pensionärs paula

Som sagt, jag har blivit pensionär ;P haha. Vad är grejen med att jag är trött vid klockan 21.00? Ifs så hade jag en tidig stressig morgon! Jag gick upp vid klockan 05.45 och pluggade religion och socialkunskap (efter att jag deckat med religionsboken igårkväll) så det kanske inte är så konstigt att jag är trött. Men still! Imorn är det torsdag och jag har bara en lektion. Skönt! Sen är det freedag! :D Blir förhoppningsvis lite party party ;) . Den här veckan känns så himla lång bara för att man var ledig förra veckan!

Imorgon ska jag även försöka ta tag i mitt projektarbete lite. Skriva projektplan osv. Har inte riktigt kommit igång än. Eller jag hade kommit igång, men sen så var jag tvungen att byta ämne.. Så nu måste jag börja om. Men det gör inget, det nya arbetet känns bättre :) Vad det är kan ni få veta när allt är igång lite ! :D

Nu ska pensionären gå och lägga sig (och kolla på lite 90210 innan hon deckar)! Haha.


Godnatt!

Dancedancedance

Hola! Kom nyss hem från dansen och jag är helt slut! Vi körde både locking och house idag! Men det var kul som fan! :D Jag älskar våran house ! :) Vi snackade även lite gruppkläder, uppvisningstema osv. Kul kul!


Bild från Dragarbrunnstorg på Kulturnatten. Jag vet, våra overaller är snyggast i världen ;P Om ni inte ser det så är jag den blonda som står i bak, och inte i fram (folk brukar blanda ihop oss).

Nu blir det en snabbdusch och sen idol! :)


mördarpass

Hello. Jag kom nyss hem. Min redovisning imorse (som jag knappt förberett mig för) gick rätt bra, och provet tyckte jag gick bra, men sen får jag reda på att bara 2 i klassen fick G (!?) What the fuck? Jag fattar ingenting för jag tyckte det gick bra, och det tyckte flera andra också..? Surt!

Efter skolan (Slutade 11.20) var jag och tränade klockan 12. Jag och Selma hamnade på ett MÖRDARPASS och vi blev HELT SLUT trots att passet bara var 45 minuter ! Jag börjar typ redan få träningsverk! Och jag ska dansa ikväll! Hur ska detta gå haha :P

Nu sitter jag och äter lunch , och funderar på att kolla på 90210.. Eller Gossip Girl?  :)



Pusshej!

busy woman


Sorry för lite bad update guys. Jag har haft en hektisk dag. Först var det skolan. Sen skyndade jag mig hem, och fick nått i magen för jag var vråål hungrig, hade bara ätit frukost. Sen sprang jag till bussen och åkte till nautilus. 1 timmes step och 75 minuters yoga! LOVE IT! Och nu ska jag plugga tills jag dör typ. Har Prov OCH en redovisning imorgon och jag har inte ens börjat! BRA DÄR ! Så nu ska jag göra lite peppermint tea (<3!) och sätta igång!

See ya


DARK!

It's FREAKIN DARK OUTSIDE! :O Noooo! Vintern närmar sig! :( :( Well well, man kan ju inte förvänta sig annat, men it kinda sucks! Jag vill ha ljusa varma sommarnätter forever! :) Tur att det inte är så långt kvar tills jag befinner mig i värmen då!! ;D Men still, jag behöver höst jacka. Höst skor. Höst allt. I'm not prepared for this!


paulasimons

Nu: tillbaka till mitt pluggande -_- 


peppermint tea



Just det ! I forgot to tell you guys! I have a new drug! Peppermint tea! Som ni nog alla vet by now så älskar jag te! Och jag har nyligen upptäkt peppermint tea! Det är inte bara gott, men sägs också vara nyttigt, för flera olika saker!

Though there have been no human clinical trials on the health benefits or risks of peppermint tea, some believe peppermint tea has healing effects, as a result of the menthol that it contains. It is said to ease such problems as irritable bowel syndrome, nausea and vomiting, diarrhea, headaches and baby colic; for this last, breastfeeding mothers are sometimes recommended to drink the tea themselves, in the belief that its benefits will be passed on to the baby in the breastmilk. Its minty flavour can take the edge off bad breath. It is also said to control mild asthma, manage stress and ward off the common cold. In some countries, peppermint tea preparations list these proposed effects on their labels.
Kopierat från Wikipedia. I know i know, wikipedia är ingen pålitlig källa blabla.. Men jag har även hittat liknande information på andra sidor :) 

Try it! Det är as gott! Och med lite honung i så blir det ÄNNU godare! ♥


jimmy choo for H&M

edita

thefashionspot

Hotness !! ♥


morningandcupcakes

Goodmorning. Jag vaknade ganska tidigt imorse, gjorde kaffe och satte mig på balkongen i morgonsolen och bara njöt. (hahah ja är typ en pensionär!) Men min balkong är så perfekt på morgonen, för även om det är lite småkallt ute så blir det alltid varmt där för att solen ligger på hela morgonen. Det var mysigt i alla fall, fast jag var trött som faan! Men jag måste som sagt skriva mitt arbete! Så det tänkte jag sätta igång med nu!

Men först kan jag ju visa bild på mina cupcakes. Tyvär så hann jag bara snabbt springa och hämta kameran, snabbt ta en bild och sen springa till bussen. Så bilden på dom blev inte den bästa, men men..


1. Kaos i köket hela morgonen. 2. Muffins försök nr. 1 i ugnen (det var dessa som blev misslyckade) 3. Slutresultatet. Choklad och Vanilj cupcakes med rosa och orange/peach frosting på. Och så såklart DC (Dans Center skrivet med mörk choklad. De var mycket uppskattade iaf! Men som sagt, de blev inte alls som jag tänkt mig.. Men men, better luck next time :)

Have a nice day!


tired

hello! Jag har nyss kommit hem och är trött som fan. Jag ska nog krypa ner i sängen, kolla på Vamp Diaries och sen gå upp tidigt imorrn och göra klart min skoluppgift då istället. För jag  orkar  inte  nu! Bilder på mina cupcakes (som inte alls blev som jag hade tänkt mig) kommer också. Men inte ikväll!

Godnatt!


busy busy busy..

Hello! Idag har jag fullspäckat schema. Jag ska:
◊ Göra klart Cupcakesen som ska säljas ikväll på DC.
◊ Göra klart en skoluppgift
◊ Städa Mammas Salong
◊ Gå på Afro och Yoga på Nautilus
◊ Gå på DC-Mys kvällen ikväll

Men nackdelen är att vi inte har nått smör hemma, så jag måste även gå och handla. Gud, hur ska jag hinna med allt? I don't know.. Men det måste jag!

Här är en partybild från i onsdags :).. Eftersom jag inte har nån liten kamera, utan bara en systemkamera så har jag typ aldrig partybilder (eftersom jag inte tar med mig systemkameran när jag festar, obviously!).. Men den här har jag snott från facebook ;P .

Hos Katja innan bj! :)
Jag hade på mig svart klänning, silvrigt halsband och min paljettväst.

See ya ♥


Baking time

Hello! Imorse var jag uppe riktigt tidigt och åkte iväg till nautilus!. Duktigt va? Jag träffade Selma där och vi båda njöt av en timmes yoga!♥ Så jävla skönt!! I love it! Ska på det imorgon med :) . Sen gick jag och handlade, och sedan tog jag bussen hem. Och snart ska jag baka Cupcakes!! Det är nämligen så att Dans Center har annordnat en "mys-kväll" imorgon, som kommer att vara i en av deras danslokaler. Det kommer visas dansfilmer och bara vara allmänt mysigt ;). Så jag, och resten av mina danstjejer, ska baka lite saker som ska säljas där :) Och jag bidrar då med Cupcakes, som jag ska försöka göra riktigt fina :D!

Nu kom mjölken (mutade brorsan att springa och köpa mjölk!) så nu ska jag sätta igång :D

cupcakes.jpg image by project-bubbles

Puss!



Haha dom första muffinsen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, så jag bakade två andra. Men frosting osv. kommer imorn. Då kan jag även ta lite bilder på dom så får ni se ;)


It's all about the eyes


© In the Picture: Theo Simons. Foto by Mee :)


MKA in CK

i'm having a har-inget-att-blogga-om dag idag. så förvänta er inte något intressant. haha. men lite bilder har jag vell alltid att bjuda på! Min inspiration-mapp på datorn innehåller vell några hundratals bilder, så det kan jag alltid dela med mig av! Sen om ni gillar det eller inte, det vet jag inte, eftersom ni är ganska tysta av er. Men jag bryr mig inte, för jag ÄLSKAR dom, and you keep coming back anyways. :)



olsensanonymous

lateerz


Sass & Bide


Awesome? Very!


lill bro

hello. Jag har haft en riktigt skön dag idag. Inte gjort så mycket, förutom att fira Theo, men det behövdes för att jag var så jävla trött efter igår! Nu ska jag titta på massa serier och sen imorn kanske jag ska upp och träna på morgonen :) Sen måste jag även till stan en sväng! Och ush, jag har massa plugg också.. Men det kan nog skjutas upp nån dag till ;) haha.. my specialty!


Fatta att denna lillskit fyllde 8 idag! Det var typ igår jag och Andrea passade honom och han kröp runt och åt Luddes hundmat och hans.. hmm ja ni kanske fattar.. (euw i know!) Eller när han kallade alla hans syskon för "eea" för det var typ det enda han kunde säga. Eller när han inte kunde säga Danmark och sa Därrmark, hur mycket vi än tränade. Säg DAN! "Dan" Säg MARK! "Mark" Okej bra, säg DAN-MARK nu! "Däärr-Mark!" Hahah.

Klicka f�r att st�nga bilden
Mina två yngsta bröder ! Cuties!


mjau


Are they hot or are they hot !?
............Very hot!


Partynight

Aloha. Jag är sjukt trött och sliten efter en jävligt rolig partynight igår! Kvällen började hos Katja i stan. Förfest med roliga brudar! Sen vart det promenad till bj och så slapp vi stå i kö för vi stog på listan! :) När vi kom in träffa vi en massa människor, många man kände men typ bara 18åringar. Träffade på massa kompisar och vi höll oss för det mesta på RnB golvet, fast även utomhus för det vart så jäääävla varmt hela tiden. Haha. Sen träffade jag Lin och en massa roliga människor utomhus där vi stog och dansade loss! Och då menar jag det literally! Jag älskar sånna människor! Som inte bryr sig ett skit vad folk tycker, släpper allt och bara Kör!! Det var så jävla kul vi spårade verkligen! Väldigt nice!! Det var rätt skönt för jag var för det mesta ganska nykter under kvällen, eller nja, men jag var inte så full iaf! Så jävla skönt sen när man skulle hem att faktiskt må bra och inte känna sig som ett sömnigt fylleäckel! Hahah, inte för att jag inte deckade direkt när jag kom hem ;P men ni fattar. Att jag dessutom skulle upp klockan åtta och fira lillebror som fyller 8 år idag var ju som pricken över i:et. Hah snacka om att jag var en zombie imorse ! Men det var det värt :) En lyckad kväll iaf!



Nu ska jag gå upp och göra tacos till min lillebror, som fyller år som sagt. Sen ska jag och dansa, och hur jag nu ska orka med det har jag ingen aning om. Men det är bara att göra det!

See ya!

 


O'boy

Nu har jag varit duktig! Skolan - check. Svenska arbetet - check. Nu sitter jag och väntar på Jennyfer och sen blir det dans ! :)


Vet ni vad jag inte druckit på huundra år? O'boy! Men nu har vi köpt hem det och när jag dricker det så påminner det så jävla mycket om när man var yngre!! Haha, som jag sa till michelle "Det smackar skidbacke när man va liten".. ;) haha jag drack alltid varm o'boy när jag hade åkt skidor! :)
Så nu ska jag gå och dricka O'boooy! :D haha i'm such a little kid.


Morning

Imorse när jag gick upp så kunde jag typ inte öppna ögonen föränn jag satt och åt frukost.. Haha , så trött var jag! Eller fortfarande är! Jag har träningsverk överallt och är helt slut! Tur att jag bara har 2 lektioner idag då.. Fast jag har mycket annat att göra också. En svenska uppgift. Jag ska klippa Jennyfers lugg (som jag lovat i hundra år). Jag ska på dansen osv. Men förhoppningsvis är jag pigg ikväll! :) Woho!


Paula Simons

Have a nice day!


tuesdayevening

Hello ! Jag är heeelt slut efter ett jobbigt pass på Nautilus! Eftersom jag tränade 2 gånger igår (heh det råkade bli så) så hade jag väärldens träningsverk, så det gjorde inte passet lättare! Men men, jag höll ut ;)

Allt jag vill göra nu är att duscha och gå och lägga mig, men jag måste göra klart en jävla svenska uppgift som vi har tills imorn.. Eller, kanske jag kan göra den imorn efter jag slutat.. Hahah som vanligt, mästare på att skjuta upp saker.


Imorgon blir det skola, dans och på kvällen blir det Parrteey ! BJ har nån Höst grej typ.. Ska bli kul!! Nackdelen är bara att jag är broke like hell, men what to do..

Seee ya !


have 2 have


Oh my lord!! MÅSTE HA! De är från Zara! Jag älskar den grova plattån och klacken som är underbart lik burberry prorsums omtalade höstkollektion! I looove! Visst , deras är självklart hetare men Jävligt mycket dyrare också! (bilden snodd från oliviaeriksson)
Burberry Prorsum Leather platform pumpsBurberry Prorsum Leather and wood sandals
Burberry Prorsum Fall 09. Oh yes. Shoe porn, i know.


4th and bleeker


4TH AND BLEEKER FOR VOGUE GIRL KOREA


Goodnight



Oj oj, det blev en sen natt.. Jag har suttit (som vanligt, i sista minuten) och gjort klart mitt och Lisas arbete om Ätstörningar som är till imorgon. Men nu är det Klart, förutom framsidan, som jag har på min skoldator, men det fixar jag imorgon!
Tänkte bara säga
Godnaatt !♥


she swears to tell the truth and all other stories



Sitter och kollar på när Carolina Gynning lagar mat. Hon gästar på något matlagningsprogram. Haha, hon kan vara den skönaste människan ever! Älskar hennes kommentarer, och hennes skånska! Nu börjar det igen!
Lateerz


flowerpower


© Paula Simons


morningsmoothie

Good Morning! :) Solen skiner och jag är pigg :) Kan ju vara för att jag sovit typ 8 timmar.. Love it! Jag åt nyss frukost som bestod av världens godaste smoothie och grönt te (försöker vänja mig av med kaffe på morgonen). I min smoothie var det jordgubbar, mango, ananas och vaniljyoghurt! Även lite linfrön (bara för att det är så nyttigt ;D). Den blev aas god! Sist jag var och handlade med mamma så tjatade jag till mig en "smoothie mix" från Willys. De var frysta jordgubbar, mango och ananas i en påse som var till för att göra smoothie på. Så därför gick det as snabbt att göra, häll i lite från påsen+lite vaniljyoghurt=mix it up=Klart! :D


Nu ska jag göra mig i ordning, sen blir det som sagt gymmet med johanna.
Sen ska jag till skolan 13.20, och efter skolan ska jag på Yoga igen med Nishat! :D I'm lovin it!


Sunday evening

Hello! :) Idag har jag städat på salongen, sen åkte jag direkt därifrån och tränade. Jag var på Afro och på Yoga. Afro var jävligt flummigt, men as kul! Yoga var bäst, som vanligt. Jag älskar det! Man blir så glad av det, och man känner sig helt avslappnad och problemfri efterråt! Jag ska på Yoga imorn med! Och så ska jag gymma med Johanna Banana på morgonen :)

Other than that har det inte hänt så mycket idag. Jag borde skriva klart mitt psykologi arbete nu! Men det kan nog vänta någon timme ;)



Nu ska jag kolla på The Beautiful Life! Finally! Jag har längtat.. Sen blir det nog lite Vampire Diaries också! :)


Water diamonds


När jag var liten brukade jag alltid sätta på duschen på svag stråle och vända den upp och ner och låtsas att det var små diamant droppar som kom ur duschen, och leka att jag skulle bli rik för att jag hade hittat nya diamanter. Haha, varför vet jag inte men jag älskade att sitta och kolla på dom där "Vattendiamanterna". Haha vissa "lekar" som man lekte när man var liten är så knäppa!


CK for Topshop


It's my pleasure to introduce to you: Christopher Kane for Topshop
I want it all!


miss kate



very cool and inspirational

Jag måste ju vara sämst i världen på att lägga mig i tid, när jag inte "måste". Eller visst, jag antar att många ungdomar är såhär men varför? Jag ville ju gå och lägga mig för typ mer än 2 timmar sen, men så kommer jag på massa saker jag måste göra, och till slut sitter jag här 2 timmar senare och bara gör en massa meningslösa saker på datorn. Och Då kommer jag på: Oj juste, jag skulle ju gå och sova..heh.. för några timmar sen.. Sucks :P NU ska jag iaf gå och lägga mig! Imorgon blir det träning, plugg och förhoppningsvis övningskörning. En massa nytta med andra ord! :)

GOD NATT (På riktigt den här gången) ♥


A bugs life



Idag var jag lite bored ett tag, så jag gick ut och fotade.. I know skärpan är inte på topp, men i mitt försvar så äger jag inget macro objektiv och när man laddar upp bilderna så blir det sämre kvalite! ... Oh well..


Break it down now

Ikväll har jag träffat den här filuren lite. Vi dansade lite soultrain och så. Mycket trevligt!

Try JibJab Sendables® eCards today!


Hahaha.
God natt!

Up



På tal om Disney, så kan jag berätta att jag ska gå och se den nya disney pixar filmen Up! Jag och sis ska bjuda våran lillebror på premiären i födelsedagspresent. Han fyller 8 år och har varit på bio väldigt få gånger i sitt liv.. Varför vet jag inte, men hur som helst så tycker han att det är jätte kul så han kommer nog bli riktigt glad! Det är 3D bio dessutom och det har jag aldrig varit på! :) Så it'll be fun! Jag älskar animerade filmer! När Hitta Nemo kom ut så köpte jag dvdn och kollade på den hundra gånger!! I might add att jag var typ 13 år. Haha.


interesting..

brist på fantasi Disney? :P



"Looks like the Disney Vault has a purpose after all - to keep us from realizing how similar our favorite classic Disney movies truly are. According to this video, Disney only ever made one movie, and they've been tracing it ever since.."

Intressant.. Haha visst, we all love our disney, men frågan är Varför dom gjort dom så lika? För att det har blivit så populärt, så kör dom på ett "säkert kort"? För att dom har brist på fantasi? För att det är svårt att göra tecknade filmer så då kär dom med samma "mallar" eller vad det heter?

Haha, man känner sig lite dum i alla fall att man inte tänkt på hur lika dom är tidigare!

see ya !


heading toward colder weather




G'day mates. Nu känner man verkligen att hösten är här! Imorse snär jag skulle till skolan hade jag jeans, kofta, jacka och halsduk och jag frös! Jag kände till och med att jag behövde vantar!! Det är en helt annan kyla nu! Man känner att vinter kylan närmar sig mer och mer. Men men, what to do.. bara att klä på sig! Förra året gick jag runt hela vintern i en FET dunjacka, bara för att inte frysa och bli sjuk. Och det var det värt! Eller, jag blev ju sjuk ändå, men det vet ni vid det här laget att jag alltid blir! Oavsett väder!


Höst !


on second thought..

..maybe i should just wait a month until i can shop at ALDO!! Eller vad säger du andy? ;)

Några höstfavoriter från aldo. Love it! Och that's right, om en månad och några dagar flyger jag iväg till Förenade Arab Emiraten. Dubai, Pappa, Shopping, Aldo HERE I COME!

(Nu ska jag sluta blogga om skor i varannat inlägg :P .. Eller? Maybe you like it?)


true colors

Hittade en flummig bild på mig och Madde från i våras. Jag hade vart och dansat på dansfestivalen, och hon hade joinat :) . Vi dansade Hype (old school hip hop), därav de färglada kläderna!

Haha bådas miner är så roliga. Min typ hejjagärfakeöverglad-min och Maddes överseriösa min.
Mysigt :)


psychology



Nu blir det psykologiarbete tills kvällen! Nu på en gång! Jag är sämst på att ta tag i saker i tid!


patrick swayze 1952-2009


Som ni säkert vet redan så dog Patrick Swayze för 2 dagar sen, efter 20 månaders cancer i bukspottskörteln. Han är viktig för oss dansare! We'll always remember him as Johnny Castle när han lyfter upp Baby i slutet av Dirty Dancing till The time of my life. Here it is, dansen i slutet av filmen. Vi kan se det som en liten tribute till Swayze :)

R.I.P.


dans te och 90210

Var på dansen, dansade lite, såg stjärnor och slutade därmed dansa, pratade med Anette (om bl.a. projektarbete, ni får veta när allt är bestämt!), kände mig för snorig för att vistas bland folk, åkte hem och snorade ner mig i sängen och kollade på 90210. Där har ni min eftermiddag.


Dustin Milligan & Jessica Stroup(i want to be her!) från 90210. Snygga!

Imorgon mår jag förhoppningsvis bättre, då blir det Nautilus klockan 12.00 som gäller. Annars, om jag inte mår bättre, så ska jag ligga i sängen, skriva psykologiarbete och dricka té hela dagen!

Pusshej!


udc

Nu ska jag till DC och träffa mina dance-buddies och även prata med Anette, om dansen bl.a..



See ya!


it's a grey wednesday

Känner mig ännu mer förkyld nu :( Och vädret (som var så härligt imorse) är mulet och grått..Ush! Jag ska gå till konsum, köpa honung och sedan dränka mig i té, skriva psykologi arbete och hoppas på en bättre, friskare dag imorgon.
Hoppas ni mår bra :)
Allt jag har att bjuda på är lite vacker inspiration


alexandra crandell.


good morning

hello. jag har precis ätit frukost! all bran med müsli! :) jag är skit trött trött och vill bara sova vidare. Dessutom känner jag mig lite halv förkyld, och det är någonting jag verkligen inte orkar med just nu. Att bli sjuk alltså. Men det skulle vara så typiskt mig att bli sjuk när jag som mest inte vill det. Men jag får ta det lite lungt idag bara, och hoppas på att det inte är nånting! :)


Bild tagen nyss outside my bedroom window. Fan vilket jävla kvalite webblogg.se gjorde det till. :( dags att byta bloggplatform?

Have a nice day!


welcome to the scandalous life of manhattan's elite



Träningen var jobbig som fan men så jävla skönt efterråt! :) Nu har jag duschat, borstat tänderna och ska lägga mig i sängen och kolla på serier!! Mysigt! Gossip Girl står först på schemat. Imorgon börjar jag tidigt så jag hoppas att jag kan somna ikväll! Godnatt ♥


Workout

Hello mina läsare :) (haha) men några läsare är ni allt :D .. statistiken har faktiskt ökat de senaste månaderna, och det är ju kul! Jag ska försöka underhålla er ;) haha...

Kom nyss hem från stan. Jag är lite out of control just nu. Jag MÅSTE ha saker, och det är like no other craving! Food cravings, Candy cravings och alla andra cravings kan slänga sig i väggen :P haha. Jag köpte iaf 2 tröjor för pengarna jag fick för att städa salongen. Alltid nått. Annars är jag Väldigt broke just nu.

Jag hinner typ inte skriva mer för jag ska snabbt byta om och sen åka och träna med johanna. Det blir nått danspass på nautilus och eventuellt yoga :D Yay! Jag ska bli fit förstår ni ;)


Fit like miss Aniston! :)
See ya!


mka


OA.
They always pull it off don't they? They always look so god damn cool!
Diggar dock inte MKs blekta ögonbryn. What's up with that!? Det är "fashion" bla bla, whatever it's UGLY!


happy times


En jävligt glad bild från kulturnatten bjuder jag på. sen vart jag kollar, vad jag gör, eller varför jag ser lite halvretard ut kan ju diskuteras. Men vi ser alla jävligt glada ut, och det var vi! I like it!

Goodnight!♥


tvd


The Vampire Diaries (twilight liknande serie), Chai té och sovmorgon imorrn! Lagom skönt!


lookin'forsomehotstuffbabythisevening



hot stuff. så cool bild!

Jag var nyss på en träningspass med Mami och Andrea och nu är jag skit trött.. Sov inte mycket i natt heller. Men det var skönt som fan! :)

Nu ska jag titta på nån tv-serie som Andrea tjatar om att jag måste se, som tydligen är en "Paula-serie" :)
Puss!


helgen

Ja, jag lovade en update så här kommer en.
I fredags efter skolan så mådde jag bara allmänt bra. Jag var hemma och åt middag med familjen, satt och drack lite vin med syster och Mami. Sen bar det av till salabacke. Fest var planerna, men det blev lite mer åt chill hållet.. Men trevligt var det :) Jag och Madde tog bussen hem till mig på natten och så sov hon här.

I lördags var det upp tidigt som gällde. Det var Kulturnatten här i Uppsala, och jag skulle på stan och dansa med min älskade dansgrupp. Det var rep innan, i Dans Centers lokal.. Vi körde igenom de danser som vi skulle uppträda med. Sen bar det av till Dragarbrunnstorg där allt skulle köra igång klockan 15.00. Det kom massa folk som jag kände och kollade, både kompisar och familj, så det var as kul! :) Vi dansade på torget från kanske 15.00 till 17-18.00 nån gång, och det var verkligen SKIT kul! Jag har saknat det så jävla mycket! Det var så länge sen vi uppträdde nu! Sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning lite. Jag skulle till michelle på förfest, men eftersom jag var lite seg så blev inte det av. Jag och Andrea satt på hög musik här hemma och dansade runt och fixade oss och drack vin, sen tog vi bussen till stan. Kvällen spenderades på framfickan (varenda jävel var där!) och det var väldigt trevligt! Jag minglade mellan borden och umgicks med alla mina fina vänner, (kanske fick en drink för mycket också hehe) och det var en lyckad kväll helt enkelt. Efter framfickan så gick vi mot stan, förbi en random konsert där det var packat med folk, och sen vart det Subway och nattbuss hem med Madde och Sis.

Söndagen spenderades hemma med Madde och Michelle. Fick även lite nytta gjort, t.ex. att städa på salongen. Men michelle höll mig sällskap så det var kul :) Sen sov hon här och imorse var vi på nautilus tidigt för att simma i en halvtimme eller nått sånt..

Other than that har jag vart på stan och hittat typ en miljarder höstkläder som jag vill ha så nu måste jag antingen ha jobb, vinna på lotto, eller komma på något annat smart. För jag ORKAR inte vara pank hela tiden längre!!

Om ni orkade läsa allt så varsegod, där fick ni en rejäl update.. Om inte , så good for you .. eller nått :P ?

Puss!


SHOEOHOLIC

Hi. My name is Paula and I'm a shoeoholic. It started a couple of years ago, when I bought my first pair of high heeled shoes. I was young and inexperienced, and they weren't as "wow" as i thought they were then, but I loved them very much. Over the years the shoes got prettier and prettier, higher and higher, and even more expencive. There were times were there was nothing in the world I wanted more than a certain pair of shoes. All the time I was looking at shoe-websites, walking into shoe stores. And one day, while walking around alone, I walked into a store, a shoe store ofcourse, and started trying on a pair of boots. I tried on more boots, and more, and more, and some more, and more, talked to the sales person in the store, tried on a couple of more.. And as the time passed (very quickly I might add, since i was having lots of fun) i realized that I had tried on nearly all the boots in the whole store, and that I had been in there for about an hour, by my self, trying on shoes, and dreaming about owning them, while the sales person was walking around and putting shoes back in order after me, and laughing at me a bit for being so shoe crazy. That's when i realized i had a problem.

Björn Borg Gloria

Hahahah ska man skratta eller gråta? True Story ofcourse, det är vad jag gjorde imorse medans Michelle var på körlektion.. Så jävla mobbad.. Jag måste även berätta att jag nu har hittat de höst skor jag vill ha (plus miljarder till!), och att jag nog inte kommer att visa mig på Scorett på ett tag (förutom när jag köper mina älsklings-skor) för killen där tycker nog att jag är dum i huvudet by now..


"det gör ont i hjärtat" -Wafa

I couldn't agree more Wafi!


It's like shoe porn! (haha) från scorett! Nu vet jag vart jag ska köpa mina höst stövlar !!!!!

Nu ska jag städa salongen, ut och springa med michelle, plugga och titta på film. Allt på samma gång, javisst.


kULTURNATTEN

Massa dans, massa fest, och massa annat kul. Det är det som hänt de senaste dagarna.. Update får ni snart :)
PUSS!


whatiwanttowearthisfall


det där med en massa accessoarer. ba da ba babaaa i'm lovin it.


Fall

Idag mår jag bara allmänt bra! Allt bara flyter på! :) haha. Plus att det är riktigt mysigt höstväder ute (om man ens kan kalla det det). Kan inte vädret vara såhär soligt och fint hela hösten? Då skulle man ju kanske stå ut med att det blir mörkare tidigare och att kylan kommer.. Men nej nej, ett grått täcke av moln i 6 månader ser vi ju verkligen fram emot. Haha nej nu ska jag sluta, klart det vi kommer få lite soliga vinterdagar också... hopefully ;)

Hur som helst har min dag idag varit så mysig! Medans nishat simmade efter vi hade tränat (och innan jag var tvungen att åka) så satt jag och strechade i hundra år och bara njöt. Det är så fint inne på Nautilus och så skön stämmning. Stället där man strechar är precis vid bassängen, och det är ett stort fint rum, där ena väggen är ett stort fönster ut mot ågatan. Man blir helt lugn och avslappnad! 

Efter jag var på sjukhuset idag så åkte jag och klippte mig lite hos mamma. Inte mycket, i promise! Jag klippte bara upp det, för på senaste tiden har det kännts som att det bara legat som ett tungt fult platt täcke på mitt huvud. Så nu är det lite luftigare, och förhoppningsvis lättare att styla och inte lika platt.  


noah grey
På ett sätt så längtar jag nästan lite tills löven börjar falla, och allt blir rött, oranget och gult och mysigt. Eller, i allafall så länge solen skiner!

Nu ska jag gå upp och fixa laxsoppa till mami and sis :)

Puss!


Thursday



Nu ska jag cykla in till stan, och träffa Nishat. Det blir ett Abs pass på Nautilus, sen så cyklar jag och träffar mamma på Akademiska :) Have a nice day!


awesomeness

Det här var typ den bästa siten jag hittat. Screw Market2Member och all annan skit. I'm telling you, check out butikerna som dom jobbar med, och vet ni hur lätt det är att få poäng? DO IT ! 


studsstudsstudsstudsstuds


carolinesmode
who knew att nitar kunde vara så beroendeframkallande? when i saw this shoot så kom jag på mig själv med att tänka att jag vill ha nitar på ALLT! precis som den högra bilden. Awesome styling av caroline.

CHANGE!

Nu har jag, Nishat (och Michelle tror jag) made a big change in our lives. This will make me Happier! I'm ready, and i'm doing it! Nothing can stop me now!!

Other than that så har jag inte gjort så mycket mer idag. Vart och hjälpt mami att handla, läst lite ur min svenska bok och pratat med michelle i typ en timme, haha.

Nu ska jag hoppa i säng. Imorgon är jag ledig! :) Jag ska åka och träna vid 12. Sen klockan 14.00 har jag tid hos doktorn.. Hoping for the best. Och ja, no matter hur gammal jag blir så ska min mamma alltid följa med mig till doktorn! :) Man måste få ha kvar the little child in you somewhere.

Godnatt!♥

Föressten,
Trevligt att höra att ni lever..?

doggie

Jag fick nyss typ små röda bitmärken över hela mina händer! Haha.. men i guess att jag får skylla mig själv när jag attakerar min hund och tvingar honom att leka med mig. xD. Han bet mig ju självklart inte för att han var arg utan för att vi lekte. Han är så söt när han typ "lek-bits" och så fort man stannar upp, typ som att man inte vill leka längre så släpper han taget och tittar bort, typ som om han skäms :P. Jag älskar rasen på min hund, och även fast han kan vara ganska knäpp ibland så är det en väldigt lättsam ras. Och vet ni! Hund allergiker är inte allergiska mot min hund, för rasen har en speciell päls! Rasen heter Coton de Tulear (jag vet, flummigt namn). Den heter det för att "pälsen känns som bommul" (coton=bommul på franska) och rasen härstammar från en hamnstad på Madagaskar som helter Tuléar.


Tyvär så har jag inga puppy pictures på min vovve, men när han var liten så såg han ut såhär!! Fast helvit då! Han var så liten att man kunde hålla honom i ena handen och när vi var ute och gick med han så frågade folk om det var en riktig hund. Haha. "Nej det är en råtta" haha vad annars ? Anyway, i love my dog, och i don't know, fick bara lust att skriva lite om honom. Han heter Ludde för er som undrar, vilket kan vara typ världens mest mobbade hundnamn, men när jag var typ 8år tycke jag att det var ett PERFEKT namn! Mamma ville att han skulle heta gucci, haha.. Så jag är nog glad att det blev Ludde och inte gucci!


save the drama for your mama


The drama is back. brand new episodes of 90210! finally börjar alla serier igen! :)
Greys Anatomy, One Tree Hill, Private Practice, Gossip Girl och 90210 är de serier jag längtat mest efter. Exciting! don't you agree!? Typ det bästa tidsfördrivet ever! Fast be careful, man blir lätt beroende av för många! Jag tänker inte börja följa nån ny, Förutom The Beautiful Life med bl.a. Mischa Barton ofcourse! :D Haha, such a nerd!


flowerpower



Det blev ingen övningskörning, för vi hade fel bil hemma (Mamma är lite vimsig som vanligt :P). Men däremot har jag pluggat lite! Duktigt av mig!! Men jag har även suttit och lekt i photoshop, just for fun, och ett av resultaten blev bilden ovan. En ny header på g kanske? I don't know, är det dags? Vad tycker ni? :)


walking on pink clouds


Hello. Jag har slutat för dagen. Religion provet var lätt. Snart ska jag övningsköra och senare ska jag träna! :)
Lateeerz!
Och ja, my mood swings are over. haha.

vilket dilemma

Cykla till skolan och komma lite sent till Socialkunskapen (Som kan vara historiens tråkigaste ämne!) ELLER vara hemma ett tag till och plugga till Religionsprovet som jag har klockan 10.25 idag? (Som jag vill ha mvg på!)...

I like option number two better ! Ush , naughty naughty. Men jag lovar, i år ska jag inte skolka! Bara om det gäller sånt här! Alltså bara om det har med plugg att göra!

Jag kom nyss på att jag verkligen behöver klippa mig..
Så ni vet.
See ya ! ;)


i was bored yesterday..

.. och sen slutade mitt internet att funka. Så det kommer nu istället. En helt random, meningslös lista som jag hittade.. Och ja, den underhöll mig ett litet tag iaf.

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
8 st
Vilken svordom använder du mest?
Fan eller jävla (nånting). Ush , jag tycker inte om att svära. Får sluta med det!
Äger du en iPod?
Nej..
Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Beror ju på vilken tid jag ska upp ;)
Hur många resväskor äger du?
2 stycken .. tror jag. En Jätte fin från Burton, och en från cellini (tror jag det heter)
Använder du flip-flops även när det är kallt ute?
Nej?
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Mycket hellre ta bilden än att vara med !
Vilken var den senaste filmen du såg?
Labor Pains
Har några av dina vänner barn?
Inga av dom som är i min ålder iaf.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
SKOR!
Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja, mamma hundra gånger :P
Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Nej, men ibland när man ligger där och inte kan sova så önskar man att man hade nån sån!
Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
Christina Aguilera Back to Basics
Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Inget av dom?
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Haha ja typ ..
Använder du huvtröjor?
Ja om jag fryser..?
Kan du vissla?
Japp. Är faktiskt väldigt duktig på det :D
Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Tror inte det..
Vem var den sista som ringde dig?
Johanna
Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Berg och dalbanor! :)
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Säkert. Couldn't care less.
Vilket riktnummer befinner du dig i?
018
Tittade du på tecknat när du var liten?
JA! Speciellt Rolie Polie Olie hahah, fan vad Andrea och Rasse mobbade mig!
Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Uppsala har inget stort köpcentrum.. Möjligtvis gränby centrum.. har inte vart där in ages.
Hur många syskon har du?
Andrea, Rasmus, Theo (Helsyskon). Adam (Halv syskon, pappas sida). Markus och Malin ("låtsas syskon" as in not related med vi bor tillsammans). Så vad blir det, 6 st!
Är du blyg inför det motsatta könet?
Nej ..?
Vilken film kan du alla replikerna till?
WHITE CHICKS ! (Haha 8an michelle! xD)
Äger du några band-t-shirts?
Nej.. ägde spice girls t-shirtar när jag var yngre! :D
När flög du senast?
I Juli. Hem från Aiya Napa.
När ska du flyga nästa gång?
I Oktober!
Hur många länder har du varit i?
Ingen aning men jag kan skriva upp dom jag kommer på. Sverige, Danmark, Finland, Cypern, Grekland, Bulgarien, Spanien, Frankrike, Tyskland, Turkiet, Tunisien, Förenade Arab Emiraten, Oman, Thailand... Tror det var alla.. Kanske missat nån men who cares. 14 stycken alltså!
Hur många stolar står kring ditt köksbord?
8 st, och alla används vid varje måltid. Ja jag har stor familj.
Läser du för skojs skull?
Sometimes.. Om jag hittar nått jag verkligen vill läsa..
Pratar du några andra språk?
Engelska. Lite danska. Pyttelite franska och spanska. Kunde även lite arabiska när jag var yngre.. (kan fortfarande läsa vissa enkla meningar)
Diskar du din egen disk?
Nej det brukar diskmaskinen göra åt mig :)
Har du gråtit offentligt?
Nej det tror jag inte (kanske när man var typ 5). Jag gråter typ aldrig!
Har du en stationär dator eller en laptop?
Stationär. Fast en sugig laptop i skolan också.
Vilka gör du, önskningar eller planer?
Både och i guess.
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
Nej. Har piercing i naveln och hål i öronen. Inga tatueringar, och det tror jag aldrig att jag kommer ha heller. Tycker att det lätt kan bli "white trash"- stämpel med tatueringar på tjejer. I så fall måste man ha något väldigt litet och stilrent som betyder något fint!
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
Why not :)
Kan du kasta macka?
Jarå, är inte så bra på det dock.
Har du någonsin varit på Jamaica?
Nope, men det vore coolt att åka dit!
Vad har du med dig in på bion?
Godis och vatten oftast!
Vem var din favoritlärare?
I don't know. Har haft många bra lärare. (Många dåliga också)
Bästa skola du gått på?
Emirates International School. Det var en jävla diciplin som krävdes (school uniform and all) och man lämnade Aldrig in läxorna sent!
Vad har du för väder?
Höstväder.
Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Ja säkert.. fast kanske inte med helkroppstatuering :P
Vad tycker du om mest? Att dansa, sjunga eller spela teater?
Jag Älskar att sjunga. Jag Älskar att dansa. Och jag älskade att spela teater när jag var yngre. Så tyvär jag kan inte välja!
Har du en blogg?
Yup jag har 3. (De två andra är gamla och privata)
Vilket är ditt favoritämne?
Just nu: Religion! Har en as bra lärare och det är rätt intressant.
Gillar du att flyga i flygplan?
Ja :) Man är oftast så förväntansfull och glad! (Iaf om det är på dit vägen)
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Att han är snäll och rolig!
Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
HAHA no comment!
När sov du senast på golvet?
Jag vet inte.. Jag föredrar min säng!
Vilken är din favoritdrink?
En sur äppel drink!
Gillar du din boendesituation?
Ja, lite för crowded ibland bara.. En egen lägenhet skulle inte vara helt fel!
Vilken är din mammas hemstad?
Göteboooorggg (göteborska ;P)
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
Miiiinst 5 timmar.. Eller nej då fungerar jag nog inte normalt. Helst 8 iaf !
Äter du frukost dagligen?
Ja. Eller det händer vell att jag hoppar över. Men oftast.
Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Ibland, ibland inte.
Hamnar du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Nej inte så mycket längre.. Men ganska ofta i högstadiet!
Vilken är din favoritfrukt?
Äpple! Eller nej Ananas! Eller vindruvor! Eller jordgubbar (räknas det som en frukt?) Aja, jag gillar frukt helt enkelt!
Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Haha det går i perioder!
Hur gammal blir du nästa födelsedag?
19! Bara ett år kvar till 20 då! I can't believe it! I'M SO OLD! Hahah
Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Nej inte riktigt..
Tror du på liv på andra planeter?
Sure..
Är du religiös?
Inte det minsta!
Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
MIN JÄVLA MAKE-UP LÄRARE!
Vad var det senaste du åt?
Laxsallad !
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Det är olika från person till person!
Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Ja jag var inte med, så jag vet inte.
Gillar du senap?
Ibland.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Fuck it! haha
Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Aa kanske det !
Sover du på sida, mage eller rygg?
Alla 3!
Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
BORAT!!!! ... noooot. xD
Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej, men jag är jävligt sugen på det!!
Tycker du om att krama folk?
Ja för det mesta. Men inte folk as in randoms som man inte känner :P
Skulle du säga att du är trendig?
Oooh Jaaa! Det är treendigt!! Haha Madde!! xD (lite internt)
Vilken tycker du är den bästa åldern?
Ja när man var typ 7 år så var man ju typ alltid glad och hade inga problem.. Men att vara 18 är inte heller så dåligt! :)
Äger du en digitalkamera?
Ja, en digital systemkamera. Jag sörjer fortfarande över min rosa digitalkamera som blev snodd! :(
Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt hur skulle du reagera?
I don't know..Tacka nej, fast på ett snällt sätt.?
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Jämförd vet jag inte. Men jag har fått höra att jag liknar Paris Hilton många gånger (pisses me off every time!). Har fått höra att jag är lik Blake Lively några gånger. Även Cameron Diaz, Christina Aguilera (?) m.fl. Jag tror folk förknippar mig med dom bara för att jag är blond! För jag håller Verkligen inte med!
Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Yoda!
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja oftast!
Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
När livet stannar!! Jag (som aldrig gråter, satt och storbölade!)
Tycker du att du är attraktiv?
Oftast inte.. Hade ett jävla självförtroende när jag var liten dock, och tyckte att jag var snygg som en prinsessa!
Vad är du allergisk mot?
Ingenting! , Vad jag vet. 
Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
Bara det känns rätt så kör! ;)
Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Nej, men jag gillar det inte så speciellt mycket. Föredrar kyckling eller fisk!!
Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Again, how should i know?
Vilken var den bästa perioden i ditt liv?
Livet var ju inte helt fel när jag var 7-11år och bodde i Dubai. Att vara brun året om, att ha en pool som man kunde bada i varje dag, att vara på stranden nån gång i veckan, att bo granne med sin bästa kompis.. Ja , det mesta var bra! :) Men klart att jag har haft andra bra perioder också!!

lateerz.


chains & studs


älskar mitt nya kedjearmband. nu ska jag iväg och träffa michelle. orkar ingenting annat idag. something that really cheers me up är att det är kulturnatten på lördag. då ska jag ha Kul! ...see ya♥


Tuesday morning

Godmorgon! New day! Idag lämnar vi gårdagens agressioner bakom oss ! Haha .. Jag har precis vart ute med vovven på morgonpromenad och nu sitter jag och äter frukost. Müsli ! ♥. Idag blir det skolan från 13.15-16.30 och sen ska jag träffa michelle och plugga! Jag har prov imorgon och jag har inte pluggat någonting än.. Så det måste jag komma igång med ! Other than that så händer det inte så mycket.. Jag är sjukt trött och vill bara krypa ner i sängen igen! Vet Inte hur jag ska lyckas gå upp vid halv 7 imorgon! Men men..


Jag längtar tills i'm on a plane again. On a plane towards Dubai that is. ♥ 
Värme, sol och shopping is what i need right now !

Have a nice day!


måndagsmys

lite film mys och chai kanske cheers grumpy paula up. jag fryser som bara den, men jag tror inte det är nått, förutom den onormala temperaturen i mitt rum. as usual. kanske borde plugga lite religion också, men äsh.. det får bli imorgonbitti!


tay-mom


Hittad hos leflassh
I love this!
Har alltid gillar Taylor Momsens stil. Speciellt sen hon blev bad ass rebel i GG ;) 
Har inte lyssnat så mycket på hennes band, har typ hört en sång. Men i will check it out!♥


Cheer me up noodle?

Tjabba! Jag kom precis hem och sitter nu och äter noodle soup till middag. Med kyckling smak. Så jävla Gott!! (jag upptäckte typ att snabbnudlar var gott i somras :P , så nu älskar jag det verkligen!)

I'm having a bad day today! Jag är på dåligt humör!!! Jag vaknade imorse, och stack ut och sprang. Sen, så började jag ju sent, så jag hade god tid på mig på morgonen. Det var ju skönt. Men jag var as otaggad på att åka till skolan.. Men sen cyklade jag iväg vid 12.45 nån gång iaf. Sen när jag kommer fram(efter en jobbig cykeltur.. tror jag har punka..)  så träffar jag 2 killar i min klass som säger att vi inte har någon religion! Yes, det förstörde mitt humör. Jag blev skit arg, för att då hade jag cyklat hela vägen i onödan (Det är ca 1 mil, eller kanske 18 km) Sen hade jag hål, och bara individuellt val sen slutade jag. Och det värsta är att jag har Make up som individuellt val! (Ni får skratta). MAKE UP lixom!? Jävla skit kurs! Känns verkligen som jag bara slösar bort min tid, när jag kan sitta och läsa nått vettigare. Grejen är den att jag valde 2 andra kurser, och sen var man tvungen att ha ett tredje val, ifall man inte fick den första, eller den andra (vilket man oftast brukar få!!), och det fanns inget mer jag ville läsa, så då tog jag bara nått random som tredjehandsval och tänkte skitsamma, jag kommer ändå inte få den. Och det var Make Up. Så hade jag så Jääääävla otur att ena kursen som jag hade valt blev inte av, och den andra fick jag inte välja för den låg i fel block! SÅ FICK JAG DEN JÄVLA SKIT MAKE-UP KURSEN, och jag har vart och försökt byta 100 gånger men dom låter mig inte! Så nu går jag på den här jävla skit kursen!
Först och främst så lär man sig typ SJÄLVKLARA saker. Tex. "Ni måste tvätta ansiktet morgon och kväll" NÄÄÄÄHHHÄÄÄÄ!? Sen så KAN jag redan sminka mig! Jag behöver inte lära mig! Jag märker till och med att vissa där verkligen inte kan, men jag Kan! Det är nått jag blev bra på när jag varje morgon stog och sminkade mig i hundra år när min acne var som värst! Kunde stå och sminka mig i 2 timmar typ! Plus att när hon visade hur man gjorde en "dags make-up" osv. så märkte jag att det är exakt så jag alltid gör! Som sagt, jag behöver inte slösa min tid på att lära mig sånt, när jag redan KAN det!

Förstår om ni inte orkade läsa, men jag behövde bara skriva av mig lite agressioner!


sexyback




Har fortfarande inte kommit i säng. Fy på mig. Jag ska upp tidigt imorrn och städa på mammsens jobb, för jag sket i det idag. Så det blir ingen sovmorgon för mig! Eller, kanske efter ;)
Godnatt! ♥


sleeping in


Don't wake me I plan on sleeping in..
Yes, imorgon har man sovmorgon till 13.20. Jag älskar det! För man hinner både med en skön sovmorgon, plus något annat innan skolan. För min del blir det förhoppningsvis gymmet, om jag hittar någon som följer med mig. (Not a big fan of working out by my self) .. Johanna mådde inge bra, så det blev ingen yoga heller. Men men, om jag inte kommer iväg till gymmet blir det en joggingrunda istället! ♥

collide

Awesome låt som jag helt hade glömt bort! för längesen! :)




se upp i trafiken ;)



Aloha! Jag har precis övningskört! Det gick as bra again (if you ask me) Och bilen guppade, eller hostade (eller vad man säger) knappt fram någonting! Det var en annan som övningskörde på samma parkering samtidigt och hon var as dålig :P Hon fick motorstopp hela tiden och hela bilen guppade, och personen bredvid satt bara och skrattade.. Då kände jag mig nöjd! För så var det inte ens för mig första gången! Mitt mål är att jag SKA ha körkort innan jag fyller 19! I februari dvs! :D
Wish me luck ♥


potatosoup


Sitter och fryser som fan. SÄG inte att det är en förkylning på g igen! Det känns som hela min omgivning är sjuk men jag har mått as bra.. Men som sagt nu sitter jag typ och huttrar.. ska det vara så? Jag har ju redan HAFT den här jävla grisinfluensan som går runt just nu, så det kan ju inte vara den som spökar!
Vad är grejen med att jag har värsta craving efter potatissoppa? Jag VILL ha det till middag idag. Men av nån anledning så vägrar mamma :(. Jag älskar det! Min mormors potatissoppa. Varje gång jag åt hos henne när jag var yngre och hon frågade vad jag ville ha så var det: POTATISSOPPA!
haha.. ♥


fashionrocks



ganska hett för att vara lindsay if you ask me. som förövrigt är ganska skabbig nuförtiden.
gillar första bilden skarpt. stylingen, håret accesoarerna - ♥


morning jog



Goodmornin' ! :) Jag vaknade vid 10 idag och stack ut med mamma på en jogging runda. Vi var ute i en timme, men vi joggade nog bara en halvtimme.. Men men, alltid nått! Jag känner att jag verkligen måste komma igång igen! Men nu har jag ju gymkort också så det blir nog inga problem! :) Jag och Madde och Johanna ska nog dit imorn innan skolan! Vi börjar ju 13.20! :D Och det blir möjligtvis ett yoga pass idag också! (Om vi lyckas boka passet.. jag komme inte in på mitt nautilus-konto på deras hemsida så att man kan boka)
Aja , hur som helst så är jag taggad! Taggad att komma igång med träningen. Dubai 09 woho! (Hahah hatar uttrycket, men it's true ;P)

Annat än det så ska jag hinna med att Övningsköra. Städa mammas salong, och sen lite plugg också!

Nu blire frukost!
Puss!


hmm




Vad blir det, 3e? 4e kräftskivan för i år?

Hello! Angående förra inlägget så har jag vart väldigt förvirrad angående mitt projektarbete. Just nu känns det bara som att jag vill spola tillbaka tiden och att jag bara skulle tagit något annat från första början. Men eftersom dom är så petiga med att byta och massa annat skit så siter jag lite i klistret om man säger så.. Så just nu vet jag inte vad jag ska göra.. Men det löser sig vell förr eller senare..

Igår var jag på kräftskiva hos min kära back in the days-bästis Anna. Hon bjuder mig på den årliga kräftskivan varje år, även fast vi inte alls umgås lika mycket längre. Väldigt gulligt, och väldigt kul eftersom vi haft så roligt tillsammans, som sagt back in the days, och vi Borde verkligen börja träffas oftare! Alla dom där gamla kompisarna, från 5an/6an har jag nästan tappat all kontakt med och det är så himla tråkigt! För vi hade verkligen kul tillsammans! :)
Vi satt i ett partytält utomhus och åt kräftor, drack vin, sjöng snaps visor, dansade och var riktigt jävla högljuda. Så som det lätt kan bli när det är en massa tjejer under samma tak! Hur som helst så var det trevligt trevligt och som sagt, kul att träffa alla igen!! Nu ska jag inte äta kräftor på riktigt jävla länge! Den senaste tiden har jag ätit kräftor varje helg typ! :P Fast ifs så ska man vell passa på nu när det vart säsong..

Imorgon ska jag hinna med mycket! Förhoppningsvis övningsköra. Träna. Plugga! M.m. Men jag ska försöka check in så gott det går ändå :) Känner att jag varken haft tid eller lust att blogga de senaste dagarna.. Men det kommer vell tillbaka! Nu ska jag sluta babbla på! Puss!♥

confused


i'm going out of my head. i don't know what to do...


wow




boysboysboys


Gossip Boys ♥

Jag längtar tills de nya avsnitten kommer !


Brüno





Jag, Madde och Johanna var och dansade oss svettiga på ett danspass på nautilus, och sen vart det bio!
Vi såg Brüno. En mycket mycket Sjuk film, som jag hade lite högre förväntningar på.. Men visst, man fick vell sig ett gott skratt ibland.. Men den slår INTE Borat! xD
Men det var mysigt att gå på bio iaf! Och det var kul att träna! Känner att jag kommit igång nu! :) Skönt!

Imorgon är jag leedig ! I liike! Har inte nån lektion helt enkelt! Men jag ska nog skriva på mitt psykologiarbete, kanske till och med försöka få det klart, och kanske vara med Micha lite också! :)

Nu ska jag gå och Dusha!! (Hade glömt handduk :/..  fräshing!)
See ya !♥


Black or white


(Låten har vart i mitt huvud heela dagen!)
Skola.
Projektarbetes möte.
Lunch med Michelle.
Övningskörning med Mami (första gången!).
Träna med Madde & Johanna.
Bio med M&J.

Så har dagen sett ut/ser ut.

Övningskörningen gick as bra! I alla fall enligt mig! Sen vad mamma tyckte är en annan sak.. Hehe. Nej men hon sa faktiskt att det gick bättre än vad hon trodde att det skulle gå. Jag satt bara och garvade hela tiden och körde på medans hon fick lite småpanik då och då och skrek släpp kopplingen, gasa, BROMSA. Haha, men faktiskt så krashade vi inte i nått träd, och jag tycker inte att jag "hostade fram" såå mycket. Men ett och annat motorstopp blev det kanske ;)

Nu ska jag fixa lite här hemma, sen ska jag som sagt åka och träna!
Puss!


Alexander Wang coco duffel bag



Det är ingen som har $800 att låna mig ? Eller varför inte a generous gift? Anyone?

Ett tips..
Gå inte in på ebay och titta efter saker.. Man hittar alltid fram till de där dyra godingarna och så blir man bara ledsen..


so you think you can dance



Don't miss it! Ikväll är det final för SYTYCD! Tack vare Madde (som påminnde mig) så kommer iaf inte jag missa det ! Thanks! :D Jag älskar SYTYCD och finalerna är alltid Bäst!! De flesta danser brukar vara så bra så att man sitter och ryser av dom! Så 21.55 ikväll vet ni where i'll be: bänkad framför tvn!


PinkNY


I wouldn't say no to this view.


psykologi

hello. just nu sitter jag i skolan på min psykologi lektion. vi ska jobba med våra arbeten om psykiska sjukdomar. jag och Lisa ska skriva om ätstörningar, anorexia & bulimi.. ett väldigt intressant ämne if you aske me .. :)

Såhär ser våran fina framsida ut. (Gjord av mig) :)
Nu ska jag sätta igång!
See ya !


Wake up everyone

Börjar 13.15 idag! Inget jag klagar på direkt ;).. Jag älskar mitt schema! Har precis vaknat och ätit lite frukost! Men jag är lite bummed out over the weather.. Jag tänkte cykla till skolan idag, men det värsta jag vet är att cykla när det är blåsigt och regnigt! Jag säger bara en sak: Tro aldrig på SMHI!

Annat än att sitta och vakna till här vid datorn så sitter jag och lyssnar på bra musik! :) T.ex. this one..



Nu borde jag hoppa in i duschen..
Have a nice day :)


myday

Dagen har spenderats på Nautilus. Brunch på Barista. Stan. Bryggan, i solen med johanna. Vid ån med grabbs från skolan. I skolan. Té hemma med syster. Framför legally blonde 2 på 4an. I telefon med michelle i snart 2 timmar. Har även sökt lite jobb och skrivit lite projektarbete grejs!



goodnight sweeties


RSS 2.0