Naturbarn

Hej ! :) Idag när jag vaknade gick jag ut i min trädgård och flummade och tog lite kort :) Jag ska snart iväg och vattna (hos dom där som jag vattnar hos ;D ) och sen ska jag nog till madde och bada :D..

Här är lite kort:

 Im Wearing: Skön luftig klänning från mammas garderob, bikinitopp - twilfit, halsband från H&M, armband från alla möjliga ställen; tunisien, gina tricot, spanien ..., solglasögon - Aldo, skärp - bikbok..



Jag hittade en fin blomma,           Som fick hamna i mitt hår :)

Jag träffade även på en söt liten humla

Och en nyckelpiga


Humlan

Haha som ni kanske märker så är jag på jätte flummigt humör.. :P
Nej nu måste jag iväg .. puss!

Kvällsfika

Hej hej! :) Idag har jag i stort sett gjort ingenting .. läst När livet stannar och solat lite bara.
På kvällen åkte jag in till stan för att träffa Madde! Vi hade bestämt oss för att vi skulle ta en liten kvällsfika på stan vid ån! Vi gick och köpte ice tea och is latte på Waynes och så gick vi och satte oss på en ny brygga vid fyrisån. Den nya bryggan var lite rolig, för att den gick typ som en våg, så man kunde ligga på den.. hmm svårt att förklara. Aja :P .. Vi satt där ett tag och Maddes syster olivia var också med oss ett tag :)


Jag och Madde :)


Jag drack iste. Det var gott!! Jag har aldrig provat nått annat än kaffe på Waynes.. Det försvann snabbt dock :P ..

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det antingen upp och åka och bada eller upp och ta tåget till stockholm for som Shoopping ! :D Det lutar nog mot det första , men isf blir det shopping på torsdag istället!!

Godnatt!

MAMMA MIA



Mamma mia: Sommarens film, without a doubt! Jag var på bio och såg den nyss med min Syster, min mamma och Malin (min låtsassyster). Den var sjukt bra ! Föör bra! Jag vill se den igen och igen och igen!! Hahah mamma började gråta 5 minuter efter filmen började ! Hahah hon gråter för allt hon! Men den var såå mysig! Om ni ska se den, ladda inte hem den! Det är Mycket mer värt att se den på bio!! Känsla!! ;D haha.. det kanske låter som att jag överdriver lite och bara försöker göra reklam för filmen men for real: I loved it! 

Innan bion så fikade/åt vi på ett café här i stan! Det var också väldigt mysigt! Jag måste börja spend more time med min syster, och min mamma.. För det gör jag nästan aldrig och det är så himla mysigt!! Det är ju mysigt att vara med Malin med men det är jag mycket oftare ;P.. Vi cyklade in till stan, väldigt skönt.. känns som att jag inte har rört på mig på flera dagar! :p bara vart hemma och solat och sovit m.m.. hehe

Idag har jag solat hela dagen på min baksida med Wafa! Jag börjar faktiskt bli lite brun nu!! :D Yaay. Jag ska vara SVART på URF har jag och Wafa bestämt!! ;D

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och läsa en bok som jag läser. Den heter När livet stannar och är skriven av Malin Sävstam, som var med i tsunamikatastrofen i Thailand 2005. Hon förlorade hennes man och hennes 2 barn, och även hennes bästa kompis och hennes familj dog. Så himla hemsk bok, tårarna kommer i floder när jag läser den!! Men den är ändå så bra/intressant så man vill ju fortsätta läsa ändå. Ush, live everyday as if it was your last säger jag bara, once again..


Detta hade jag på mig ikväll:

tunika från veromoda, shorts från only, skärp från bikbok, halsband från H&M, armband från gina tricot

Godnatt! :)
/Paula ♥

URF

 
Hahahahah titta vad jag hittad på deras hemsida nyss !


Jag har köpt min biljet nu btw ! :D

Puss!

Värmebölja

Hejhej ! Snacka om att det har vart varmt den senaste veckan! Man har ju ingen ork att göra någonting i den här värmen! Man vill ligga framför en fläkt hela dagarna typ! Eller bada hela dagarna! Men man ska inte klaga!! Idag har jag solat typ hela dagen.. Fick lite färg iaf! :)

Den senaste veckan har jag varit ensam hemma medan hela min familj har vart ute med båten en vecka! Det har varit så himla skönt ! För jag är ALDRIG ensam hemma! Vi är ju 7 pers i detta hus så det kanske inte är så konstigt. Så jag och mina kompisar har mest varit här och lagat god mat och chillat på min baksida hela nätterna! :) Myspys. :D

Jag känner att jag inte har så mycket att skriva om nuförtiden, för det känns inte så intressant att skriva om mina dagar.. Och jag hinner aldrig sitta vid datorn heller... så jag kommer nog inte updatera lika ofta nu på sommaren.. Vilket är tråkigt, men jag antar att ni inte heller sitter vid datorn 24/7 nu på sommaren.. speciellt nu när det har blivit såhär varmt !! Då är vell alla ute och badar och solar !? I know I am! Och på kvällarna är man ju oftast ute och gör nått annat kul! Sen nåra "outfits" blir det inte heller så mycket av, för jag går mest runt i bikini!! Men men.. så fort jag har något intressant att skriva om så ska jag såklart göra det!

Gå ut i det fina vädret nu !!!
Puss!

Jag lever !

Hej ! :) Hinner inte skriva så mycket.. Så det får bli en snabb update: Ikväll blir det tjejkväll här hos mig! :D Yaay . Igår kväll var jag, michelle och julia ute och åt på en grekisk restaurant! Mys ! Och i måndags så var Jennyfer, Michelle, Julia och Sofia här och vi åt och satt och tog det lungt på min baksida, det var jättemysigt och det blev måånga skratt! haha :)..

Annars har jag inte gjort så mycket... Och jag hinner inte lägga in en dagens outfit eller nått annat intressant. Men ville bara att ni skulle veta att jag inte hade dött eller nått ;) Haha. Det blir mer bloggande efter den här veckan, lovar jag. Varför förklarar jag sen!

Puss!

Helgen är över, thank god!

Hej !
Den här helgen har jag inte direkt suttit och latat mig! Jag och mina syskon har burit och släpat flera ton jord och slätat ut det över hela vår trädgård. Och min trädgård är inte direkt platt, det är en stor jävla backe! Så vi har slitit som fan men nu är allt klart och jag har ont överallt. Det är därför jag inte har updaterat nått ! Men men .. :)

Igår efter allt blev klart så såg jag och Malin filmen The Happening och den var riktigt jävla creepy men också väldigt bra !! Från och med nu är jag forever livrädd för fredag den 13e. Hahah nerå, men den var bra! Ni borde se den ! Hahah jag och Malin var skit rädda! Som tilltugg hade vi gjort "hemmagjorda" kakor. Haha nej men vi hade smält Marabou choklad och lagt mellan två Digestive kex, så det blev som ett chokladigt dubbelkex! Hur gott som helst kan jag lova! :) Och det var väldigt enkelt också!


Scaary ! :P

Ikväll så ska jag och michelle och jennyfer och kanske madde ha Våffelkväll! Hahah.. Anledningen är att min familj åt våfflor igår och det blev massa smet över, så då tänkte jag att jag kunde bjuda dom på lite våfflor!
Yummy! ;)




Nu ska jag gå ut med min vovve ! :)
Puss!!

Vit chokladcheesecake

Hej !! Längesen.. haha :) Jag har inte suttit vid datorn så mycket bara :)

Idag var jag på fyrsihov med min lillebror, Jennyfer och hennes lillasyster, och även hennes lillasysters kompis. Det var kul :) haha man får lite flashbacks från när man var liten när man är där! För er som inte är Uppsala-bor så måste jag berätta att Fyrishov är ett badhus! Haha det var några livvakter där som stog och checked out mig och Jennyfer typ hela tiden :P Det var lite småkul sådär .. hahah

Igår var jag och gjorde synundersökning inför körkortet och övningskörningstillståndet och så! Jag hade sämre syn på vänster öga men jag såg ändå väldigt bra! :) Vilken tur! Jag skulle aldrig orka hålla på att stoppa in och taut linser ur mina ögon hela tiden!! ... hehe.
Igårkväll såg jag och Malin (min låtsassyster) Kung Fu Panda filmen. Den var rolig men den var faktiskt sämre än vad jag hade förväntat mig! Jag brukar älska sånna där animerade filmer, och tycka att dom är jätteroliga. Men den här var bara så himla förutsägbar på nått sätt.. Men men, man fick sig ett gott skratt ändå så den är ändå sevärd :) (För er som gillar barnfilmer dåra ;D som jag..)



Ikväll ska min syster och hennes pojkvän komma hit och äta med oss och så, så därför ska jag baka en kaka. :) Och inte vilken kaka som helst; Vit choklad chessecake!! Yummy ! Mamma är och handlar ingredienser nu, så jag ska duscha nu och sen ska jag börja! :)

Här har ni receptet ! : (från tidningen allt om mat)



Ingredienser:
200 gdigestivekex
75 gsmör, smält
100 gchoklad, vit
400 gphiladephiaost
250 gkesella
1 dlströsocker
3 stägg

Topping

4 dlcrème fraiche
1 stvaniljstång (eller
vaniljsocker)

Gör så här

1. Värm ugnen till 175°.
Smula kexen och häll på smält smör.
2. Packa smulorna till en botten i en 24 cm form med löstagbar kant
3.Grädda bottnen ca 10 min.
Ta ut den och sänk ugnsvärmen till 150°.
4. Bryt sönder och smält den vita chokladen över vattenbad.
5. Vispa samman philadelphiaost, kesella och socker.
Rör ner chokladen och äggen.
6. Häll smeten i formen och grädda 30 minuter. Tårtan
ska inte ta färg. Ta ut och låt den kallna.
7.Till toppingen vispas creme fraiche med fröna från en urskrapad vaniljstång med elvisp så att den blir fast och
bredbar (går lika bra att skippa vaniljstången och ha i vaniljsocker efter smak istället) . Bred den över kakan och dekorera ev med klyftade jordgubbar eller fikon och ev blommor.
(Jag ska såklart dekorera med jordgubbar, my favorite! )

Puss!


Clearly Gone

Hejhej. Jag har varit lite frånvarande de senaste dagarna, och anleningen är att jag har varit hos kompisar, vart ute i det fina vädret m.m. Jag solade lite idag och igår och jag har faktiskt fått färg! :)

Igår på morgonen så packade jag och Jennyfer med oss frukost bestående av Smoothie, goda mackor och körsbär och så åkte vi ner till en badplats och åt och lade oss och stekte i solen. Härligt härligt.

Idag fick jag hem en burk som mamma hade köpt till mig med massa tabletter i. Tabletter (eller kapslar) mot oren hy, som jag har ett history med. Jag hade akne i ca 2 år.. Efter många försök att bli av med det, så åt jag roacutan (för er som vet vad det är) i ca 6 månader och då blev det MYCKET bättre. Men nu har det börja komma tillbaka lite "orenheter" igen, och det skulle vara min värsta mardröm om acnen kom tillbaka. Så nu ska jag börja äta dom här tabletterna som heter Clearly Gone och som, vad jag förstår, är något vitamintillskott eller liknande som rensar huden på orenheter. Det är inte farligt på något sätt och man får både sola och dricka alkohol när man äter det (som man absolut inte fick med roacutan)Och jag har hört att det verkligen funkar och att hyn får en fin lyster och pormaskar m.m. minskar och nästan försvinner. Så jag ser fram emot att se resultat. Många säger att med Clearly Gone kan man se resultat på bara en vecka! :) Jag säger bara 1 sak: Where were you 6 months ago!? Hahaha
Ni som också är intresserade att pröva så finns dom på www.clearlygone.se.   :)

Jag har tyvär ingen rolig outfit eller några rolig bilder att bjuda på, för att jag har varit ful som fan de senaste dagarna och för att kameran har varit urladdad och jag har inte orkat ladda den. Men jag lovar att jag ska hitta på nått kul som ni kan få läsa snart! :)


(Haha jag googlade ordet funny och tog första bästa ;P erkänn att ni flinade lite iaf ;D)


Puss!

U.O.

Urban Outfitters! Lätt min nya favoritaffär!! Jag var inne på deras hemsida nyss och jag älskade typ allt jag såg! Och det var inte såå dyrt heller! När jag får pengar ska jag LÄTT beställa hem en massa saker därifrån!

Jag spanade in massa klänningar och shortsdressar och linnen. Jag SKA köpa ! Kanske inte allt för det har jag nog inte råd med, men jag vill ha allt! Kolla vad fint! :


(tryck)

Jag säger bara en sak: Check it out!

Puss!

Körsbärs pallaren

Hej ! Jag kom nyss hem från att ha vart ute med mina syskon och pallat körsbär! Yummy! Vi alla hade på oss typ mörka kläder (så att det skulle vara svårare att se oss) och vi pallade jätte mycket!! Hahah the little child in me finns kvar!



Gott va? dom är huur goda som helst kan jag lova! :)

Aja , vad har jag gjort idag: Inget alls typ.. eller inget intressant iaf.. Segat och vart hemma typ..

Nu måste jag gå och lägga mig!! Klockan är snart 3! Jag kommer typ sova bort hela dagen imorrn, haha.
Puss!

Update

Hejj! Jag har som sagt varit hos Wafa ikväll. Vi gick och plockade körsbär ( eller jag plockade dom, jag klättrade upp i trädet som en liten apa :P haha), kollade på en väldigt skum film, åt massa god mat (som vanligt när jag är med Wafa :P) och så bakade vi äppelpaj tjockisar som vi är! It was fun! :) Imorgon börjar min "diet" igen. Jag har faktiskt gått ner 1 kilo på bara den här veckan (har inte ätit några sötsaker och inte massa fett heller) Och jag började för exakt en vecka sen. Jag ger mig själv 1 eller 2 dagar att "synda" på för om man inte får det man vill ha nångång så kommer man ju tröttna. Så både igår och idag har jag inte "bantat" och jag har märkt att om man väntar en hel vecka med sötsakerna så njuter man typ miljarder gånger mer när man väl får dom! Haha....It's an  Obssesion, i know..

Skinny is Pretty



Mysig bild! Får mig att vilja åka utomlands... ovanligt va ? ;D

Puss!

Mykonos

Hej !



Vet ni vad jag läste nyss!? Att Ashley Olsen precis har vart på semester med sin pojkvän på en grekisk ö. Men inte vilken grekisk ö som helst, utan på Mykonos! Där har jag också varit!! Det är en lite ö bland de härliga öarna i grekland. Coolt :) Hahah. Nu ska jag till Wafa !


wonderful picture!


Puss!

Lördag

HEJ! Jag vet att det är lite segt med bloggandet nuförtiden men jag känner mig inte så motiverad för att det känns som ingen läser.. så då känns det inte lika kul på något sätt. Jag ska ju såklart fortsätta ändå, för jag skriver ju från början inte riktigt för eran skull utan för min skull!! Men sen är det också lite tråkigt att sitta inne vid datorn när det är somrigt och soligt ute, men det förstår ni nog och det är vell också anledningen till att läsarantalet har sjunkigt. Så i don't blame you ;D Haha!

Idag har jag bara vaknat och gått ut i solen och stekt! Skönt som fan! Har fått pyyyytttelite färg men det är jag nöjd över. Jag har så svårt för att bli brun så jag nöjer mig med att få lite färg iaf!

Jag vill så gärna ha ett jobb just nu ! Dels för att jag behöver nått att göra på dagarna annat än att bara göra ingenting hela tiden och dels för att jag vill ha skor, klänningar, väskor, tunikor, tröjor, KLÄDER, STIL ! Jag är trött på att gå runt och känna mig som vilken tråkiga människa som helst. Jag behöver kunna uttrycka mig själv på nått sätt genom kläder, som jag känner att jag inte kan med min tråkiga garderob med massa basplagg.. Jag är trött på att inte kunna gå ut och shoppa och köpa det som man vill ha utan köpa det som man verkligen behöver eftersom pengarna inte räcker till. Man kan ju inte göra någonting heller, bara att göra något utöver det gamla vanliga med sina kompisar nuförtiden kostar pengar. "Ska vi ta en fika på stan"  Kiss my ass ! Gud vad jag babblar , men ni förstår nog vad jag menar! GE MIG EN JOBB NÅGON!



in my dreams

Ush.. Aja nu ska jag höra vad min vän Wafa gör, jag vill träffa henne idag!

Puss!

Makeover

Hej! Idag har jag inte gjort mycket, sovit och vilat.. har haft lite ont i magen.. Så jag åkte inte till fyrishov med min lillebror, det får bli nästa vecka istället. Jag har suttit och kollat på min dagliga dos av Oprah och Rachel Ray. Haha :P Fett töntigt men jag tycker att båda programmen är så mysiga. Spec RR , hon verkar ha så himla härlig personliget, plus att man får tips på matrecept!! :) Grreeat.

Sen har jag även lekt med lite bilder i photoshop idag. Jag retuscherade en bild på mig, lite extreme makeover ;) hahah. Kanske inte så extreeme men det blev definitivt en makeover! :)
Här är den!:

Kan ni gissa vad jag har gjort?

-->>Gissa på! ;D<<--

Hehe. Nu ska jag fortsätta lyssna på christina aguilera och dansa runt i mitt rum (Yes i'm lame) :P
Senare så ska michelle komma hit! :D yeey i miss her !!

Puss!!

Min dag

Hej hej :) Idag har jag vart lite absent, jag vet.. Jag har gjort massa saker, det är därför! Jag har passat min lillebror, imorse. Jag har varit och fixat håret hos mamma. Fixade utväxten ;).. Sen har jag vart på stan med min syster och gjort lite ärenden. (Cyklade till och från stan :D) Sen har jag kommit hem, ätit middag , kollat på supersize vs. superskinny för första gången(sjukt program på 3an som är lite smått intressant sådär) .. sen inte så mkt mer :)

Imorgon ska jag till fyrishov (badställe) med min lillebror! Lite boring.. försöker få nån kompis att följa med mig men ingen verkar vilja :( .. Men men jag klarar mig nog. Så jag ska upp ganska tidigt, eller iaf jämfört med hur "tidigt" jag brukar gå upp.. ca kl 12 ;D . hehe.


Hahaha är inte det här typ det roligaste ni har sett!? Jim Carrey har på sig en baddräkt på stranden bara för att väcka lite uppmärksamhet och spela ett spratt på paparazzifotograferna. Hahah väldigt random! :P

Han och hans fru på USAs nationaldag.
Funny!

Puss & Godnatt!

Accessorize

Inte riktigt dagens outfit, men dagens accessories! Till det hade jag som ni ser en vit t-shirt och ett par jeansshorts.


Armand-gina tricot, skärp-bikbok, hajtandshalsband-h&m man

Nu ska jag till "frissan", dvs. min mamma och fixa håret ! :)

Puss!

Dagens outfit


This is what i'm wearing today:
grå tshirt-klänning-mammas garderob. schal-karama (dubai). halsband-h&m. skärp-bikbok
lite hippie-chic inspirerat sådär :) jag ska lätt bli hippie, dom är coola! haha 

/  P♥ula

Summer

Hittade den här på en tjejs blogg.. thought it might be fun! :)
Theme: Summer (ofcourse)

Summer movie: Mamma Mia the Movie;  Även fast jag inte har sett den än så är trailern väldigt frestande och somrig. Jag längtar jättemycket!! Dom sjunger & dansar runt på nån vacker grekisk (?) ö : Kan det bli somrigare? Jag tror att det kommer att bli sommarens film! Sen har vi ju även Sex And The City såklart ;)



Recent purchase:  En blommig och somrig topp (se i nån av de senaste dagens outfit)
Obsession of the moment: Varmt vatten med nerpressad citron i=jättegott och nyttigt, jag dricker det hela tiden! Sen även världens godaste saft: Smultron blom från Willys. Den är ett MÅSTE i sommar!!

Summer make-up must have: Vattenfast mascara och en skön lip balm som luktar gott, helst med solskyddsfaktor. (som min från carmex, cherry flavoured, eller elizabeth arden eight hour cream funkar alltid! den luktar dock inte lika gott) :D



Best summer song: Lots and lots of reggae!
Best summer treat: Strawberry smoothie!     Plus en maasssa jordgubbar!


Summer must: Bada minst 1 gång ute i sjön eller havet! Strunta i hur kallt det är, hoppa i förfan !



(Alla bilder lånade från Google)


Yes i am a HP nerd

Hej ! Vet ni vad jag läste nyss !!? Att den 21 nov kommer den nya Harry Potter filmen! Yaay !! Harry Potter and the half blood prince!  Eftersom det roliga är över: böckerna , så kan man ju istället glädja sig åt filmerna.. även fast dom är sämre än böckerna. Bara typ...135 dagar kvar! :P hahah ! Ja jag är ett Harry Potter fan! xD HP är bäst ;P



Hehe ! :) Andra kommande filmer: Madagaskar 2 (i'm just lika a little child aren't I :P) en ny bond film (not that i care..) m.m. haha ni kan kolla på sf.se på kommande filmer! :)

Jag vaknade vid 10 imorse. Satte mig framför tvn med god frukost och kollade på Oprah. Det handlade om rökning.. ush, fyfan vad jag är glad för att jag inte röker efter jag har sett det där!! Kanske finns på youtube eller nått.. eller oprah.com.. i don't know men smokers= you should check it out!

Nu ska jag nog gå och göra mig lite lunch... "undra vad jag ska äta" = Varma koppen soppa såklart ;P haha! My favorite!

Pusspuss!

At Grandma's

Hej! Jag kom nyss hem från min mormor där jag har varit hela dagen! Mina kusiner var nämligen där så jag åkte dit en sväng. Och det slutade med att jag åt middag där och allting. Vi åt JÄTTE god mat!! Typ nått kött och en sallad som var hur god som helst! Det var typ massa grönsaker och sallad i nån typ ädel-ost smet/dressing. SKIT GOTT! Sen åt vi Jordgubbar också! :) Gottgott !

Nu orkar jag tyvär inte sitta vid min dator längra för den segar som faan :( så jag kanske kommer tillbaka senare annars så bloggar jag imorrn istället! :)

Puss!


Tisdag

Godmorgon ! :) Idag ska jag testa min nya cykel, vatta hos några här i närheten (det närmaste jag kommer till ett "sommarjobb"), passa lillebror och .. ja inte mycket mer. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer..


Är inte han typ en av de snyggaste ni har sett ?!? <3
Och filmen är bäst också!!

Heheh puss !

Cykel



Just det! Jag har glömt att berätta att jag har fått en ny cykel! Jag vet inte om den ser exakt ut som den ovan, men ungefär! Det är en Monark damcykel. I love it !!! :D Och om det inte hade varit så regnigt väder ute idag så hade jag nog varit ute och provcyklat den hela dagen!! :) Men det får bli någon annan dag. Imorgon kanske!?
Jag är iallafall överlycklig över den !

Puss!♥

Sunny afternoon in the tropics


mig.JPG

Skulle inte sitta helt fel va? Jag tyckte bara att bilden var så mysig!

Idag har jag inte gjort nåånting vettigt. Bara suttit inne.. Vilket är rätt skönt faktiskt ! Jag har haft en rätt hektisk vecka, så att bara ha en slapp hemma dag är hur skönt som helst! Jag åt nyss god varma koppen tomat soppa till middag och nu ska jag nog lägga mig och kolla på någon mysig film!

Have a nice night cuties ! ♥

Sex and the city - Girls night out!

SATC night!




Här är låten som vi (jag) trallade på hela kvällen.. Sätt gärna på den medans nå läser :D



Igår var ju jag och mina tjejkompisar på Sex and the City på Bio! Innan bion så var det middag hos mig. Alla var fina och uppfixade och väldigt sex and the city-ish :) En perfekt girls night out!
Här kommer lite bilder ! :)



Tjejerna på middag hos mig, På väg till bussen, pose på gatan- sex and the city chicks ;), jag och madde taggade inför filmen, 3 glada tjejer efter en väldigt bra film och en väldigt mysig kväll!

Och så såklart:
Kvällens SATC outfit ! :)


Och så hade jag såklart favoritskorna:
 

Yaay ! Det måste vi göra om tjejer!

Om filmen: Filmen var verkligen underbar! Jag är inte en av dom som slaviskt har följt sex and the city serien , men filmen var verkligen hur bra som helst! Lätt årets film! Som vi alla har märkt redan , med all reklam överallt och SATC tjejerna i varenda tidning man ser. Men den är verkligen, verkligen sevärd, jag lovar er,  
och helst på bio med alla era tjejkompisar!!  ;D

Puss!

Monday



Beauty



Godmorgon... inte riktigt va? :P Hehe men jag sitter här och segar i min pyjamas fortfarande :P Jag och michelle vaknade ganska sent och så låg vi och segade i hundra år i sängen... skönt! :) Det är regnväder ute.. mindre kul. Men men , jag har därför en stay-in dag och myser med massa té !

Jag ska lägga in bilder och skriva om gårdagen snart! Jag och mina girls var ju på SATC!

Puss!


Delicious



Yummy ! Så här ser min middag ut. Mamma har typ gäster så hon har gjort jättegod mat !
haha tjockis !

Puss !

boys will be boys

"Asså det är en tjej som är kär i mig...
Asså hon är skit ful...
Jag hatar henne....
Fast hon är skitkär i mig"

Hahah en konversation som jag råkade höra  mellan min 6åriga lillebrosha och hans kompis.
Hahah det börjar tidigt altså ;P
Killar .. :P

Jag har segat och tagit det lungt hela dagen och det har vart skitskönt!! Det blir nog segkväll hos michelle ikväll med té på hennes balkong! Och så ska vi upp tidigt imorgon och springa! :)

Puss!♥

Living Lohan



Haha jag har börjat kolla på Livning Lohan på Youtube. Ett fett mobbat (fast lite småroligt i smyg) program om Lindsay Lohans familj. Anledningen till att dom gjorde detta program är för att dom ville att folk skulle se att familjen inte är så galen som pressen får dom att låta. Heheh.. det är en reality show där man följer med i deras liv..
Som sagt; Fett mobbat men kul om man inte har något att göra! Finns på Youtube.

Puss

Gårdagens klädsel


Detta hade jag på mig igår: Jeansshorts från Only, Blommigt linne från gina tricot, skärp från BIKBOK.
:)

Puss!
/Paula

Relax

Hejhej!Jag kom nyss hem från Nishat. Jag sov där igår efter hennes syrras grej.
Jag gjorde en massa saker igår! På morgonen gjorde jag och michelle smoothies innan hon åkte. Sen så åkte jag som sagt och badade med min lillebror. Efter det, när jag var hemma igen, så kom min syrra förbi ett tag :) Och hon hade 2 små presenter till mig som hon hade köpt i london när hon var där! När hon hade åkt så började jag fixa mig och så.. Sen så var vi på Nishats systers födelsedagsfest och åt en MASSA mat ! Hon hade orientaliskt tema så det var mat i den stilen typ.. Efter det så fixade vi tjejer oss för att vi skulle iväg på party. Så åkte vi in till stan först för att lämna Nishats syrras bankkort som hon hade glömt. Efter en massa missunderstandings så satt vi och väntade på nattbussen hem sen med ett par stirrande äckelgubbar. Så tog vi bussen hem till Nishat och sov!

Nu måste jag bara slappna av ! Det känns som att jag har stressat runt i typ flera dagar nu så just nu känner jag att jag bara vill vara hemma och ta det riktigt lungt!


De här 2 grejerna fick jag från London av min syster! :)
Palmer's Cocoa Butter
Carmex Cherry Flavoured Lip Balm

:)
(Btw lip balmen är bäst!! Hon berättade att den hade vunnit nått award eller nått och det märks verkligen!!)

Pusshej!

Sol & Bad

Hej hej ! Jag kom nyss hem från badstranden. Jag var där med Theo medan Mamma jobbade. Det var mysigt och jag har förhoppningsvis fått liite färg! :) Vi åt jordgubbar och spelade fotboll m.m. Fast det var iiiskallt i vattnet. Men jag doppade mig faktiskt 2 gånger ändå! :)


My brother :)


Ikväll ska jag, och några andra på min kompis systers 21års fest! Det är typ orientaliskt tema. Jag har 2 typ "magdanskjolar" hemma som jag och michelle kanske ska ha på oss! :).. Det kommer nog att bli rätt kul! 

 Nu måste jag gå och duscha!! För efter 3 timmar på en filt i solen så kan jag lova er att man inte direkt luktar så gott !! ;P Hahah puss!
/Paula♥

Get Carried away !

I know i know, jag har varit lite frånvarande. Men det är förfan sommar, what d'you expect? Att jag ska sitta inne framför datorn varje dag ? Nej! Nu när det är lite finare väder på dagarna så är jag mycket hellre ute och gör något istället för att sitta och sega hemma! Men jag ska faktiskt försöka uppdatera lite bättre ändå!

Jag sitter inne på facebook just nu. Och jag har kommit på att facebook är väldigt bra! Inte på det sättet att man kan lägga upp massa bilder och prata med kompisar; för det kan man ju göra på de flesta communities.. Men att man kan hålla kontakten med massa gamla kompisar: för ALLA har verkligen facebook! : Här om dagen så addade en kille som gått i min klass i Dubai för typ 8 år sen mig.. Och så joinade jag en grupp som var om de klasserna som vi hade gått i, altså 2RS, 3JG, 4TR m.m.. och då så addade massa andra mig också från min gamla klass. Det är så kul att se hur alla har förändrats och kunna prata med dom nu även fast man typ inte känner varandra längre. Och coolt också, att ett litet "fjuttigt" community kan bring people together. Hahah jag diggar det ;)
 
Jag har inte varit hemma så mycket de senaste dagarna (som ni kanske har märkt).. I går sov jag hos Jennyfer.. Natten innan hos Michelle och natten innan hos Nishat. Hahah.. men det är så skönt att kunna göra så, kunna göra vad man vill för det är sooomaarloov!! :D :D :D

Jag och mina kompisar ska gå på Sex and the City på Söndag! Alla säger att den är jättebra! Så det ska bli kul! Och nu har min kompis Madde kommit tillbaka från Norge också!! Jag har saknat henne! Jag tänkte åka till henne idag och typ bada och padla kannot m.m. men jag kanske måste sitta barnvakt istället.. Men men ,


Yaay !
Nu ska jag gå upp och äta något litet sen ska jag gå och ringa madde ! :)

Pusshej !

Onsdag

hej hej! :)
Jag låg precis i min säng och gissa vad som hände: jag somnade såklart. Haha ibland blir jag chokad hur lätt jag har att sova! Jag är lat helt enkelt ;P

Kvällens planer är att om en halvtimme eller nått så ska jag och Michelle åka till Jennyfer.. Vet inte vad vi ska göra , men det blir nog trevligt! Nu är det ganska varmt ute också, det växlar så himla snabbt! För typ 2 timmar sen så regnade det! aja..


Pretty!

Jag och Nishat har planerat att efter hon kommer hem från öregrund (om några dagar) så ska hon och jag börja banta tillsammans! Och typ motionera tillsammans också. Allt blir så mkt lättare när man har någon som pushar en! Jag ser faktiskt fram emot det :P hahah i'm wierd. Men grejen är, nu när det börjar bli varmt och så igen vill man ju kunna gå i bikini och känna sig stolt, inte misslyckad och ful..

Nu ska jag ta bussen till Jennnyy  :D
Puss!

Market2Member

Det här är en jättebra hemsida där man verkligen tjänar egna pengar genom att klicka lite på datorn!! Jag har redan tjänat 150 kr!! Pröva! Bli medlem ! Tryck på länken nedan!


Market2Member


Jag lovar, det funkar !

Puss!

Smoothie recept



Mmmm!! Jag drack nyss typ världens godaste smoothie. Den blev verkligen lyckad, typ en av de bästa smoothiesarna jag gjort, och tro mig; det är många! Den här var lite onyttigare än dom som jag brukar göra, men sen blev den ju smarrigare också! ;D
Här är receptet, såklart eget recept! :

Paulas Smoothie Recept
Hur mycket av varje? : Valfri mängd. Smaka av och sen se till så det inte blir för rinnigt eller för tjockt!
Innehåll:
Smultron
Frysta jordgubbar
(Går ju lika bra med vanliga, men då är det nog bra att ha is i också)
Valio Jordgubb-Vanilj Yoghurt
Smultronblom saft från Willys
2 skedar vaniljglass
(kan uteslutas)
Citron

Såhär gjorde jag: Jag mixade smultronen och jordgubbarna. Jag hade i lite lite vatten så det skulle gå enklare att mixa. Hälde i lite yoghurt, ca 2 dl. Blandade smultronsaft i ett litet glas och hälde i (inte för mycket, då kan det bli för rinnigt). Tog 2 glass-skopor och mixade i. Och tillslut ; (som jag tycker var pricken över i:et) pressade jag i citronsaft från en halv citron. Sen är det bara att hälla upp i glas och servera!! ;)
Enjoy!
(Bilden är lånad från google, för jag fotade inte min.. men den såg ungefär ut sådär!)

Jag älskar verkligen smoothies!! Det går snabbt att göra! Det är hur gott som helst! Det är svalkande om man sitter och steker i solen! Det är nyttigare än godis och glass (om man utesluter glassen i då ;) ) men ändå lika gott! Det är BÄST helt enkelt !

heheh nu ska jag sluta prata om mat här i bloggen :P asså jag kommer alltid vara ett litet fetto inombords! xD

Puss!

Here i am once again! :)

Hej hej! :) Jag vet, jag suger på att blogga nu för tiden! Jag ska bättra mig jag lovar! Men jag har inte suttit vid datorn nått, det är därför!

Igår var jag med mina kära kompisar på stan hela dagen.. Köpte lite grejer, som jag kan visa sen! Det är värsta rean på stan ju!! Skynda o fynda säger jag bara :) Hehe. Jag köpte ett par chinos, ett linne och ett skärp! Jag är jättenöjd! (Fast inget som jag köpte var på rea :P men jag är glad ändå! :D Efter stan igår så åkte jag hem till michelle. Vi åt och bakade dumlekaka och drack té. Det var jättemysigt! Och jag sov över där också. Men eftersom hon jobbar så fick jag gå upp tidigt imorse och åka hem.
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har varit med min lillebror lite :) Och jag funderar på att åka till någon lekpark eller något med han, för då blir både han och mamma glada. Plus att jag inte har något bättre för mig..

Just det ! Här är dagens outfit som han hjälpte mig att fota, haha gullig, framtid som fotograf kanske ;) ? Vi upptäckte att det finns en massa smultron på hela vår tomt! Väldigt somrigt, och väldigt gott! Kanske får bli en smoothie till lunch. :)


Jag har på mig: Chinos(nya!) och linne från gina tricot. Skärp(nytt!) från BikBok. Schal som jag fick från nishat, skor från skopunkten.  Sen så fick det även bli en bild på de goda smultronen och på min brosha! :)

Nu så tjatar min lillebror ihjäl sig på att han vill åka till lekparken och massa, så nu måste jag gå!
See ya ♥

RSS 2.0