Ny header.

Det blev ett litet snabb byte av header. Jag var så less på den andra, och sen så passade den ju inte så bra eftersom jag inte är i Sydney längre. Och jag har varken lust eller fantasi till att sitta och knåpa ihop någon rolig/fin header just nu, så det fick bli denna enkla. Tycker det i alla fall fräshade till lite. Haha onödigt babbel - ja.

Imorgon ska jag och Maria eventuellt åka longboard. YAY!!! Jag är as taggad!
Puss!


Den finaste.


Hej hej, jag tänkte bara säga att jag har världens bästa (och snyggaste!) syster! Jag älskar att ingenting sägs, men du förstår bara. Jag älskar att du alltid alltid finns där. Jag saknar Syndey och oss.
Med andra ord, det är hur härligt som helst att ha dig hemma!


True


Sommar

Godmorgon! Har precis ätit frukost på balkongen och myst med Andrea och Theo innan han försvann till någon kompis. Igår var jag med Sanna och Anna och drack te på Sanna's altan och babblade en massa. Vi satt ute tills det började bli ganska ljust och då förstod vi att det var dags att åka hem. Det var jätte mysigt och somrigt!

Nu tänkte jag lägga in bilder och redigera från midsommar. Känns som det är så mycket bilder jag måste ta itu med just nu så jag bara skjuter på det. Tex. mer än hälften av NY bilderna är också kvar.. Men men, det kommer när det kommer!


source: unknown.


Midsommardagen

Idag lever jag nästan inte. Jag tänker parkera min rumpa i soffan och kolla på serier. Ingenting annat. Det får man dagen efter midsommar!

Igår var det fest hos mig som gällde. Massa folk, god mat, snapsvisor, lekar och fest! Det blev himla bra, så jag är nöjd! Har precis städat färdigt och nu är det ovanstående som gäller.


Aspö!

I måndags åkte som sagt jag, Rasmus och Mormor till Stockholms Skärgård, för att träffa kusinerna och hjälpa dom att flytta in i deras nya sommarstuga. Det var 2 underbara dagar och jag fotade som vanligt som en galning. Så här har ni bilder!
(Haha, jag var tvungen att lägga till låten igen. Dels för att den passar så bra och dels för att vi gick och sjöng den hela tiden)

Clara, mormor och Alice!

Rasmus

Här var vi i Nynäshamn, där vi åt och väntade på att båten skulle komma.

Clara.

Alice

Bästa mormor, framme på Aspö.

Huset var sjukt fint och allting runt omkring! Detta är utsikt från ett av fönstrena!


Jag och Alice påväg ner för att kolla på stranden.

Gräslöksblommor!

När vi var klara med allt lyftande (Det kom en stor lastbåt med grejer som skulle upp till huset. Det var inte bara en bit att gå från båten till huset, utan det var också en stig uppför till huset. Så det tog ett tag och vi alla fick nog lite bättre kondition och lite starkare muskler.) så var alla supertrötta, så då drack vi mousserande vin och åt jordgubbar och chips.

Och spelade Canasta!

Jag och mormor var bland dom som vaknade tidigt, så vi tog med oss frukost och gick upp på en klippa och åt den, med utsikt mot havet. Mys!
Clara och Birthe var galna och badade näck när jag och mormor satt bredvid med fleecetröjor och frös som bara den!


Sen spelade vi ännu mer Canasta! (Ett kortspel som är mormors favorit. Det är jättekul!)

Och så lekte vi kafferep med fina koppar!

Utsikt från altanen!
Megagod lunch med kallrökt lax, sill, färskpotatis och hemmagjord rödbetssallad! Sa jag att det var JÄTTE gott?

Deras lilla strand med helt klart vatten!

Sen gick vi en promenad för att upptäcka ön lite!

Alice!

Filip

Mina fina kusiner!

Sen satte vi oss på en klippa och drack kaffe i solen.

Senare den dagen tog Rasmus färjan hem vid fyra. Och sedan jag och mormor vid sju! Två as mysiga dagar med bästa kussarna!

Stockholms skärgård.


Idag ska jag ut i Stockholms skärgård! As mysigt! Hoppas det blir lite bättre väder! Mina kusiner har nämligen köpt sommarställe där, och idag ska jag och Rasmus och mormor åka dit för att hjälpa dom flytta dit grejer! Sen sover vi där, och kommer hem imorgon igen. As mysigt! En liten minisemester kan vi kalla det för!  Så om uppdateringen blir dålig så vet ni varför! Lalalala lalalala lalalala viilken härlig dag. Over and out! ♥


Grillfest i Bälinge!!

Hej! Gårdagen vart jätte bra! Jag hängde med Maria och Sara ett tag, som båda två införskaffade sig en iPhone, medan jag mest stod och pratade om att iPhone var töntigt osv. Haha försäljningskillarna tog det typ personligt och stod och berättade om och om igen hur bra iPhone, iPad, iWhatever var.. Jag ba yeah yeah. Sure jag tror att dom säkert är bra, men det jag tycker är töntigt är att det är lixom en trend, man Måste ha en iPhone typ, annars är man inge cool. Och hur alla känner press på att de måste köpa en. Sjukt töntigt enligt mig! Jag nöjer mig med min telefon sålänge. Och skulle jag köpa en ny telefon skulle det inte vara en iPhone. Dels för att det är touch - jag gillar knappar. Dels för att de verkar gå sönder så lätt, och jag är expert på att tappa min mobil i marken. Den jag har nu är en riktig survivor. Den får en fet smäll sådär varje vecka. Ibland flera gånger i veckan. Och den funkar fortfarande precis som den ska!!

Aja, enough babbel om sånt. Vid fem tiden så mötte jag upp Madde. Vi gick och handlade lite, sen åkte vi till henne. Där fixade vi oss lite, gjorde fina grönsaksspett, och kycklingspett för maddes del, och sedan tog vi oss till Bälinge där det var grillparty hemma hos Desirée och Adam. En mycket rolig kväll med trevliga människor, grillning, kubb, DANS och allmänt underbar stämning. Nästa fredag kör vi igen! Woho!
Tyvärr hade jag ingen kamera med mig :(, men jag lovar att bättra mig på den fronten!

Just nu sitter jag och redigerar NY bilder från 4e dagen. Det tar en jävla tid! 4e dagen så togs det 824 bilder från min kamera, så jag har en del att kolla igenom, rensa och redigera!! Patience darlings!


S&M


Maria och Sara förra sommaren.

Hello! Jag ska snart ta bussen till stan och träffa dessa snyggingar.  Sen när Madde slutar senare ikväll så ska jag följa med henne hem, så ska vi fixa oss lite. Sen blir det grillfest ikväll hos Desirée!! Kul kul! Nu måste jag springa till bussen! Puss på er!


Blue Crush 2!

Image12Image05Image10Image07Image08

Filmen jag såg var Blue Crush 2!!! Jag älskar 1an, men Kate Bosworth som kom ut 2002, det var den som fick mig att vilja börja surfa från första början! Och i år kom 2an och den får mig bara att döö av längtan till vackra stränder, havet och dagen jag får surfa igen. Det måste bli snart!!!! Jag vill fortsätta lära mig och bli bra, medan det fortfarande inte var så längesen jag gjorde det. Så kanske det sitter i liksom! Den 11 April var sist! Och det FÅR inte gå mer än ett par månader tills jag surfar igen! Jag är så sugeeenn!!!!!!


Fredag!



Jag har jobbat 6 timmar och Rasmus har inte ens gått upp än! (Vilket jag säkert inte heller hade gjort om jag vart ledig). *$ Cachiing!*
Nu ska jag äta AS god lunch och kolla på film och vänta på att Sanna slutar. Åh Hej fredag!!
Lax, miniomelett, avokado, pesto och gröna bönor.. Kan det BLI godare!? ... Ja jag älskar mat, haha!

Puss!♥


Frukost 05.00!

Har precis avnjutit frukost och kaffe på balkongen i solen! Helt underbart! Jag vet att jag tjatar men jag Älskar tidiga mornar! När ingen är vaken, allt är tyst, bara fåglarna kvittrar och världen föds på nytt! Nu: jobb! Puss!

Jobb!

Idag har jag bara jobbat. Gick upp vid 5 imorse! Det ni!! Visst, jag är inte så morgonpigg som jag var förut, men morgonen är lätt my favorite time of the day (när jag väl kommit upp that is!). Vi 6.10 cyklade jag till jobbet. Jobbade frukost/städ idag. Med Izabella som tur var :) (Izabella känner jag sen innan, hon är en av Maddes lillasysters bästa kompisar). Vi har vart lite flummiga idag!! När vi hade jobbat klart frukosten och började städa gick det utför. Don't worry vi städade noga och duktigt, men vi sjöng, yrade och babblade om de konstigaste sakerna. Det kanske blir så efter att ha gått upp klockan 5 och sen jobbat 8 timmar!


Sunnersta Herrgård.

Jag slutade vid tre och sen dess kan jag inte säga att jag gjort mycket. Eller jag gick ut med Ludde. Och åt för ett tag sen en as god middag! Lax och avokado wraps med lite överblivet fetaostsås i, och grönsaker! Mums!
Nu tror jag jag ska dricka té och kolla på film sen sova tidigt. Jag jobbar frukost/städ imorn med men sen är jag ledig hela helgen! :)
Puss!♥


New York day three. Soho!

Den tredje dagen tillbringade vi i Soho. Vi shoppade en massa och fotade en massa! Och jag kom på att jag älskar Soho!

"Next stop, Harlem. Harlem next." På tåget påväg från New Rochelle(där vi bodde) till Grand Central. 


Sen vart det Subway till Soho!


Little Italy


Ready for shopping! (SKORNA i bakgrunden.. tror det var i den affären jag blev kär i mina Jeffrey Campbell's..)


I ett provrum i en affär där vi shoppade losss! Dom hade så snygga/sköna t-shirtar och linnen till bra pris!


Och jag tyckte att det var ganska fint där inne så jag tog lite kort!



Brandy Melville hette den, och ligger på nån liten sidogata i Soho!


Haha jag och Michelle slet ögonen från Topshop affären, för att om vi hittade mer att shoppa nu skulle dagsbudgeten nästan ta slut!


Soho är fint!


Sen tog vi subway tillbaka till Midtown där vi åt en utsökt fräsh middag på Pret A Manger där allt är gjort samma dag och det mesta är ekologiskt! Snabbmat på ett fräsht sätt helt enkelt. Och dom har allt från sånna här fräsha sallader till sushi och massa annat!


Sen landade vi som vanligt på Starbucks, där vi satt och pratade om livet, jättelänge, så som bara vi kan! Mys!! Och sen hände det inte så mycket mer på den dagen. ♥

New York, day two. Park&Fifth Ave, Flatiron District, Union Square.

Andra dagen på Manhattan så promenerade vi på Park Avenue, och sen 5th Avenue, förbi Empire State Building, förbi Flatiron Building, shoppade en massa på 5th Avenue, och sen till sist kom vi till Union Square. Eftersom det är ungefär 25 blocks, och vi hade stannat flera gånger på vägen, så var klockan ganska mycket när vi var framme vid Union Sq. Så då blev det en Starbucks och promenad hela vägen tillbaka.
Jag var inte jätte duktig med fotandet denna dag. Dels för att det var så tråkigt väder och för att vi var upptagna med att shoppa etc. Men självklart finns det några bilder!




(Jag blir galen på att dom blir så dålig kvalite när man laddar upp dom!!)
Aja, det var den dagen. Stay tuned!


The Vampire Diaries

Har precis kommit hem och gjort en helt amazing omelett med tomater, champinjoner och gröna bönor i. Gott! Så nu ska jag äta lunch och kolla på lite Vampire Diaries (hade typ glömt hur bra det var!!). Sen ska jag sätta igång och redigera lite NY bilder!


Alla är så HIMLA snygga i den här serien! Speciellt Stefan (utan tröja, oh yes!!!). Haha. Men Elena, eller Nina Dobrev som hon heter på riktigt är också väldigt vacker! Jag vill se ut som henne!

Det spöregnar faktiskt och jag mår inge bra. Då fåår man faktiskt sitta inne och titta på serier!


Akupunktur


Godmorgon! Om nån timme ska jag på Akupunktur igen. Jag tycker fan det får ta och hjälpa snart annars känns det så himla ovärt. Men who am I to think att det skulle hjälpa. Ingenting fucking hjälper ju..............................

Bästa mormor ska skjutsa mig! Hon är bra snäll hon! Sen ska jag bara ta det lungt idag. Jag vaknade med världens huvudvärk och känner mig fortfarande väldigt hängig. Och imorgon jobbar jag frukost passet på herrgården så då börjar jag 6.15! Hjälp! HUR ska jag komma upp!? Skönt att det är så nära i alla fall!

Have a nice day! Kanske kommer upp lite mer NY bilder senare, från dag 2!
Puss!


Övningskör

Hej! Ush jag mår inge bra! Har känt mig ganska hängig idag! Vaknade med täppt näsa, och sen efter ett tag började jag få huvudvärk som fortfarande inte har släppt! Inge kul!

När jag kom hem från Michelle så hann jag bara innanför dörren, sen skulle jag åka igen. Jag, mamma, Rasse och Theo åkte och åt, sen släppte vi av Theo hemma så åkte vi och övningskörde alla tre för första gången. Det gick inte lika bra idag som det brukar, men ganska :). Jag måste sorgligt nog erkänna att lillebror var bättre än mig! Men han har ju fan kört moppe sen han var 15 så det kanske inte är så konstigt!!

Nu ska jag bara ta det jätte lungt och kolla på Vampire Diaries typ. Har så himla ont i huvudet! Borde egentligen bara sova!!

Puss!♥

Hos bestie

Hallå! Jag sitter hemma hos Michelle. Hon åker till Tanzania ikväll och vi båda har lite separationsångest. Haha. Vi har i princip suttit ihop sen innan New York, och även fast vi inte setts varje dag så hörs vi varje dag. Hahah det låter som att vi är ett gammalt par typ. Aja, det blir nog bra. Hon ska göra alla möjliga grejer i Tanzania, träffa massa viktiga människor, pressen osv. Eftersom hon vann Miss Africa Crown här i Skandinavien. Hon är fin hon!



Vi på Brooklyn Bridge


Jag i Soho! Vet inte vad jag gör för min riktigt..


Frukost på balkongen!

Ääntligen har jag internet på min mobil igen! När man haft det i 7 månader (Hade det i Sydney) så känner man sig smått handikappad utan det! Så nu kanske det dyker upp ett mobilinlägg då och då :-) Just nu sitter jag på min balkong och äter frukost. See yaa!

TEAM CHRISTINA!!

Oj oj oj oj OJ! Har precis kollat på The Voice och Jävlar vilket bra program det är! Det slår Idol alla gånger!! Alla har GRYMMA röster och är sjukt duktiga! LOVE IT!
Jag hejjar på Christina's team!! (suprise). Nej men inte bara för att jag gillar Christina, utan för att alla fyra som är med är riktigt jävla talented med helt amazing röster!!!

http://www.youtube.com/watch?v=2AY4en0DMes
Ni MÅSTE kolla på detta performance. Team Xtina, inklusive hon själv sjöng Lady Marmalade tillsammans. Grymt grymt GRYMT! Åh jag vill också stå bredvid Christina på scen och sjunga!


To rid the world of ugly shoes one pair at a time.


Jag dör! Jag blir arg på mig själv varje dag att jag inte köpte mina orangea Jeffrey's i New York som jag blev kär i. För jag hittar dom INGENSTANS på internet. Jävla skit!
Men sen så finns det ju en miljon skor från samma märke som man dreglar efter som faktiskt finns på internet. Åh. Skor är kärlek!


Sötaste jag sett!

Sötare och duktigare får man fanimiej leta efter! Vilken röst!!! Jag får gåshud!


New York day one, Part 2. Times Square and surrounds.

Nu har jag Äntligen löst problemet. Var tvungen att göra vissa bilder mindre. Hoppas det inte påverkade kvaliten alltför mycket! Så här kommer typ en miljard bilder på Times Square och i närheten. Från endast första dagen alltså.
Here we go, BILDBOMB!

Haha posers!

Glada turister.

Titta vem jag hittade på en skylt!

Radio City Music Hall.

Rockefeller Centre!

Late Show with David Letterman, som jag och Michelle var nära på att tävla om biljetter till. Sen bestämde vi oss att vi inte pallade. Haha.


Sen efter massa promenerande och turistande (och fotande!) så var vi vrålhungriga. Vi letade och letade efter ett ställe som verkade vettigt med vettiga priser, men till slut gav vi upp och gick in på första bästa. Det blev en riktig amerikansk Diner.

Där beställde vi in Panini's som kom in i MEGA portioner. Typ Sverige size gånger tre. Syns dock inte så bra på bilden.

Där var en snygg tjej också!

Min kommentar under hela resan "Theeere's my ride!"

Sen i slutet på dagen landade vi på Starbucks. Som blev standard för resten av veckan också.

In action!
Chrystler building!

Sen var det back to New Rochelle som gällde!


Blogg.se's fel?

Hej! Det funkar fortfarande inte att ladda upp New York bilder, och det visar sig att det varken är datorn eller webbläsaren eller internetanslutningen som är problemet. Jag har nämligen provat på två olika datorer nu. Med tre olika webbläsare. Och internet funkar ju obviously eftersom alla andra sidor funkar utan problem. Det är inte bilderna som är problemet heller eftersom det funkade fine att ladda upp bilder som var från samma tidpunkt och lika stort format (new york bilderna som det faktiskt gick att ladda upp) som dom som nu inte går att ladda upp. Så nu har jag mailat blogg.se och hoppas på att dom kan hjälpa mig! För det här är sjukt irreterande!!

Hur som helst så skiner solen men tyvärr kan jag inte ligga på en brygga och steka tills solnedgången, för jag ska jobba. Men det är jag inte så ledsen för! Jobba behövs just nu! Så nu ska jag duscha och göra mig i ordning.

Imorn har jag och Michelle spännande planer! Men vad vi ska göra berättar jag inte förän efter. Då ber jag ännu mer till blogg.se-gudarna att det ska funka att ladda upp bilder!! Time will tell..

Puss på er!

A house by the beach


Ge mig ett hus vid stranden som jag kan bo i på sommrarna och inreda på alla möjliga fina sätt!!!

Åååh drömmeennn!!!


En dag på landet

Hej! Imorse gick jag upp tidigt tidigt för att göra mig i ordning och sedan promenera iväg med mamma. Det var skolavslutning på Sunnerstaskolan som gällde! Theo hade avslutning alltså. Dom sjöng fina sånger, och allt var sig likt. Samma lärare var kvar som när jag gick där för 8 år sedan! HJÄLP var det så längesen!?

Idag ska jag iaf ta mig ut till Madde i Vreta. Jag känner för häng ute på landet idag. Har inte varit där på så himla länge, eftersom Madde själv inte bor där längre. Vi ska förhoppningsvis ut på sjön antingen i en kanot eller en båt! Skönt! Det är så himla varmt idag!!


Utsikt från Maddes köksfönster i Vreta (lånad från Maddes facebook). Så himla vackert!


Summertime and the living is easy!

Helvette vad varmt det är! Inne, ute, uppe, nere överallt!! Man får ingen lust att göra någonting förutom att hitta ett blåsigt ställe i skuggan där man kan svalka sig lite, och ligga där och slappa. Mamma mia sommaren är här! Underbart!

Bilder från förra sommaren, när jag var nyförälskad i mitt zoomobjektiv!


Inspiration

Lisaplace

pic sources: här och här .

Högt gräs, blommor, ljuvt, romantiskt och as snyggt!

Svensk sommar kan vara den bästa platsen för snygga photoshoots. Inom kort ska jag fanimej fota lite bland högt gräs, blommor och gröna träd jag med!

Sommarnätter och kärleksdrömmar

Hade massa kärleksdrömmar inatt. Det var mysigt! Förövrigt så älskar jag att vakna tidigt, dra upp persiennerna och ligga där en stund med solen skinandes på mig! Så himla skönt! Och så älskar älskar älskar jag att solen går upp så tidigt! Ljusa sommarnätter är det bästa jag vet!

flickr


Student i Stockholm

Hello!
Idag har det vart studentfirande i Stockholm för kusin Filip! Vi kom till utspringet, tittade på när Fille sprang ut och när alla bytte om och hällde öl på varandra på flaken. Jag är så nöjd att det inte är så i Uppsala! Alla byter alltså om till skabbkläder (som de nog inte vill ha kvar sen) och går på sina flak där det i princip är ölkrig. Haha förstår inte riktigt. Okej att spruta lite champagne när man öppnar en flaska, men att hälla öl på varandra så att man blir dränkt och stinker, och måste sedan hem och duscha och fixa sig all over again, det är jag glad att jag slapp!
Sen var det mottagning som var jätte mysig! God mat, underbart väder och trevligt folk. Super trevligt! Jag glömde tyvärr kameran hemma för att det blev så stressigt när vi skulle åka. Så jag har tyvärr inga bilder! :(
 Åh, jag vill nästan ta studenten igen! Det var en så Himla bra dag!!

Jag och en glad mammsen på min studentmottagning!

Nu tänkte jag att jag skulle försöka mig på att ladda upp bilder igen, men det funkar fortfarande inte. Får pröva imorgon på en annan dator!!

Nu ska jag sova! Jag försöker vända tillbaka på dygnet. Det går sådär. Men imorse var jag faktiskt uppe vid 9 och tog en powerwalk! Ska försöka släppa mig upp tidigar imorn! :)

Godnatt!♥


New York day one, part 1.

Hej! Äntligen lite New York bilder! Min dator vägrar dock sammarbeta nu, så det går inte att ladda upp fler bilder. Jag som har redigerat bilder från hela första dagen tänkte ladda upp typ 60 bilder (och det är bara dom redigerade från första dagen alltså, så nu kanske ni förstår ungefär hur mycket bilder jag har). Så funkar det inte att ladda upp fler efter typ 8 bilder! SJUKT irreterande. Men här får ni en liten försmak då!


Grand Central Station.

New York Public Library.

Michelle, påväg mot Times Square.

Mer än så går det tyvärr inte ladda upp, fattar inte vad som händer riktigt för mitt internet funkar prima, men när jag försöker ladda upp bilder så står det "Webbsidan kan inte visas." Prövar igen senare eller imorgon!
Nu ska jag till jobbet och skriva papper och lite annat, och sen ska jag kanske mot stan.

Puss!


Segt..

Hallå! Lite segt med bloggandet på senaste. Men ibland har jag perioder då jag bara är allmänt oinspirerad.. you know..
Igår var Susanna här. Vi drack te och satt och pratade en massa. Planen var att åka longboard, men så blev det inte riktigt. Vi var för trötta!

Nu har jag slingat håret förresten! Gjorde bara några få slingor på utväxten, så det är inte allt för stor skillnad, men lite sommarfräsht liksom!

Imorgon ska jag till Stockholm för kusin Filip tar studenten! Det ska bli så himla kul!!

Nu ska jag fortsätta redigera New York bilder, så att det blir klart nån jävla gång!

Puss!!


Sunday!

Idag blir det övningskörning, slingning och häng med Susanna och förmodligen Anna också! Japp jag har finally bestämt mig för att få bort den grova utväxten lite. Vill se lite sommarfräsh ut. Men jag ska absolut inte göra mycket slingor. Aja, vi får se hur det blir!

Nu ska jag äta frukost. Jag har fått en dålig vana av att vakna sent och snooza hur länge som helst! As dåligt!
Snaart ska jag ta tag i New York bilderna! Lovar!

Puss!

Update

Godmorgon! Lite snabb update kan ni få!
I onsdags så var det student. Dagen började på stan. Efter min akupunktur så träffade jag Michelle en snabbis. Vi satt och åskådade och vinkade till glada studenter lite, och längtade tillbaka lite till när vi stod där själva förra året.
Sen var det dags för mottagningar. Jag, mamma och co. åkte till familjen eriksson där Oskar var den glada studenten. Det är barndomsvänner för er som inte visste det. Det var jätte trevligt! Sen följde jag lite spontant med till Susanna (också en gammal kompis) och det var jätte mysigt! Massa gamla kompisar som jag inte träffat på hundra år var där, så det var mycket trevligt. Sen vart det utgång, men jag och Anna svängde förbi Framfickan först, sen när vi väl skulle in på Bj så ångrade vi oss och åkte hem! Haha. Men vi var lika glada för det!

Igår var jag på stan och träffade Michelle och Maria. Sen mötte jag upp mamma och Lars som satt på Villa Romana, så åt jag middag med dom. Sen satt vi på Riverside och drack ett glas vin innan vi åkte hem. Mysigt med quality time med mamsen!

Nu ska jag skynda mig och städa, sen ska jag på stan och träffa Maria, sen ikväll blir det jobb på herrgården! Puss!!

Att vara knäpp, naiv och 15 år


Låten hör till inlägget så jävla mycket! Denna låt lyssnade vi sönder!

Att ha sommarlov och vara uppe hela de ljusa nätterna bara för att man tyckte att man skulle passa på medan man kunde.
Att oroa sig över ingenting annat än hur Biologi provet ska gå
Att grilla med vänner på sommarkvällarna, lyssna på musik och röka vattenpipa och tycka att man var as ball
Att sitta ihop med tjejkompisarna så mycket att det var en självklarhet att följa med varandra in på toaletten och att läsa varandras sms
Att sitta och tänka på pojkar som råkade vara veckans förälskelse
Att vara femton/sexton år och klaga på att livet sög, när man egentligen var hur lycklig som helst
Att vara pinnsmal och kunna äta vad som helst utan att gå upp ett gram
Att ha ångest över saker som ex.vilka jeans man ska köpa när barnbidraget kommer
Att sitta och räkna ner dagar till då victorias secret bikinin ploppar ner i brevlådan, för att det var det viktigaste i livet
Att det enda man behövde ta tag i var att välja en klänning till skolavslutningen
Att gå på misslyckade fester som slutar med att polisen kom så man till slut satt och drack Xider på en parkbänk, men allt var lika kul för det
Att inte "få" tycka att det var roligt i skolan någon dag, eller att inte klaga på läxorna, för då var man ocool!
Att ha filmkvällar med gänget i nåns lilla rum, när det egentligen var mest spännande att sitta och trycka ihop sig i en och samma soffa i mörkret bredvid killarna
Att det värsta som kunde hända en dag i skolan var att Mp3 batterierna tog slut
Att hänga med pojkarna som var 3 år äldre och tycka att man var tuffast i stan
Att vara naiv nog att tro att man skulle vara friends forever med alla ens kompisar och hoppas på att ingenting någonsin skulle förändras
Att bada, åka moppe, leva på pastasallad, hoppa studsmatta, ha korta kjolar, sola, äta glass, cykla och gå barfota
Jag gick i 8an-9an och livet lekte, tyckte jag.


Har precis suttit och läst igenom min gamla blogg som jag hade i högstadiet. Herregud vilken nostalgi. Jag kan inte säga att jag saknar det, men gud vilken härlig tid det kunde vara ibland!


Two months and a million feelings.

Godmorgon! Har precis fått i mig lite havregrynsgröt och kaffe och ska snart göra mig i ordning. Kom på att jag inte ska till doktorn utan till kines-doktor på akupunktur. Inte lätt att hålla reda på alla doktor-tider ibland!

Till dom som tar studenten idag vill jag bara säga att jag lider med er! Spöregn och molnigt - Inte kul! Shit vad vi hade tur med vädret förra året! Vad gör man lixom när man står på flaket och det spöregnar?? Aja, that's life när an bor i Sverige i guess. Men fy vad synd!

Idag saknar jag Sydney lite. Det är så konstigt att tänka på hur mycket mitt liv har föränrats på två månader. Idag är det den 1a Juni. Den 1a April hade jag min andra surflektion i ett soligt Sydney och livet lekte typ. Känns så sjukt längesen! Jag saknar stranden, havet och surfingen så himla mycket! Men även syster, Paddington och stadslivet! Åh! Men snart kommer i allafall Andrea hem och hälsar på :) . Det ska bli mys!
Känns också konstigt att jag hunnit med så mycket de här två månaderna. Det känns typ som ett halvår, inte två månader. Jag har hunnit flytta från Paddington till Cremorne (Norra sidan av Sydney) med Andrea. Jag har hunnit ta mitt pick och pack och sagt farväl till Sydney och flyttat till Sverige. Jag har hunnit åkt skidor i Frankrike med pappa och bröder. Jag har hunnit träffa mina fina vänner här hemma igen! Jag har hunnit vara i New York med bästis! Jag har hunnit må skit och må tipp topp. Ja det är mycket som har hänt under dessa månader. Känner mig nästan som en helt annan människa.
2 månader, 4 länder, 8 flygplan, en miljon olika humör, känslor och omställningar. Nu har jag hela svenska sommaren framför mig och allt kan hända. Och vem vet, om 2 månader kanske jag sitter på en strand på Bahamas och dricker färgglada drinkar. Man vet aldrig!



310511-010611

Klockan är alldeles för sent för mig att sitta uppe. Fastnade framför Cadillac Records och sen framför bloglovin. Ni vet, ibland är det svårt att slita sig. Imorgon är det student här i Uppsala för många överlyckliga människor! Åh vad kul för dom! Själv ska jag upp tidigt, söka jobb och åka till doktorn. Sen blir det möjligtvis en och annan studentmottagning och på kvällen ska jag träffa Madde och Michelle på någon mysig uteservering! Sounds like a good day to me!

Puss och godnatt på er. Jag lovar, bilder från New York kommer. Ni kommer få se så mycket bilder att ni kommer önska att det kan ta slut någon gång! Så lugn, det kommer när jag hinner!


RSS 2.0