Friday

Hello. Idag jobbade jag bara 3½ timme. Lite smått ovärt kan tyckas men det var ganska skönt faktiskt. Nu är jag hemma och vill helst krypa under täcket och gömma mig. Det råkar vara that time of the month, och jag har så ont i magen att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Dessutom så ska vi få besök av några familjevänner hela helgen så att man måste vara lite social osv. Jag har ingen ork känner jag!

Det blev inte så många bilder redigerade igår.. Men men. Jag lovar mig själv att ta tag i det snart!!

Fortfarande noll blogglust.. Det kommer när det kommer.

Update

Jag vet. Bloggandet har vart segt. Men jag har haft noll lust att blogga, så that's why. Tänkte försöka ta tag i att redigera lite fler New York bilder idag så kanske det kommer upp några sen. Nej jag är fortfarande inte klar med dom. Please, vi snackar ca 4000 bilder. Hehe. Ibland känner jag att jag är lite för ivrig att ta kort, sen när jag väl ska gå igenom dom så tycker jag att det är as drygt att det är så många. Men men.


Maria Mena

Maria Mena - Mitt lille land.




Exhausted!

Jag är så himla trött! Igår när jag kom hem från jobbet så drack jag ett glas rött med mamma och lars medan de rensade kantareller (de var i dalsland i helgen och plockade flera kilo kantareller. Så nu är hela kylen full och jag antar att det är det vi får äta resten av veckan. Haha)

Sedan tog jag en liten powernap under filtar på balkongen. Efter det blev det snabbmiddag och sen låg jag i sängen vid åtta. Var helt död, och det är jag idag med. Första lediga dagen på ett tag och jag skulle beskriva känslan i min kropp som överkokt spaghetti. Enda från fötterna upp till axlarna känner jag mig helt genomtrött och slapp. Tror kanske att jag håller på att bli sjuk för igår frös jag jättemycket också, hur många filtar jag än hade på mig. Så idag ska jag på nått sätt försöka vila ut. Känner mig heelt borta typ.

http://d781835.i88.quadrahosting.com.au/_lib/li/hi/beach-hammock.jpg
Här skulle jag vilja vara just nu! Ligga och dagdrömma och läsa en bra bok eller två.

Massacre

Jag läser artikel efter artikel. Berättelse efter berättelse från någon som var med på ön. Hur mycket jag än läser, ältar, funderar så förstår jag inte hur man kan vara så ond! Hur i hela helvette kan man göra en sån sak. Det är så hemskt så hemskt så hemskt!!! Jag blir ledsen och rädd, vart är världen påväg? Hur jävla sjuka människor finns det egentligen!?



Norge är i sorg, och resten av världen lider med dom. Hur, vart och när blev världen en så hemsk plats?
Sjuka sjuka människa, may you burn in hell!!

Norge

Hello! Jobbade både igår och idag. Och så fortsätter det fram till på måndag. Igår efter jobbet kom Michelle hit. Vi (jag) lagade middag bestående av grillad marinerad lax med ugnsrostade grönsaker till. As gott! Ikväll ska vi äta räkor ! GOTT!

Fyyyy vad hemskt det som hänt i Norge är!!! Sjukt! Man tror aldrig att sånt ska hända så nära inpå en. Från bombattacker och massakrer i länder långt långt bort till att det händer i grannlandet. Vad fan händer med världen!? Det här är inge kul längre!

Kan inte hjälpa att tänka på dom som förlorat någon, som omkom vid explosionen eller på ön Utøya. Kan inte ens föreställa mig hur dom mår!!
Norge, idag tänker vi på er!



Blueberry fever!

Hej! Det är grått och regnigt idag. Men jag är ledig även idag, har färska blåbär i kylen och sitter och dricket gott ekologiskt te, så det är nog en bra dag ändå! Dessutom kommer Michelle hem idag, som har vart borta i 10 dagar och imorgon ska hon flytta in hit. JA! Det blir jobb och bästishäng i helgen alltså. M y s!

Igår spenderade jag och Anna omkring 3 timmar i skogen och plockade blåbär. Det var inte bara gott med blåbär, utan det visade sig vara en väldigt fridfull och avslappnande aktivitet också. Så gick vi där ifrån med några liter blåbär var, några mygbett rikare och blålila fingrar. Underbart!
Så det blev lite fil, massa blåbär och banan till frukost. GOTT!

source: google



Amazing vocals by amazing women!

Här är ett Aretha Franklin tribute från 53rd Grammy Awards av Christina Aguilera, Jennifer Hudson, Martina Mcbride, Florence Welch, Yolanda Adams. Helt A M A Z I N G röster allihopa! Christinas röst är verkligen på topp här! Perfection.




Friskt hår

Hallå! Ska snart cykla till mamma och klippa mig. Har ju lovat mig själv att toppa mig varannan månad, så att mitt hår kan bli lite friskare. Men jag tar bara pytte pytte lite för jag vill så gärna ha lång hår igen. Men mitt hår är så himla tunnt och slits av så lätt så jag måste verkligen bli bättre på att ta hand om det!

See ya ♥


Welcome to the good life

Sources: a mix of tumblrs.


Cykeltur!



Hej! Efter jobbet idag så träffade jag Anna! Vi skulle cykla och plocka jordgubbar med det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Vi hann med en hel del, det blev en rätt lång cykeltur tillslut. Mysigt, i det sköna vädret! Vi började vid 3 och kom hem vid 5. Där emellan hann vi med att bli utskällda av en bonde, att sitta i ett dike vid vägen och proppa i oss smultron och blåbär, handla på konsum Och ica och till och med ätit en och annan jordgubbe i ett annat dike vid vägen. Vilda jordgubbar, who knew? Åh kan det inte vara sånt här väder varje dag ett tag nu? Här har ni lite crappy mobil bilder igen. Borde vara bättre på att ta med mig kameran överallt!

Nu är jag hemma och är jätte trött. Slumrade till lite nyss. Mini powernap, why not? Imorgon och övermorgon är jag ledig och det är hur skönt som helst!  Nu sitter jag och inväntar mamma som kommer hem från jobbet med sushi i högsta hugg. Värt!

Visby gänget.

Denna vecka så är mina bästa Gotlandstjejer på Gotland på stockholmsveckan och röjer utan mig. Jag är hemma och jobbar och är ekonomisk istället. Tråkigt som bara den men vi får hoppas att det lönar sig i längden!

Åh. Förra sommaren var en bra sommar. Vild, galen, spårad, men jävligt bra. ♥

My day.

Min dag har inte varit så jätte händelserik men här får ni lite crappy mobilbilder!

Jobbade 6 till 13. Efter jobbet väntade jag på att Anna skulle övningsköra klart. Sen blev det en långpromenad och dog date utan paraply i ösregn med Anna och Märta(annas hund).

När jag kom hem hade mamma vart och handlat och fixat lite mys middag till mig och henne. Räääkooor♥

Det var den dagen. Har inte haft så mycket blogg motivation alls de senaste dagarna (Förlåt Andrea). Men jag jobbar mega mycket den här veckan. Intressantare än så är inte livet riktigt just nu.

Home alone


source: vintagemavens

Idag kommer mamsen hem. Jag har vart ensam hemma i några dagar eftersom brorsorna mina är i Dubai, och Andrea har ju åkt tillbaka till Oz, och sen har mamma vart på en mini-båtsemester. Jag har kommit fram till att jag inte gillar att vara ensam hemma. Speciellt inte i ett stort hus. Det blir så tyst och läskigt då ju. Speciellt när man är van vid ljud. Fast lite skönt är det också.

Jobb och töntserier

Aloha. Jag har jobbat de senaste två dagarna och sen vart död efter jobbet därmed dålig update. Ni vet, när det är de första jobbdagarna på ett tag så är man alltid lite extra trött. Igår spenderade jag kvällen med att titta på serier tills jag deckade run 10. Sen var det upp kl. 5 och iväg till workie workie igen.

Har börjat titta på två as töntiga serier som jag nästan skäms lite över att erkänna. Det började med att jag hade jätte tråkigt en dag och inte hade lust att titta på film, utan på serier. Och eftersom att jag redan har sett klart säsongerna av serierna jag faktiskt följer så var jag tvungen att hitta nån ny. Så jag kollade runt lite, laddade ner nått avsnitt och såg vad jag fastnade för. Såklart var det de två töntigaste.

Första serien heter Hellcats och handlar om cheerleading(piinsamt). Det känns lite One Tree Hill(fast sämre) möter 90210 möter Bring it on (filmen). Fin analys jag vet. Lite väl töntigt ibland men underhållande när man har tråkigt. Plus att alla har så fina kroppar så man blir inspirerad att träna, speciellt huvudpersonen(den blonda till vänster)! Haha alltid nått.


Den andra är ännu pinsammare. Fast har inte riktigt fastnat för den utan såg bara några avsnitt. Nämligen Audrina (från the hills) egna show. Och herregud vad den är töntig och pinsam, men som vanligt så har jag så jävla lätt att fastna.

Är lite frustrerad över det sugiga vädret vi har!! Det resulterar i sämre humör och latare dagar. För vem vill gå ut i storm, regn, blåst och grått mulet bajsväder?
Laterz♥

Wedding in Thailand.


Idag gifter sig två vänner till mig, som jag lärde känna i Sydney. Rebecca och Grant, som jag bl.a. firade jul hos. På den vackra beach resorten Katathani i Phuket, Thailand(de tre sista bilderna) gifter dom sig. Hur fint som helst! Jag önskar att jag kunnat vara där! Idag är det deras dag! Grattis!


Daydreams, fantasy and procrastinations

I'm a daydreamer allright! Pisces är alltså mitt stjärntecken (fiskarna). Jag brukar inte tro på horoskop grejs, men när det stämmer tycker jag det är lite kul. Shit vad den sista skriker Paula!


Get out.


Word!
img source: livingitupinthesun tumblr
låt: 1, 2, 3, 4- Plain White T's

I'm a Dreamer.


Img sources: 1,2 & 3-jonaspeterson, 4-google, 5-oraclefox, 6-google, 7-simplybreakfast, 8 & 9-oraclefox

Drömlivet? Eh ja. Fin trädgård, ett fint inrett hus vid stranden, en snygg man, en god frukost, och surfing med tjejkompisar på det. JA tack!

Matblogg?

Hej! Har haft myskväll med Maria och Michelle. Vi åt räkor med vitlöksaioli och en sallad, som nästan blev fruktsallad tillslut med både vattenmelon och ananas i. Gott iaf. Så satt vi och babblade och skrattade m.m. Mys!

Haha ska bloggen kanske få bli en matblogg istället. Haha, nejdå, jag har bara en (dålig?) vana av att ta kort på min mat om det ser fint eller gott ut haha. Jag vet iaf att det uppskattas av Michelle(jeng) och Andrea, haha för dom är likadana. Ni ska se Michelles Iphone kort!! Aja, jag ska nog iaf ta och knåpa ihop en egen kategori till matbilderna!


Haley Reinhart

För er som inte har kollat på American Idol denna säsong så ska jag introducera Haley Reinhart för er. Hon är så sjukligt jävla stört grym och hon förtjänade att vinna hela skiten. Vilket jag faktiskt undrar varför hon inte gjorde. Men 3a kom hon iaf och det var länge länge sen jag har blivit så amazed av en artists röst (typ när jag började lyssna på Christina) . Hon är helt  fuckin'  amazing och hon är officially min Idol nummer 2. Haha. Men lyssna!! Jag tänkte lägga upp en video men det blev eh.. 6. Kunde helt enkelt inte välja för hon är så sjukt grym på alla! ÄLSKAR när hon sjunger House of the Rising sun, grym låt och den passar hennes röst så bra! Och Rolling in the Deep (som jag nästan tycker att hon sjunger bättre än Adele).. Och God Bless the Child(första) och ja.. ni fattar. ALLA ! A M A Z I N G !!



HELT STÖRT! Bästa jag hört på länge!


Breakfast time.

Har precis vart på promenad och nu är det dags för frukost. Omelett med champinjoner, tomat och aubergine i med sparris, sockerärtor, avokado och lite gurka till! YUM!

110711

Imorse var jag på morgonpromenad.  Satte mig även vid vattnet en stund och tänkte. Det var skönt.
Har även storhandlat med mamma idag, vårt kök började verkligen ta slut på ätbara ting nu när mamma vart borta. Så en storhandling behövdes. Nyss åt vi middag. Jag fick i mig en tacos på vego-färs första gången. Det var helt okej. Annars har dagen vart pretty much skit.
Här får ni en bild på en as söt hund, bara för att sånt gör en alltid glad. Source:google

Det är en Jakt Golden Retriever. AS söt. Sån vill jag ha. Helst bums.


Set fire to the rain

Jag orkar inte mer.


Desperate Housewives




Har precis kollat på sista avsnitten av senaste Desperate Housewives säsongen och my oh my vad Bree's nya man är het! Seriens nya ögongodis for sure!! Var bara tvungen att säga det!


Ginta Lapina




Blonda supermodellen Ginta Lapina från Lettland tycker jag är så himla vacker! Hon ser så ljuv och fin ut på nått sätt. Love!
ph sources: Stockholmstreetstyle, google.


The ocean is my drug.

source: unknown.

Fy i helvette vad jag saknar havet. Havet är terapi för mig. Havet är ett lugn för mig. Havet gör en lycklig. Att sitta och stirra ut på vågorna och tänka, att doppa fötterna i det kalla salta vattnet, att dyka under de stora vågorna och känna vilken kraft som rullar ovanför en, att hoppa över de stora vågorna och skratta av lycka. Havet är det bästa som finns.

Jag har funderat ett bra tag nu på att flytta till New York till våren. Men jag har bestämt mig för att det inte går. Inte för att jag inte gillar New York. Inte för att jag inte gillar storstadsliv. Jag älskar båda delarna! Men jag har bestämt mig för att flyttar jag någonstans, så måste jag ha havet och en strand nära mig. Då mår jag som bäst!


Book vs. Movie

Igår sträckläste jag mer eller mindre boken Water for Elephants. Den var så bra och jag läste den så snabbt att jag till och med hann med att se filmen på kvällen! Som vanligt så var boken mycket bättre än filmen. Mer viktigare detaljer, mer inlevelse, fler viktiga karaktärer osv. Men filmen var också bra, den kändes bara så påskyndad om man jämför med boken. Men Robert Pattinson är det ju aldrig fel att vila ögonen på.
Jag älskar böcker där man får drömma sig bort. Självbiografier och verklighetsbaserade böcker som är många jag känners favorit typ av böcker, gillar jag inte så mycket. Jag vill drömma mig bort, komma till en annan värld, bort från verkligheten när jag läser. Det här var en sån bok! Mysig!


Älska sommardagar när man har så mycket tid att man kan sträckläsa en hel bok! Dessutom så var det fint väder så jag satt ute hela dagen!

Ljumma sommarkvällar.

Har haft en jätte mysig kväll! Jag, Sara, Patrik och Saras syskon grillade hamburgare (vegoburgare för min del) på deras baksida, och satt ute i det sköna vädret. De ljumma sköna sommarkvällarna är äntligen här! Inga filtar behövs ens! Sen drack vi även vin, tog kort på igelkotten som sprang runt bland våra fötter likt ett husdjur, åt hembakad blåbärspaj och satt och pratade en massa. Spontana sommarkvällar som dessa behövs det fler av!


Nu ska jag kolla på ett avsnitt Desperate Housewives och sen försöka sova. Mission vända tillbaka dygnet börjar nu!


Sara

Ikväll ska jag hem till denna snygging där det blir möjligtvis grillning och middag. Mys!!♥

Sommarläsning

Sen jag och Andrea såg bioreklamen i Syndey i mars så har jag velat se den här filmen. Men nyss märkte jag att Andrea hade boken, som hon läst ut och tänkt lämna kvar här i Sverige när hon åker imorgon, så då tänkte jag att jag lika gärna kan passa på att läsa boken först. För böckerna är ju nästan alltid bättre än filmerna. Så kan jag se filmen efter!

Ja, Andrea åker som sagt imorgonbitti och det suger. Jag kommer sakna henne jätte mycket. Tycker det har vart världens mysigaste att ha henne hemma lite. Men men, she has to do what she has to do.. Och eftersom jag ska med till flygplatsen klockan 06.30 imorgon så säger jag tack för mig och godnatt!


Poppy



Dreams



Blandade bilder från mappen "Fint" på min dator. Bildkällorna är längesedan bortglömda tyvärr.
Om jag skulle försöka mig på vettigare inlägg just nu skulle det nog inte bli så vettigt. Så bilder får duga ett tag.


That breathtaking girl in the park.



Bästa Michelle i bästa Central Park.


Broken in so many ways

Sometimes you can't be bothered to try
You can't be bothered to explain
You can't be bothered to fight
Cause it hurts too much
You're so torn apart
You don't know how to find your way back,
to what you used to be

Sometimes it feels like it's all for nothing
What was the point,
for the hurt, the pain, the suffering?
You keep faking a smile,
although the sadness shows in your eyes
You're hurting inside,
but the people around you don't see it.

It's not that they don't care,
they just don't know how to be there

Why you, why did it have to be you?
You don't deserve this, you never did
Why did it have to come and screw up your life?
And now you can't find your way out
There is pain in your heart and soul that won't go away
Why won't it go away?
You are broken, broken in so many ways


Christina Aguilera & Beverly McClellan

Jag var bara Tvungen att dela med mig av detta performance. Det är Finalen i The Voice då Christina uppträder med den sista medlemmen i hennes lag, Beverly McClellan. Jag har hört många många versioner av denna sång, både på Christinas skivor, live och på youtube, men Jäävlar vad detta måste vara en av de bästa versionerna! Hur deras olika röster passar så bra ihop och hur dom framtäder låten på ett helt genialiskt sätt. Jag är speechless! Gåshud gånger hundra!



Här kan ni lyssna på studioversionen, med bättre ljudkvalitet. A M A Z I N G!


Ryan Gosling


Jag och Andrea såg nyss Blue Valentine och blev återigen (the notebook) störtförälskade i Ryan Gosling. Åååh han är så fin!! Dröm mannen med stort D!!!! Jag är kär! Nu ska jag ladda ner alla filmer med han och bli ännu mer kär!


Monday

Jag och Andrea har precis ätit en supergod middag bestående av Lax, körsbärstomater, kronärtskockshjärtan, spenat, hoummos och gräslökssås. AS gott! Sen har jag också precis insett att hon åker hem snart. På fredag tror jag!! Buhu jag vill inte!!! Det har vart så mysigt att ha henne hemma!! Aja, nu har hon inte långt kvar på sin utbildning där nere, så då kanske hon kommer hem sen! Fast vem vet om jag är hemma då ;).. Vi får se!


Andrea på släktträffen i lördags.
Mer bilder kommer.
Nu ska vi äta bär och kolla på film!


Stylemint by MKA


Mary-kate och Ashley Olsen har precis startat Stylemint, som är typ exakt samma som Kate Bosworths Jewelmint fast istället för smycken säljer dom t-shirtar. Snygga t-shirtar med bra kvalité!Jag vill gå med men känner att jag bör ha en stadigare inkoimst innan så jag faktiskt kan köpa någon av t-shirtarna ibland. Men för er som har det, eller bara är väldigt sugna på t-shirt inspiration: TIPS TIPS!!


Finally I can see you crystal clear.

Hej hopp. Michelle var här och det var as mysigt! Vi åt omelett och drack te och pratade. Jag älskar att vi förstår varandra så bra. Underbart. Jag älskar min bästis!

Rubriken på inlägget verkar vara mitt livs tema at the moment. Dels för att jag älskar låten och både lyssnar sönder den och sjunger sönder den hela tiden. Dels för att just det citatet passar in på så mycket i mitt liv just nu. Jag tycker det är så himla skönt att växa upp och mogna lite. Vilket kanske låter hur töntigt som helst, men att börja inse saker som man aldrig insett förut. Som man bara accepterat och inte riktigt tänkt på. Jag har börjat inse hur vissa människor, som stått mig väldigt nära, egentligen behandlar mig, och alltid har gjort, och hur ovärt det är att faktiskt hålla kvar vid sånna människor. Att äntligen se hur dom är, och alltid har varit och bara sluta acceptera det, och sluta ta en massa skit från dessa människor. Och inse att bara för att man alltid accepterat hur dom är, behöver man inte fortsätta göra det.
Jag tycker som sagt det är skönt att ha mognat lite och faktiskt tänka i dessa banor istället för att bara låta dom walk all over you. Livet är för kort för att acceptera sånt.

Man ska bara ha människor i sitt liv som ger en 100% positiv energi. Gör dom inte det, och tex. bara tar energi från en, utan att man får någonting tillbaka, så är det faktiskt ingenting att ha. Hur ont det än gör att inse.


Folk som bryr sig om en på riktigt är guld värda. Så om ni har några sånna i erat liv, håll hårt i dom! Det ska jag göra! ♥


Danmark!

Hello! Jag har inte dött eller nått, jag har bara vart bortrest i några dagar! Jag hade inte tid att blogga innan jag åkte, och sen kunde jag inte blogga därifrån, därav dålig update.

Jag har nämligen vart i Danmark på släktträff! För er som inte visste det så är jag halvdansk, från mammas sida. Så jag, syskonen, mamsen, kusinerna osv. har vart och hälsat på sysslingar och mammas kusiner, och mormors syskon m.fl. på Jylland! Många i min danska släkt är bönder så de har stora fina gårdar där de brukar anordna stora släktträffar varje gång vi kommer och hälsar på. As mysigt! Så har de även massa djur (hundvalpar omg!) och traktorer och allt som hör en bondgård till. När vi var små åkte vi dit varje sommar, och pratade i princip flytande danska allihopa, men nu blir det mer och mer sällan vilket är lite synd. Jag har tagit massa bilder (som vanligt) så dom kommer när dom kommer! Det var hur som helst en as mysig liten visit i Danmark, och det var skönt att komma bort ett tag.

Snart kommer Michelle hit, som har kommit hem från Tanzania så vi ska äta brunch och snacka en massa skit. Åh jag har saknat henne!


RSS 2.0