What the heck!?

Jag säger godmorgon med ett skratt efter denna video. Så himla rolig.
Challenge: Tell your kids the day after Halloween that you ate all their Halloween candy and videotape their reaction. Lite hemsk, men gud vad söta alla barn är.

De två sista är ju helt Hilarious! "She ate it! What the heck!?"
Hahahaha.

En hösteftermiddag.

Idag har jag inte gjort mycket. Men det har vart skönt, det var längesen jag gjorde ingenting. Kände mig trött och lite småsjuk imorse, men nu känns det bättre. Men jag har iaf satt upp julbelysning i ett träd i trädgården, och sen har jag fixat lite med Michelles (försenade) 20års present. Men sånt är ju hemligt så det kan jag ju inte berätta om.

Här är iaf några bortglömda bilder från när vi var i Stockholm en hösteftermiddag.

Casting, gamla stan, lunch, solnedgång, middag-chevréostsallad och kaffe. Lite så såg den dagen ut.

The Holiday

Nu: Världens godaste Chai té och världens mysigaste "The Holiday"
Iris-kate-winslet-the-holiday-favim.com-156481_largeTumblr_lq4nrt07ko1qcrlsqo1_500_largeTumblr_lqay5vjxrj1qm0tyuo1_500_largeTumblr_kz4c3pjjmk1qa6gdfo1_500_largeTumblr_lhnxtovif91qe9auz_largeThe%252bholiday%252btent_largeTumblr_kz4fn3qnm21qa6gdfo1_500_large
weheartit

♥♥


Weekend

I fredags så jobbade jag frukost. När jag kom hem så skulle jag egentligen leka med Michelle, men vi båda var för trötta för att ta oss till varandra, så då stannade jag hemma och åt spaghetti och köttfärssås (eller det åt ju inte jag, men jag åt en vegetarisk version med bl.a. riven zuchinni, soltorkade tomater, paprika och lite annat.) Det var hur gott som helst. Och extra gott för att jag typ inte ens kommer ihåg sist jag åt pasta. Försöker att inte äta så jätte mycket gluten för min mage blir så uppsvullen och konstig när jag äter för mycket sånt. Sen kollade jag, mamma och Lars på Idol och jag smälte när Robin sjöng och hejade när Amanda Fondell sjöng. Dom är så grymma!

Suddig bild, men gott var det!

På lördagen så städade jag på morgonen (finally, det behövdes!), sen åkte jag, mamma, Rasmus och Theo och gjorde lite ärenden. Jag fick en Onepiece av mamma som är emot alla mina principer för att det är så helvettes jävla fult, och jag typ skäms när jag går runt i den men fyfaaan vad skön och varm den är!! Men aldrig aldrig aldrig ska jag sätta min fot utomhus i den här.
På eftermiddagen träffade jag Maria. Vi fikade bl.a. på Unico och det var mysigt som vanligt!! Så såg vi jätte jätte fint julpynt på stan som såg ut såhär.

Superduper fint! Jag ska försöka mig på något liknande i vår trädgård!

På söndagen skulle jag och Mamma till Michelles 20års firande som hon hade för familj, släkt och familjevänner. När vi kom dit var det inte så många där, men sedan fylldes det på och till slut var det en massa folk där. Vi åt god god mat och satt och pratade och firade Michelle såklart. Jag sjöng en låt för henne, framför alla, också. Det var kul och hon blev jätteglad!!
När vi kom hem på kvällen så julpyntade vi, drack glögg och åt pepparkakor och lussebullar. För det var ju faktiskt första advent. Nu är det alltså jul på riktigt och jag är överlycklig! Att dagen avslutades med lite snö också gjorde ju bara allting ännu bättre!

Min fina julstjärna i mitt rum.

Ett till doftljus som har letat sig hem till mig. Det luktar saffran och är gjort på sojavax. Som är bättre för miljön och bättre för hälsan (man får inte lika mycket sot och konstiga ämnen i sig när man andas in ångor från sojaljus, jämfört med andra ljus).
Där fick ni en rejäl update, as promised!


First snow.

Det snöar!!!! ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!! Jag och Theo sprang ut så fort vi såg det och dansade runt och luktade på snölukten! Underbart!
Mitt internet har inte funkat, och funkar fortfarande lite halvdant. Så jag bloggar ordentligt när det är back on track!!


As simple as love

Alltså det här var det finaste jag sett på länge. Så enkelt. Så mycket kärlek. Så vackert. Jag blir helt tårögd. Kan inte ens beskriva. Titta själva.

Wedding Preview: Jess and Scott at the Flying Caballos Ranch from The Cana Family on Vimeo.


Relax

Jag kom hem från jobbet för en stund sen, och nu ligger jag i badet med tända ljus och julmusik. Så himla avkopplande!! Är så sjukt trött idag! Jag har lite naturliga oljor i badet också (Jojoba olja m.m.) för att min hud är så himla torr. Huden suger upp oljan direkt! Mycket skönare än att stå och smörja in sig sen! Tips tips! Har man ingen jojoba olja eller mandel olja så funkar olivolja med, bara det att det tar längre tid för olivolja att gå in i huden, så då kanske man är lite kladdig en stund sen. Men hellre kladdig än snustorr säger jag!

Nu ska jag njuta vidare. Ska träffa Michelle idag. Vi har inte setts på hela veckan. Omg! Haha.



Sunnersta Herrgård

Hade en skön jobbkväll med Izabella ikväll. Vi skojar och skrattar alltid så mycket när vi jobbar. Det är bra. Jobb är ju jobbigt ibland så då är det ju bra att man har ett jobb som man skrattar mycket på.

Kom nyss hem och ja borde sovit för två timmar sen typ för jag ska jobba frukost imorgon! Ska gå upp klockan fem ungefär. Treevliigtt. När ska jag få sovmorgon? Känns som jag inte sovit ut ordentligt på typ två veckor.

Snart börjar julborden på jobbet och jag tror det kommer att bli asmysigt. Snacka om julstämning! Julmusik, massa glögg och julmat och en herrgård som ser ut som nedan...

http://www.adaesther.se/files/Kopia_av_Julbord_2010_034.jpg
Julstämning or what!? Nu behövs det bara lite snö också!


Top of my wishlist.


Dessa grejer ligger längst längst upp på önskelistan i år. Jag vet att jag kan fortsätta drömma om vissa grejer, men ja, så ser det ut. If i was a billionaire så skulle jag införskaffa mig dessa grejer först. Ungefär så. Plus en miljard resor såklart.

1. En Mac Dator!!! Min lilla skitdator sjunger på sista versen!!
2. En guldig Michael kors klocka. "Runway gold watch"
3. Ett piano (för att jag har bestämt att jag SKA lära mig spela piano)
4. Ett nytt objektiv. Ett porträtt objektiv, ett teleobjektiv.. Ja alla möjliga objektiv vill jag ha!
5. En gitarr. (För det vill jag också lära mig!!!)

Hello Sunshine

Tumblr_lv4ucqqnwe1qi9tw4o1_500_largeTumblr_lv2c12i5bu1qbj3d4o1_500_largeTumblr_lv2mdgnivm1qgl14po1_500_largeTumblr_lv4rjlou3c1qdtde3o1_500_largeTumblr_lv0unabw2e1r63v8to1_500_largeTumblr_ltvlgwxgav1qk32bmo1_500_large5297446684_d1485d7043_z_largeTumblr_ltvldpggtn1qk32bmo1_500_large
sources: 1,2,3,4,5,6,7,8

Idag skiner solen. Jag kan dock mest njuta av den inifrån för jag måste städa och fixa lite andra saker här hemma, innan jag ska till jobbet ikväll. Ungefär så ser min dag ut. Men jag är på väldigt bra humör idag! Det kanske är solskenet!


Random facts

En random lista jag hittade.

Smeknamn:
Paulie

Beroende av: Té!

Vad tror folk om dig? Jag har fått höra många många gånger att folk trodde att jag var as bitchig innan de lärde känna mig. Börjar undra om jag utstrålar någon form av bitchighet.. Är det nån min jag gör? Help me out here!

Stämmer det? Nej det tycker jag inte! Det tycker inte dom som trodde det heller, för jag har även hört flera gånger: "Jag är så glad att jag lärde känna dig så jag fick veta att du inte var så". Det är lite skumt det där.. Vad man tror om folk..

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon tror jag..

Hur imponerar man på dig? Om man är genuint ödmjuk och omtänksam. Det är typ de finaste egenskaperna.

Brukar du skratta för dig själv? Ja ibland, om jag tänker på eller ser något roligt.

Antal timmar sömn inatt: Ungefär 6-7.. Gick och lade mig för sent.

Sov du ensam: Nja, en snarkande ludde låg vid mina fötter. Fast när jag vaknade så stod han ovanför mig typ. Han kan nämligen inte hoppa ner från sängen själv med sin onda tass, så då väcker han mig genom att ställa sig precis bredvid mitt huvud.

Brukar du komma i tid: Jag är tidsoptimist big time. Jag tror alltid att jag ska hinna saker på kort tid, när jag egentligen inte gör det.. Till jobbet brukar jag inte vara sen, utan mer prick på tid. Annars är jag vell lite sen ibland. Men jag hatar själv när folk inte kommer när man bestämt, så jag jobbar på det!
Hur känner du dig nu: Hungrig! Jag kom på nyss att jag bara ätit frukost idag.. Hmm, tidig middag eller sen lunch?.. eller vänta till middagstid..? Tricky..

Vanligaste färg på dina kläder: Svart. har mer eller mindre alltid svarta byxor, leggins eller strumpbyxor.

Vad tycker du om fötter: Jag har fotfobi, och har haft så länge jag kan minnas. Men så länge fötterna inte rör mig så är det okej!


Vad saknar du: Min syster, Sydney & Dubai och att surfa.

Hade du en bra kväll igår: Ja! Mys hos Sanna.

Favorit dryck på morgonen: Chaité!

När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan tio och ett.

Är du blyg?: Nej, mer åt andra hållet. Jag babblar ibland lite för mycket.

Sysslar du med någon idrott: Inte för tillfället nej. Jag saknar att dansa as mycket dock!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja, inte kärlek. Men attraktion, visst!

Är du nöjd med ditt liv: Ja, det måste man vara. Annars får man ta och göra något åt det. Jag ser tiden i mitt liv just nu som "the time in between". Jag är mellan resor, mellan studier osv. Men jag är nöjd med det med. Jag har en mysig vinter hemma framför mig. Vem vet vart jag är nästa vinter. Om man skulle dö imorn lixom, vad ovärt det hade varit att vara missnöjd!

Är du bortskämd: Det beror på hur man ser på det. Med vissa grejer kan jag ses som bortskämd, men då kanske det är något annat som saknas. Så nja jag vet inte..

Vad gör du i morgon: Jobbar bl.a.

Vad är det värsta du vet?: Människor som tror att dom är bättre än andra. Snålhet. Människor utan medkänsla och förståelse. Trångsynta och fördomsfulla människor. Elakhet. Ja, det finns mycket jag inte tycker om!

Tumblr_lkxv2oqb6l1qjp2pdo1_400_largesource

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja, verkligen, jag har underbara vänner!! Jag är hellre ensam än umgås med sånna jag inte tycker om.


Vad är det finaste du fått?: En resa till New York i födelsedagspresent av min bästa vän.

En speciell dag du minns: Första dagen i skolan i Dubai. Jag kunde inte språket och grät och ville inte att pappa skulle lämna mig själv i klassrummet med alla dessa människor som inte pratade samma språk som mig. Sen träffade jag en snäll norsk pojke i min klass som kunde hjälpa mig med språket lite. Då kändes det bättre. Sen efter några månader så pratade jag engelska utan några som helst problem. Det går fort när man är barn!

När grät du senast: När Theo och jag pratade om hur länge till Ludde skulle leva några kvällar sen så kom det en tår eller två.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa och ge lite till min mamma!

Vill du gifta dig: Nja.. Ibland ser jag inte riktigt poängen.. vi får se.

Vill du ha barn: Ja! Inte just nu, men när jag blir äldre vill jag ha massa barn!

Är du musikalisk?: Ja. Fast jag önskar mest av allt att jag kunde spela piano. Så det ska jag lära mig har jag bestämt! Det är typ det finaste som finns när någon sjunger och spelar piano samtidigt tycker jag.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten. Kan inte vara utan det i mer än någon timme, men då är jag extremt törstig sen!

Bor dina föräldrar tillsammans: Nej. Ena bor i Dubai och ena bor i Sverige.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Det kommer jag inte ihåg men det har jag säkert någon gång.

Biter du på naglarna: Inte längre!! Jag gjorde det när jag var yngre men jag har faktiskt slutat helt!! Stolt!



Let it snow, let it snow, let it snow

Tumblr_lv2srmzxno1qm48ngo1_500_large3247742671_b0a8c0a0de_b_largeTumblr_luy5tfiidl1qeeigho1_500_largeTumblr_ltzzwgutgs1qes22no1_500_large1244818-12-1320162193653_large
X_5040cc96_large
311478_178951655525128_103453126408315_385768_346583001_n_largeTumblr_luvchaivnz1qcvjc8o1_500_largeTumblr_lv2w12ok621qc144qo1_500_largeTumblr_lu3i1tnhls1r5nuyxo1_500_large
Sources:1,2,3,4,5,6,7,8,9,10

Jag tycker det är dags för lite snö nu! Jag vill ha julkänsla på riktigt!


Go mama!

Hello. Jag sitter på mammas jobb idag igen. Hon är nämligen super förkyld, så för att hon ska få åka hem och vila lite, så kommer jag hit runt lunch och svarar i telefon och så, så slipper hon stänga lixom. Mamma sliter och jobbar så mycket så det är bara skönt att få hjälpa henne på något sätt.

Jag är så himla stolt över mamma över vad hon åstadkommit. Snabbutbildat sig till frisör och knappt jobbat som det i några år, innan hon öppnar en proffsig egen salong helt själv, som går jättebra direkt och fortfarande gör! Ständigt fullbokat. Nu finns det planer på att bygga ut och att det ska bli ännu större i framtiden. Och allt är på grund av min mammas hard work. Go Mamma! Jag önskar att jag har samma driv i mig som dig en dag!


Här är jag idag, med en liten skum pose. Och så en liten titt på min vackra vackra telefon. Haha. Men I don't mind, så länge den funkar så! Våga trotsa iPhone hetsen säger jag bara!
Och så mammas fina salong i bakgrunden.


Afternoon

Jag kom hem från Susanna för ett tag sen. Så åt jag nyss potatissoppa som var mega god! Jag är en good soup maker i must say! Soppa är dessutom underbar mat när det är såhär "ruggigt" ute.

Jag åkte direkt från salongen till Sanna. Vi tittade på bilder från Brasilien (där hon precis har varit), jag dog av avundsjuka lite, drack té, gjorde hemmagjord müsli, planerade Costa Rica, och eventuellt Aruba? (who knows) i mars, tittade på Titanic och gosade med hennes katt. En väldigt mysig eftermiddag! Nu är jag så taggad på att åka till Central Amerika så det är helt sjukt!! Vi ska helt enkelt, inga "om" här inte.


img source
Hur underbart!?

Det blir förmodligen ingen Australien resa nu i jul, vilket var planen. Jag och pappa och Rasmus tänkte åka till Andrea över jul och nyår. Men nu blir det nog inte av. Men så taggad som jag är på julen så känner jag faktiskt att det är helt okej att vara hemma i kalla Sverige nu i jul.

Just because I don't call you everyday doesn't mean I don't like you

Y_38b09aff_large297480_2418746546961_1200323611_32883743_860046169_n_large6385053891_266c3a765a_z_large312543_10150350093116674_534371673_8645986_1125007312_n_largehttps://lh4.googleusercontent.com/-CR5U2f9pI2k/Tjp_nwHixsI/AAAAAAAAc7Q/H3pdLuDHkfc/199289_1724071893934_1002465434_1517250_2924224_n.jpgAet6kivcqaexasf_large4_largeTumblr_lv0yq4pdjw1r6gu3xo1_500_large

Sources: 1,2,3,4,5,6,7,8

Random mix av bilder jag gillar.

 


Hello


Hej hej här är jag (lite morgonruffsig). Nu är jag färdig och ska cykla till mamsen och jobba lite. Tänkte jag skulle bjuda på lite mega töntiga webbcam bilder. Ja, jag skrattade till och med åt mig själv. (Sista bilden)


Lay down beside me


Ibland är det så himla svårt att gå upp på morgonen. Ni vet, när man faktiskt är vaken, men man vill bara inte gå upp för att sängen är så skön! Man vill ligga kvar under det varma gosiga täcket och bara fundera på saker. Jag älskar min säng, den är världens skönaste! Det skulle inte vara så fel med en varm Jacob Black bredvid heller. Hoho, jag och Michelle har blivit lite besatta.

Min älskade säng.
Idag ska jag jobba hos mamma igen. Sen ska jag nog träffa Susanna. Finally!


Dinner hos Dess

I fredags efter jag och Maria vart på Ikea och handlat ljus och lite annat, och ätit räksallad och en chokladboll, så åkte vi hem och fixade oss lite smått. Sen var det dags för middag hos Desirée! Jag var väldigt dålig med kameran, men jag tog kort på den fina desserten! En söt liten cupcake!! Sen tog jag en bild på tjejerna med men då blev dom arga så den lägger jag inte upp.


Fin va!! :D
Nästa gång är det min tur att ha middag. När jag ska ha den är ännu lite oklart, eftersom dom alla åker till London (utan mig! :( ) i helgen, men efter det antar jag!


Mys


Kom hem från jobbet för en timme sedan. Nu sitter jag och myser med mitt julljus (som jag tyvärr inte har en bild på men jag ska googla..) och lyssnar på bästa Haley och Casey. MYS! Sen har jag dessutom hört rykten om att det ska komma snö på söndag! Som beställt till första advent ju! Asmysigt! Hoppas vädergudarna håller med. Jag vet inte riktigt vad som hänt med min snöhatande, vinterhatande self. Men alltså, att cykla till jobbet i slutet av november utan vinterdäck är bara inte normalt..


Jag hittade! Så ser dom ut och man köper dom på IKEA. Jag och Maria mös nämligen på Ikea i fredags! Och ja, mys, mös, mysa, mysigt är mina favorit ord om ni undrade.
Dom luktar en blandning av pepparkaka och julljusen jag köpte förra året i Sydney.. Som i för sig hade "Ginger spice and Cinnamon"-lukt, och det är vell ungefär dom kryddorna som är i pepparkakor?
img source

Morning

Goodmorning. Jag har precis ätit frukost. Mörkt bröd+ost+gurka+ägg+kaviar mmmm! God macka! Sen har jag druckit Chai té med! Försöker bli av med koffein beroendet så nu har jag gått över till svart te. Sen blir det grönt té (som har mindre koffein), sen blir det bara örttéer som kamomill, roibos, mint osv. (med inget koffein alls!)

source
Pepparmint té är så himla gott dessutom!

Idag jobbar jag x2. Jag jobbar nu på morgonen i några timmar hos Mamma på salongen, och sen jobbar jag ikväll på herrgården.  Första gången jag jobbar lite hos mamma så det ska bli spännande. Jag kommer självklart inte att få en sax i handen och börja klippa hår, utan jag ska mer svara i telefon och sånt.

Nu måste jag göra mig i ordning!
Have a nice day!


Breaking Dawn


source

Åh vad bra den va! Jag har ju som sagt läst böckerna, men det var längesen, så jag visste ju inte exakt vad som skulle hända när osv. Men så Himla bra! Den var faktiskt väldigt lik vad jag pictured in my head när jag läste boken. Loved it! Mot slutet satt jag hela tiden spänd och sa "om den slutar nu så slår jag nån!" för jag ville inte att den skulle ta slut på nått sånt där jobbigt ställe så man bara längtar sönder sig till nästa film. Men så var det ju såklart. Så fort den var slut så bestämde jag mig att "Nej faan, nu måste jag gå hem och läsa om boken!". Haha.
Jacob var snygg som fan, som vanligt(jag och Michelle satt och dreglade), Edward med, men på ett helt annat sätt. Men även Emmet (Kellan Lutz) har ju blivit ganska snygg! Biffig iaf! Aja. BRA FILM!


Twilight Saga

Hello. Jag är trött som fan. Jag har jobbat hela dagen. Har precis duschat och snart ska jag gå till bussen. Jag skulle egentligen träffa Sanna ikväll (som äntligen kommit hem från Brasilien) men det strulade till sig lite, så nu ska jag åka till Michelle istället. Vi ska ha twilight dag hela dagen imorgon. Precis som vi gjorde med Harry Potter filmerna så har vi ju börjat kolla om Twilight filmerna. Fast hitills har vi bara hunnit se en, och det var på Halloween. Så bra är vi på att ses och titta på film! Haha. Så nu ska vi äntligen se de sista två och sen ska vi gå på den nya imorgon på bio! Woho!

http://theresesilen.blogg.se/images/2010/twilight-saga_104982216.jpg

Böckerna är ju bättre, helt klart. Men jag älskar att se böcker jag läst translated into movies (hej svengelskan).

Nu måste jag springa! Puss!


40s 50s 60s

Middag hos Desirée var supermysigt! Hon hade till och med gjort vegetarisk special till mig! Hur gulligt? Nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp och jobba imorgon, men inte så fruktansvärt tidigt som tur är. Jobbar lunch.

Tänkte mest säga godnatt och dela med mig av lite mer musik.

Brenda Lee - Break it to me gently.
När jag var yngre vågade jag aldrig riktigt erkänna att jag gillade lite äldre musik. Ni vet, den perioden när man inte vågade sticka ut. Alla skulle gilla pop och hiphop/rnb, och visst, det gjorde/gör jag till viss del(Christina Aguilera!!), men den musik som ligger mig närmast om hjärtat är musik med lite mer soul och jazz, gärna från 40-60 talet. Det känns lixom som dom sjunger med så mycket mer hjärta, och kärlek till musiken på något sätt. Så fort jag hör låtar från den eran så blir jag glad i hela kroppen typ, och önskar att jag levde på den tiden. Varför var dom tvugna att vara så coola på den tiden? Musiken, kläderna, frisyrerna, allt!

http://www.colheradacultural.com.br/images/20100805013049.000/original.jpeg

Img source


My best friend

(Alltså förlåt Michelle men jag var tvungen att sno bilderna!)
Det här är min bästa vän och hon är nog jordens vackraste människa.

Inte bara på utsidan, som är hur uppenbart som helst. Utan hennes insida är ungefär utsidan gånger hundra. Då förstår ni ungefär hur bra hon är. Hon är en av de snällaste, mest ödmjuka, mest förstående, mest sympatiska och omtänksammaste människa jag någonsin träffat! Sen att vi har samma dåliga konstiga humor och typ tycker och tänker exakt likadant är ju bara ett plus. Världens bästa vän! ♥

Bilderna kommer från hennes blogg : Michelle Jeng

Dinner

Ska springa iväg till bussen nu. Middag hos Desirée står på schemat! Sist var det middag hos Maria och då såg det ut såhär:

Puss!♥


Haley & Casey

Godmorgon! Jag är överlycklig! Jag vaknar, går in på datorn. Facebook, bloggen, twitter, ni vet det vanliga. På twitter upptäcker jag att Haley Reinhart och Casey Abrams (från förra säsongens American Idol) har släppt en video tillsammans!! Så jag går in på Youtube, söker på deras namn och upptäcker att det är en JUL LÅT!
Här är den: Baby, It's Cold Outside med Haley Reinhart och Casey Abrams. LOVE IT!

Åh jag älskar den! Deras jazziga version av denna underbara låt! Tryck på fullscreen ch höj volymen! Love it! Haley är utan tvekan min favorit, ever!! Hon borde inte ha kommit tre utan hon borde ha vunnit! Fast det spelar ingen roll för med den rösten kommer hon att komma hur långt som helst ändå! Och Casey var också en av dom som jag satt och höll på. Sjukt begåvade båda två! Riktigt musikaliska och helt sjukt duktiga! True inspiration!
Nu måste jag ju försöka lägga till den här till min julspellista. Men jag tror tyvärr inte den finns på spotify.. hmm..


Badminton

http://www.karlstadracketcenter.se/img/Badminton.jpg
source

Jag och Johanna spelade ju badminton idag. Vi spelade i en timme och det var jätte kul! Jag tror vi lät mest i hela badminton hallen! Efter varje slag lät det "HAHahahah.......HAHAhaha... Hahaha" ja, ni fattar. Vi skrattade jätte mycket helt enkelt! Varken hon eller jag hade spelat badminton sen typ idrotten på gymnasiet, så man hade glömt vilken enkel fast rolig sport det är!

Sen åkte vi hem till mig och åt lunch och tittade på film. Mysdag! Nu ligger jag i sängen och borde egentligen sovit för längesen. Jag börjar få ont i halsen. Det kanske är förkylningen som äntligen håller på att bryta ut. Jag har gått runt och sagt i cirka en månad "det känns som jag håller på att bli förkyld", men det bryter aldrig ut ordentligt. Så himla irreterande. Jag vill bara att jag ska bli sjuk så det kan gå över sen, istället för något halvdant mellanting som aldrig går över!

Haha nu ligger Ludde bredvid mig och skäller i sömnen!! Han drömmer vell om katter eller nått. Haha så himla underhållande.
Godnatt på er!

Sunshine and frost

Godmorgon! Solen skiner och det är lite morgonfrost. I don't know what's wrong with me, men jag tycker det är asmysigt!
Pic by me. För två vintrar sen.

Idag ska jag träffa Johanna och vi ska spela Badminton! Det ska bli kul!!
Nu måste jag springa till bussen!

Festivals, beach hair, skinny dipping and surfing.

 
Sources: 1,2,3,4,5,6,7


90210

http://myalteregoinprocess.files.wordpress.com/2011/09/90210-season-3-episode-8-mother-dearest-s03e08.jpg

Äter vegetarisk lasagne till lunch (as gott!) och tittar på 90210. Sen blir det jobb hela kvällen!

Puss!


All of the lights


Jag har fått superfina ljuslyktor av mamma till mitt rum. Så här ser dom ut. Superfina ju! Levande ljus är ju världens mysigaste!
Dom kommer från Fidrio och är köpta på NK. Annars finns det liknande här.

A Very Paula Christmas

I och med mörkret, och i och med att om jag åker bort över jul så måste jag ju passa på innan, och i och med att jag inte orkar vänta längre så har jag nu börjat lyssna på julmusik! Så himla himla mysigt. Man blir så barnsligt glad av det. Eller jag blir i alla fall.
Här hittar ni min jul-spotifylista som jag slängt ihop. Den innehåller mina favorit jullåtar som garanterat får en i julstämnings-mys-mood. Artisterna som är med i listan är dom som jag tycker gör versionerna av jullåtarna bäst. Ja ja, have a listen! 

A very Paula Christmas

Jag upptäckte tyvärr att Christina Aguileras julalbum inte fanns på spotify, så det laddade jag ner och la till mina favoritlåtar från albumet i listan. Så jag antar att ni inte kan lyssna på dom, om ni inte gör desamma såklart.
Mina all time favorit jullåtar är The Christmas Song (som jag sjöng i domkyrkan för två år sen) och Have Yourself A Merry Little Christmas, och This Christmas. Christina Aguileras verioner av dom(såklart).

Give in to darkness.


Nu är vintern här på riktigt. Visst, det kanske inte ligger snö på marken än, och det är inte heller en massa minusgrader. Men mörkt är det!!! Och det blir mörkare hela tiden! Dom här bilderna tog jag för exakt en vecka sen klockan 16.51. Nu är klockan 16.35 och det är becksvart ute! På en vecka är skillnaden så stor!! Jag har faktiskt lärt mig att acceptera och nästan tycka om vintern. Okej kanske inte hela vintern, men lixom jag känner att det är okej. Men mörkret känns fortfarande jobbigt! Bara några få timmar till ljust om dagen så skulle jag inte klaga!

Berns Asiatiska

I fredags så var jag på Berns Asiatiska för att äta. Jag hade aldrig varit där förut men det var himla fint där inne!

Ulrika var med, Vickie var med, och vi var där för att fira att damen i det nedre högra hörnet fyllde 20 år. Det var jätte trevligt, och trots ljudnivån så satt vi och pratade (läs:skrek) och njöt av miljön. Jag åt sakepocherad norilax med edamame och shiitakepuré och färskriven pepparrot, som var jättegott!

Vi satt och pratade ett bra tag efter vi var klara med maten. När ljudnivån blev ännu högre bestämde vi oss för att gå vidare. Då mötte vi upp Michelles vän på Sturecompagniet där vi drack drinkar och dansade! Sen var vi på Sturehof en liten stund innan vi kände att det var dags att åka hem. Bra kväll! Jag älskar Stockholm! Det är alltid tusen gånger mysigare/roligare än Uppsala.


Maybe take a trip this winter!

Fick nyss ett förslag om en resa ganska snart! ÅH vad jag vill att allt ska work out! Jag kanske inte får en riktig jul förrän nästa år med andra ord. Vilket svider lite eftersom jag är så sjukt taggad på julen i år. Men å andra sidan, vem kan motstå en resa??? NOT ME! Jag får fira hur mycket jul som helst innan helt enkelt!!

Man, i miss the Ocean!


Michelle 20 år.

Det har varit en hektisk helg! Nu ligger jag utmattad och förkyld i min säng under täcket och här planerar jag på att stanna hela kvällen! Jag berättar mer när jag har mer energi, och när min dator slutar vara så himla seg.. Om det någonsin kommer att hända. Ny dator, ja tack!!

Bland annat så fyllde min älskade bästa vän 20 år i helgen. Det tycker jag vi firar här på bloggen med två mega stora bilder på skönheten själv.


♥♥

November be good

Det var superväder hela morgonen. Jag var hos doktorn och när jag kom hem så dog jag mensvärksdöden ungefär. Nu är det grått och dimmigt ute men nu mår jag bättre. Typiskt. Ville nämligen gå ut och röra på mig lite, men jag vill inte gå promenad ensam i en grå dimmig skog. Tänk om det kommer vampyrer lixom. Sen går solen ner exakt nu läste jag i tidningen idag. 15.38! Sjukt tidigt! Jag är lite mörkrädd så det tycker jag inte om! Jag och mormor tjuvstartade med glögg igår. Det var så himla gott och jag längtar ihjäl mig! Nu ska jag dricka té för jag fryser jätte mycket. Så ser min onsdag ut ungefär.


weheartit


Holdiays are coming

Hallå! Jag mår sådär idag. Tror det är en blandning av en förkylning som är på g och konstiga biverkningar av medicinen. Men jag ska till doktorn på onsdag för lite prover och check-up och sånt så då kan jag ju berätta allt skumt jag upplevt under den här månaden jag ätit medicinen. Som ex. ont i bröstkorgen, huvudet, magen osv. Skuuuumt. Men jag får lov att friskna till till ikväll för då jobbar jag. Blä. Jag är lite less! Jag vill jobba mycket, men när man bara har ett pass då och då så känns det så värdelöst. Nej, jag ska inte klaga. Snart vet jag att det kommer börja dyka upp en massa pass igen i och med julborden.

Hörde ni!? SNART! = Det är jul snart! Snart får man ju till och med börja lyssna på julmusik! Ungefär i mitten/slutet av november tillåter jag mig själv att börja missbruka julmusik och julfilmer! Åh mys mys mys!

5fdc6031ed2319524b054f3_largeTumblr_ltugbyiwu91qi23vmo1_500_largeTumblr_lu43bnrbjb1r5yisso1_500_largeTumblr_lu5jf2xc0a1r1qkgio1_500_largeTumblr_lu5jeh6ctc1r1qkgio1_500_large341762429_acb2tik4_c_largeTumblr_lu5i8kt4iw1qc144qo1_500_largeTumblr_lu2wm2ymkz1qjvnaco1_1280_largeTumblr_lu541fmacy1r19kzbo1_500_largeChristmas-great-hall-harry-potter-hogwarts-snow-winter-favim.com-64426_large
weheartit
Åh vad jag längtar! Plus att jag typ ser fram emot snön i år. Jag som hatar snö och kyla. Haha, förra vintern utan snö och kyla och en "riktig jul" för min del kanske påverkade mig en aning?

Vet att det blir lite enformiga inlägg nuförtiden. Men så är det.


Sturebadet

http://www.restaurangcurman.se/wp-content/themes/curman/bildspel/lokal1.jpghttp://4.bp.blogspot.com/-19sVGZxOyH0/Tfe7UkeI0JI/AAAAAAAABpw/PnNrBwbX1dI/s1600/sture2_79621615.jpg
Igår spenderade jag och mamma en heldag på Sturebadet. Vi gick på ett roligt salsa-dance-aerobicspass, vi åt underbar brunch, vi drack ekologiskt detoxté och satt och relaxade och läste tidningar, vi ångbastade och gjorde hårinpckningar, vi simmade, vi tränade, vi gick på yoga, vi slumrade till i deras tysta arom rum, läste tidningar, åt massa frukt och relaxade till max! En helt underbar dag! Det ska defenitivt göras om! Och det var jättefint inne på sturebadet!
När vi kom hem var klockan runt åtta, och både jag och mamma gick nästan och lade oss direkt. Så nu är jag verkligen utvilad!


Brighter souls in darker times

Det var ganska skönt på jobbet. Allt bara flöt på och det var inte jobbigt alls! Skönt med sånna pass! Nu sitter jag i sängen med en snarkande hund bredvid mig och har precis pratat med Michelle i telefon. Hon fyller år på Lördag men vi ska fira henne på fredag så det smids planer inför en helkväll av firning. Min lilla bästis blir 20år!

Jag känner att livet är rätt bra just nu. Eller alltså egentligen så suger det kanske på många sätt också men jag känner mig ganska positiv nuförtiden. Det är så himla skönt! Jag går inte och deppar ett dugg för att det håller på att bli vinter (som många gör). Jag försöker bortse från hudproblem och biverkningar och allt sånt skit och tänker att det löser vell sig till slut får man hoppas. Jag har också himla fina vänner har jag kommit på. Och ni vet uttrycket "Hellre en bra vän än flera halvdana vänner", då känner jag tvärt om just nu att jag många väldigt fina och omtänksamma och bra vänner faktiskt och sånt ska man vara glad över och inte ta för givet! Det känns som jag går mot ljusare tider äntligen och det är så himla skönt. Även fast vi egentligen går mot mörkare tiden på grund av vintern. Hehe. Gud vad jag babblar.

Tumblr_ltej9of7lu1qil47mo1_500_large


Johanna Banana is back!

Dansar runt här till ashög musik och klär på mig. Ska in till stan och träffa min bästa Johanna som har kommit hem från Turkiet! Åh! Johanna och Paula dag! Det ska bli så himla mysigt! Jag har saknat henne!!!!

Johanna och jag i Sydney när hon var och hälsade på mig!


Elsas Värld

Tv-serien vi var statister till igår heter Elsas Värld, och baseras på Sofi Fahrmans Elsa-böcker. Serien hade premiär igår och finns på TV3 play. Vi var med i en klubbscen och hela dagen spenderades i princip med att stå och dansa utan musik och låtsas prata. Det var en upplevelse. Serien är nog ingen serie jag kommer att följa då den verkade rätt B, men det var en kul grej iaf! Och jag kommer att titta på avsnittet vi var med i för att se om man kom med på nått hörn haha. Det skulle inte förvåna mig och vi ser astöntiga ut, för man kände sig verkligen astöntig att stå där och dansa loss utan någon som helst musik! Haha. Men som sagt, det var en upplevelse!


Sliten

Är hemma nu efter en lång lång dag av inspelning i Stockholm. Bara efter någon timme så var jag trött, så efter ca 7 timmar var jag helt död! I klackar dessutom! Berättar mer imorn! Godnatt!!

Stockholm

I'm off. Stockholm med denna fina fräknisen. ♥

Kameran följer tyvärr inte med. Har redan så mycket att bära..

Puss!


Systra mi

Har skypat med systra mi idag. Åh vad jag saknar henne! Det var så mysigt att ha henne här så länge i somras. Men det är inte långt kvar tills hon kommer hem nu! Woho!

Jag och Andy när vi var små (och spinkiga!) i Tunisien.

Imorgon ska jag och Maria på en statist grej i Stockholm. Det ska bli spännande. Tydligen ska scenerna vi ska vara med i utspelas på en gala så vi måste vara finklädda. Så nu ska jag klura lite på vad jag ska ha på mig!

Puss!♥

Costa Rica

http://www.jlanedesign.com/img/projects/large/photo_wcs_dominical.jpghttp://www.gardenvisit.com/assets/madge/la_paz_waterfall_gardens/600x/la_paz_waterfall_gardens_600x.jpgImagehttp://travel.mongabay.com/costa_rica/600/costa_rica_5673.JPGhttp://images.nationalgeographic.com/wpf/media-live/photos/000/328/cache/adventure-surf-sea-ocean-pictures-10_32806_600x450.jpghttp://www.haciendamatapalo.ca/Portals/98491/images/Tortuguero-National-Park.jpgImagehttp://latimesblogs.latimes.com/.a/6a00d8341c630a53ef0147e24d06da970b-600wihttp://www.davidhemmingsbirdphotography.com/clients/70126/4609891_org.jpghttp://evolutionpoweryoga.com/wp-content/uploads/sunset.jpg

Har suttit och kollat flyg och boende hela kvällen till Costa Rica i vår. Yup, that's the plan!
Åh jag vill dit NU!


RSS 2.0