag kom hem. Hade så himla ont i fötterna. Så jag somnade vell nån gång mellan 21.30 och 22. Skönt! Nu känner jag mig utvilad!

Har börjat titta på en ny bra serie. The Secret Circle heter den! Ni som gillar Vampire Diaries kommer att gilla denna också tror jag, eftersom det är samma författare som skrivit böckerna!! Jag har redan fastnat!




Smygstart

Julen är min absoluta favorithögtid. Nu när det börjar bli kallare och mörkare här i Sverige, så kan jag inte hjälpa att associera det med julen. Jag älskar julen och får aldrig nog av julmusik, julfilmer och allt mys kring julen. Jag brukar börja lyssna på julmusik i mitten av november ungefär, i smyg. Det kanske är lite tidigt, men det går ju så snabbt, sen är det över. Och jag tillåter bara mig själv att lyssna på julmusik och titta på julfilmer på julen. För annars blir det ju inte alls lika mysigt och spännande, om man alltid fick lyssna/titta på dom. För sen, när det har gått ett år, och man har gått och väntat, så är dom ju precis lika bra igen.
Ni som vill tjuvlyssna, kan göra det här! Gåshud big time!


Tumblr_lbboxpo9sm1qev39co1_500_large

Tumblr_ldouzdag7f1qapkj4o1_500_large

Tumblr_ldwo0prvap1qzeia4o1_500_large

Tumblr_lcxg5jqng41qzh5j8o1_500_large

Tumblr_lsbrviovtp1r2q9b1o1_500_large

Sen önskar jag mig Ryan Gosling i julklapp. Men det är en annan historia.


Things I like

zen

gypsiesandhippies & alohafromhell tumblrs

Musik jag gillar och bilder jag gillar.
Uppstigning 5 imorgon.
Godnatt!


Sydney

Idag är första och sista dagen denna vecka som jag inte hade någonting alls planerat. Inte jobb, inte nått ärende, inte nånting. Så himla skönt! Har jobbat som en tok den här veckan och kommit hem på kvällen och deckat. Förutom i Onsdags men då var jag på stan hela dagen, och sen hos Michelle. Så idag var första dagen jag verkligen vilade. Har ju haft nån skum inflammation i min ena fot (eller egentligen har jag ont i båda, men mest i ena) så det har vart riktigt skönt att ta det lungt idag och låta foten vila lite. Jag har bl.a. suttit och knåpat ihop ett nytt facebook album med Sydney bilder(som jag har skjutit upp hur länge som helst)! Så ni som har mig på facebook kan ju gå in och titta! Och lämna nån kommentar eller två kanske. Sånt är alltid kul!
Här är några av bilderna.

Hyde Park

Centennial Park

Lane Cove

Julafton!

Juldagen!

Nyår!

Bondi Beach (bilden är tagen på min födelsedag!)

Surfer dude, Bronte Beach

Mega vågor!

Sydney Harbour

Paddington

Fan vad jag saknar Sydney alltså!!! Fan fan fan! Mitt visum räkte lixom enda till för en månad sen. Slös! Jag saknar stränderna, värmen, min syster, vårat liv där... Allt!

Love

I miss you beautiful!

Andrea i Danmark i somras.


Ledig dag

Okej extremt dålig bloggning på senaste, det är jag medveten om. Sorry guys. Jag jobbar mest. Men igår var jag minsann ledig. Jag mötte upp Michelle och Lisa för en fika. Jag fick äntligen träffa Lisas otroligt söta lilla bebis, Liam. Det vart lite catching up och lite skvaller och en massa oj-ande och åh-ande över hur söt Liam var. Bebisar överhuvudtaget är så himla himla söta! Åh!


Söta lilla Liam!


Sushi! Sorry för dåliga mobilbilder. Hade inte kameran med mig.
På kvällen åkte jag och Michelle hem till henne. Vi köpte sushi, bakade banana bread (och åt det Aussie style!) och kollade på 4e Harry Potter filmen. Yes nu behöver vi bara se 3 filmer till innan vi kan se den sista på bio (Michelle har ju som sagt inte sett alla). Tveksamt om den ens går på bio fortfarande när vi är klara. Vi är lite sega. Hehe.
Idag har jag jobbat och nu är jag helt slut! Men imorn är jag ledig igen! Yaay! Fast jobbar i helgen men men.

Travel

Idag åker Susanna till Brasilien i 5 veckor. Jag kan inte vara med avundsjuk typ!! Jag döör! JAG VILL OCKSÅ!! Om jag inte hade haft en massa jobbpass inbokat nu så hade jag fan också dragit! Men men. Om allt går som det ska så väntar en fet resa nästa år. Efter jag ätit klart medicinhelvettet, då man varken får sola eller dricka alkohol när man äter den.


MINKPINK

Jag är helt död. Jag har jobbat 8.5 timmar idag och jag har dessutom as mycket mensvärk och har någon form av inflammation eller liknande i min fot, som gör att hela den värker och gör svinont, plus att jag halvt haltar. Så jag kommer förmodligen ligga som en död säl i min säng resten av dagen. Att jag ska jobba samma pass imorgon och på torsdag gör inte saken bättre. Hur ska jag kunna gå?

Men det som gjorde mig lite glad var att jag fick som en liten belöning när jag kom hem. Min jacka har kommit! Den är från MINKPINK och är jättefin.



Snabb update

Oj oj, en liten oplanerad bloggpaus blev det. I torsdags var jag och Michelle i Stockholm som sagt, läs om det här på Michelles blogg. Det var en as mysig dag/kväll! I fredags var jag med Michelle på morgonen och drack te på min balkong i den höstiga fina vädret, hämtade min medicin, gick på Spy Kids 4D med Theo på bio och sen kom Maria hem till mig och vi tittade på idol och myste. I lgår jobbade jag, sen åkte jag hem till Maria och vi åt tacos och tittade på Greys Anatomy. Idag har jag jobbat, är skittrött, och snart ska Michelle komma hit. Så nu ska jag göra middag åt oss. Där fick ni en liten update iaf, och jag lovar att bättra mig (Andrea). Har knappt suttit ner en sekund sen i torsdags känns det som. Haha.

Temys med Michelle på min balkong i fredags. Det var jätte varmt! Vi drack Champagne och Jordgubbste med honung.

Klockan 06.30 påväg till jobbet igår. Tröttttttttt

Tacos hos Maria igår!


RSS 2.0