Stora planer!

Ja, I suck at keeping things secret. Speciellt från bloggen, eftersom det känns som en så stor del av mig och jag skriver om det mesta i mitt liv. Thank god att jag inte har så många läsare, hehe.

Det är stora planer på gång. Och funkar allt som det ska så ska jag packa ihop mitt liv ganska snart och flytta hemifrån. Ganska långt hemifrån. Det här har vart min dröm så länge nu, och jag har tjatat om det så länge, så det är dags! I have to do this for me!



 Men skulle det bli så, så Hjälp vad jag kommer sakna folk! Och jag är typ inte förberedd. Behöver man vara det eller ska man låta spontaniteten ta över och bara go with the flow? Jag vet att jag gör det rätta för mig, och jag vet att jag kommer möta nya upplevelser och få en massa life-experience på köpet. Vad mer behövs?


Dans, Middag och Glass.

Kvällen spenderades som sagt på DC. Vi dansade nybörjar house och lite street. Tanken var att vi skulle stanna kvar tills housen som var efter streeten också (icke nybörjar nivå), men Michelle hade typ kramp i magen, vi avled typ för att det var så varmt där inne, och sen tyckte jag inte att läraren var jätte bra heller. Så då gick vi hem till Maria och åt middag istället. Och flummade en massa.. som vanligt.

Nyttiga veckan går vell sådär. He he. Som vanligt då. Kvällen slutade nämligen med att vi gick och köpte glass från kvarnen.. Men jag har iaf både vart på promenad med hunden i morse, dansat i typ 1 ½ timme plus cyklat hem från Maria (som tar ca en halvtimme). Så motionerat har jag ju gjort iaf! :)


Men niirååååååå♥


Inte Okej!

Det var roligt när vi bara fick det varmare och varmare, och syster bara fick det kallare och kallare där nere. Det var okej när våren var på väg här och hösten var på väg där. Det var okej när deras temperatur bara sjönk, och våran bara steg. Men nu är det tvärt om. Nu är det FAN inte okej längre!!


8° I AUGUSTI!!!!!!! Det är ju INTE okej! Brukar det verkligen vara så!?!? I doubt it!


En glad Paula.

Som sagt. Idag blir det dans dans dans! Har precis vart hos mormor och druckit té och hjälpt henne med hennes dator. Mysigt!

Idag har jag pratat med Pappa och Andrea. Det blir ingen Dubai trip. Men det är andra planer på gång. Stora planer. Delar inte med mig av något tills det är säkert. Men Omg om det går!



Dock hade Dubai också vart nice. Men this is better!


Nyttig vecka!

Imorgon tänkte jag börja vara nyttig! Haha (we've all heard that before..). Men jag ska dansa varje dag på DC, powerwalka på mornarna och sen börja äta nyttigt också. Dags att ändra mina skit-matvanor!!

Imorgon börjar alltså öppet hus på Dans Center, och jag inviger veckan med House och Street för Victor. Yaay. Maria ska med. Förhoppningsvis Michelle också. Sen ska jag tvinga med Linnea också! Woho! Vet ni hur mycket jag har längtat på att få dansa igen!?!?!?




Last nights party


Det blev inget rum-städande igår. Jag cyklade till Maria istället och vi gick ut och promenerade lite. Sen fixade vi oss och åkte till Desirée i Bälinge. Där fixades det lite till sen vart det kräftskiva och sen Saluhallen. Kräftskivan var jätte trevlig, vi sjöng, körde frågesport, skålade och hade oss. Mucho trevligt. Saluhallen var dock lite kaos, och det slutade med att jag tog sista bussen hem, ganska otaggad på allting. Meeen men.

Har massa bilder från igår men jag har inte lagt in dom på datorn än.. Så dom kommer när dom kommer.

Puss!


It's a beautiful morning


Har ätit frukost. Zappat mellan tv program och fastnat på Gilmore Girls. Suttit ute i solen, på min balkong. Fotat lite och bara myst. Det har vart soligt sen jag vaknade men nu börjar dom dumma molnen ta över som vanligt. Det är vell bara att vänja sig. Vinterhalvåret och det gråa täcket som ligger över Sverige under typ det mesta av den tiden är på väg. Jag vill vill vill vill vill inte!!!!!

Ikväll vankas det kräftskiva.. Hemma hos Desirée's brorshas kompis om jag förstått rätt. Hela gänget ska dit tror jag :) Yay!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fanimej ta tag i mitt rum. Typ halva min garderob ligger på golvet. Inte okej Paula!


Shoejewellry


Shoejewellry and shoes. How freakin amazingly awesome!?
Cred to littersf.


List

Listan snodd från min kära syster.

10 FAVORITER
Färg: Just det här frågade Theo mig idag. Jag sa rosa.
Mat: Sallader i olika former!
Band: Five for fighting är nog det band jag lyssnar mest på. Inte artist, men band. Även fast det är ett one-man band. hehe.
 Film:  Kan inte bara säga en! The Holiday, The notebook, Avatar och Step up är långt upp på listan iaf!
Bok: Önskar verkligen att jag läste mer än vad jag gör, men jag måste verkligen fastna för böckerna i början, annars blir jag för uttråkad. Men typ twilight serien! Boring svar, i know.
Sport: DANS!!!!!
Årstid: Sommar. Utan tvekan.
Veckodag: Fredag eller söndag.
Glassmak: Anything Caramel/kola!
Tid på dygnet: Morgonen. Då mår jag ofta som bäst.

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Ganska trött.
Smak:  Ingen speciell..
Kläder: Svarta jeans, Vit t-shirt.
Bakgrund: Vart? Både på mobilen och på datorn har jag denna:

Hehe... ja jag är töntig.
Nagellack: Genomskinligt
Tid: 01.28.. why am I still up again?
Omgivning: Mitt stökiga stökiga rum.
Irritationsobjekt: Sånna som inte ger mig jobb!!

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: Nej.. brukar man göra det?
Brutit mot lagen: Ja, fast inget som man kan bli straffad för tror jag.. Vi alla har vell gått mot röd gubbe lixom..
Blivit arresterad: Obviously not.
Badat naken: Jag brukar bada naken, vem sitter i badkaret med kläder på?
Varit med på TV: Yes.
Kysst någon du inte känner: Ja.

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Absolut och exakt allt kan jag nog bara berätta för Andrea. Fast hon vet nog redan det mesta..
Du tycker om: Jag tycker om fler än 3 personer!!
Du inte gillar: No need for hatin'

2 VAL
Kaffe eller te: Går inte!!
Vår eller höst: Vår!

1 ÖNSKAN:
Att jag får ett jobb nu, som ger snabba och feta cash så jag kan åka till Australien senast i Vinter!!


Barnvakt

Idag har jag träffat Maria en snabbis på stan, som sedan skulle träna och sen på kräftskiva. Men vi träffade på Michelle och Micke också så då hängde jag med dom ett tag. Eller ja, dom följde med mig på mina ärenden. Gud vad det var kallt idag! Soligt och så, men kallt i luften! Höstluft :(.. Sen åkte jag och Michelle hem till mig och lagade mat. Hade inte så mycket hemma så det fick bli kyckling och klyftpotatis. Med sweetchili och creme fraiche sås till. Enkelt och gott. Sen vid halv åtta tiden åkte Michelle iväg, för hon skulle åka och jobba på Sweet Sixteen festen, och jag skulle sitta barnvakt till Theo.

Vi åt godis och kollade på Alvin and the Chipmunks 2. Mysigt. Sen satt vi även och ritade ett tag och han fick vara uppe alldeles för länge. Men sånt får han när storasyster sitter barnvakt :)



♥♥


Höstlovstrip..? Yes or No?

Hello. Hade ställt klockan på 08.00 imorse. No reason, bara för att jag gillar att gå upp tidigt ibland, men vaknade 10.30 istället för att klockan inte ringde. Jag börjar fundera på om det är nått fel jag gör med min mobil, för detta, att larmet inte har ringt, har hänt flera gånger nu. Sjukt irreterande.

Hur som helst, now i'm up och åt nyss god omelett till frukost. Omelett med tomat och lök i. Jag börjar bli riktigt bra på omeletter. Förut gick dom alltid sönder och blev mer nått som såg ut som äggröra. Men nu ser dom faktiskt ut som omeletter. Aja, dom är ju goda vilket som så does it really matter?

Jag har kommit på att jag saknar Dubai mega mycket. Jag saknar Pappa och Adam och alla, och sen bara allmänt att vara där. Om jag åker dit på höstlovet så får jag ju träffa dom, vara i Dubai, Sola & Bada och probably träffa Andrea meenn det finns bara 1 problem. Att jag inte riktigt kan planera så långt in i framtiden. Vi säger att jag skulle få ett jobb typ några veckor innan. Då kan man ju inte bara ta ledigt direkt. Inte om man vill framstå som bra iaf. Visst, förhoppningsvis får jag jobb innan det.. Men still... Jag vill ju åka, mer än gärna.. Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. För om jag bokar in resan nu, och sen inte skulle kunna åka skulle ju det suck gaaanska mycket!!! Ush. What should I do..


(Polaroid obsession at the moment. hehe..)
Åh sakna!!


Genius Wedges


Detta var det smartaste jag sett. Tyg som skapar wedges, fast dom egentligen inte behöver vara det. Detta ska jag lätt pröva!
Stockholm Fashion Week.
Bilder lånade från fashiontoast & signe.


My babies.


Did I mention att mina skor kom idag? Yup, redan. Nelly kan det där med leveranser! Beställde dom igår eftermiddag och fick dom idag. Hur kan det gå så snabbt? Jag trodde deras kontor låg typ långt ner i Sverige. Men men.. Jag klagar inte!!! Visst är dom snygga!!! Jag blev positivt överaskad när jag prövade dom. Dom var ännu snyggare på.. Om det ens går. Tänk vad skor kan göra en glad! ♥

The Queen

Hello. Jag sitter och pysslar och har mig och lyssnar på Christina. När i helvette ska hon börja med hennes tour!? JAG LÄNTAR! Jag ska se henne minst en gång , men förhoppningsvis fler gånger på hennes nästa europa/världs turné.


Sist jag såg henne, i Abu Dhabi, såg det ut såhär. Åh vad länge sen det var jag var på konsert kom jag på nu! Nästa blir förhoppningsvis Christina igen då!!!


Sista Onsdagen

Det blev party igår ändå. Mina girls tvingade med mig och det är jag tacksam för! Bj var helt crazy igår, det var SJUKT mycket folk! Det var ju både löning och sista Onsdagen för i år på bj, så det var helt packat med folk! Vad fan ska hända Nu på onsdagar lixom! Haha. Maybe it's for the best. Så att folk (läs:jag) slutar festa hela tiden och tar tag i sitt liv istället. Hehe.. Fast... Nej, inte sluta festa, men lugna mig med festandet bara!



Haha , ja det blev inte så många bilder från igår men där är några. Madde hade styrt lite förfest hos henne, sen promenerade vi (jättelångt!) till bj och ja, sen blev det en massa dans och party party helt enkelt.


Blä!

Vet inte om det är vädret, ett fult ansikte fullt med onda prickar eller att jag förväntas städa hela huset idag som gör mig deppig. Jag skulle tippa på det andra alternativet.. Jag tror inte någon förstår hur ledsen det gör mig och hur dåligt det får mig att må.. Men jag är inte sån som visar sånt utåt så mycket..
Känner mig opepp på allt just nu. Har typ ångrat mig..Vill typ inte ens gå ut ikväll. . . . .




JA JA JA JA JA JAAAAA!!!!!!



Det löste sig och nu är my babies på väg hem till mig!!! Har ni SETT perfektare höstskor!? Dock så drömmer jag fortfarande om dessa men det får nog fortsättavara endast en dröm, för jag har inte den ekonomin just nu.. Men jag MER än nöjer mig med dessa! Loooove! Jag behövde det här idag!


Onsdag

Mornin'! Har precis ätit min kalciumfria frukost (börjar tröttna...).. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Städa behövs. Tror jag ska ta tag i det. Sen om regnet ger sig så går jag ut på en promenad också.. Men jag gillar inte att promenera i regn!

Ikväll är det sista Onsdagen på bj, tills nästa sommar, så ikväll ska vi alla gå ut! Det blir nog förfest i Maddes lägenhet i Årsta. Treevligt! Dock har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Ush, jag har bara fula kläder.. Jag vill SHOPPA!

Nästa vecka är det ju som sagt Öppet hus på danscenter. Sen funderar jag på att gå en veckas körkorts-intensiv kurs. Jag och Sara vill åka iväg någonstans till en liten håla och ba köra! Så jag ska sätta mig och kolla upp lite sånt nu..


Haha..

Have a nice day!♥


Mr. Moon.


©Photo by Me.
Mr. Moon, outside my window, nyss.


Because of you.


Som sagt, till det nyktrare inlägget om mina girls. Ni får mig att må bra. Alltid. I alla lägen får ni mig att må bättre. Ni gör mig glad, och inget annat än glad, alltid! Vi har kommit varandra sjukt nära på sjukt kort tid, som känns som en jätte lång tid. Big love! Nu börjar livet tjejer!! ♥


Oh Summer, don't go..

Det är helt sjukt hur vädret har växlat idag. (Ja, ännu en gång ska jag prata om vädret!) Det har vart soligt. Det har vart växlande molnigt. Det har åskat och blixtrat. Det har duggregnat. Det har spöregnat. Det har blåst storm. Det har vart vindstilla. Det har vart grått. Det har vart blått. Det har vart varmt. Det har vart kallt. Haha. That must be some kind of record.



Åh, jag vill inte att sommaren ska ta slut. Glida runt i små klänningar och jeansshorts hela dagarna, hänga på stan och göra ingenting, sitta på uteserveringar, gå ut och festa i klackar och bara ben, cykla överallt, bara vara utan att orka bry sig om morgondagen, vara utomhus hela dagarna.. För let's face it, det går ju typ inte på vinterhalvåret!

Det har vart en lugn kväll och så ska den fortsätta. Åt spaghetti och köttfärsås till middag som mormor lagade. Det var längesen jag åt det! När killarna var i Dubai så vart det mest tjejig mat. Eller Paula och Mamma-mat. Typ räkor, fisk, sushi, kyckling, sallader osv. Men nu när ma bro's är tillbaka så funkar inte riktigt sånt. Dom skulle vägra äta och bli benrangel om vi åt sånt hela tiden. Hehe.


!"?(%#&"/¤&¤"?#("%"#p&"?#(%!!!!

Jag gråter blod typ. Mina skor som jag tänkte beställa är sluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut! Jag var ju tvungen att vänta tills jag hade pengar, och nu när jag tänkte beställa dom så är dom SLUT. Det är så jävla tyyyyyyyyyyypiiiiiiiiiiiiiiiiskt! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D :D :D :D :D Det löste sig och dom är nu påväg hem till mig!!!!!!!

Crazy Weather

Jag gjorde ALLA ärenden som jag skjutit upp i evigheter igår! Duktigt av mig! Gårdagen slutade med en spontan-middag hemma hos Jesper, i stan, med en kock som lagade mat åt oss, som var Australiensare, från Perth vid namn Jason. Haha ja vi hade inte anlitat honom som kock utan det var Jespers kompis. Så jag, Michelle och Maria njöt av god middag och gott vin. Det blev "chicken breast stuffed with spinach and camember cheese wrapped in prosciutto and filo pastry", med potatis i någon god vitlöksaktig sås, med färsk marinerad broccoli till och nån god sås med vitlök och vitt vin i. Sen en god sallad. Det var riktigt gott! Sen var vi kvar där hela kvällen och lyssnade på bra musik och spelade gitarr, klättrade på lite tak osv. Haha , jag och Maria har takklättrings-fetish!
.. Don't Ask!

Idag har jag, Maria, Michelle, Madde och Sara myst hemma hos mig. Druckit te & kaffe och bakat scones. Sen hade alla planer så dom drog typ nyss.



Haha när jag satt och skrev på det här inlägget nyss så blev det helt gaalet väder ute. Började blixtra & åska och spööregna (typ värst på hela sommaren! himlen öppnade sig typ!) Så jag var tvungen att stänga av datorn och dra ut alla kontakter. Åskan har slått ner så många gånger i vårt hus, eftersom vi bor ganska högt upp. Så vi måste dra ut alla dator och tv-kontakter varje gång det åskar och så. Jag kommer aldrig glömma när jag satt vid datorn när det åskade och blixtrade ute och så helt plötsligt sa det BOOM och datorn blixtrade till och blev helt svart och gick sönder. Det var aas läskigt. Jag satt typ där och gapade och var as förvånad och fattade ingenting!
Nu är det helt plötsligt soligt igen.. Svensk sommar!!!
Här får ni en regnsång iaf! (Love)


Snart höst!

Åh vad varmt det är idag! :D Blå himmel och nästan helt vindstilla! LOVE it! Nu måste man verkligen börja ta vara på värmen för snart blir det höst!

Det var riktigt skönt med en långpromenad och nu sitter jag och äter megagod frukost! Äggröra och avokado och tomatröra med massa kryddor på! YUM! Mina fling och mackdagar are over , för när jag äter min nya medicin som jag fick i fredags, som man ska ta morgon och kväll, så kan den ha mindre effekt om man äter något som innehåller kalcium samtidigt. Så flingor och mjölk (standard) funkar ju inte och inte macka med keso eller smör och ost eller liknande heller. Och skinka och sånt äter jag inte. Men jag säger Inte nej till ägg-frukost! I love it! Eller typ fruktsallad till frukost. As gott! Krävs bara lite mer tid men sånt har jag ju tid med nuförtiden!

Idag ska jag på stan lite, göra lite småsaker som jag skjuter upp hela tiden och sen ska jag nog träffa Michelle, Maria och Sara (suprise!). Vi sitter typ ihop haha. Och vet ni? Idag är det bara en vecka kvar till DC Öppet hus!!! Yay, jag ska dansa hela veckan!! Fyy vad jag saknar det!!!!!!




Åh <3! Jag och mina danstjejer! "Crew 018" haha. Big love!!
Jag hoppas att det blir en danshöst för mig! Fast jag hoppas också på att jag kan resa iväg i höst. Ush jag hatar att man inte kan vara på 2 ställen samtidigt! Hehe.


Monday Morning!

Good morning! Jag sitter, redan såhär tidigt, med träningskläderna på redo för en lång powerwalk. Jag vill börja morgonträna oftare men problemet är att friskis&svettis här i närheten inte har några bra morgonpass, och gymma gillar jag inte lika mycket. Sen kan jag ju springa.. Men konditionen måste byggas upp lite först hehe. Plus att jag hatar att springa, iaf i början. Men powerwalka älskar jag! Det är så himla skönt att göra på morgonen. Visst, jag ser inte riktigt det som träning, men det är skönt iaf!




See ya !


Spa-dag!

Idag har jag och Michelle haft världens spa-dag! Vi badade jacuzzi med "ljusterapi" (typ det kommer ljus från badkaret och det ändrar färg). Sen gjorde vi hårinpackningar och badade bastu! As skönt! Sen duschade vi av oss och snacka om att man kände sig ren efterråt!! Bastun öppnar ju porerna, och tvättar man exempelvis ansiktet efter det så blir det väldigt djuprengjort!! Awesome! Det var riktigt skönt iaf! Det borde man göra efter varje utekväll!! Nästa gång får det bli ansiktsmasker och hela köret!



Efter vi hade bastat och badat osv. så gick vi upp och lagade mat. Vi gjorde pastasallad, (eller ska jag säga avokado sallad? Haha vi hade i typ 4 avokados) och sen kollade vi på Snabba Cash. Kan dock inte säga om den var bra eller dålig för att jag somnade x-antal gånger under filmen. Var så himla trött!! Men en sak vet jag, att Joel Kinnaman är riktigt snygg!!!! Bra skådis också!

Nu blir det té och friends! Love it!


Offer me a job anyone?

Bruden med 1 krona på kontot! Visst, får lön snart men ändå. Illa! Jag ska fan ha jobb NU!



Min älskling!


Här ser ni min älskling i en Diesel reklam. AAaaaah jag dör han är så het! Loooovee!
Jag funderar på att dra en Borat. "I go to america to marry Daniel Pimentel" (borat accent)


Jag dör! ♥


AND PARTY AND PARTYYYY

Utekväll med mina bästaaa girls ikväll. Det är doim som har gjort så att jag mår så bra nu!"! They make life awesome!!!!!!!!!! I love you!! Nu faaan ska vi ut och parta!!!♥
En lite nyktrare uppdatering imorn kanske. Pussssss♥

I am in love.


Inom en snar framtid trippar dessa skor hem till mig. Love love love!!!!!!!!! 
Img source: Ellen och Victoria


Sweet Sixteen.

Hello. Jag och Michelle har precis vart och "jobbat" lite. Hehe, delat ut flyers på stan för en fest för ungdomar som är nästa vecka. Vi ska även göra det imorn från 12-17 typ. Nice nice. Hahah jag älskar sånt! Gå runt och snacka med randoms på stan!



Nu ska jag typ gå och vila eller nått för jag fick nyss världens magkramp, kan typ inte sitta upp! Ush hoppas det går över!


Design

Ny design! Väldigt somrig, trots att sommarn är över snart. Men jag tyckte bloggen behövde ett "lyft" haha. Det var länge sedan sen sist! Hope you like it :)




Feathery




Friday morning.

Goodmoring! Uppe tidigt idag! Jag ska till hudläkaren nu på morgonen, thats why. Efter 4-5 år av detta jävla acne elände så ska jag tillbaka till hudkliniken på akis, för fjärde gången, för nya mediciner. JAG ÄR SÅ L E S S !!! Men det går verkligen i vågor, ibland har jag as mycket, ibland har jag bara lite. Men still, jag vill inte ha nått längre! Kan det bara försvinna snart!!!!!

Nej enough med klagandet. Jag har faktiskt vaknat på rätt sida idag, är på bra humör av npgon anledning. Kan vara för att solen sken när jag vaknade.. det gör den dock inte längre.. Hehe. Men men, den kommer nog tillbaka :) Efter läkaren blir det stan, för lite ärenden. Måste ex. lämna tillbaka en bok som jag hade fått påminelse om från Fyris bibliotek.



Have a nice day!♥


Summer 2010




Random polaroids från Gotland och tiden efter. ♥


Bohemic

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
lf fall stores preview 2010
styled by alexandra sherman
- snott från knight cat. 
Detta var typ den snyggaste stylingen jag sett på länge! Ah ma gash vad snyggt! Första bilden! A M A Z I N G!


Grattis Mormor!

Hello. 19 Augusti idag. Min vackra, käraste, bästa, älskade mormor fyller år idag! Jag har hela veckan tänkt att jag måste gå och köpa något till henne. Men jag funderar på en hem-gjord present istället. Sånt som man "put your heart into" lixom.. Sånt brukar ju ofta vad roligare att få! Ska fundera vidare på det...



När jag var liten så sa jag alltid "Min mormor kan allt." Hon lagar riktigt god mat. Hon kan sy. Hon är piggare och motionerar mer än mig typ. Hon kan allt som en mormor ska kunna och lite till. Hon är den mest omtänksamma människan jag känner. Ingenting är jobbigt för henne. Ber man henne om något, eller bara nämner att man vill något så gör hon det. Hon gör allt för sin famlij och hon är världens snällaste. Jag älskar dig Mormor, Grattis på födelsedagen!


Livet


Har precis suttit och läst en blogg om en tjej som har förlorat en som stått henne riktigt nära. Jag typ gråter, hur töntigt det än är. Jag har aldrig förlorat någon som stått mig nära. Och jag vill aldrig göra det. Jag kan inte ens tänka tanken utan att det typ gör ont i hela mig. Om jag någon gång råkar tänka sånna tankar så slår jag bort dom direkt för "man får inte tänka så". På något sätt känns det som att man jinxar det då. Men det gör man ju inte. Jag tror att det är bra att tänka lite så ibland. För att på något sätt vara "förberedd" då dagen kommer. För vi är alla människor. Man måste dö. Någon gång. Men man kan ju aldrig vara förberedd. Det är det som är problemet. Hur i hela helvette ska man vara förberedd på något sådant. Och hur i hela helvette ska man orka att leva vidare. Till alla er som har varit med om något sådant, i envy you! Tårar rinner ner för mina kinder av bara tanken. Jag har aldrig vart rädd för döden riktigt. Jag har alltid mer sett det som en del av livet. Att det är okej att man ska dö någon dag lixom. Men om det händer någon omkring mig, då är det inte okej någonstans. Jag skulle gå in i väggen. Jag vet inte hur jag skulle bli mitt glada jag igen. Så ännu en gång, ni som varit igenom nått liknande. Jag vet inte vad jag ska säga.. Ni är så starka! Och egentligen vet jag inte ens vad jag pratar om.. För jag vet inte hur det känns.

Men en sak vet jag. Och det är att man ska leva i nuet. Leva i nuet så mycket det bara går. Se till att alltid vara nöjd med ditt liv. Varje dag. Se till att skratta varje dag. Se till att må bra. Gör du inte det så måste du förändra något, snabbt. Man vet aldrig vad morgondagen bringar. Man vet verkligen inte det. Prata, va och skratta med dom du tycker om så ofta du kan. Omge dig med människor som får dig att må bra. Och berätta för dom att du tycker om dom.

Jag tror att dom flesta av mina närmaste läser min blogg. Ja inte alla i min familj kanske. Men resten. Vill bara säga att whatever happens/whatever has happened, jag älskar er! Sånt borde man verkligen säga oftare till sina nära och kära. Och verkligen mena det.

Live every day as if it was your last. Se till att i slutet av dagar, vara nöjd med varje dag. Visst, alla dagar kan ju inte vara toppendagar. Men se till att hitta någonting varje dag, som gör dig glad.  
Så ska jag börja leva!♥♥♥


Wednesday


Ph source: Wildfox
Onsdag kväll och vi var inte ens nära på att gå ut ikväll. Ett tecken på att vi har lugnat ner oss lite tror jag. Nerå, vi är snart tillbaka igen! Haha. Dagen och kvällen har spenderats med Michelle, Maria och Sara (what else is new höhö). Vi var på stan på dagen, jag kom efter hundra år eftersom min mobil tydligen inte ville ringa imorse. Så jag kom till stan då banken hade stängt och det var typ det viktigaste ärendet jag hade att göra.. Så vi gick runt lite, men alla var trötta (jag skyller på vädret!) så vi åkte hem. Nu på kvällen har vi haft filmkväll och kollat på Valentines Day, ni vet den med alla bra skådisar, och typ legat och segat hemma hos mig.


Hoppas det blir bättre väder imorn!!
Puss♥


Maddi Jane!

Har ni sett sötare? Hon är så duktig och jag älskar hennes inlevelse!!



Adorable!
Och jag är besatt av the Scripts-Breakeven! Har gått och sjungt på den så mycket här hemma att till och med Theo fick den på huvudet (och han brukar inte ens sjunga).


Shoeloving.


Oh my gosh. Jag vill ha alla! ALLA! God damn it I have to get a job now! Dom typ kamelfärgade bootsen MÅSTE jag typ ha. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag hatar att vara så sko-kåt. För hittar jag ett par snygga skor så blir jag typ besatt tills dom blir mina. Och om dom inte blir mina så går jag typ och sörjer det i flera år efter! (Haha cp!) Exempelvis så har jag fortfarande inte glömt ett par skor som var AS heta som jag Inte köpte typ första gången jag var på New Look i Dubai. Jag ångrar mig SÅ jävla mycket att jag inte köpte dom. Det gör ont fortfarande haha. Så nu måste jag komma på ett sätt att få snabba pengar, för typ 6 par av skorna ovan är så fina så att jag inte kan släppa dom...

Varför är skor så vackra ting!?


Tuesday 18/8



Kom hem för en timme sen typ. Det blev minsann lite äventyr på stan, på tak, lite här och där. Haha kanske inte den vildaste av kvällar men det var inte det vi var ute efter. Nu ska jag gå och sova och drömma om min future husband(ovan), som ja en gång lurade Theo (min lillebror) att han var min pojkvän. Och han gick på det och trodde det jätte länge. Plutten♥. Det är inte mycket man kan lura honom till these days. När han var yngre kunde man typ säga "Kolla! En papegoja!" fem gånger på raken och han kollade och var lika förvånad varje gång. Hehe. Inte lätt att vara sladdis..

Godnatt!♥


Mysigt.

Dagen spenderades som sagt på stan. Det blev sushi med Maria, otroligt sega Michelle och Hakim. Sen gick vi ut med Hakims hund (som var toksöt), och sen rörde jag mig mot stora torget för att träffa Johanna. Vi gick in på H&M och jag blev kär i ännu en långklänning, såklart.. Fan fan fan jag får inte shoppa mer! Men jag måste typ ha den! Iiiickeee braaaaa!

Sen mötte jag och Johanna upp Jocke så gick vi och fikade på barista. Madde kom förbi en sväng också och vi satt där ganska länge. Det var mysigt!

(Juste , synonym till mysigt skulle jag ju hitta....
Googlade: Synonymer till Mysigt
1.Ombonad - matchar till 90 procent
2.Småtrevlig - matchar till 90 procent
3.Gosig - matchar till 80 procent
4.Härligt - matchar till 60 procent
Eeeh..? Va? Okej det var småtrevligt.. Det funkar ju inte! Det var härligt.. nja.. DET VAR MYSIGT HELT ENKELT!)

Höhö. Nu ska jag toksova. Eller okej, jag ska ta en powernap. Jag gick upp mega tidigt idag så jag är rätt trött! Sen kanske jag möter upp Michelle och Maria, och Hakim(?) ikväll för lite äventyr. Hehe.

Lateerzzz.♥

Tok fin!

Nu ska jag tok ner på stan! Här är min klänning som jag var/är kär i(och det jag har på mig idag), som jag köpte igår trots att jag är ganska broke. Kunde inte hålla mig!



TOK fin är den!


Yesterday.


Gårdagen spenderades med denna snygging. Jag var först på Fyris, hämtade ut datorn, sen mötte jag upp Maria så blev det lunch på Unico (såklart). Vi satt där ett bra tag, i hopp om att Linnea, som jobbade, skulle få lunchbreak och komma och äta med oss. Men så blev det icke. Sen gick jag och sökte lite jobb, köpte min klänning som jag är kär i och vid halv 6 bar det av hemmåt för att fira Rasmus som har fyllt år. Linnea och co. var här också, så vi åt massa god mat och firade Rasse med presenter osv. Mysig dag!

Idag ska jag också ner på stan, göra lite ärenden som jag inte hann med igår, träffa Maria och Michelle (såklart hehe) och äta sushi, möjligtvis en glad Hakim också. Sen senare ska jag träffa mina kära klasskompisar (ex-klasskompisar kanske man ska säga :( ) och fika! Myyysigt ! Ibland gillar jag att säga mysigt lite för mycket tror jag. Måste hitta lite synonymer till det. Hehe. Have a nice day!

Burlesque movie trailer.



It's going to be freakin' awesome!! Jag längtar så jävla mycket!! Oooh Christina is the Queen!!!


Computer

Jag har gått och blivit med ny dator. Min skoldator that is. Jag hämtade den idag. Och jag blev verkligen positivt överraskad! Visst, den är ganska liten och fjuttig, och inte direkt snygg I might add, men den har Vista och den funkar som en normal dator ska göra! Det kan jag bara säga att den inte gjorde när den var kopplad till Fyrisskolans nätverk. Min gamla dator, den som vart sönder ett bra tag nu (inte den som jag brukar använda nu, utan den jag hade från början som behövde åka in på lagning) har tydligen dött forever. Den har vart inne på lagning två gånger nu och nu säger dom att den inte går att laga. Det måste fan vart dom som har gjort sönder den, för innan jag lämnade in den för omformatering så mådde den bra. Eller bra och bra, den var ju seg som bara den, men annars så. However, jag hoppas min nya (/gamla, som jag haft sen 1an i Fyrisskolan) dator inte let's me down.


Så ser den ut. Inget att skryta med, men den funkar tills jag (if that ever happens) får lust att köpa en ny. Det är inte direkt min första prioritet att lägga pengar på dock!! I prefer shooooooooooes hahah.


Balmain Fall 2010 rtw.

Det var bara meningen från början att jag skulle lägga upp några av the favorite looks från höstkollektionen. Men I got carried away för hela kollektionen är Awesomeness! Dom som är lite större är favoriterna av favoriterna. Hehe. Christophe Decarnin, good job!



LOVE it!


What goes around comes around.

Goodmorning! Uppe tidigt idag faktiskt. Måste hinna med sjukt mycket grejer! Men just nu blir det långpromenad med vovven, för att vakna lite. Det blåser typ storm ute. Soligt, men blåsigt!


Min shnygga tränings t-shirt. What goes around comes around. Karma baby!

Have a nice day ! ♥

 


Snart börjar vardagen..

Idag har jag gjort absolut ingenting vettigt. Ganska tråkigt, fast också rätt skönt för att jag har haft nån weird återkommande huvudvärk hela dagen. Brorsorna kom hem imorse! Dom såg likadana ut och var lika jobbiga som vanligt.. hehe. Typ sätter på musik med högsta basen så att golvet vibrerar och så man hör varenda ord dom sjunger genom väggen (vårt hus kan vara det mest lyhörda huset ever!), sen den andra springer runt i huset helt hyper med sina kompisar och ja..Nothings changed there. Nej men det var kul att se dom igen!

Nu börjar vardagen på riktigt snart! Folk börjar skolan och för första gången sen jag började sexårs så så ska jag inte till skolan i höst. Det känns ganska skumt. Men givetvis skönt också. Imorn ska jag på stan och göra en massa ärenden som jag skjutit upp hela sommaren. Bl.a. gå till banken, gå till Fyris och hämta min skoldator, söka jobb osv. Funderar på att gå och köpa mig ett gymkort också.. Medans alla andra jobbar/går i skolan måste man ju göra nått om dagarna! Tills jag får ett jobb that is.  


Studenten, 4e Juni 2010. Åh vad den dagen var bra!


Hello beautiful!

Image and video hosting by TinyPic
L O V E


Shut Up.


Det här kan ju vara det skönaste citatet ever! xD


FashionToast





Fashion Toast var typ den första icke-svenska modebloggen jag började läsa. Loong time ago. She's amazing och inspirerar alltid. Hon är btw i Stockholm dom kommande dagarna. Skulle inte vara helt fel att springa på henne! Tyvärr bor man dock inte i Stockholm. Eller kanske inte så tyvärr, snacka om komplex om man skulle stå brevid denna vackra människa.


Want Wedges

Thumbnail view of shoeThumbnail view of shoeThumbnail view of shoeThumbnail view of shoeThumbnail view of shoeThumbnail view of shoe
Office & Jeffrey Campbell. Um, wow! *jaw dropping*


Some days i feel like shit. Somedays i wanna quit, and just be normal for a bit.



Inte min dag idag. Vill bara gömma mig under täcket.


Första kräftskivan 2010!

Kräftskivan igår vart jättebra! Det vart ingen snaps för vår del, utan mer en mys-kräftskiva. Haha men det var roligt! Vi satt på min baksida till sent på natten,  med en massa prat, tända ljus och bra musik. Love it!



Haha, Madde posar.

Maddes min när hon hörde ordet bröd med parmesansmör. Hahahahaha

Maria och Sara diggar kräfthattarna.. eller nått haha.

Olivia, som precis blivit hot redhed!

Linnea ba köör! Haha


Mys på min baksida!

Världens sötaste Desirée kom efter jobbet också!

Maria, jag, Linnea och Astrid (som är AS lik Signe Siemsen!! Ännu mer irl!)

Puusss!


If you don't like your story, then rewrite it!




Snooze syndromet

För vem tar det en hel jävla timme att vakna när larmet ringer? Larmet ringer - Snooze. Larmet ringer - Snooooze osv. Jag har till och med gjort så mina snoozningar är kortare (kan ställa in det på min mobil) Så nu ringer larmet var 3e minut. I en HEL timme!? Jag vet inte vad som har hänt med mitt gamla jag som kunde gå upp så fort klockan ringde! Men jag måste bli så igen! Hur ska detta gå om jag får ett jobb som kräver att man måste gå upp på morgonen!?

Anyways, now i'm up, och idag har jag tusen saker att göra!
Bl.a.
Städa
Åka och handla
Göra paj
Baka bröd
Och en massa mer fixande! För ikväll vankas det kräftskiva ! Woho! Jag älskar kräftor så det ska bli gott! Sen kommer heela gänget vara samlade och lite till. Det kan ju inte bli annat än jävligt BRA!


So Happy Together!


TV-höst!

Snart börjar alla bra serier igen!! Yaay! Finally när man har tråkigt hemma finns det nått att göra igen! Haha. Här är alla season premiere dates:

Thursday, September 9

The Vampire Diaries

Monday, September 13
90210
Gossip Girl

Tuesday, September 14
One Tree Hill

Thursday, September 23
Grey's Anatomy
Private Practice

Sunday, September 26
Desperate Housewives

Hahah serie-nörd or what!?


Långklänningar

Efter att ha glömt plånboken hemma, missat bussen tillbaka, tagit bussen till gottsunda och sprungit hem, genat genom buskar, hämtat plånboken och hunnit med nästa buss som gick så kom jag äntligen till stan vid kvart över fyra. Jag, Michelle och Sara åt på Uniqo (som har blivit mega fint efter dom byggt om!), både Desirée och Linnea jobbade så dom fick man träffa en sväng också :). Sen gick vi runt i lite affärer och ingen av oss han med ärendena vi skulle hinna med.. Suprise. Eller jo, Sara köpte skor! Jag vill också shoppa!! Jag har blivit kär i en armygrön långklänning på H&M! Den var billig också, så den får nog följa med hem någon gång snart. Jag <3 Långklänningar. Speciellt sånna som bara är i vanligt bomull typ. Så sköna att glida runt i! Love it!




Naturtoner


Åh vad jag gillade den här stylingen! Typ mys-höstigt. Och hur coola är inte stövlarna!? Jag känner att jag är i behov av skor (ovanligt, jag vet). Nu var det faktiskt as längesen jag shoppade skor!! Så ett par höst skor tycker jag behövs! Fast dom behöver inte nödvändigtvis vara så höstvänliga...Hehe.


Onsdag!

Hello ! Det är Onsdag och det blev en icke-partykväll för mig ikväll! Försöker ha lite vit vecka här.. hehe. Kvällen började med att jag och Mamma åkte ner på stan och åt. Vi åt på Il forno och jag åt en mega god sallad med tigerräkor och kräftstjärtar! Muums! Sen åkte mamma hem och jag åkte hem till Madde, till hennes nya lägenhet i Årsta. Var där en snabbis, och kollade på lägenheten, sen tog jag bussen till Maria.

En tjej som gick i min klass, Lisa, ska snart flytta till örebro, och ville ha lite "Hejdå-grej" på Riverside ikväll. Så trots att jag hade lovat mig själv att inte spendera pengar/dricka/festa så lovade jag att svänga förbi iaf. Så jag, Maria och Michelle, efter en snabb vistelse på ett hemligt tak "någonstans" (awesome), gick till Riverside vid tio tiden. Var där, träffade Johanna, Lisa m.fl. som jag inte träffat sen innan Portugal typ, så det var mysigt att träffa dom! Sen gick Maria hem, jag och Michelle satt kvar ett tag sen gick vi också. Vi mötte upp Sara och Frida m.fl. som skulle ut, så Michelle följde med dom ut och jag åkte heem.


Michelle och Maria. Tok shnygga ;)

Nu ska jag gå och soova och imorgon bitti ska jag fanimej ta mig i kragen och gå ut och motionera! Powerwalk, springa I don't care, röra på mig ska jag iaf göra! Sen blir det stan med Michelle för jobbsökande och lunch hos Desirée på Uniqo :D

Pusshej !


MC Chic



Love the look! Sotade ögonen och håret. Christina Dietze, rockin' it as always. Source: Src783


Slitet!

Mitt hår har blivit helt sjukt slitet under sommaren. Antagligen p.g.a. solen, saltvatten osv. Sen så fönar jag ju håret efter jag tvättat det, så det sliter ju rätt mycket. Men det är så jävla platt och volym-löst annars! Men jag försöker att alltid använda värmeskyddande innan jag fönar, och jag använder även en massa repair-produkter från loreal och solskyddande shampoo, inpackningar osv.
Men as we all know så kan ju sånt inte reparera håret på riktigt. Det lägger sig bara som en hinna ovanpå för att få det att känna sig slätare och friskare. Men det förstörda håret finns ju kvar där under. Och fortsätter att förstöras så länge du inte klipper det. Så det känns lite som att det är min enda utväg, att toppa det lite. Men jag VILL inte! Jag vill ha låångt hår nu!!!



Men problemet är att det känns som att hela håret är förstört. Inte bara topparna. Det känns helt annorlunda.. Inte alls lika slätt osv. som det brukar vara :(.


Obsessed



Madde kom hit, åt middag och sen blev det Chai Latte à la Paula och filmen Obsessed med Beyonce. Vi båda gillade den men fyfaaan vad jag satt och spände mig. Det var typ creepy musik genom hela filmen så man fattade hela tiden att något skulle hända (haha jag hatar sånt). Jävla psycho bitch säger jag bara! För er som inte har sett filmen så sure, den är underhållande om man inte har något bättre för sig! :)
Nu ska jag sova! Madde ligger redan och snarkar haha. Godnatt


Tuesday.

Hello. Har precis ätit. Det var jag som var kocken idag och det blev Lax/bulgursallad med bl.a. halloumi, rödlök, champinjoner, avocado m.m. i. Till det limedressing. Har tyvär ingen bild, men det var awesome. Eget recept. Eller okej, limedressingen googlade jag mig till men resten.

Madde ringde nyss och hon är tydligen på väg hit. Mysigt :) Idag har jag inte gjort nått vettigt. Tänkte gå på stan, men det blev inte av. Så jag har typ städat lite och lagat mat istället. Ganska skönt att göra ingenting ibland men jag börjar bli trött på det. Jag vill ha ett day job. Alltså inte servitris jobb som oftast är mest eftermiddagar och kvällar. Utan ett som man går upp på morgonen, går till jobbet, kommer hem på eftermiddagen/kvällen och kan göra nått då! Haha. Men men...

På söndag kommer mina Bro's hem igen. Dom har ju vart hos pappa, i Dubai, i en månad. Det har vart lite tomt utan dom. Ganska skönt också, men tomt. Mamma har målat om Theos rum till illgrönt så han kommer nog bli glad när han kommer hem :)




Wheredidugetthat


source: wheredidugetthat
Dessa bilder får mig att vilja resa till något tropiskt ställe nu på momangen! Bygga sandslott och snorkla, gå runt i klänningar och bikini hela dagarna och gå på marknader och hitta färgglada unika smycken för småpengar och bara leva livet. Ja Andrea, jag skaa söka nytt jobb.


Miroslava Mikheeva Duma


Där snackar vi Perfection! Typ one of the best styles ever! Andrea upptäckte namnet på denna person, och när vi började googla så upptäckte båda att hon tar upp typ halva ens ispiration-arkiv på datorn, utan att vi visste vem det var.


Where did Summer go?



Photos by me.
Gårdagens regn. Snacka om Raining cats and dogs! Hela dagen också, med uppehåll i kanske 2 sekunder, sen fortsatte det. Jag vill ha sol igen!


Who what wear faves.


Mixed from Who What Wear. Jag rekommenderar att ni signar up för deras newsletter. Dom inspirerar alltid!
Gröna klänningen - GE MIG!


Farsan



Kvällen har spenderats med these girls (Shnyyggaste bilden i stan haha) hos Maria. Madde kom förbi en stund i slutet också. Sara och Linnea saknades dock! Det blev myskväll och film! Vi såg på "Farsan"! Den var riktigt rolig! Hade bara sett halva innan, på flyget hem från portugal.. Så nu såg jag resten. Really funny! Och jag brukar inte ens gilla svenska filmer!


Feathers



Asså Fashiontoast!! A M A Z I N G!


Sequins




Clean Inside.



Jag vill typ rena min kropp. Jag menar inte att jag är smutsig och vill ta en dusch, haha. Utan jag menar inifrån. Det känns som att det behövs efter all skit och ohälsosamt levande. Jag har druckit för mycket alkohol och ätit för mycket skit för mitt eget bästa på senaste tiden känner jag, så därför vill jag typ leva på grönsaker ett tag nu. Allt annat typ äcklar mig. Typ grönsaks och frukt detox! Jag älskar att googla runt på olika dieter och detoxs. Denna frukt detox låter ju intressant:

Detox Diet - Breakfast

Breakfast could be melon only. Eat as much as you like and feel satisfied that you have had enough. All types of melons are good. Honeydew, Cantaloupe, Gala or Watermelon.

Detox Diet – Lunchtime

Eat only oranges and grapefruit or pineapples or plums whatever you fancy but don’t mix the fruits. Eat till hunger is satisfied.
4 p.m. Have a large (12 oz.) glass of freshly pressed carrot juice.

Detox Diet - Evening

Eat only apples, pears, grapes or bananas. Eat only one fruit at a time and eat till hunger is satisfied. During the week you can vary daily the fruits you want to eat on that particular day.
You can resume your household duties or light office work but do not exert yourself physically. Conserve energy. It is possible that some of you may feel some reactions, like light headedness, nausea at times, a little listlessness and feeling of tiredness and mental irritability. Persevere – Rome wasn’t built in a day. After all it took you years to get into the toxic state that you now find yourself into. The symptoms will go away eventually. Lots of sleep and rest are essential at this stage so do not plan any social events.

Jag fattar ju själv att jag inte kommer att kunna hålla detta. Skulle inte funka. Kul tjej lixom. När alla andra sitter och äter middag så sitter man där med ett äpple.. Men jag ska försöka lite iaf! Och träning är något som min kropp också skriker efter. Cirkelfys passet på Tisdag, javisst!


En jävla bra sommar.

Är hemma från Gräsö nu. Tok bra helg kan man kalla det! Vi bodde jättefint och träffade trevliga människor. Enda som kunde vart bättre va vädret kanske.. Fast okej, det hörde till.. Eller nått. Det blev både en party helg och mys helg. Det gillas. Det var jag, Michelle, Maria och Sara som åkte.. Synd bara att resten inte kunde följa med! Dom var saknade! Vi har ju växt ihop haha.. Lilla familjen! Men det blir nog kräftskiva på fredag, då är vi alla samlade igen förhoppningsvis! Det finns bilder från helgen men jag vet inte om det är så många, eller nått som är värt att se.. Kanske kommer upp några senare, men just nu är kameran död.

Jag har kommit på att denna sommar har vart så jävla bra! En av dom bästa typ! Visst, jag har festat lite för mycket för mitt eget bästa, jag har jobbat för lite för mitt eget bästa, och jag har inte vart så hälsosam direkt, men jag har haft riktigt KUL, och ibland är det bara det som räknas! '

Jag har hunnit med tre resor. 1 utomlands och 2 inom Sverige. Jag har träffat en massa människor. Allt från spårade och störda människor, till underbara, roliga och lite halvknäppa människor som kan bli vänner för livet! Haha. "Nu börjar livet" lixom, efter studenten. Vad gör man..? Det känns iaf som att det här var den sista sommaren som jag bara kan spåra och göra vad som faller mig in. För vare sig jag vill eller inte så är jag faktiskt lite halv vuxen nu. Jobba och ta ansvar måste man lixom börja göra någon gång. Jag säger inte att jag ska sluta vara spontan och ha roligt, självklart inte, men det känns som att det här var den sista sommaren där det faktiskt är okej att bara ha Lov och inte ta så mycket ansvar. Och om nu detta var mitt sista "sommalov", så har det vart ett Jäävligt bra sådant.

Min sommar 2010 har definitivt vart en av dom bästa hitills! Jag ser fram emot året som kommer dock! Australien, och möjligtvis Norge väntar, men innan det en massa jobb. Förhoppningsvis så fortsätter jag att vara såhär nöjd resten av året. För just nu är jag nöjd med livet! Det är ju riktigt bra ibland!

Gud vad jag babblar. Det blev mest rörigt ser jag nu.. Men men..


Made my day!


Åh ♥. Ibland kan så små saker verkligen göra ens dag! Min mobil ringde. Jag tar upp den. Kollar vem det är. Andrea Aus står det. Jag blir as glad och svarar snabbt. Det var alltså min kära syster som ringde från Australien en snabbis bara för att säga att hon saknar mig.
Made my day sis!
Btw, kolla vad snygg hon är! Beautiful!


Lazy Summerdays




Lata sommardagar, ont i magen av skratt, framtidsplaner, galna partykvällar och en massa flummande är vad livet innehåller just nu. Och jag klagar inte! Det kan gärna fortsätta såhär ett bra tag till. Bilderna är från igår och från i helgen. Allt från mobilen.

Nu ska jag packa till gräsö! Det bär av 16.40 idag. Ha en bra helg!!


Past couple of days.

Nu ska ni få en liten sammanfattning. Borde sova asap så här kommer det!

Tisdagen slutade med att jag, Michelle och Sara hade myskväll hemma hos mig. Vi kollade på allsång på skansen och skumma filmer som gick på tv. Sen bar det av till Michelles mamma i björklinge så sov vi där.

Onsdagen spenderades i björklinge. Jag och Michelle slipade och spacklade hennes rum som ska målas om. Sen kollade vi på Sex and the City, åt tacos, duschade, bytte om och åkte in mot stan. Det vankades utgång. Vi åkte till Maria, fixade oss lite till, sen blev det förfest hos Michelles kusin Mattias a.k.a. Dj Mango. Haha. Och lite hos hans skumma granne också som hade någon form av Vernissage, och sjukt fräsh lägenhet! Sen vart det BJ, och sen sov vi på Marias golv!

Idag gick vi till stan. Träffade Linnea, åt glass sen åkte jag och Linnea hem. Va hemma ett tag sen åkte vi ut med båten. Vi la till utanför Reggaefestivalen, på andra sidan ån, och åt räkor och myste. Sen mötte vi upp Maria och Michelle igen och hängde lite i stadsparken, lite på framfickan och sen åkte vi hem.

Imorrn ska vi tjejer till Gräsö. Det är tydligen roslagsloppet, någon form av motorbåtstävling, och vi ska vara där hela helgen och förhoppningsvis ta det ganska lungt. Det behövs hehe. Faaaast vi får se ;)

Kameran har tyvärr inte hängt med de senaste dagarna... Men jag har några fjuttiga mobil bilder som jag kan bjuda på någon annan gång. GODNATT!

Update

 
Just nu är denna lilla smurf på väg hem till mig! Ikväll kanske det blir bio med alla girls. Vi får se! Vi alla vill se INception, som alla snackar om.. Vi får se hur det blir !
Har inte så stor blogglust just nu, som ni kanske märker. Men jag försöker att keep you updated! :)


Fläta!



Älska håret och ögonbrynen!


Godis och Film!

Myspys kväll med Linnea ikväll igen. Först var vi och åt sushi (♥) hemma hos henne och sen fick vi skjuts hit. Det blev film och naturgodis! Yum!


Vi såg filmen Chloe. Aaas Skum film.. vi fattade typ inget haha. Men men.


I lördags!



Det började med oss tjejer hemma hos mig. JÄRNGÄNGET! Haha. Vi hade klätt upp oss och gjorde mega god middag och as goda strawberry daiquiris! Vi åt grillad kyckling, grillade champinjoner, grillad halloumi och till det en stor sallad, fetaost sås, och lite plockmat som räkor och oliver osv. Sen drack vi gott vin och satt och pratade, skrattade och flummade som vanligt. Sen skrev vi spontant upp oss på listan på Saluhallen och drog ut. Där var det riktigt mycket drag! As kul! Vi alla blev lite glada i hatten, hehe, och sen vid stängning vart det efterfest hos mig. Och maten som var kvar försvann på en sekund haha (sista bilden!)

Igår när brudarna hade åkt, och jag hade städat, så kom mamma hem igen. Sen kom Linnea hit på kvällen och sov över och vi vaknade för inte så längesen. Hehe. Sova♥

Där fick ni en liten update. Mer bilder finns på facebook också. PUSS!


RSS 2.0