Bilder! Finally!

Bilder från Dubai!

Min födelsedag!
image72
Mina 4 Tårtor!!!!



1.  Adam i mina glasögon. 2. Mina två minsta lillebröder 3. Carlos Santana konsert 4. Andrea i typ världens finaste omklädningsrum! 5. Min nya klänning och mina nya SNYGGA skor <3 6. Shopping! . Så sant, (det stog förstås A girl can never.....) 7. Manicure och Pedicure! Sis <3 8. Jumeirah Beach hotel (stället där vi åker och badar och sånt.) 9. EIS ! Min gamla skola! 10. Beach-lunchen varje dag :D yummie 11. Dubais enda nackdel: The traffic!! 12. Kan man ha sötare lillebror? <3 13.  Min och Pappas hemgjorda Ray Ban reklam. (Där ser ni vart jag har fått min "vackra" näsa ifrån. aka Simons-näsan! xD) 14. Burj al Arab (Världens lyxigaste hotel) Och pappa Adam & Theo 15. Jag hittade min spegelbild på burj al arab. Kanske svårt att se men jag är den som lyfter ena benet! :) 16. Adam på stranden 17. Typ världens godaste tårta som jag åt på ett café ! Tripple chocolate <3<3 18. Adam och theo dansar, man måste ju lära dom tidigt ;) 19. Inte klar, men ska bli världens högsta byggnad. Burj Dubai

Min Födelsedag (gud vad jag tjatar om den hela tiden, men det var den bästa på länge!!)
1. Dagen började med CoCo's brunch. AS gott! 2. Me & Andy utanför CoCo's (i'm wearing heals, jag är inte längre än henne) 3. Jag och Andrea upptäckte på Mall of the Emirates att Baristas kaffe är typ världens godaste!! 4. Innan middagen på kvällen. me n' sis.  5. Jag Sarah och Andrea ( Jag ser ut som en giant , men jag står faktiskt längre fram! Och jag kanske har ett större huvud än dom :P :( .
TÅRTOR! Jag har aldrig i mitt liv fått så många och så goda tårtor !! Alla var choklad = My favorite!
1. Tårtan jag fick på CoCo's av personalen. 2. Tårtan jag fick på resturangen av personalen 3. Tårtan som Sarah hade bakat. (Den var nog godast, Fast alla var aawesoomee). 4. Tåran som mormor hade gjort som vi åt när vi kom hem dagen efter :D !


SÅ ! Finally! Där har ni bilderna. Jag hoppas att ni orkar kolla på alla nu också för det tod en jävligt lång tid att ladda upp alla+skriva text till. :) Förlåt om jag ser cp ut på vissa (dom flesta) kort. Menmen , vad ska man göra...

NU ska jag duscha sen sova! Det blev inte sova tidigt idag heller! :(
Godnatt ! ♥

Paulas hemliga bussunderhållning!

Hejhej!

Jag kom nyss hem från dansen. (street med Karin). Vi började med en ny koreografi idag, den var lite roligare för det gick lite snabbare. Men fortfarande överdrivet lätt, typ EN åtta på en hel lektion!! Inte ens en och en HALV ! En jävla 8a! Men men , jag blev iaf svettig which means att jag fick lite träning ut av det :), alltid bra :D. Jag längtar till uppvisningen! Den 17 maj på Musikens Hus! :D Det ska bli jätte kul!

När jag skulle ta bussen hem så hade min buss precis gått!! Väldigt irreterande. Så jag tog en buss som stannar en bit ifrån mig istället. Så jag gick en bit. Hahah alltid när jag tar den bussen så frågar jag busschauffören om han ska åka vidare (till min hållåplats) även fast jag vet att han inte ska det. Men jag antar att jag hoppas på att jag någon vacker dag stöter på en så snäll busschaufför så att han kör mig hem :D. Hahaha in my dreams right! Dom brukar ju oftast vara sura gubbar så det kommer nog aldrig hända... Fast det finns snälla också! (Fast inte många)
 Någonting som jag finner väldigt underhållande är folk som sitter och pratar om interessanta saker på bussen. Altså att sitta och tjuvlyssna på dom. Haha kanske en creepy sak att finna underhållande men men :P . Och det är nog inte bara jag som tycker det; Idag på bussen så satt det en gubbe och lyfte ut ena sin hörlur och stirrade på några som satt och pratade. Jag tror till och med dom såg att han lyssnade:P . Jag brukar till skillnad från han vara lite mer diskret. Hahah jag är så mobbad xD
Fast oftast brukar jag faktiskt lyssna på musik på bussen.

En till sak som jag längtar jättemycket till är sommaren! Och allt som har med sommaren att göra!! Jag vet, vi har ju faktist haft jätte fint väder idag (Iaf i Uppsala) Och ganska fint väder hela veckan (ej igår). Men jag vill ha varmt och sommar! Shorts, klänningar, små söta skor, sol & bad, Uppsala Reggae Festival, Sommarnätter, sommarfester; Som sagt, allt som har med sommaren att göra!!!

Aja , nu ska jag, som lovat, börja lägga in bilder! Dom är vell uppe om minst en timme :) Sen ska jag soooova tidigt! (Som jag alltid säger men aldrig gör, men idag hopefully!!) 

Bye for now ! ♥

Lite tröst !

Okej jag vet att jag sa att bilderna skulle komma. Men jag känner mig som en zombie varje morgon nu (+ resten av dagen) så jag måste gå och lägga mig nu ! Men som tröst så får 2 bilder!! På mig till och med (väldigt ovanligt)

image42

image43

Bild 1: At Jumerirah Beach Club
Bild 2: Innan middag på min födelsedag. (Observera mina nya sexiga skor!!!)

GODNATT! <3

Hej Hej!

Jag håller på att ladda in bilderna från kameran till datorn just nu, det tar sin lilla tid, men när det är klart så lägger jag upp dom så fort jag kan! Det blir nog många bilder, men det är vell inget dåligt, eller?

Idag har jag nämligen bara en liten läs-läxa i Historia så jag har därför mer tid till annat. Skönt! Dom första dagarna i skolan var bara pluggpluggplugg. Men nu har jag haft både mitt Samhällskunskap prov (som gick mer eller mindre Dåligt!) och mitt Geografi läxförhör som gick jätte bra! :D

Jag och Madde åkte och tränade idag efter skolan. På friskis&svettis. Men jag blev ganska dissapointed. Det var ett Core pass och jag trodde det skulle vara jätte bra, men det var bara lite magövningar, lite vifta på armarna typ och även lite balansövningar. Fett tråkigt med andra ord! Fast det var bra musik! Jag och Madde stog mest och sjöng med och skrattade åt dom fula övningarna. Vi blir lätt flummiga tillsammans :P . Men jag kände mig ändå duktig efterråt. Det var ju ändå "träning". :) Plus att jag inte har ätit NÅGOT godis idag (som jag har gjort nästan varje dag efter dubai). :D Gud vad jag ska bli snygg. Nu ska jag HÅRDBANTA och inte äta något onnyttigt ända tills sommaren. SOMMAR -08 WOHO ! JAG SKA BLI SMAL SOM EN PINNE!!! (Hahahah det där kallas paula humor. :P tråkigt, jag vet)

Sen så har jag pratat med min farmor idag också (Som jag gör Väldigt sällan). Jag ringde och tackade för min födelsedagspresent! Hon är söt hon, och väldigt pratglad!  
Ouh that reminds me att jag ska berätta allt jag har fått.

Paulas 17årsdagspresenter!! :D

♥ En ROSA superfin och bra kamera (Bild finns i inlägg nedan) . Från Pappa och Sarah!
♥ En ny balenciaga väska (likadan som min förra fast större!)
 Man i love those balenciagas. Från Sarah
♥ Ett par Ed Hardy jeans. Från Sarah (Favoritmärke bland många kändisar!)
 < Mina
♥ TIGA'S
Rosa Fashion Against Aids Tröja. Som jag önskade mig! :D Från Andrea och Rasmus (2 av mina syskon)
♥ Adidas set. Tjocktröja och Byxor. Från Mamma ( Och co.)
♥ Kjol från Veromoda (som jag ska byta). Från Mamma (-||-)
♥ Ny blommig sminkväska/necessär från The Body Shop. Från Mamma (-||-)
♥ Vita ballerina skor. Från Mormor
♥ Presentkort på H&M från Farmor
Gråa benvärmare av kusinerna + pengar till Christina Aguileras skiva! :D
♥ Svarta benvärmare från Mamma. (jag har kalla ben :P)



Det skulle inte förvåna mig om jag har glömt nått, men isf skriver jag det sen!

BTW! Otto (min danslärare) var sjuk i måndags och vi hade en VÄLDIGT snygg/charmig vikarie. Med andra ord: Jag lärde mig ingenting, stog mest och drömmde! xD (om han altså ;D)

Nu ska jag gå och duscha, sen blire förmodligen bilder, annrs så LOVAR jag att lägga upp dom imorrn! JAG LOVAR den här gången!

See ya ♥


Ny text!

Fixat lite med texten på bloggen. Tycker det blev mycket bättre + lättare att läsa nu! Hope you enjoy!
Like it? Don't like it?
Let me know.

Glöm inte att köpa SOLO och rösta på Michelle Jeng (Kandidat nummer 5) i Modelltävlingen!!!
PUSS

Solos Modelltävling 2008!! Nageltips ?

Hej!
Ganska tungt med vardag igen efter ett så skönt lov! Men jag hade bara två lektioner idag, och en av dom var idrott, så det var ju rätt skönt ändå! Sen åkte jag och pluggade i biblioteket i Gottsunda med Johanna,Madeleine,Safi och Atti. Fast vi pluggade inte så mycket ,haha, vi åt mest godis.

Min kompis Michelle har kommit med i SOLOS Modelltävling! Köp en tidning och RÖSTARÖSTARÖSTA! (På henne ofcourse) Det har jag gjort! Jag köpte tidningen idag när jag vi var i Gottsunda. Jag brukar vanligtvis inte läsa solo (eller någon annan tidning, för jag har inte tid), men det är klart jag måste rösta på bästa kompisen! <3 Hon kommer lätt vinna tror jag iaf!

Jag har precis smörjt in naglarna med olivolja och sen målat dom med nail-strengthener.Det där med oliv oljan var ett tips från Sarah (min pappas fru), hon berättade att det stärker naglarna jätte mycket ! Och jag som har typ dom svagaste och tunnaste naglarna i världen behöver ju verkligen starkare naglar! So i thought i would give it a try! I'll keep you updated om det funkar eller inte.

Jag SKA lägga upp bilderna från dubai, vad jag fick i födelsedagspresent m.m. Men just nu står Plugg och Dans före på schemat!
Det är ju måndag idag which means dans med Otto! Madde ska komma hit snart, så ska vi åka och dansa och sen blir det förmodligen plugg hela natten!

Have a good nights sleep!
(I know i won't) :(
Puss !

Hemma igen.

Hej! Nu har jag kommit hem! Efter en lång och jobbig flygresa!!
På kvällen på min födelsedag var vi ute och åt på en resturang på Jumeirah Beach Hotel. :) Det var jätte mysigt och jätte gott ! Hahah jag fick tårta där med och hela resturangen sjöng för mig :D haha. Så jag blev riktigt uppvaktad !! När vi kom hem därifrån åt vi tårta igen som Sarah hade gjort ! (Tjockisen inom mig dör aldrig xD hahah) Den var nog den godast av alla tre tårtorna som jag fick! Efter det spelade vi ett jätteroligt spel som hette Buzz. Jag förlorade hela tiden men det var kul ändå !! Vi spelade till typ kl 2. Och vi skulle upp kl 5 och åka till flygplatsen. Jag och andrea försökte sova lite men vi låg bara och pratade istället och sen kanske kl. kvart över fyra gick vi upp och gjorde oss iordning och gick ner och spelade mera Buzz! Så vi sov ingenting så nu är jag Väldigt Väldigt trött!! Jag sov lite på planen though. Men det var ganska jobbigt för planet blev försenat så vi fick vänta några timmar i Amsterdam. Alltså mer än vad vi skulle ha väntat. Men men. Efter det gick allt bra.

När jag kom hem så åt jag god mat som min kära mormor hade gjort till mig och så fick jag paket och tårta! :D
Fan vad jag låter som ett typ tårtmonster xD hahah

Nu sitter jag här och installerar mitt kamera program till min dator och är hur trött som helst. Bilder Kommer , jag lovar! Men inte idag. Jag är för trött helt enkelt!

Egentligen så måste jag packa upp, plugga och massa annat skit men nu ska jag gå och duscha och sen sova!

Puss

HAPPY BIRTHDAY PAULA

Min födelsedag Idag :D:D:D

Imorse så åt vi brunch på CoCo's. Skitgott !! Personalen kom och sjöng för mig och gav mig tårta :D (bilder kommer sen) Det var värsta mysigt!!
Efter frukost-lunchen så åkte jag Pappa, Sarah och Adam till festival city en snabbis. Sen blev det Mall of the Emirates och sen Karama! Jag och Andrea fick nya väskor! I got it for my birthday and Andrea got it for her "future birthday".. Hahah . som sagt, bilder kommer.
Efter Karama åkte vi hem och packade , eftersom vi åker hem tidigt imorgon :( och..
Nu är vi hemma och fixade och ska snart ut och äta! ;)
I have had a great Birthday so far. :D

See ya .
<3
/Paula 17 år !!!!!! :D

Still in Dubai.

Hej !
Okej jag vet, jag är sämst, jag sa att jag skulle försöka skriva lite medans jag var här.. men tydligen så blev det inte så .. Men egentligen , what d'you expect? I'm on vacation ! :D
Vi åker hem om typ 1 ½ dag :P haha if that makes any sense. Och imorgon är det min födelsedag! :D :D :D
Paula 17 år !! Jag måste erkänna att det känns konstigt och ovant. Fast det gör det vell alltid .. men 17 ! Det känns så stort. Only 1 freakin year left to 18 !! WOHOO ! Men jag hoppas att mitt år som 17åring blir bra också ;) . Hahah, enough about that now.
Under den här veckan som vi har varit här så har vi typ gjort det vanliga:
Beach Club, Shopping (Mall of the Emirates, Karama, Dubai festival City m.m), Ätit massa godis ! :D, Kollat på massa filmer (min pappa har typ alla filmer du kan tänka dig.. eller alla bra filmer anyways), Umgåtts med Pappa, Adam och Sarah & ätit massa god mat!!! m.m.
Tanken på att åka hem och komma tillbaka till skolan och samma gamla vardagslivet is killing me!! I don't want tooo ! :( Jag har en massa plugg som jag egentligen borde ha tagit itu med hitills , som jag inte har gjort (som vanligt) och det kommer bli fett jobbigt att ta allt det när jag kommer hem. Men jag TÄNKER inte plugga här. This is my relaxing time! Plugg och Lov går inte ihop för mig. Tyvär ! Men nu ska jag inte tänka mer på det . Det får som sagt bli när jag kommer hem!

Jag har inte shoppat så mycket den här gången men det var för jag inte hade så mycket pengar med mig. Men since my birthday is commin' up så gör det vell inte så mycket! Jag kommer ju ändå få lite nya saker så :) Jag har hitills fått en kamera av pappa och sarah och jeans av sarah. Jag ska få en väska av sarah också så därför ska vi åka till Karama imorgon and i'll get to pick one out! Jag vet exakt vilken jag vill ha, but now i just gotta find it! ;)

Pappas jobb vill att han ska flytta till bahrain (ett grannland till dubai), så om han inte hittar ett nytt jobb fort så har han typ inget choice :( I don't want to. Ingen av oss vill det. Asså bahrain i mina ögon är typ massa öken och massa tråkigheter !! HOPPASHOPPASHOPPAS att han hittar ett nytt jobb!! För asså KUL att bo i bahrain. Och ännu mindre kul att åka dit att hälsa på. Vad kan man göra där lixom, annat än att träffa sin pappa!? Ush :( So this could be the last time i'm in Dubai for a loong long time! :'( Jag viiill inte !!! I'm Really REALLY gonna miss this !!!

Nu ska jag gå upp och kolla på en film. Det blir nog bara filmkväll ikväll och sen CELEBRATION TIMES imorgon! Hahah.
Imorgon ska vi som sagt till Karama, och sen vet jag inte och så blir det ut och äta på kvällen. Och fira mig! :D I'm really exited!!

See ya! (Vi får se om jag skriver imorgpon, prolly not... så annars är jag hemma nästa gång jag skriver! :( )

Puss hej !

Dubai !

Hej hej !! :)
tydligen så funkar det ändå här i dubai fast internet har varit rättså cp och typ inte funkat och så, så det är därför jag inte har "checked in" :)

Det har hänt massor av saker hitills. Både roliga och mindre roliga! Dom mindre roliga orkar jag inte gå in på, som ni kanske förstår, men det roliga är ju alltid kul att berätta ! :)

FIRST of all! JAG HAR FÅTT TYP VÄRLDENS SNYGGASTE KAMERA ! Den är ROSA och skit snygg (och bra förstås). Den har typ 8.3 megapixel och touchscreen och massa annat coolt !!
Kolla vad fin :

Anyways , so we arrived runt klockan 6 på morgonen här i dubai, och första dagen blev sova/sega dag. Vi sov lite eftersom ingen av oss hade sovit speciellt mycket på flyget. Jag fick en ros av pappa (pretty much the only man in my life) eftersom det var Valentines Day! <3 Probably den skönaste valentines day jag har haft hitills , eftersom jag inte har så tur i kärlek, så pretty much alla andra så har jag suttit hemma och "deppat". haha

Day 2 (alltså igår) så åkte vi till Beach Club och typ solade (inte jag så mkt, förklaring i inlägg längre ned) , badade, chillade.. haha sånt som man brukar göra vid stranden/poolen helt enkelt. Skönt som fan att inte vara hemma i kylan! Som ni där hemma kanske förstår ;) hahah.
På kvällen så gick vi på Carlos Santana konsert! (Pappas jobb sponsrar många konserter = vi får gå for free :) ) Det var lite booring och vi fick ont i benen for nothing :P. Vi borde ha haft sittplatser, då hade det nog vart mer enjoyable! Men musiken och så var ju bra så det var lite mysigt ändå!
 Santana.

Day 3: Idag har vi inte vart och solat/badat utan vi har varit och shoppat på dagen istället , på belive it or not: Världens största shopping mall!  Jag köpte 2 klänningar! Dom var väldigt fina tycker jag! (bilder kommer sen)'
Efter Mall of the Emirates så åkte jag, sarah och andrea på Maicure och Pedicure på The Nail Spa. :) Jag fixade (FÖR EN GÅNGS SKULL) mina otroligt skabbiga naglar! Så nu är dom väldigt fina och typ korallröda i färgen. Eftersom jag har otroligt korta naglar så kan jag inte göra french maicure :( . Men dom blev väldigt fina och fräsha ändå! Efter manipedi (xD) så åkte vi till Reem och åt mat. Reem är typ my favorite restaurante in the whole wide world! Det är en libanesisk restaurang som ligger jätte nära vårat hus och dom har typ literally den godaste maten ever! Vi åker dit ca varannan dag när vi är här! Cause we love it !
Sen kom vi hem och nu sitter jag häär !



Jag ska försöka update min blogg ungefär varje eller varanan dag när jag är här så ni hänger med lite grann;)
Plus att då blir det inte så hiimla mycket att skriva när jag kommer hem sen! Smart va? ;)
Och bilder kommer när jag kommer hem, för även fast jag har kamerasladden här och så så orkar jag inte installera allt skit på pappas dator och så.

På fredag fyller jag år! Och jag ska trycka i mig en stor fet Dubai cake! (med dubai cake menar jag en fet tripple chocolate eller nått. Typ som på alla amerikanska filmer!! Inte som alla mes-tårtor i sverige. )
Nu ska jag gå och sova, kl är 2.00 här!
Godnatt!♥

Svenska ...?

Just nu sitter jag på svenska lektion och fattar NOLL ! Grammatik. Någonting som jag är sämst i hela världen på ! Svenska, Engelska,Spanska,Franska Jag kommer ALDRIG att fatta det ! De Dem ? Pronomen Adverb? Bestämd form pluralis? Objektsform Subjektsform? All these things are questionmarks to me ! Inge kul :( alla fattar utom jag !! Eller inte alla men dom flesta, det är bara jag som sitter som en frågetecken och frågar läraren hela tiden iaf.
Nu vill jag bara bort ! Vilket jag ska också! Klockan fem i 2 tar jag bussen hem och kl. 3 åker vi hemifrån!! :D
Jag längtar !!
Nu är våran rast slut och jag måste fortsätta med grammatiken. BLÄÄÄÄ.

Pusshej !

Packning på gång!

Hejhopp!
Just nu håller jag på att packa förfullt. Men jag är så seg! Haha. Om det är någonting jag är Sämst på så är det att plugga packa/packa upp !! Och städa! Hahah. Jag måste erkänna att det känns lite skumt att ta fram flipflopsarna och shortsen och så kollar man ut och det är mörkt och minusgrader! Jag har frysit my ass off hela dagen!
Efter skolan så gick jag och träffade Andrea på stan. Vi gick och åt på Unico och köpte en Byggare Bob film till Adam!
Det var ganska komiskt idag när jag och Andrea snackade om morgondagens resa och så. Jag ba men jag hinner ju gå i skolan... Hon ba men planet lyfter ju kl. 17.30. Haha TYPISKT mamma att kolla fel på biljetterna. Så det blir ingen samhällskunskap för mig imorgon. = Ännu mer frånvaro ( Fick min frånvaro lapp idag. Den var inte så vacker kan jag säga!). Men jag ska försöka att få läraren att ge mig giltig frånvaro! Min klassföreståndre (hon som ger mig ledigt) tycker att jag är väldigt vimsig vid det här laget!! (which is only partly true ;) ) Så om Madeleine, Johanna eller Safi läser det här innan imorgon så får ni gärna anteckna från samhällskunskapen och skicka det till min hotmail ! :D

Men nu måste jag fortsätta packa. Och btw. för er som tänker "Åh vad härligt att komma bort och sola och bada" så kan jag berätta för er att : Ja det kommer att vara härligt att komma bort till lite värme och så. Men något solande blir det inte. Jag äter fortfarande min medicin (som gör att jag inte kan/får sola) så don't worry, jag kommer fortfarande att vara en blekfis när jag kommer tillbaka! Men the good news is att JAG BARA SKA ÄTA DEN EN MÅNAD TILL!! FREEEDOOOM ! :D 1 f*cking halvår har jag lidit med den här medicinen. Visst den har ju hjälpt och så men ni förstår inte hur skönt det ska bli att sluta!!!!

Jag kommer kanske inte hinna blogga mer innan jag åker, och eftersom Etisalat (Internetleverantören i Dubai) har blockat alla svenska sidor (inte bara svenska, alla som inte är typ .com .co.uk eller .arabland(?) :P) så kommer jag inte att kunna blogga när jag är där :( som blir lite tråkigt. Men det blir en jävla massa bloggande när jag kommer tillbaka! :)

så...
So long sålänge bloggen ;D
DUBAI HERE I COME! <3
Pusshej♥

Skola. Historia och Spanska.

Hej hej . Just nu har jag lunch och jag sitter och pluggar spanska :( Jag har en spanska grej som jag ska skriva idag på lektionen som hör till mitt spanska prov som jag MÅSTE få bra på. Och jag han ju inte plugga spanska igår eftersom jag pluggade historia. Jag hade nyss historiaprovet och det var rätt svårt!! Men det är bara för att min historia lärare tycker om att skriva komplicerade frågor! Jag förstog typ hälften av frågorna bara ... :( Men men .

Just nu håller jag på att översätta spanska texter till svenska och tvärt om, för att träna till den där spanska "grejen."
Tråkigt att jag inte hinner äta lunch för idag är det Tisdag which means: Jag och Michelle äter tillsammans . Nu hinner jag ju inte träffa henne innan jag åker...

Idag efter skolan ska jag på stan med Andrea, vi ska köpa något till Pappa och födelsedagspresent till Adam. Sen så måste jag packa ikväll också för IMORGON ÅKER JAG!! Efter skolan dock! Dubai here i come :D !

Nu måste jag fortsätta med spanskan!
Pusshej <3


Underhållning! xD

Min och Maddes underhållning efter dansen medan vi väntade på våra bussar :


1. image352. image36

1.Goooodiis ! <3
2. Typ den roligaste artikeln jag har sett på länge! Tolka den hur ni vill men jag garvade på typ hela bussresan hem :P Min + Maddes humor xD

JA! Det här gör jag istället för att plugga. Asså jag är sämst!! Som tidigare idag oxå, jag började typ ta flummiga kort på min hund bara för att escape pluggandet! :

image37
Min vov e tuff! :P

HAHA
aja , have a nice night! För jag ska plugga hela natten! (även fast det ofta brukar leda till att jag försover mig!
Puss <3

Bilder.

Eftersom jag sa i förra inlägget att jag skulle lägga upp bilder så är det vell så det får bli. 

 Bilder från i fredags, några som jag har fått hitills!
1.image32 2.image33
3.image34


1. Jag ... in action typ :P HAHAH ..?
2. Madde, Paula och Emil Glada !
3. Jennyfer och Jag.

Aja , nu ska jag plugga historia och sen ikväll blir det dans med Otto ! :D


Helg!

Hejhej!
Idag är det söndag! Gud vad helgen har gått snabbt!
Fredagen började hos michelle. Taco-kväll som sagt. Det var jättemysigt! :D Efter maten så fixade vi oss och tog bussen hem till nishat. Där hon skulle fixa sig. Så vi fixade oss lite till o förfestade lite.. När alla var klara så gick vi och tog bussen till lurbo! Eftersom det var privatfest så var det lista. Och en av oss (alla tjejer) stog inte med på listan. Men efter lite namnbyte här & där så fixade det sig till slut! Tack vare joel! (som btw hade festen) :)
I början var det ganska tomt, men vi tjejer gör det alltid kul! :D Sen började folk strömma in! Så sen blev det en massa folk; Sunnerstabarn, Ex/Nuv. Valsätrafolk, Fyrisfolk (eller okej da, jag och lin och caleb :P), Thorenfolk m.m! Vi typ dansade hela kvällen (literally HELA kvällen! Jag var typ speedad!). Och det är ju alltid kul! :D. Sen vid kl 2 eller nått så började folk dra hem. började jag undra hur fan jag hade tänkt att jag skulle komma hem.. Jag och madde (som skulle sova hos mig) gick och kollade om det gick ngn buss, men det gjorde det inte (bara in till stan och där hade vi ju inget å göra). Så vi gick tillbaka till thorsgården (där festen var) där vakterna+nishat & joel höll på och städa för fullt. Så vi satt där ett tag och försökte komma på ett sätt att komma hem på.. Och så Precis när jag höll på och ringa en taxi så sa en av vakterna "Men ni kan åka med oss" (Han + hans kompisar). Så vägen hem blev i en bil med Dutty Wine på högsta volym :D
(kommer bilder sen)

Lördagen.
Jag och Madde vaknade runt 11 och segade och somnade om typ hela morgonen/eftermiddagen! Sen åkte madde hem och jag duschade och gjorde mig iordning till att åka till michelle+kanske fest. När jag kom till michelle så lagade vi mat . (nishat och michelle lagar + jag och jennyfer tittar på). Och så åt vi jätte god lax med en väldigt stark vitlöksås! :) Men det var gott ! Efter maten satt vi & snackade/fixade oss lite innan vi gick till bussen. Som vi btw missade, så vi tog bussen åt andra hållet och åkte runt :P. Efter en jävla lång bussresa så kom vi till stan. Efter väntande och runtringande så blev klockan ganska mkt och det verkade inte som att festen vi skulle på blev av. Så då bestämde vi oss för att åka hem istället. Så jag tog sista bussen hem och SOV ! <3

Idag så har jag varit i stockholm och bowlat med kusiner+familj och sedan ätit hemma hos kussarna! Väldigt mysigt! (Btw så ÄGDE jag alla på bowlingen) !! .........(not) Men aa iaf så har det vart en mysig kväll, och nu om jag orkar så ska jag nog plugga lite historia!

Pusshejleverpastej!?

Fredag

Hej hej :)
Just nu så sitter jag i skolan och väntar på min buss ( jag missade de andra :( ). Jag är så jävla trött och hängig ! :( Jag förstår inte vad det är med mig. Jag har bara haft tre lektioner idag ! Slutade halv 2! Jag sov till och med på Naturkunskapen. Och ändå är jag trött. Men men ... hoppas det går över ! För det är ju FREDAG! :)

Ikväll så ska jag och tjejerna till michelle och ha "taco-kväll". Sen ska jag troligtvis på en fest. Och kanske på en annan fest också. Vi får se hur det blir !! Men det ska bli kul iaf ! (om jag piggnar till lite!)
På söndag så ska jag till stockholm och hälsa på kusiner :) Sen har jag ganska mycket plugg också som måste göras i helgen. Längtar till lovet som fan nu !!!

Nu ska jag lämna in min dator och gå till bussen !!

pusshej!

Streetdance nivå = 1 :(

Godkväll :)

Idag har jag dansat. Street nivå 1 med Karin. Jag ÅNGRAR MIG SÅ MYCKET att jag valde nivå 1 istället för 2. Jag har ju inte gått på just streetdance förut  , så jag antar att det var så jag tänkte när jag valde det.(har dansat hiphop,jazz,showdance & modern , fast det var typ när jag var jätteliten, sen har jag ju flummdansat lite med kompisar och så och uppträtt lite då och då) MEN DET ÄR SÅ JÄVLA LÄTT, och jag dansar med folk som typ aldrig har dansat i hela sitt liv. Medans jag typ fattar det på en gång (bra koreografi minne) så står typ resten och ser ut som frågetecken och typ kollar snett på mig för att jag kan... Dom ser vell mig som typ Miss. Knowitall. Och det är ju inge kul! :( Så på en timme så lärde vi oss koreografi till 13 SEKUNDER på en låt! THATS NOTHING! och det var inte ens svår koreografi! Och Karin sa typ i slutet: Jag lovar att göra en lättare koreografi till våravslutningen. Jag ba NOOOOOOO ! :( (Jag vet att det låter som att jag skryter om hur bra jag är, men det är jag inte, det är bara överdrivet lätt, och det skulle vem som helst som har dansat 1 termin tycka!)
Inge kul! Så jag funderar på att typ missa några gånger och sen komma tillbaka och försöka lära mig det som dom har gjort medans jag har vart borta så jag får lite challenge! hahahah.


Aja... egentligen så tänkte jag bara säga godnatt! :) . Så Godnatt på er! ♥


SUNSHINE HERE I COME!

(Jag skrev det här inlägget igår men webblogg typ hackade eller vad man säger, så jag postar det idag!)



Just nu är det EXAKT 1 vecka kvar tills jag åker !! :D Kl. 19.00 Nästa onsdag lyfter ett plan (med mig på) till Dubai!! (Om man räknar bort mellanlandningen! :D ÅÅÅH JAG LÄNGTAR! <3


Dubai <3
Big Love !

På tal om dubai- Imorgon fyller min lillebror 3 år (som bor i dubai) !!
Happy Birthday Cutie <3



Och så längtar jag tills min födelsedag! Which remids me att jag måste lägga upp min önskelista ! :D Det är inte så mkt på den men det är helt enkelt för att jag inte kommer på så mycket!image30
Jag hoppas jag får nått av dom "specifika" grejerna jag önskar mig! :) (Love is my religion tröjan har jag ju redan, men jag gjorde önskelistan i helgen (innan jag hade den) och har inte orkat ändra)
Om jag får en kamera så kommer det troligtvis upp lite fler roliga bilder... eller roliga och roliga, bilder från min vardag istället och inte bara bilder från google etc. :) kul va ;)

I've been a naughty girl!

♥Okej , efter det här inlägget så ska jag sluta tjata om FAA-tröjorna! Jag lovar.

Idag efter skolan så var det en halvtimme tills min buss gick, så då tog jag en annan buss till stan istället (för det regnade och jag orkade inte gå , även fast det tar typ 1 kvart). På stan så träffade jag Safi och Johanna på H&M. Och dom stog och prövade dom som var kvar av FAA-tröjorna. Typ Good Charlottes och TIGAS (i want) och Scissor Sisters tröjor var dom ända som fanns kvar. Safi stog och prövade Good Charlottes tröja, och frågade om jag kunde gå och hämta en annan strolek till henne. Och GISSA vad jag hittar när jag är & kollar efter storlek till Safi: En av tröjorna som jag ville ha (Katharine Hammnet STOP AND THINK) som fanns kvar som nån typ hade lämnat tillbaka eller nått (den hängde inte där 2 min innan) . Så jag sprang och prövade den och Köpte den!  :O ÄVEN fast det finns typ miljoner anledningar till varför jag inte skulle ha gjort det tex.:
1. Jag fyller år snart och FAA tröjorna är typ det ända jag har önskat mig hitills.
2. Jag måste spara pengar till Dubai så att jag kan shoppa där!! ... m.m
MEN VAD SKULLE JAG GÖRA!? låta någon annan köpa den ? Asså vad är bäst, köpa den så man vet att man får den (eftersom dom är så populära och är helt slut nästan överallt) eller vänta och se om man kanske  får den fast det är mkt mindre chans !!!!!? Jag tycker nog att jag gjorde rätt iaf. Fast det var rätt dumt också! MEN JAG ÄR KÄR ! hahahah xD Obsessed is a better word for it !

Mina precious tröjor. ASSÅ JAG ÄR SÅ MOBBAD ! helt sjukt!

image29

Okej, nu lovar jag att inte tjata mer om dom!

Idag har vi haft rätt skön skoldag. Inte för att den var kort eller nått men för att vi typ inte har haft några jobbiga lektioner. Förutom matten men jag jobbade skitbra idag :D

Igårkväll så träffade jag min kära syster Andrea på stan! Vi åt middag på Unico. Jag år en jätte god foccacia. Och sen bjöd hon mig på den omtalade Chai Latte som hon alltid snackade om förut! ;) Och i have to admit: Den var SKITGOD! Efter maten så gick vi på bio och såg American Gangster! Den var väldigt bra tycker jag! Fast kanske lite för lång..   Vi köpte massa godis (som var väldigt onödigt eftersom jag var proppmätt!) så jag orkade inte äta upp allt så jag och johanna har gått och smaskat på mitt biogodis typ hela dagen xD hahah .

Det är väldigt synd att våran skola är så stor ! För om man inte har typ skåp bredvid varann eller typ äter lunch samtidigt så träffar man nästan aldrig alla ens andra kompisar utanför klassen.  :( vilket jag tycker är synd. Jag syftar tex. på Michelle och Wafa. Vi går lixom i samma skola men det känns inte som det !!! :(

Nu ska jag gå och äta Middag.
mwah ♥            (<haha ska föreställa pussljud)

Dance is my Passion!

Hej :D

Jag kom precis hem från dansen och nu ska jag göra geografi arbete hela natten :P

Jag har kommit på hur mycket jag ÄLSKAR att dansa! Efter dansen på måndagar så Längtar jag till torsdagar! Det lyser lixom upp min vardag! Och jag älskar det verkligen! Jag blir lycklig av det ! :D Hahah det låter fett flummigt men det är sant! <3

Och som vanligt, istället för att plugga så sitter jag här och skriver blogg och sätter ihop bilder på mig själv.(någonting som jag däremot inte brukar göra , men my point was att jag gör annat än att plugga!!)


image28

Öppet hus bilder, från uppsaladc.se. Jag ser retard ut på alla , det kallas koncentration med andra ord ! ;)

NU MÅSTE JAG PLUGGA ! BYYE
Btw ... I love you sis <3

PURE JOY!

ASSÅ JAG DANSAR AV LYCKA!! INGEN FÖRSTÅR NOG HUR GLAD JAG ÄR !!
JOHANNA ! MIN KÄRA JOHANNA <3 Hittade en Love is my Religon tröja och köpte den åt mig!!!! DEN SOM JAG MEST VILLE HA AV ALLA ! :D (jag vill fortfarande ha dom andra med) MEN JAG ÄR SÅ GLAAAD!


image26


BIG LOVE !


image27


Nu ska jag plugga , (geografi arbete!)
Seeyadonwannabeya!<3

Söndagstråk.

Hej !
Idag är det söndag. Tråk-dagen enligt mig ! Jag har typ försökt plugga hela dagen men det har typ inte gått, och inte blev det av någonting igår heller. Ush vad jag är sämst !

Igår gjorde jag en önske-lista :) Eftersom jag fyller år om 20 DAGAR !  Jag vet inte om den är klar än men när den är det så lägger jag upp den! =)

På sportlovet ska jag till Dubai ! Och hälsa på pappa min ! :D Jag längtar jätte mycket!! Nu är det 10 dagar kvar! Det ska bli jätte roligt! Att hälsa på lilla Adam och alla :) (Min lillebror) . 
                                            

Cutie !


 

image25




Jag var nyss uppe och åt semlor ! :D JÄTTEGODA!




Inte så konstigt eftersom det var jag som gjorde dom ;)
:D

Nu ska jag fortsätta plugga Naturkunskap. Bläää !

Pusspuss♥

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!
JAG VILL GRÅTA, JAG VILL DÖ !
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dom 2 tröjorna som jag helst ville ha är slutsålda ! :( :'(
FANFANFANFANFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!! 
KAN Iinte nån skänka sin ziggy marley tröja till mig ? Eller sin rihanna-tröja! :(

KILL ME ! :(


Fashion against aids

Något som jag jätte gärna vill ha just nu är en (eller flera;) ) Fashion Against AIDS tröja!
Olika kändisar , tex, Timbaland, Rihanna, Ziggy Marley m.m har designat tröjor mot AIDS tillsamans med Designers Against AIDS och H&M.

Jag vill jättegärna ha alla dom !!! Nått att önska sig i föelsedagspresent kanske !? :D
image24



Protect Yourself and the people you love. Use a condom.

Nu ska jag gå och fortsätta kolla på Bring it On ! :P
See Ya (och köp en sån tröja till mig i födelsedags present! :D )



Hej hej :) nu är det reklampaus igen !

Idag/Igår var jag hos Wafa! :) Vi kollade på filmen No Reservations och åt god mat!
(Man får alltid god arabisk mat hemma hos wafa ! I LOVE <3)
Annat än det har jag inte gjort så mycket idag. Ätit massa godis :P haha...
Och nu kollar jag på bring it on. Ska försöka plugga lite också. Fast det brukar inte gå på lördagar ... :P

aja. kanske skriver mer sen men nu ska jag tillbaka till filmen.
PussHej

helgplaner

Hejhej!! Just nu sitter jag och väntar på att michelle ska sluta i skolan... Jag , michelle och Nishat ska till storken och fika :D Och ikväll kanske jag ska vara med wafa !
Trevligt trevligt !!

Nu har jag lämnat in min valblankett till 2an :) Tur att jag hann! Det blev Matte C som individuellt val och andrahandsval: Småföretagande ... Fråga inte varför :P haha. Och så spanska steg 2 ! :) ! Hola ! (det är typ det jag har lärt mig på spanska steg 1:P)

Jag  har varit värsta nyttig idag!! Till frukost åt jag gröt, och till lunch åt jag bara sallad !! :D haha men min nyttiga dag kmr ju förstöras när jag går till storken men men .. man lever bara 1 gång!!!

I helgen måste jag plugga värsta mycket !! Jag har ett geografi-arbete att göra klart, spanska läxa, Naturkunskaps prov att plugga till och ett Samhällskunskap prov att plugga till ! Jobbigt jobbigt ! Men jag ska försöka hinna med allt!
På lördagkväll ska jag och nishat kanske ha Harry Potter kväll :P haha den går på TV ! :) I love HP ! xD hihi

kulkul..

nu måste jag gå för nu kmr michelle!!

PUSSHEJ


RSS 2.0