"För då vet jag inte vad jag skulle göra!"

Sedan jag skrev sist har jag hunnit med att:

Bli lite brunare. Hängt på stranden. Shopping runda och Fika på Starbucks med Andrea och Kristina (min kompis från Uppsala som också är här nu under höstlovet.). Ätit svindyr ceasarsallad på Palace Hotel. Sett en awesome fontänshow vid burj dubai (världens högsta byggnad). Ätit brunch på Planet Hollywood. Och även börjat halta, fått en stelkrampsspruta, börjat äta antibiotika och vart på sjukhuset 2 gånger.

Yup you heard me. Så typiskt mig så det bara skriker om det. Det är därför jag är så sjukhus van, för allt händer Alltid mig känns det som!!

Igår när vi var på stranden så lyckades jag nämligen snubbla på en sten, ramla ner i vattnet, vid alla koraller och fiskar, skära upp min fot och få taggar från en sjöborre i andra foten. Bravo Paula, Bravo! Så då var det raka vägen till sjukhuset som gällde. För vad man har hört så är det ju inte så bra att trampa på en sjöborre, och när vi ringde till farbror doktor och frågade så tyckte han att vi skulle komma in. Så they cleaned it up, plåstrade om mig, tog ut taggarna så gott det gick och som sagt gav mig spruta och så för att undvika infektion osv. Sen fick jag antibiotika (så jag slipper infektion och pga. att sjöborrar som sagt kan vara giftiga)och fick åka hem. Sen var jag där idag också för att byta plåster. Och ja, jag haltar som ett retard.

Det komiska var att vi hade skrämt upp Theo (min 8åriga lillebror) dagarna innan om att det var så farligt att trampa på en sjöborre, för då fick man åka till sjukhuset direkt och bla bla.. Så i bilen, när pappa och han var på väg att hämta upp mig så hade han vart livrädd och frågat "Pappa... Kommer Paula att dö?.... För då vet jag inte vad jag skulle göra.." So cute ! Det värmde verkligen ♥

Haha det var det. Men det stoppar mig inte från att ha kul på min semester! Jag körde en liten shoppingrunda igår ändå (även fast jag hade jäävligt ont efter det). Men det är ju inte långt kvar nu! :( :( :( :( I don't want to go hooome!!!!!


See ya !♥

Morning

Goodmornin'! Whats uup? Jag har precis vaknat och ätit frukost. :) Men jag är redan ombytt och klar för stranden. And guess what? Det är typ lite halvmolnigt ute :( Bummer! Men det klarnar vell upp antar jag, det brukar det göra :) Tänkte bara check in lite, har egentligen inget vettigt att säga..



Hoppas ni har ett bra höstlov därhemma :) ♥

Beyonce, 29th in Abu Dhabi


Did i mention att Beyonce's here? Eller vad vet jag om hon är det just nu, men inom det här dygnet kommer hon att vara det iaf! Hon ska ha konsert imorgon kväll (egentligen "ikväll" eftersom klockan är över tolv här) i Abu Dhabi! Tyvär så får vi inte gå denna gång eftersom pappas jobb inte sponsrar denn konsert. Vad jag har förstått så ska hon uppträda på nån jävla bil race.. Typ formula one, och för att få se henne så måste man köpa biljetter till formula one också. Men men, i've already seen her twice so I don't mind. Det hade vart en annan sak om det var Christina ;) hehe. Som när vi såg henne förra året ♥


Wednesday

Aloha! Dagen har spenderats typ som alla andra dagar. Stranden med Andrea och Theo på förmiddagen. Jag och Theo snorklade en massa och han var överlycklig, haha cutie. Sen promenerade jag och Andy hem. Chillade, väntade på dom andra, spelade biljard osv. Sen när alla finally var klara så åkte vi till Dubai Mall... Nej, vi får inte nog! Haha. Och vi spenderade den mesta delen av tiden där på new look. Yup, Again ;P Men inte så konstigt när deras shoe section ser ut såhär :


Yup, it's huge. And yes, we love it.
Annars har det inte hänt så mycket. Jag har typ shoppat slut på mina pengar, men it was so worth it! Men jag måste säga att jag har varit duktig den här gången. Jag brukar bara waste mina pengar på grejer jag inte behöver.. Men den här gången har jag faktiskt köpt allt jag behövde (plus 4 par skor ;D) och sen inte så mycket skit alls som jag inte behövde. I'm proud of myself! Idag köpte jag bl.a. ett par jeans och en ny väska! Båda behövde jag verkligen!

Imorgon blir det beachen som vanligt, sen får vi se vad kvällen har att bjuda på! Jag kanske träffar en kompis till mig som också är här under lovet ! :) That would be fun!

Nu ska jag hoppa i säng. Kanske blir lite simning imorgonbitti :)
Puss!


my regular dubai cold

Helloo. Idag har vi tagit det ganska lugnt. Jag vaknade imorse och kände mig ganska förkyld.. Värre än igår kväll. Och et är vell som Sarah sa "oh, your regular Dubai cold". Det är sant, jag blir alltid lite förkyld när jag är här. Men det är vell pga. att man hela tiden växlar mellan den kalla luften inomhus av ACn och den drygt 40-gradiga värmen utomhus. I don't mind though, jag älskar värmen så om jag får en förkylning pga. detta så får det vell vara så. Jag tycker dock att dom borde sänka ACn lite på vissa ställen. För ibland inne på malls osv. är det verkligen iiskallt!

Så pga. min lilla förkylning så orkade jag inte hänga på stranden så länge idag. Vi var där från ca 12-14 och sen åkte vi hem. Sen skulle jag "bara vila lite" innan jag duschade, och råkade decka i en timme. Men det var skönt som fan, behövde det! Förutom att jag vaknade med sprängande huvudvärk sen.. Oh well.

Ikväll har vi vart och ätit på Reem. Våran familjs typ absoluta favorit restaurang. De har typ världens godaste libanesisk mat. Can't get enough! Vi har gått dit i typ 5 år nu, riktiga stammisar ;) så pappa typ känner personalen by now, haha. Men jag skojar inte, de är bäst på libanesisk mat! Vi har testat andra ställen, men ingenting slår Reem!! Jag tror nog att libanesisk mat överhuvud taget är den godaste maten! Visst det finns ju andra goda maträtter här och där, men ALL libanesisk mat rocks !! När jag blir äldre ska jag lätt lära mig att laga det, so that i can eat it whenever i waant. Hahah.

Just det. Igår var vi som sagt på MoE och det blev minsann lite shopping ;) (som vanligt). Jag köpte bl.a. ett par ASHETA stövlar och lite småsaker från zara och f21. That's right.. ännu mer skor! (A)


Did I mention att MoE har en inomhus skidbacke? Pretty cool. Det känns dock som att man åker skidor i en frysbox. I prefer riktiga skidbackar ! ;)

Nu ska jag gå och snyta mig (poor me), then i'm off to bed !! G'night ♥


Update.

Tjabba! Idag gick jag faktiskt upp tidigre än vanligt. Jag och Pappa och Rasse gick upp tidigt imorse och drog till stranden och simmade ett tag. Det var skönt som fan med lite motion! Jag saknar träningen där hemma! Är ju vid det här laget van att träna flera gånger i veckan och sen jag kom hit har jag inte tränat någon gång. Så lite simning satt fint!

Sen åkte vi hem och åt frukost. En awesome omelett åt jag! :) Älskar frukosten här. Färsk fruktsallad..Omelett..starbucks kaffe. Ja man får lite av varje att välja på. Gott iaf! Känns typ som hotell frukost. :)
Sen efter frukosten så stack vi till stranden igen. Jag älskar att det är så nära ! Solade, badade, lyssnade på musik tills vi tröttnade. Då promenerade jag och Andy hem.
Snart bär det av till Mall of the Emirates tror jag. Fast jag vill nog hellre till Dubai Mall för jag hittade ett par sjukt snygga skor där igår, som var as billiga också! I typ nån random skit affär stod de där och glittrade.. Okej inte riktigt men dom var as heta! I will ofcourse show you all of my new shoes when i get home! ♥

Sis

AISIMONS


Kom på att ni kan läsa om mina dagliga äventyr här i Dubai på Andrea's blogg också! Tex. vårat äventyr på bebe igår hahah ! Jag orkar aldrig skriva så mycket detaljer. Men där har ni en lite mer detaljerad beskrivning av bl.a. gårdagen!
(klicka på bilden så kommer ni dit!)


sunset

Hej! Kom nyss hem från stranden, och nu väntar jag på att Andrea ska duscha klart! Ikväll blir det barbecue! Yuum! Sen vet jag inte vad planerna är.. Probably some shopping som vanligt ;) hehe.


(bild hittad på google. dubai skyline.. detta var dock förut, innan burj dubai var klart..)
Jag fotade ganska mycket på stranden idag! Det är så lätt att jag glömmer bort det, för att jag typ fokuserar på att bada och sola hahah. Men jag fick några fina sunset-bilder iaf, eftersom vi var kvar rätt länge! :) Ofcourse så får ni se senare!
♥ Puss!

resebilder

Här kommer lite mer bilder jag hittat på pappas dator. Från Val d'Isère i våras!

Nu gott folk så ska jag sova! Klockan är runt 3 här! I know, what the hell am I doing up? I don't freakin know. Så nu ska jag gå upp och lägga mig!
Godnatt!


leather

Bild
i LOVE this!
måste skaffa mig en skinnjacka! sistah har köpt en as grym! funderar på att härmas!.. sen skulle jag inte tacka nej till lika skinny legs heller!!


the worlds largest..



Dubai Mall är ganska stort (I believe it's the worlds biggest mall..) och i mitten ungefär så finns det ett as stort akvarium med allt från fishbowl/minifiskar till hajar i. Ganska coolt if you ask me. Man kan stå där och stirra i hundra år och följa alla fiskar när dom simmar och bli helt peaceful! Sen har dom en inomhus skridskor bana också. Och mega fontäner och allt ifrån Armani, Dior & Louis Vuitton till H&M, Topshop och världens största godisaffär!! Spårat !

Förövrigt så har jag och Andrea kanske varit i halva dubai mall hitills. Haha vi hinner typ med 1 affär per gång, för att vi stannar så länge inne på varje! Typ forever och new look, som sagt. Vi har inte ens hunnit till Zara än! Men men, we have tiime! Sen är det as kul, för jag har typ redan lärt mig att hitta, och Andrea har inget lokalsinne! Hon kittlade mig och då hotade jag med att jag inte skulle ta henne till Forever 21 utan att jag skulle virra bort henne istället till nån helt annan del. Då slutade hon. Haha (nöjd!)


bebe shoes

Heelloo! Vi har nyss varit på Dubai Mall, och fikat och shoppat lite :). Jag ÄLSKAR att alla Malls inte stänger förän 24.00 på helger här!! Fredag och lördag är nämligen helg här. Sen att dom stänger klockan 22 på vardagar är inte heller helt fel! Det är ju på kvällarna man hinner shoppa! :D haha.. Imorgon blir det nog stranden eller the beach club på förmiddagen och sen får vi se.. Reem skulle inte sitte så fel! (En lebanesisk restaurang med väärldens godaste lebanesisk mat!! Our favorite!)

Idag var jag och Andrea inne på bebe. Och jag måste bara säga att jag dog lite där inne. DERAS SKOR!!! Jag skulle lätt kunna lägga ner lite mer pengar på ett par skor därifrån! Visst dom kanske är dyra, men sooooo worth it!!!!!!!!!!!!!!!! Jag menar, dör ni inte när ni ser dom här??? Dom prövade jag idag och blev kär!!


Asså jag tror min shoe-passion börjar gå lite överstyr. Jag vill typ inte köpa kläder längre.. Jag vill bara köpa skor!


little paulie!



Hahaahha hittade gamla bilder på pappas dator! Här är jag i en vattenkälla i bergen när jag var typ.. 8 kanske? Aja, tiden jag bodde här iaf! Good times. Haha kolla vad liten jag var!!


Greetings from Dubai

Hello! How are you? Jag har det awesome här! Solar, badar shoppar .. Ja jag har redan shoppat lite, och är bl.a. tre skor rikare (alla med över 12cms klack!! ♥).  hehe.. Idag har dagen spenderats på beachen med sis! Försökte bättra på brännan lite ;D (vilket gick sådär.. :P). Igår var vi at the beachclub halva dagen och sen så var jag och Andy på Dubai Mall hela kvällen. Jag måste bara säga att IT'S HUGE! Har aldrig vart där inne förut, eftersom det inte hade öppnat förra året när vi var här. Och deras F21 är typ som ett varuhus!! Och new look ligger bredvid. Like i said: Där vill jag bo! haha..


Här låg vi och slappade igår! Vi kom rätt sent så vi fick inte så mycket sol, men men.. Vi sov ganska länge eftersom att vi var tröta efter flygresan (som tog hundra år! 4-5 timmars väntan i Paris!)

See ya !♥


wakeupearly

Imorgon måste jag vakna runt klockan 4 någongång. Med tanke på hur trött jag var imorse vid 7 någon gång så kan jag inte ens tänka mig att jag kommer upp ur sängen imorgon!! Men jag får vell sova vidare på planet or somethin'..


daria.kate.laura


Bitch fight

Asså ibland känns det som att jag följer någon form av The Hills serie! Jag undrar verkligen hur tjejer orkar tjafsa så mycket med varandra hela tiden!
Hon sa det och då sa hon det, och sen snacka hon skit om den, och då blev hon arg och snackade skit om den, då blev hon ledsen och kände sig sviken, och grät ut mot hennes närmaste väns axel. Sen så snackade dom skit om varandra, som ledde till att hon sa det om henne, och då sa hon en annan sak, och hon ba Oh my gooood, och sen...... HAHAHHAHAHAHHAHA

Jag försöker, så ofta jag kan, undvika tjejbråk för jag tycker att det är så jävla onödigt. Varför slösa så mycket onödig energi på varandra? Alla snackar skit, så är det bara. Sen om någon snackar skit om dig: Why do you caaaare!? LET THEM! Det är ju bara synd om dom som slösar sin energi på att sitta och vara negativa medan du kan vara någon annan stans och ha kul! Visst, jag förstår att det uppstår konflikter bland kompisar ibland, det gör det vell för alla. Men mitt bästa tips då är gå till människan du är irreterad på och prata om saken MED den personen, så löser det oftast sig! Om det är en person som du faktiskt orkar lägga ner tid och energi på. Och om det är nån du stör dig på, eller inte orkar med, som du kommer på dig själv med att ständigt snacka skit om: Umgås då inte med den personen! Umgås med dom du bryr dig om och tycker om, och SKIT i dom du inte tycker om. Då blir det ju aldrig fel! Och sen att hålla sig utanför bråk som man faktiskt inte har någonting med att göra är också smart!! Och en till sak! Försök så gott det går att inte döma folk i förväg, innan du lär känna personen.. Man har lätt att döma folk, men faktiskt, flera gånger så har det hänt mig, och när man väl lär känna varandra så upptäcker man hur fel man haft! T.ex. så vet jag inte huur många gånger jag hört att folk trodde jag var världens bitch innan dom lärde känna mig!

bitchfight.jpg Bitch Fight image by Emarie111



Haha vilka råd jag ger ;). Men seriöst, vissa tjejer har Alltid en bitchfight med någon. Försök att vara Drama-free och se hur mycket skönare det blir!!! I högstadiet umgicks jag bara med killarna i min klass, och det var så jääävla mycket skönare!! Vi tjejer medför drama ! Haha!

PEACE dudes! ♥


Bikinitime

Jag och Selma körde som sagt Stenhårt idag! Det blev step pass i 45 min. Konditionsmaskin i 20 minuter och sen simmade vi i typ 20-25 min! :) Jag är typ inte ens trött? What happened? Som jag och Selma diskuterade: Man ska vara dööööd när man går därifrån! Det är bara att köra ännu hårdare nästa gång! Men nu känner jag att jag är redo för stranden. HAHAHAHAHAH (Det där må vara det mest mobbade jag nånsin skrivit) Men faktiskt, nu har jag tränat hårt, ca 5-6 gånger i veckan i en månad. Och jag märker faktiskt skillnad! Jag känner mig inte smalare, men fastare ;) hahah!

Jag kom på idag, när vi simmade att jag behöver en ny bikini!! Är sjukt trött på mina plus att vissa är riktigt slitna!

En ny Victorias Secret skulle ej sitta fel!  :)

Nu ska jag minsann packa (for real nu) och sen blir det middag hos min älskade mormor ikväll! Sen tiidigt imorgonbitti bär det av!! :D


Good? Morning

Jag är föör trött just nu. Jag försov mig, och bestämde mig för att hoppa över första lektionen. Sen att jag åt frukost nyss och så blev jag värsta illamående gjorde inte saken bättre! Ush jag vill bara SOOOVA ända till imorgon!

Men nej. Inget sånt. Idag ska jag och Selma köra STENHÅRT på gymmet. Först blir det mördarpasset med våran favorit Sheri! Hahahahahah!!! (lite internt) Och sen så ska vi gymma, och sen ska vi simma! Sen har jag dans ikväll också, men jag ska nog bara gå dit och säga Hej, för sen Måste jag hem och packa! Jag åker ju fan imorn! Även fast jag längtar ihjäl mig så har det inte riktigt slagit mig än! På fredag ligger jag förmodligen på Jumeriah Beach och steker ! :D

Igår var det Fyrisdagen btw. En dag på min skola när lärarna sitter i möten hela dagen och pratar och skriver omdömen om oss. Eleverna sysselsätter sig dock med annat. Det var massa uppvisningar, dans & sång m.m. sen var det lite filmvisningar och så kunde man typ prova på salsa i idrottsalen! Jag gjorde lite av varje.. Sprang mest runt och umgicks med folk. Man får närvaro för att vara i skolan, sen vad man gör verkar dom inte bry sig om.. Jag och johanna dansade lite salsa, vi kollade på uppvisningar och typ sprang i korridorerna :P..

Jag kommer ihåg i 1an. Då var jag alltid med på alla uppvisningar i skolan. Vi dansade, spelade teater, sjöng m.m. Haha.. Fun times.. I don't know what it is though men jag har tröttnat på att vara med i saker i skolan. Speciellt danser. Det känns som det alltid är så oseriöst och som att koreografierna alltid suger. Visst jag ska inte säga nått, jag suger själv på att göra koreografier.. Men still..



Här har vi oss på skolans startsida! Jag och Johanna och Brooke i 1an under någon julföreställning tror jag det var..runt Lucia kanske... Vi hade spelat teater (jag var huvudrollen och spelade MEGA nörd), och sen i slutet så dansade vi också.

Nu måste jag faktiskt get my lazy ass to school!
Laaaateerzz!


dinsko


Men HEJ awesomeness!!!!!! Kan tyckas ha lite överdriven platå men people! That's the beauty of them!!! Din Sko har verkligen stepped up!  Like på den!! (haha facebook generationen xD)


don't upset the rhythm





Packing!!

Dagens to do list:

[♥] Slinga mig hos mamma kl. 9.00
[♥] Hem. Snabbplugga till Make up provet
[♥] Skola 13.20
[♥] Make up prov
[♥] Nautilus med Michelle
[ ] PACKA!

Hello ! Yes där ser ni vad jag gjort idag. Fixade håret hos mamma. Det blev väldigt bra tycker jag ! Inga misslyckade färger den här gången ;P hahah. Make up provet gick as bra, för det var as lätt. (Fyfan vad jag hatar att slösa min tid på den där jävla skit kursen!). Sen vandrade jag och Michelle från Fyris till Nautilus och tog oss en simtur på en timme!! Mycket duktigt av oss! Sist simmade vi bara en halvtimme!


Sen åkte jag hem och nu sitter jag här och ska börja packa... Snart! Jag hinner knappt göra det senare i veckan.. Imorgon kommer jag nog inte hem efter skolan och sen ska jag och träna och massa. På onsdag slutar jag ifs tidigt.. Men då ska jag också träna plus att jag har dans på kvällen. Sen på Torsdag morgon så ååker jag!(planet lyfter runt sex någon gång). Så packa borde göras NU! Jag är sämst på att göra saker i god tid så vi får se hur detta går ! Men jag upptäckte nyss att min fina resväska är typ hur stor som helst inuti så det blir nog inget problem att få plats med allt! = Awesome! (Jag brukar alltid typ få ligga på dom och kämpa för att få igen dragkedjorna.. Vad..? Jag måste ju få plats med mina Skor lixom!? Hahaha)


Här är min vackra resväska. Det bästa är att den är Skit lätt, och man får plats med as mycket! Jag hatar resväskor som är stora och så väger dom själva typ 5 kilo= oväärt! (spec. när man ska frakta hem massa skor ;D hah) 

(Wish me luck with the packing!)
Pusshej!!


models altamira


altamira. love the black&white. love both jackets. love it.


Sunday

Okej i'm sorry. Jag ska försöka prata om annat ! :) Idag har jag vart awesome lekledare på min broshas barnkalas! Istället för att städa salongen :P.. So it was worth the money! Fast fyfan vad 8-åriga småpojkar är speedade och jobbiga! Haha..

Sen vart det träning med johanna! 1 timmes yoga och sen gym efter det ! Vi träffade även Selma och Pau som hade gymmat medans vi var på yogan. Vi satt och stretchade ett tag och sen gick vi alla och åt! And i don't know why jag inte har smakat Jallas sallader förut för dom var AWESOME! Det finns hoummus till salladen !! :O Duuuuuuuuuuudeee! hahahah. Hur som helst så satt vi alla 3 med våra sallader+johanna med hennes kebabtallrik ;) haha! Myspys!


Nu ska jag gå och duscha sen blir det plugg tills jag somnar (och drömmer om Dubai... förlåt jag var tvungen :P)!


DXB

Jag kan typ inte skriva, tänka, Prata om annat nu förutom att jag LÄNGTAR SÅ IN I HELVETTES MYCKET TILL TORSDAG så jag vet inte vad jag ska ta mig till!!!!! Det var ett år sedan jag var där, och i miss my brother, my dad, the sun, the shopping, ALL OF IT!



jaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtarjaglängtar


balmain




Biopremiär-misslyckande

Hello. Ikväll var det biopremiär med syskonen som stod på schemat.. Vi tre storasyskon bjöd våran nyfyllda 8-åriga brosha på bio (hans födelsedagspresent från oss).. Vi skulle se Up och det var mysigt till en början, tills halva filmen hade gått. Då började filmen helt plötsligt spelas upp och ner och vi fattade ingenting? Så efter nån hade gått ut och sagt till så stoppade dom filmen och kom in och bad om ursäkt. Dom hade tydligen råkat klippa fel i filmen eller nått, och dom sa att det skulle ta längre än en timme att laga så vi fick nya biobiljetter istället och så åkte vi hem. What the fuck lixom? Haha det var lite komiskt!

Efter bion åkte vi som sagt hem, och jag mådde så jävla illa!! Nu när jag den senaste veckan har mått lite sådär, och min mage har krånglat och jag inte kunnat äta så bra osv. så har jag inte ätit något onyttigt, utan försöka få i mig bra och riktig mat när jag väl har ätit. Och det märktes verkligen! Jag köpte naturgodis till bion och åt det, och efter ett tag började jag må lite konstigt. Sen när vi kom hem började jag må så jäävla illa så jag har bara legat och dött i soffan hela kvällen typ. Jag trodde typ att jag skulle spy för att jag mådde så illa! Antingen så har jag nått seriöst fel med magen, eller så fick min kropp bara en chock från godiset eller nått, men just nu är jag så äcklad av godis att jag typ aldrig mer vill se det! Men jag ska nog kolla upp det där med magen som sagt, för igår började jag må as illa efter jag hade ätit lasagne.. Something's not right kan jag ju lätt konstatera.. Men jag vet inte om jag orkar ta tag i det innan Dubai. Men om det blivit värre så kollar jag såklart upp det sen!!


Den delen vi faktiskt såg av filmen var rätt rolig!! :)

Jag mår fortfarande dåligt, så nu vill jag typ bara ligga i sängen och kolla på massa serier och hoppas på att jag mår bättre snart! Imorgon blir det Yoga och Gym med Selma på Nautilus klockan 10.00!

Goodnight cuties!♥


watch and learn

Hittade den här och kände att jag måste lägga upp den!


Jag säger bara take a gooood look girls! They aint as perfect as we think they are.
(I'm not saying she's not perfect on the left picture, just not aas perfect!)
Nu när man kollar på den högra bilden ser ju hennes midja typ sjukligt smal ut.. Men jag lovar, jag hade inte ens reagerat om inte den andra bilden var där!


popping class

hello! kom nyss hem från dansen! Det var svååårt idag! I suck at popping kan jag lungt säga! Men jag kämpa på ;) Dom andra har ju faktiskt hållt på med det lite längre än mig! (Ja, jag skyller på det :P) Men när man väl kan det är det as coolt! Så I really wanna leeaarn!

Ja, nu blir det plugg hela kvällen (natten?). Samuppsats och Religionsprov imorn ! Yes i can do this.. eller nått.. Atleast i'll try! Och det som gör saken miljarder gånger bättre är att jag har sovmorgon imorgon! Har ingen jävla SKIT make-up lektion (som om jag brukar gå på dom ändå :P..) Awesome!


Några av mina dance-buddies förra terminen, innan vi skulle uppträda på göteborgs(tror jag) nation!


one week left..

.. yup, thats right. Om en vecka sitter jag på ett plan ner till Förenade Arab Emiraten.. DUBAI med andra ord ! :D WOHO! Det gör mig såå glad för idag var det pisskallt ute! Och jag har glömt mina vantar någonstans så jag frös händerna av mig. Det var fan frost ute! Haha.. Annars så har jag blivit jävligt duktig på att klä på mig faktiskt! Jag SKA inte bli förkyld i år! (Annars brukar jag gå med sommarjackan ända in i november typ). Men nej, idag var det vinterjacka minsann!



Jag är dock inte så glad för jag har ont i magen idag igen. Det har vart lite bättre i två dagar nu faktiskt.. Har iaf kunna äta mer normalt.. Men idag är det värre igen.. Men jag kämpar på. Jag tror att det bara är nån wierdo bakterie.. (hoppas). Som sagt, jag har haft lite problem med magen till och från nu i några år. Så det går nog över!

Nu ska jag städa mitt rum (so mommy doesn't kill me), och sen ska jag skriva på samhällskunskapen lite. Sen blire dans ikväll också! :)

Lateeerrz!

Oh look snow.. wait a minute.. SNOOOOW!?!?

tänkte bara berätta att snön idag var INTE OKEJ! Minst en månad till kan den hålla sig borta!!


I am so not ready for this! (bild från förra vintern)


miss moss



ibland önskar man (okej, väldigt ofta) att man själv kunde vara så picture perfect!


wednesday

Hello! Jag är väldigt irreterad just nu för när jag kommer hem från dansen (nyss) så ligger det en räkning på mitt bord på 400 kr till nån jävla stoppservice grej!? MY ASS att jag ska betala ett skit säger jag bara! I somras någon gång så var det en försäljare som snabbt lurade på mig något och sa att det inte kostade någonting och att mitt konto skulle ändå gå ut om en månad och blabla.. WHAT THE FUCK!? Lyssna aldrig på försäljare!

Idag var det skola från halv nio till 11 nån gång. Jag sov seriöst genom halva andra lektionen, och ändå lyckades jag hänga med! Haha snacka om att kunna göra flera saker samtidigt! Sen så drog jag och Selma till Nautilus och tränade i 1 timme. Sen vart det dag hammarsköldsbiblioteket där vi satt och letade lite artiklar till våra uppsatser och började skriva lite. Jävligt duktigt av oss må jag säga! Sen var det dans för min del så Selma åkte hem och jag begav mig till dansen. Vi hade Karin idag (en av mina gammla danslärare), för Anette mådde inge bra, så vi körde typ massa uppvärmning och sen 2 olika koreografier osv.. It was fun!! :) 

Nu ska jag som sagt plugga. Have to have to! Men jag funderar på att lägga mig i ett varmt bad och läsa lite religion medans. Uppsatsen tar jag tag i imorrn! 

I know, boring inlägg, men jag har varken tid eller fantasi till annat just nu. Men jag kan ju slänga in lite bilder! :) Snart!

♥ 

shoe heaven


thehautepursuit
shoesshoesshoes.
snart bara en vecka kvar until i'm in shoe heaven!


pluggpluggplugg

Plugg och träning med my girls Johanna, Selma och Paulina idag! Heela dagen har vi suttit på café och babblat massa och pluggat. Även fast det var svårt så fick vi lite plugg gjort, och jag känner mig nu mer confident inför religionsprovet på Fredag! Nu måste jag bara skriva Samhällskunskapen och lite psykologi, skriva en redovisning (som jag råkade skjuta upp) och sen lite projektarbets grejs! Helt sjukt mycket just nu.. Så imorgon efter skolan, och efter jag och Selma har vart på onsdagens usual möördarpass så ska jag nog gå till Daghammarskölds-biblioteket och leta lite artiklar till Samhällskunskapen, och förhoppningsvis skriva klart den! Jag ska skriva om en internationell konflikt.. Vet inte vilken än dock..

Men som sagt, har sjukt mycket plugg i veckan, så det blir nog lite sämre uppdatering.. Men det får ni leva med! ;)

See ya sexy bitches! (Har den låten på hjärnan)


Mon

I'm so tired right now jag vet inte vad jag ska ta mig till! Måste verkligen plugga dock! Jag insåg idag hur jävla mycket plugg jag har den här veckan.. Inte nice !! So that's what i'll be doing typ..everyday.. Wooh!

Idag var jag och Michelle och Nishat och simmade efter skolan, och i'm so proud of myself! Jag har fått tuusen gånger bättre kondition än vad jag hade för bara några veckor sen när jag och Michelle simmade. Vi simmade en halvtimme bara, men jag skulle lätt kunnat simma en timme! Jag var typ inte ens trött! Och för några veckor sen doog jag typ efter en kvart! Det var dock inte så nice att det var ett peddo som stirrade på mig hela tiden. Asså vi blev seriously rädda för han.. han simmade en bit framför mig och vände sig om typ hela tiden och gav mig värsta äckel blicken. Och sen varje gång han skulle vända och simma åt andra hållet, och jag simmade bakom så vände han sig snabbt, kollade as äckligt och sen simmade vidare. Gross! Annars var det skönt att simma! Har inte tränat nått sen i torsdags, så det var dags! (Orkade inte i helgen för att jag vart trött, och pga. min mage)

Sen skulle vi plugga, men jag var trött, och hade fel böcker med mig (typiskt mig) så jag åkte hem! Men imorn blir det plugg-session med Johanna och Selma! , och sen träning på kvällen :)


By the way så blev jag överlycklig nyss! Jag märkte att kamomill té (iaf för stunden) lindrar min wierdo känsla i magen! As bra ju! Nu ska jag böra missbruka det! haha..

Puss!


dagens

Dagens humör: Kind of pissed, trött som fan och ont i magen. Men jag är glad ändå! :)
Dagens borde: Göra klart min redovisning, skriva och skicka in projektplan och plugga religion (sen om det kommer bli av eller inte är en annan sak :P) + hämta ut biobiljetter till lillebrors födelsedagspresent.
Dagens frisyr: Håret strejkar, så det fick bli en hästsvans.
Dagens klädsel: Kinda boring. Vitt linne, svarta jeans, mönstrad sjal och guldiga smycken.
Dagens planer: Skolan, 2 lektioner, sen simma och plugga med Micha.
Dagens materiella vill ha: En ny garderob!
Dagens längtan: Sunshine den 22 Oktober!
Dagens fundering: Ska jag måla naglarna svarta eller röda? Hah i-landsproblem!
Dagens beroende: Black coffee!!
Dagens tråkigaste: Allt plugg som måste hinnas med!
Dagens personer: Michelle för att hon fick mig på bra humör när jag hade vaknat och var sur och hade magont!
Dagens roliga: Minnen från helgen, som jag lär mig att skratta bort xD
Dagens låt: Purple rain & Ordinary People can't seem to leave my mind.

Have a nice day cuties :)


magkattär/magsår?

Idag börjar jag 13.20 och jag vaknade klockan 6! Sen somnade jag kanske vid 3 någongång! What's wrong with me!? Jag har haft en skum känsla i magen i typ en vecka nu, och i natt så var det as obehagligt. Jag typ blir hungrig, sen kan jag knappt äta nått, fast det känns typ som ett sug i magsäcken/magstrupen hela tiden. Svårt att förklara.. När vi var hos Nishat, precis efter vi hade ätit så fick jag värsta magverken också. Det gick över efter ett tag men gjorde verkligen As ont! Jag googlade lite nyss, och jag börjar misstänka magkattär eller magsår.. För många av symptomen som beskrivs har jag kännt de senaste dagarna!! Hjälp!!! Inge kul ju ! :( Visst jag har haft problem med min mage till och från i några år nu, men det har aldrig vart såhär! Jag kan typ inte äta, och när jag väl gör det så känner jag mig inte mätt, men inte hungrig heller.. Jag får bara en konstig känsla i magen och sen blir jag typ inte hungrig alls. Jag typ glömmer att äta för att jag inte får någon hungerkänsla, eller mättnadskänsla.. Eller visst om jag svälter mig själv så blir jag ju hungrig.. Typ om jag inte äter frukost eller lunch så blir jag typ hungrig vid middagen.. Men så ska det ju inte vara?
Är det någon som kan nått om magkattär eller magsår så får ni gärna berätta!

Nu ska jag försöka sova iaf nån timme till. Åt nyss frukost för att se om det skulle kännas bättre men nu har jag bara en ännu mer obehaglig känsla i magen.. :(

beach


minkpink

Snart är det jag som sitter där i sanden, och skrattar och har kul på stranden! Dubai om 10 dagar!♥
I'm Loowing it!


thecobrashop

 


1.awesome 2.mys 3.skön 4.cool 5.pretty

vintage stuff from thecobrashop


lastnightsparty

No comment. Jag låter bilderna tala för sig själv. BTDT..


Woho!  Oops.  Zzz..  Huh!?

Jag kan tillägga att maten var asgod och det var kul att träffa alla!
Heh..


18års fest nummer 2

Hello. Idag är det en till 18års middag/fest på g ! Nishat har fyllt 18 och firandet äger rum hemma hos henne! Blir nog trrevligt :) Massa currymat! Haha i liike ! Jag är aaas hungrig nu, har typ ätit en macka imorse bara, men jag måste ju "spara min mage" hahahah.. (fatso).


Snart kommer these lovely ladies hem hit och vi ska fixa oss lite sen åker vi till Nishat! Jag saknar my girls :) har inte setts på hundra år! Så det blir mysigt!

Nu ska jag gå och slå in paket !
Ssseee yaaah!


18års party

hello! Nu är michelle påväg hit och som sagt, ikväll blir det Attis 18-års fest! :)

Det är denna partygirl som fyller år ! ♥

Nu ska jag fixa mig ;) . Have a nice night!


musictip


Joshua Radin. Upptäckte han på spotify nyss. Riktig mysmusik! Påminner om jack johnson med lite mraz och mayer on top. I like!


très beautiful


dariadariadaira.

Nu blir det girlie magazinges och sängen. Inte ska jag läsa någon svenskabok här inte. Jag har ju 2 hela veckor kvar att göra det! Hah.
Imorgon blir det skola, lite fix och trix och sen ska jag och Anna åka till Attis 18års middag/fest! Blir nog trrevligt!
Godnatt !♥


Dinner

Sa jag awesome middag? Well i meant it. Not to braaag but jag är fett bra på att laga mat! Hahah. I get it from my mom som är utbildad kock! :) She taught us well!



Det är italiensk kycklingpasta med soltorkade tomater och spenat. Awesome lätt och awesome gott! I'll even tell you how to do it! :
Skär kycklingen och stek. Tillsätt några vitlöksklyftor och soltorkade tomater. Häll i lite matlagningsgrädde (eller nått smalare alternativ) och lägg i spenat (färsk eller fryst). Låt det puttra lite. Just det! Sen hade jag i lite grillade kronärtskockor också (my faave).
Blanda med pasta (fullkornspasta i mitt fall) och serveera! :D Yuum. Jag hade parmesan och lite färska tomater till. Plus att jag hade lite yoghurt för jag ville ha det lite såsigare.
Told ya it was easy ;)


Sunny day

Hmm i don't know what happened. Skrev ett inlägg tidigare idag som typ spårlöst har förvunnit..? Brukar alltid sparas som utkast men hittar det ingenstans.. Was i dreaming..?   ;P (skulle inte förvåna mig)


nihängslen. duuude !

Har haft en as skön dag! Började med studentmössprovning och beställning! It's kind of, only a little bit, soort of sinking in: VI TAR STUDENTEN I VÅR!!!! Woho!..Hjälp? Jag vet inte vad jag ska göra efter, och eftersom jag inte har något jobb än så känns det inte riktigt som att man kan planera in någon rolig "sabbatsårsresa" som jag egentligen vill.. För det kräver ju att man kan betala för det :P.. Men det löser sig vell!

Efter mössprovningen så stannade jag och johanna kvar i skolan och fixade lite grejer (och halvsov på en bänk :P haha). Sen gick vi till Waynes och fikade och satt och pratade i hundra år! :) Sen skulle fettet från fikan bort, så då gick vi och gymmade! Haha ;D.. Mysig dag med my Johanna Banana iaf! <3

Sen kom jag hem, lagade awesome middag till min familj, caught up on some Desperate Housewives och sen har jag inte gjort så mycket annat vettigt.. Borde ha pluggat.. men det har inte riktigt blivit av :P..
So there's my day for you babes!


FAME




VILL SE ASAP! Premiär imorn! Då ska jag dock på 18års fest! :)


pinkn'studs


love this. älskar den rosa färgen blandat med nitarna.
hotness.


i'm not gonna write you a love song

(den sången har vart i mitt huvud heela kvällen! ush jag hatar dåliga låtar som fastnar! okej, alla låtar fastnar i mitt huvud!)




imorgon - studentmössor, gym och popping på kvällen.
nu - trött. dusch, sängen, god natt ♥


frisör paula ;P

Idag innan jag skulle till dansen så kom Jennyfer föbi och så klippte jag hennes lugg (igen, det blev aldrig av sist vi skulle göra det) Det vart jätte bra! Jag är ju så duktig som frisör haha! Nej, men nåra tricks har jag allt lärt mig från mor min! Plus att det inte är så svårt att klippa en lugg ;) Hon passar så himla bra i det också, det blev as fint! A new Jennyfer som sagt :D.


Bild från när vi impuls klippte den första gången i Aiya Napa, innan en partykväll!

Efter det så åkte jag på dansen och det var kul som vanligt, men jag är så tröttt nu bara! Visst, jag har mycket för mig om dagarna, och i like it that way.. jag mår bättre då. Men jag blir så jäävla trött på kvällarna bara ! Fast det är ifs också lite skönt, för då har jag inte direkt problem med att somna! ;)

Nu ska jag typ halvdö i min säng framför nån bra serie.. Som jag säkert kommer somna till också!

Pusshej! ♥


Two weeks to go!

Idag efter skolan så började jag prata med min religionslärare om Dubai (vi kom in på ämnet för han frågade om någon hade bott i ett muslimskt land, för att vi håller på med islam, och sen så blev han nyfiken) och jag kom på att nu är det bara 2 VECKOR (och en dag ;P) KVAR TILLS VI ÅKER !! WOHO! Jag ska bli BRUN och jag ska SHOPPA tills jag dööör ! Haha :) I miss it!


Bild från Aiya Napa. Sol och Bad ! ♥

Nu ska jag upp och äta något och sen blir det dans ikväll! Fast jag är skit trött för jag och Selma var på ett pass efter vi slutade. Och det var riiiktigt jobbigt! Jag var röd som en tomat (som vanligt) och svettet rann! Men dansen orkar jag såklart med ändå :D

Puss!


trött & vims-paula

Hej! Idag är jag veery tired! VEM I HELVETTE VAKNAR 05.35 av sig själv!?!? Ja inte en normal människa iaf, vilket måste tyda på att jag är some kind of wierdo som jag alltid trott. Haha okej, flum :P Men ja, jag sov jätte dåligt i natt och när jag vaknade för femtionde gången vid halv sex så sket jag i att ens försöka längre och så gick jag upp!

Annars har min dag varit ganska bra. Förutom att jag gjorde typ världens klantigaste grej idag på första lektionen. Jag sitter och halvlyssnar på våran tråkiga socialkunskapslärare, och typ kluddrar i mitt block och halvtänker på massa annat, plus att jag försöker lägga in en smart kommentar ibland i deras disskussion om livstidsstraff osv. (måste ju suck up lite ;P)...
Så hör jag att han säger något i stil med "Ja men det här vill jag ta innan vi slutar.." och så börjar han babbla på om något annat. Jag hör "innan vi slutar" och tänker åh vad skönt att vi får sluta tidigt.. sen fortsätter jag leva i min egna lilla värld. Sen när alla börjar resa sig upp så tar jag mina saker och går till skåpet, där jag träffar en tjej i min klass som inte har socialkunskap och sätter mig och pratar med henne.
Efter ett tag...
Jag: "Vart är alla?"
Zimone (tjejen i min klass) "Jag vet inte, har ni inte lektion?"
Jag: "Nej vi fick sluta tidigare... eller?.. (tänker lite) Eller var det bara jag som trodde det? Nej då, haha så vimsig är jag inte."
Jag skickar sms till Madde "Vart är ni?"
Madde "På lektionen haha :P"
Jag "HAHA jag trodde vi fick sluta"
Madde "Hah nej vi hade rast bara"
Jag "Jag är lite borta haha"
Madde "Som vanligt!"
Zimone börjar asgarva åt mig och jag ba vafaaan jag orkar inte med mig själv! Jag är så vimsig! Sen när vi ska ta fram böckerna till religionen så öppnar jag mitt skåp .. "Hmm.. Jag undrar vart min religionsbok är.." Då börjar hon skratta åt mig igen.
Jag vet inte hur jag lyckas!! Allt jag har att säga i försvar är att min Mamma är likadan så jag har nog fått det från henne! Men ja, frågar du dom i min klass så kan dom nog berätta att jag är väldigt glömsk, klantig och vimsig! Dom brukar skratta åt mig. :( haha


tuesday afternoon

Tjabba! Kom nyss hem från skolan, och hinner bara byta om, äta något litet och sen måste jag åka igen. (Men knäpp som jag är så tar jag mig tid att gå in på datorn..får springa till bussen sen ;P) Sitter och äter lite av mammas goda kyklingsoppa (igen).. Yummy!

Som sagt så är jag på bra humör idag, och det håller i sig! :D Även fast inte vädret gjorde det.. Oh well. Vad spelar det för roll när jag inte behöver frysa om fötterna längre? That's right, jag invigde mina stövlar idag!♥ Kom på att jag måste inpregnera dom, men det hann jag inte imorse, och jag va så excited att ha dom på mig så i couldn't help myself. Haha. Jaa min blogg handlar bara om skor Madde ;P

VET NI!? På torsdag ska vi pröva studentmössor! Helt sjukt! Nu är det våran tur att bli stora och ta studenten! Scaaary! AS kul, men scaary! För jag har inte en aning om vad jag ska göra efter än.. Men det löser sig vell!

Men som sagt, har inte tid att vara inne på datorn, och blogga, egentligen för jag måste ta bussen till Nautilus snart! :)

Men have a nice tuesday afternoon, och jag hoppas att ni också är på bra humör :). Allt blir så mycket lättare då!


Typ såhär glad är jag nu! Eller visst, det här må vara ett frampressat, halv creepy fakesmile, men atleast i look happy (och lite läskig!) ;) haha.

Puss!


Oh happy day

Hello darlings! Idag är jag på bra humör!! Dels för att det är soligt ute, jag har sovmorgon, och har sovit ut. Och dels för att jag mäjligtvis har ett jobb på gång. Mycket spännande, så jag hoppas att jag får det! HÅLL TUMMARNA för mig nu! Vad det är berättar jag inte föränn jag vet om jag får det eller ej. Men som sagt, det är väldigt exciting! Aja, enough about that.. How are you today? Jag hade besöksrekord igår av någon skum anledning, men det är ju alltid kul! :) I wonder why, men det är ju alltid kul att fler läser .. tror jag? Haha man vet ju inte vilka ni är så jag tycker alltid det känns lite konstigt/läskigt när jag får fler läsare. Typ vem läser Min blogg? haha.. men enjoy ;)

Idag har jag bara två lektioner; Svenska och Psykologi. Sen ska jag och träna som vanligt, det är ju tisdag! Jag gillar att jag verkligen har kommit in i mitt träningsschema nu! Here it is:

Måndag: Gym på morgonen (Ibland händer det att jag följer med mamma och Andrea på ett pass på kvällen också.
Tisdag: Step pass och 75 minuters Yoga på kvällen
Onsdag: Ett pass efter jag slutat vid 12.00 (om jag inte har för mycket träningsverk från måndagen och tisdagen) och sen dans på kvällen!
Torsdag: Ett pass efter jag slutar, igen vid 12.00 (detta blir dock inte alltid av, om jag har annat att göra som plugg osv. men jag försöker hinna så ofta jag kan) och sen dans på kvällen.-
Fredag: Ingen träning. RELAX-day!
Lördag: Yoga på morgonen. Eller simma om jag inte orkar gå upp tidigt. Och om jag inte orkar ta mig till nautilus så går jag på en promenad istället, det blir iaf nån form av motion :)
Söndag: Träning i en timme först och sen Yoga i en timme!


Här får ni lite inspiration också! :)
Nu ska jag till skolan!
Puss!!


hollywoodfruar



Haha asså, they crack me up! xD Speciellt blondie till höger !!! HAHAHA


stövlar

hello :) new week! Min vecka började med att jag, johanna och selma gymmade imorse i typ en och en halv timme! Duktigt av oss :D. Sen åkte dom till skolan, och jag gick och köpte mina skooor som jag kollat på ett tag nu!!!! I LOVE! Ett par höst/vinter stövlar är det, så det var ett smart köp! För det var nått jag verkligen behövde! (När jag inte har högklackat så går jag runt i mina tygskor lixom, och det börjar bli lite för kallt för det!) Och även fast de var lite dyra så var det värt det för dom är bra kvalite! Och ett par stövlar i äkta skinn håller jävligt länge, så sånna är det värt att lägga ner mycket pengar på! Jag köpte ett par skinnstövlar i typ 8an tror jag, och dom är lika fina idag och jag älskar dom fortfarande! Bara man smörjer in dom och sköter om dom så håller dom hur länge som helst! Så det är mitt tips till er! Om ni ska köpa höst/vinter stövlar, köp inte dom där skit stövlarna i plast eller skinnimitation som börjar läcka efter halva vintern, utan lägg ner lite extra pengar på dom och köp ett par i bra kvalité som ni kan ha i flera år! Såå värt det! 

Här är my lovelies!!♥

Gud vad mycket sko prat det blev. Men you know me ;) haha.. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Hade bara en lektion, sen var jag kvar i skolan lite och umgicks med Wafa och Michelle, och sen tog jag bussen hem. Jag åt nyss middag, världens godaste kyckling & svamp soppa! Och nu ska jag kolla på Vampire Diaries!

Pusshej!♥


anorektiskt snygg?

Idag när jag var på Yoga, så var det en tjej på yogamattan bredvid mig som var så sjukt smal. Och när jag säger sjukt smal, då menar jag verkligen anorektiskt smal. För första gången i mitt liv typ så har jag insett att det inte är snyggt att vara För smal. Jag har alltid haft en syn på smalhet som folk i min omgivning tycker är sjuk. Jag har seriöst typ önskat att jag var smal som en pinne, önskat att jag hade pyttesmå bröst och as liten rumpa, och tyckt att många som är underviktiga har världens snyggaste kroppar. Det fanns inget "för smal" i min värld. Jag har till och med varit på väg att gå down that road.. typ ätit 400 kalorier om dagen och älskat känslan av att vara hungrig, och hatat känslan av att vara mätt. Jag vet att det inte är "friska" tankar, men jag kan inte hjälpa det. Jag tycker fortfarande att det är fint att vara pinnsmal, men jag insåg idag som sagt, när jag kollade på tjejen bredvid mig, att det är verkligen inte vackert någonstans att vara sådär mager.. Och tro mig, hade det här vart mig för typ 1-2 år sen så hade jag avgudat den där tjejen. Men jag är så stolt över mig själv! Även fast jag kanske inte har en helt normal syn på det än, så har jag iaf kommit en bit! Hon såg ju för fan sjuk ut. Och det (and i'm proud of myself for saying this) är inte fint!


Yup, det här var mina nr.1 förebilder. Jag avgudade dom. Jag kommer ihåg när dom här bilderna kom, och när nicole richie hade gått ner så mycket i vikt, och alla ba shit hon är sjuk, hon har fått anorexia, hon är sjukt smal, det är inte fint. Medans jag själv tänkte typ JAG VILL OCKSÅÅ!.. It's sick i know..

Nu ska jag ta ett baad och sen sova! :D
Puss!


oplanerat och underbart

hello! jag hade en jävligt rolig kväll igår! Det började med att jag skulle ner på stan och fika. Så vi satt på storken (HATA!) ett tag.. Sen förflyttade vi oss till rififi och träffade nåra. Dom skulle till musikens hus och kolla på Pablo Francisco (JAG VILLE OCKSÅ! Men det kosta 500 :( och biljetterna var slut!), men vi följde med dom dit lite innan och så satt vi där ett tag. Sen innan alla tänkte dra hem, så får Madde och Jennyfer för sig att dom ska ut. Dom planerar och planerna leder till saluhallen. Jag (as otaggad och trött) och Madde går in på toaletterna i musikens hus, byter lite kläder och sminkar oss lite och taggar till ;). Sen bär det av till Saluhallen. Det började med att jag och Madde och Jennyfer (och Michelle och Olivia, som gick efter ett tag) satt och drack lite vin och hade det mysigt. Sen gick Jennyfer och det hela slutade med att jag och Madde stog och rocked the dancefloor och stog och festade med en massa MTV människor och komiker på VIP:en. Jag (som har noll koll på svenska kändisar) fattade ingenting, medans Madde typ freakade för att hon träffade typ Soran Ismail och Kodjo Akolor. Sen var det tydligen en massa andra komiker från Comedy Central där också, som nån tvingade mig att ta kort med, och jag som sagt fattade ingenting. Jag ba who are you..?:P haha. Nej men Soran och Kodjo kände jag faktiskt igen. Dom var säkert "förband" eller vad man säger för Pablo Francisco..

Hur som helst var det en rolig kväll, och det bästa var att vi inte ens hade tänkt gå ut. Jag tänkte typ ta bussen hem och däcka i min säng. Men sen så blev det en spontan utekväll istället och det är alltid dom som är dom bästa tycker jag! För då har man noll förväntningar på kvällen, och av någon konstig anledning så har man alltid roligast då!


Jag älskar att Inte vara med på vimmelbilder! Dom blir alltid hemska och jag tackar alltid mig själv dagen efter när alla hittar massa dräggbilder på sig själva från kvällen innan! Haha. Sen har ju vissa en tendens att alltid bli snygga på kort, så dom behöver ju inte oroa sig! Tex. my lovely Madde! Här är en bild på henne från igår och så ser man mitt fina pekfinger och mobil i bakgrunden! :) Hahah.


pleasedon'tsmoke



smart girl!


Friday

hej! ja, jag hade lite damp imorse. men det har gått över nu. it's been a loooong day och jag är skit trött! Efter en heldag i skolan är man Skit trött, när man är van att ha typ 2 lektioner per dag! Men jag hade inte så jobbiga lektioner idag :) Jag fick reda på resultatet från Religionsprovet (Det som hela klassen utom 3 personer fick IG på. 1 fick MVG och de andra två fick G) and guess what!? JAG VAR EN AV DOM SOM FICK G! :D :D Det trodde jag aaaaldrig! Utav en klass på ca 30 pers så fick TRE STYCKEN g eller mer ! Jag fick G+ och jag är jävligt nöjd! Jag skulle självklart inte nöjt mig med det om resten av klassen fick G också, men eftersom jag var en av de tre som klarade provet så är jag som sagt väldigt nöjd! Haha jag vet att jag tjatar, men jag kan fortfarande inte fatta det!

Ikväll ska jag nog till Wafa ! :D Längesen! ♥ För längesen! Madde ville att jag skulle följa med ut men det var alltför längesen jag träffade min Wafi!!! Plus att jag är fattig som vanligt.. Haha. Plus att jag måste spara mina pengar till när jag åker till Dubai! ♥ SHOOPPIIIINGG! (Läs:SHOOOOOOESSSS!!!)

Det ska bli sååå skönt att komma iväg till värmen! Just nu fryser jag ihjäl både inomhus och utomhus, och tanken på att det bara kommer att bli kallare och kallare skrämmer mig!


Stranden? Ja tack!

Pusshej! ♥


BAD hair day

Kan någon typ skänka sitt hår till mig och byta garderob med mig? I HATE MY HAIR AND I HATE MY CLOTHES!!!! Ja, det är en sån dag!  


Typ denna vackra människa!?

Nu ska jag till bajs skolan!


carolines mode


även fast jag inte läser hennes blogg (which i don't really know why i don't) så hittar jag alltid så inspirerande bilder där! hon har cool still och inspirerar alot ! sånt gillar vi!♥


idol

Tove
Awesome sång. Awesome på scen. Awesome allt ! Go Tove! :D


vagabond fall 09


det är okej att hösten kommer om den ser ut något så här...

nu ska jag till dansen.

later dudes♥

 


Give me them bright lights, long nights, party til the sun is risin..

Dagens enda lektion - avklarad. Stan och lämnat in mina kära boots för omklackning - avklarat. Frysa ärslet av mig i väntan på bussen - avklarat. Invigt vantarna för året - avklarat. WHERE THE HELL KOM DENNA JÄVLA VINTERKYLA IFRÅN? Ny jacka NU tack!? Och för typ 2 sekunder sen började regna också! Jag vill aldrig gå utomhus igen! :O

Jag såg de nya the hills och the city avsnitten igår. What can i say.. The Hills: "The bitch is back" säger dom, and i kinda agree. Men jag måste bara säga att jag tycker Kristin verkar vara en sån jävla skön människa! Hon säger vad hon tycker, gör vad hon vill och skiter i vad alla tycker. Skön tjej! Och när det kommer till the City vill man ju bara hoppa in och sno deras garderober. Men men, båda två: underhållande serier.. Men jag tycker fortfarande att det är lite töntigt för att mycket verkar så himla stage-at ! Men det blir good TV i guess.

Erin K., Roxy, Whitney, Samantha and Olivia
Hello Whitney's SHOES!


RSS 2.0