When everything goes wrong

Ni vet sånna dagar när Allt går fel? Sånna dagar man bara borde ha stannat i sängen! Sånna dagar man krockar bilen och får parkeringsböter på samma dag(ja det hände faktiskt min mamma för ett tag sen). En SÅN dag är det idag! Jag var helt bedrövlig på jobbet idag!! Det var mycket folk. Jag var helt borta. Jag var trött och stressad.  Så kommer Hayat och hennes familj in för att fira Hayat som fyller år idag! Jag tar deras beställning osv. Gissa vad jag sen lyckas göra!! Brickan tippar när jag ska ställa ner dricka och jag spiller Cola över hela Hayats lillasyster PLUS att glasen klashar i golvet och det blir en sjö av cola överallt. Jag är så klantiig! Sen senare, inne i disken så hade jag omkull ett vinglas också. Haha jag vet inte vaad det var med mig idag men jag har vart helt borta. Glömde bort saker hela tiden och klantade mig hela tiden också!
Haha vet inte om jag ska skratta eller gråta.

USH FÖR SÅNNA HÄR DAGAR!!!

Imorgon är det valborg och jag jobbar ju. Jag kanske ska ut efter som sagt , eller så blir det en liten get together hemma hos mig. We will seeee :)

Nu ska jag sova och END this day!

Godnatt!


Thursday

Hello. Dåligt väder idag med, så jag är lite tacksam att min cykel står i stan. På det sättet om vädret blir bättre kan jag i allafall cykla till jobbet/hem sen! :) Smart va ;P

Jag sitter just nu och försöker komma igång med min samuppsats. Sen ska jag till skolan vid 13.00 någon gång. Så har jag 3 lektioner sen ska jag direkt till jobbet!

Imorgon är det sista april! Det är helt sjukt! Det känns verkligen inte som det!! Jag ska jobba imorgon, så jag har inga stora planer. Kanske utgång på kvällen.. Vi får se vad jag orkar. Eller så blir det vell en mysig vinkväll hemma hos mig. We will see som sagt. Men eftersom jag jobbar så orkar jag inte bry mig så mycket om att det är Valborg, så for all i care kan det lika gärna regna. Haha nu lät jag jätte bitter, men det är jag inte. Jag skoja bara, jag hoppas det är soligt och att alla for en fin valborg!! Min förra valborg var as lyckad! En av de mysigate jag haft! Champange frukost/brunch hos mig på morgonen och sen stan, i det soliga väder, och vidare till festligheter i Kåbo. Trevligt trevligt!


Förra Valborg på min baksida! ÅÅh så härligt det var! Långbord uppdukat på min baksida! Så mysigt!! Och riktigt VARMT! Ser ni hur GRÖNT allting var! Så grönt är det verkligen inte nu vell??

See ya !♥

Wednesday

Helloo! Hade som sagt bara en lektion idag, och den var lite halvseriös , jag och johanna satt mest och pratade. Hehe. Sen gick vi till stan, stannade och glodde på en kille som hade fått för sig att han skulle surfa på vattenfallet i fyrisån.. Hmm.. Ja det hela slutade ju med att han ramlade och åkte med forsen och fick surfbrädan i huvudet. Smaart kille! Haha.

Sen gick jag och träffade Malin, och vi gick och fikade på Waynes. Det var as mysigt! Har inte träffat henne sen dom flyttade typ, så vi hade mycket att catch up on! Vi satt och fikade och babblade i några timmar. Och vädret blev bara sämre och sämre, precis som igår. (AS varmt på morgonen, verkligen sommarvärme! Sen typ känns det som MINUSgrader på eftermiddagen med moln och idag även regn. Sen blåste det som FAN också så jag lämnade cykeln i stan och tog bussen hem. Haha i know, men det finns verkligen inget värre än att cykla i blåst och regn efter en lång skoldag! Plus att jag redan frös som fan!


Dumma väder !

Har nyss värmt upp mig med noodle (SORRY ANDREA!) soup till middag och nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Jag borde plugga, som vanligt.. Men jag har ingen ork.. Som vanligt.. Aja vi får se!


Ashley


I love love love this! Lös skjorta, solbrillor och en slarvig tofts. HETT!
Source: Olsens Anonymous


Gratis är gott!

Två försovningar denna vecka och det är bara onsdag. Braaa där Paula! Men let's just say att jag nu förstår er som är gifta med snoozeknappen. Jag har ramlat dit själv. Jag är typ inte i vaket tillstånd längre när klockan ringer, utan det enda som hjärnan tänker är "stäng av det där oljudet"!! Sen så fort jag gjort det så sover jag igen. Ibland blir det en snooze, och ibland råkar jag stänga av den helt. De senare är ifs vanligare. För jag tror att jag kommer att gå upp, så jag stänger av den, men sen så vaknar jag nån halvtimme/timme senare och ba: FUCK, NOT AGAIN!! Denna vackra morgon missade jag historian.. Men min nästa lektion börjar inte föränn 13.30 så jag cyklar vell till skolan runt 12 någon gång.

VET ni! Jag var nyss inne på bloglovin. Och dom har ju fixat ny design, så att innan man loggar in så kommer man till en sida med typ mest gillade inlägg osv. Så jag kollade runt i lite olika bloggar, som jag inte brukar läsa. Så hamnar jag inne på Tyras blogg där det står att det är först till kvarn till tyras.se-Läsare att få en Vecko Revyn hemskickad GRATIS. Och när jag gick in så hade inlägget nyligen publicerats, så jag hann gå in och få en gratis Vecko Revyn! Snacka om tur, när jag typ aldrig brukar läsa hennes blogg!



Woho! Visst, Vecko Revyn är inte min favorit tidning men Gratis är alltid gott !


Hi, White Trash here.

I changed my mind (suprise).. Det är as fult! Okej om en frisör tar tid på sig, och sätter i håret, och fixar och fixar så att det inte ska synas (som igår). Men att jag själv ska göra det snabbt på morgonen, utan att se mig själv bakifrån, gör det inte så lätt att sätta i det fint utan att clipsen ska synas! För det är någonting som jag tycker typ är mest white trash i hela världen: Extensions som syns!! Speciellt på blonda människor. Ush jag ryser bara jag tänker på det. Och om jag ska vara helt ärlig så orkar jag inte lägga ner typ 1 timme på mitt hår varje morgon för att fixa så att det ska vara fint och inte synas.. SÅ mycket bryr jag mig inte, då kan det lika gärna vara kort och fult. 
Jag känner mig as dum, för mamma har betalat allting (okej hon får ju frisör priser, men ändå), men jag KAN inte använda det när det syns! Det är ju det fulaste som finns!



Euw euw euw euw EEUWW! WHITE TRASH!!!!

Om jag sätter upp det i en hästsvans (och bara sätter i typ hälften av håret), så blir det bättre, för då är det lättare att dölja. Men jag är fett irreterad på mig själv just nu. Jag visste ju egentligen hela tiden att jag tycker att det ofta ser white trash ut med extensions. Så ser jag EN PERSON som det ser bra ut på, och så tror jag att det ska se ut så på mig också och skaffar det själv. Well i was wrong.

Lateerz


Och så var det långt igen..

Snacka om att jag bara borde lära mig att aldrig förändra mitt hår. Jag får nån impuls, vill ha en förändring, tänker på det och har beslutsångest, sen gör jag det. Sen gillar jag det i typ 1 vecka, sen ångrar jag mig. Ni som har hängt med länge vet att det var exakt samma sak med luggen för typ två år sedan. Jag fick för mig att klippa lugg, klippte, hade den i typ 1 månad, sen började jag sätta upp den och spara ut den, för att jag hade ångrat mig. Och det var ju samma i höstas/vintras när jag fick för mig att klippa kort. Fast där tror jag nog jag ångrade mig snabbare.

Nu är det långt igen iaf! Haha i alla fall fusk långt. Det känns VÄLDIGT ovant och konstigt.. Men det känns också lite kul.
Och eftersom jag har tjatat om det här i hundra år nu så bjuder jag på lite bilder :)
Here it is:
Jag vet , jag är världens snyggaste på bilderna, haha. Men jag försökte bara visa håret så gott som möjligt med webcamen.



Nice? Ugly? Tell me.

Puss♥


Clips

Nu trippar jag iväg till Mamma för att sätta i clipsen.. I'm scared, tänk om det blir fult!


Sneek a peek



Sneek peek från nya videon som kommer på FREDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YAY!




Natt

Med en kopp peppermint och absolut noll ork att ta bort klädberget från sängen eller gå och tvätta av mig sminket sjunker jag nu ner och kollar på denna. Det var ett tag sen.. Ett bra tag sen!



Jag tror jag råkade powernapa för länge för nu är jag pigg! Funny how the body works..

Nattinatti!


Beautifullness

Image and video hosting by TinyPic
source knightcat

Åh ! Denna plus slitna jeansshorts en varm dag i solen! Total beautifullness !(eget påhittat ord?) Sen om man hade lika smala ben så skulle jag inte heller klaga!


Potentiell studentklänning nr 2.


Här har vi den. Potentiell studentklänning nummer två, som kom på posten idag. Enkel, vit och fin. Passar bra som en vanlig sommarklänning också och det är precis det jag vill; kunna använda den mer än en gång lixom. Den andra potentiella studentklänningen jag har är den jag hade på mig på min födelsedag i Dubai (som ni trogna läsare kanske kommer ihåg) Den är lite mer creme vit och också väldigt enkel. Vi får se vilken jag har på mig men just nu lutar det åt den här :)

Ni som inte har köpt klänning till studenten än, eller om ni är som jag och klär er efter humör och måste ha lite att välja på, så rekommenderar jag verkligen ASOS.COM. Dom har måånga vita klänningar (man kan dessutom sortera klänningarna efter färger, så det är bara att klicka i vit så kommer alla upp!) och dom är verkligen inte dyra. Klänningen ovan, plus frakt och allt gick på max 400! Så GO for it!

Puss


Muppsala

Ligger i min säng med datorn. Är Riktigt jävla trött, trots min powernap jag tog nyss. Vet inte vad det är med mig. Eller okej, det kan bero på att jag sov typ mindre än 5 timmar inatt. Ingen smart idé!

Dagen har bestått av skola. Det började med en musikanalys presentation på Svenskan. Jag försov mig och kom ditspringande i sista sekund, men jag fick som tur var göra den ändå! :)

Vi var tvungna att analysera en svensk låt, så jag hade valt Veronica Maggios låt 17 år. Det är typ den enda svenska låten som jag tycker om. Eller jag tyckte inte om den från början, men sen när jag hört den flera gånger, och många jag känner gick runt och lyssnade på den så började den grow on me. Hur som helst så handlar den om kära Muppsala och Veronica Maggios minnen häärifrån (hon är uppväxt här). Dessutom känner jag två eller tre som är med i videon också! :) 

Efter skolan så vart det stan med Johanna och Erik. Jag (som är Johannas personal shopper ;D) och Johanna hittade solglasögon till henne. Sen gick vi alla och köpte glass och avnjöt den i solen vid ån. Mycket trevligt! Sen gick vi runt i lite fler affärer, erik begav sig hem, johanna begav sig till slut också och jag gick och köpte min kläänninng♥

Vad jag har förstått så är jag ledig imorgon, så jag ska nog till landsarkivet med Johanna, och möjligtvis Madde och jobba med min historia uppgift. Vi ska som sagt släktforska. Som inte lär gå för mig eftersom jag inte riktigt har släkt från Sverige. Så jag får nog forska på en plats istället. Men men.


Underbara skapelse!



Nu kan jag dö lycklig!.. Typ i alla fall!! It's soooo pretty!!!!!!!!!!!!!!
Jag kommer som sagt att leeva i denna i sommar. På stan. På stranden. På uteserveringar i kvällssolen. Alltid! I never want to take it off. I LOVE IT!


Guess What..

J a g  s o m n a r r r ! ! Jag måste nog ta mig en powernap. Men sen ska jag visa er något fint! Något väldigt fint!  :)


Ja , gissa, vaad kan det vara ? :)


Sång, Windowshopping & Jobb.

Det har vart en fullspäckad dag! Därmed ingen update. Jag hade sånglektion vid ett, som gick as bra. Spelade in massa stämmor osv till Dear Mr.President som jag spelade in förra veckan. Är ni snälla, men bara om ni är riktigt riktigt snälla, så kan jag lägga upp någon av låtarna jag spelat in sen. Faaaast jag vet inte.. Eller okej,what the fuck, om ni är snälla(inte för att ni brukart vara dumma!? :P)..

Sen gick jag på stan alldeles för länge och kärade ner mig i alldeles för många plagg. Ett av dom får ni se imorgon. Ett plagg som jag kommer att sova, äta, festa, shoppa, bada, träna, LEVA i i sommar. Okej, inte bada och träna då, vill ju inte att det ska hända något med detta underbara plagg. Kanske inte sova i heller för den delen, men ni fattar. Jag älskar det!


Sen jobbade jag från 17.00-21-30 (det gick så bra idag, jag hade värsta flowet!) och sen vart det en sväng förbi Michelle efter jag slutade. Som förövrigt har vart strandsatt i kina i typ 3 veckor, och kom hem idag. Sen cyklade jag hem in the moonlight! Tog bara 36 minuter från Salabacke till Sunnersta!! Det trodde jag icke! Det tar ju längre tid med buss!

Nu ska jag försöka hinna med att plugga lite innan klockan blir typ 1 och jag Måste sova! Okej, en halvtimme.. Wish me luck!

Söndagsplaner

Hello Sweetiepies! Jag hinner inte riktigt blogga så mycket för jag ska åka till min sånglektion om lite mindre än en timme, och jag råkade sova lite för länge.. Heh jag vaknade nyss..

Men ja, idag står sånglektion och jobb på schemat. Sen tar jag mig nog en runda på stan där emellan. Låter trevligt va :)


(Haha googlade sånglektion. Visst sådär ser jag ju alltid ut när jag är hos Bianca!)
Så nu ska jag göra mig i ordning och sen tar jag cykeln in till stan! Puss!


Miss Wasson

Yo! Nu ska jag in till jobbet. Det blirr hard workwork hela kvällen! Lönehelg! Alltså mycket att göra ! Jag är ganska otaggad på att jobba idag om jag ska vara ärlig. Men men..

Image and video hosting by TinyPic
Både skorna och västen skulle sitta fint just nu!! ♥

Lateerz


Ännu mer acoustic.


Sköna grabbar det där!!


Music makes people come together.



Jag <3 allting acoustic! Alltid bättre typ!


The eyes are the mirror of the soul .




Night in Stockholm.


När jag var i Stockholm idag isåg jag hur mycket jag älskar vår huvudstad! Mer puls, mer folk, olika stilar, olika slags människor, större yta, massa mysiga småställen blandat med alla stora "hippa" ställen. I Uppsala känns det som att alla ser likadana ut, man ser samma människor hela tiden, man kan staden ut och in och skulle kunna hitta till stora torget med en ögonbindel på. Jag vill till någon storstad, jag vill ut i väärldeen. (I know, det har ni hört mig tjatat om tillräckligt by now). Men ja, man borde verkligen åka till Stockholm oftare!!! Det ligger ju inte ens långt bort!


Grease, den svenska versionen.

Helloo! Har precis kommit hem från Stockholm! Var ju på Grease musikalen med Alice (kusin), Birthe (Moster) och Mami. Jag fick ju en biljett till den i födelsedagspresent av Kusinerna! :). Det var en as mysig kväll! Vi gick och åt tapas på någon spansk restaurang innan, och även fast jag hade tjatat om sushi hela dagen så satt det riktigt fint med tapas ist. (Som jag btw inte har ätit förut.. Hur kunde jag missat detta?). Jag och mamma delade på typ räkor och ailoli, lax med någon mangosalsa till, nån grönsaksbiff (som jag hoppades på att det skulle likna falafel lite.. vilket det tyvärr inte gjorde), nån tomat sallad och några andra tigerräkor. Haha ja väldigt små portioner av allt alltså, annars hade vi nog inte kunnat röra oss efter. Men gott var det!


Sebastian Karlsson är rätt som Danny men Marie Serneholt försvinner i bakgrunden. Den svenska versionen av musikalen är seg i starten och helheten misslyckad, skriver Nöjesbladets Jens Peterson.
Sen gick vi till Göta Lejon och kollade på Grease "den svenska versionen". Det var as kul! Jag älskar ju musikaler och kan inte hjälpa att sitta där och ryckas med helt! Sång+Dans+Teater - Kan det bli bättre! Allt jag älskar i ett! :)
De flesta var duktiga, vissa tycker jag inte passade i rollerna.. Janet Leon hade definitivt bästa rösten! Men det visste jag ju redan. Och daaaaamn vad Marie Serneholdt var smal!! Det har jag aldrig tänkt på förut!! Själva "svenska versionen" av Grease vet jag inte riktigt vad jag tyckte om. Mycket mer sexfixerad än den vanliga (Tex. en hel sång om Ollning!? Haha Wtf?), och lite för annorlunda i vissa fall. Men allt som allt så var det en bra, och  mycket underhållande show! Och som sagt, jag älskar musikaler, sexfixerade eller ej.

Jag har fått förfrågning om utgång ikväll, men jag är för trött känner jag! Plus att jag ska upp tidigt imorn. Haha tant Paula, som vanligt :P. Nej men att jag är lagom pank gör inte saken lättare heller.

See ya!
Btw, "STORT fan" - haha, visste inte att jag hade sånna ;)


Grease

Marie Serneholt och Sebastian Karlsson är 2010-talets Grease-stjärnor.

Ikväll ska jag på musikal med min mamma, min moster och min kusin i Stockholm! Det var min födelsedagspresent från kusinerna! :D Jag älskar musikaler så det ska bli as kul!!!! Och det ska även bli mysigt att träffa min kusin och min moster! En riktig girls night!!


Wohoooo

Jag är klaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar med projeektarbeeetteeeeeeeet! FYFAN VAD SKÖÖÖÖÖNT!!!!!!!


VARNING för tråkigt virusbabbel!

Projektrapporten färdig. Nu ska jag bara fixa det sista med loggboken och sen är mitt första och sista Projektarbete KLART! Ett steg närmare studenten! LOVE IT!

Jag sitter just nu i sängen med mammas dator. Jag är nämligen arg på min dator.. Nejdå, i'll tell you the story..

När jag köpte min nya externa hårddisk så följde ett virus program med. Eller i allafall 1 år gratis av det virusprogrammet. När jag installerade det nya programmet så hittade den efter en sökning ett virus. Eller den hittade flera, som den tog bort också (inte undra på att min dator har vart världens segaste) men ett av dom kunde det inte ta bort. Så jag kollade upp vart på hårddisken viruset låg och gick in dit själv och försökte radera filen. Men den gick inte att ta bort. Vad fan gör man då lixom?
Jag googlade viruset och läste på något forum att det var nån som hade haft samma virus, som flera virusprogram inte hade kunnat ta bort, eller ens hittat, men sen kontaktade han microsoft och dom berättade för honom att han skulle använda deras virussöknings program. Så det är vad min dator håller på med nu. Söker och söker och söker. Det har snart gått en timme och den är på 3 %. Haha this is going to be a looong night.

Det enda jag är rädd för är att min kamera kan vara "smittad".. Kan sånt hända?? För jag har ju som sagt haft problem med att ansluta kameran till datorn/överföra bilder till datorn. Den ansluter först, men sen står det på datorn att den inte längre är ansluten , och därför kan den inte överföra bilder. Medan det står på kameran att den fortfarande är ansluten, och att den fortfarande för över bilder..

What do you think? Nått dataproffs som läser min lilla blogg?

Haha, godnatt.

Christeric @ Coachella



Älskart!


Festival clothing.

Här kommer lite mer festivalklädsel från Coachella. Jag älskar "festival klädsel". Jag vet, det är ju olika på olika festivalen, men i helhet tycker jag man ser en likhet. Typ klumpiga boots till någon söt klänning, jumpsuits och coola t-shirtar. Olika mönster och vågigt hår. Slitna jeansshorts, sandaler och överdos av smycken. Massa olika färger, hattar och flätor i håret. Ja ni fattar. Det hela är bara så avslappnat med lite touch av hippie typ. Love it.

För er som inte vet vad Coachella är så är det en årlig musikfestival som hålls i Indio, California (Typ mitt i öknen). Det är en tredagars festival som många kända ansikten från bl.a. L.A dyker upp på. Och musiken som spelas är typ blandat rock, elektronisk musik och hip hop. I år var bl.a. Jay Z , Muse, David Guetta och Gorillaz där och spelade. All in all så verkar det vara en jävligt skön festival!
(Åh vad jag blev sugen på festival-häng nu! En öl i handen och stå och dansa till musiken, sitta och hänga på gräset med sina vänner! ÅH SOMMAR!)




Long hair.

Trodde att mitt magont var över by now, men nu har jag as ont igen, typ kramp i magen, svårt att förklara. Men imorn blir det skolan ändå. Detta kommer antagligen inte gå över så jag får vell kolla upp det någon dag istället. Nu vet jag att det inte är någon magsjuka som är på väg i allafall.. Så jag får trycka i mig några alvedon och gå till skolan. Imorgon ska jag dessutom till stockholm! Det löste sig på jobbet, så jag ska till stockholm med mamma. Mer om det sen.

Fick mina clips igår och jag måste medge att jag undrar lite vad jag gett mig in på. Jag provade sätta på dom och jag kände mig som en fake-bimbo. Visst, man måste ju klippa ihop det och så, så det Blir säkert fint, men ja, det känns väldigt "inte jag" att ha clips. Men långt hår på studenten tackar jag inte nej till! :)
Men don't worry, jag ska inte överdriva HAHA ->

 Euw!

Kan man vara vackrare? Hennes hår tackar jag dock inte nej till!

Nu måste jag fortsätta på min projektrapport som ska in imorrn! See ya!


She's livin' the life.


Har skypat i nästan en timme med min snygga syster. I miss her! Det var trevligt att se hennes ansikte igen, och prata med henne, annat än på facebook!!
BIG LOVE♥


Shoelovin'


Shoeloving is lika a language. If you don't speak it, you find it hard to understand.


Fridagustavsson.



Snöblandat regn och iskallt väder känns sådär lagom kul sent i April. Eller vad tycker ni? Men det ger iaf en en anledning till att stanna inne! Jag och mamma har gjort laxburgare, druckit te och kollat på en massa gamla kort! Mysigt!


Nooooooooooooooooooooooooooo

Upptäckte nyss att min väska som jag drömmmmer om, som jag önskat mig i hundra år, som jag sparar ihop till nu är införskaffad av Kenza! KUL! Nu kommer hon och halva Sverige gå runt med den hela tiden och rub it in my face. Plus att nu känns det inte alls lika kul att ha en! För som ni kanske vet så gillar jag inte att ha samma kläder/skor/väskor som andra. Visst vissa grejer är okej. Men om det är saker som jag VERKLIGEN vill ha, men inte har, och någon annan köper den så sviider det ganska mycket!! Haha kanske inte så ovanligt?



Underbara, fina, gorgeous, WONDERFUL väska. I want you! ♥


Sjukdag..

Magen mår fortfarande dåligt och jag var hemma idag också. Dessutom så har jag spenderat mycket tid med en febrig Theo idag, som kanske inte var så smart. Hoppas jag inte också får det!



Vi har bland annat tittat på peter pan (Svar Ja, jag är världens bästa storasyster) och upptäckt webcamen på mammas dator.. Bilderna gick från ganska oseriösa till väldigt oseriösa... Haha. Enjoy.


Coachella Fashion

Whitney Port - Coachella 2010Katy Perry Coachella 2010


International Pillow Fight Day


by Will Goodan


Tror ni Uppsala skulle banga? Det tror jag, tråkigt nog.. 


Confused Clouds



Är det bara jag som tycker att molnen sett skumma ut på senaste tiden? Typ som att det är värsta ovädret på ena sidan himlen och värsta solvädret på andra sidan. Och så har det typ sett ut som att det har regnat en bit bort fast det inte har det. I don't know, maybe it's just in my head, men faktiskt så hörde jag det från någon annan igår också! So I'm not Crazy! Yaay! :P Ett exempel har vi här över. Bilderna ovan är tagna (nyss) precis bredvid varann. Ni ser till höger på den första bilden börjar det mörka molnet som är med på den andra bilden. Confusing! Välj väder, antingen soligt och fint Eller mörka moln och mulet. Inte båda! Okej fan vad massa onödigt babbel.. Haha hejdå.


Safari



Mycket omtyckt halsband. Fjädrarna påminner om typ exotiska fåglar på animal planet. Ni vet sånna där safari/regnskogs program som har massa coola djur i sig. Brukar ni inte kolla på sånt? Det är nämligen ofta resultatet här hemma när jag och Theo (8år) ska försöka enas om tvn. Han vill kolla på Nickelodeon eller Cartoon Network och jag vill kolla på 3an, 5an eller Mtv. Då får vi enas och istället sätta på någonting som kan vara intressant för båda. Och då blir det animal planet. Haha.

♥ 


There is a ghost in my room.



Imorgon ska jag till frissan. Ja mammas jobb med andra ord. Senare i veckan känns det som att jag plötsligt kommer att växa ut en massa hår ovanligt snabbt, så att det blir långt igen! Det är ju alltid trevligt. Haha.

Godnatt♥

Villa Romana



Kvällen spenderades med Mami på stan. Vi åt kycklingsallad på Villa Romana. Gudomlig!!

Nu är vi hemma igen och har precis vart ute och träffat våran grannes valp! Det är inge kul, min ena granne har 4 underbara, pyttesmå kattungar, och dom andra har en alldeles ny hundvalp! Jag vill ocksååå! Snacka om att jag kommer stalka dom och plinga på varje dag och gulla med kattungarna och hundvalpen. Haha går sånt att motstå?
Det är så kul för dom har köpt en likadan hund som vi har. Och det roliga är att för ett par år sedan så gjorde några andra på våran gata samma sak! Så nu är det 3 familjer på vår gata som äger en coton de tulear. Vi är ju värsta trendsättarna ;) Haha. Nej men det är en sån bra ras! Dels för att dom är AS SÖTA men också för att man inte blir allergisk mot dom. Även fast man är hundallergiker så är man inte allergisk mot den rasen. Grreat ellerhur? Dom har annorlunda päls nämligen. Det är så de fått namnet "Coton de Tulear" - Coton på franska - bommull. Riktiga små bommulstussar!



Som sagt; oemotståndligt söta!
Så nu bor det två tjejhundar på gatan, av samma ras, som Ludde kan flirta med. Haha men han är nog too old for them. 70 hund år i år!

Min gammling :)
Haha vilket hundinlägg det blev. Det skulle det inte bli egentligen :P Så ni vet.. Haha


Olsenlove



Magknip..

Med riktig magknip imorse så ringde jag in och sjukanmälde mig. Sov lite till. Gick upp vid 10 och mådde lite bättre. Tänkte att det kanske skulle släppa om jag motionerade lite så jag gick ut på en 1½ timmes promenad i solen. Visst det kanske inte hjälpte magen så mycket men det hjälpte iaf huvudet för FYFAN vad härligt det var! 1½ timme med musik i öronen och promenad längs vattnet i skinande sol. Det var bra för själen det. Haha.

Sen kom jag hem och åt lunch och följde med mamma på lite ärenden. Bl.a. elgiganten. Så jag är nu en hårdisk på 1000GB rikare. Score! Jag är rädd att min dator är på väg att krasha (för den mår inte bra nuförtiden!!) så nu kan jag ladda över alla bilder och alla dokument på den andra hårddisken, så jag har backup! Skönt! Eftersom jag varit med om att allt har försvunnit hela TVÅ gånger, så vet jag att det inte är så roligt. Jag sörjer nämligen fortfarande..

Så ser den ut :)

Köpte även en minneskortsläsare, eftersom min dator inte har någon sån, och eftersom att min kamera krånglar när jag ansluter den till datorn. Vet inte om det är kameran eller kamera sladden, men nått problem är det. Och eftersom den är köpt i Dubai så var det här bästa lösningen. Nu sätter jag alltså bara in minneskortet i datorn, och skiter i att ansluta kameran. Det är dessutom smidigare! Score igen! Det enda negativa med dagen är att jag har mått illa, precis som i fredags, och haft ont i magen hela dagen.. Weird!



Ikväll ska jag och mamma ut och äta. För det var ett tag sen, (förutom idag om det räknas), som vi hade lite quality time hon och jag. Det blir mysigt! :)

Hoppas ni haft en bra dag! :)


JN

Yes, middag hos älskade mormor gjorde mig på bättre humör!
Nu ska jag skriva en uppsats om Jack Nicholson. Skön gubbe det där!



Dear Mr. President..

Det blir dinner at grandma's ikväll. Känner mig lite nere, fast vet inte riktigt varför. Men då passar det bra med en myskväll hos mormor med god mat!

Det blev denna låt hos Bianca idag. Such a powerful song! Listen:



Jag känner att jag måste "vidga mina vyer" och inte bara sjunga Pauliga låtar. För den här valde hon åt mig och den var rolig att sjunga. Det är därför jag frågar er om tips. För när jag väl ska bestämma mig för vad jag ska sjunga så kommer jag inte på någonting.. Så om ni har några tips let me know!!


Solen!

Det är som att vädergudarna läste min blogg igår och uppfyllde min önskan om bättre väder ! Haha. Frukost i Solen = Fin Skit! Nu ska jag get dressed och cykla till stan! Sånglektion och möjligtvis lunch i solen också? Vi får se :)


Trivs alltid bäst i solen och värmen! Jag förstår inte varför dom som är trapped i typ spanien, pga. flyförbudet, klagar för!? NJUT lite mer av värmen bara tills du får flyga hem! Haha.

Puss!


Hair

Hello. Jag kom hem från jobbet för en halvtimme sedan.. Nu sitter jag in my rooom med en snarkande hund bakom mig i sängen. Haha. Imorgon blir det sånglektion klockan 13.00 och innan det (PLEASE GOD GÖR SÅ ATT DET BLIR BRA VÄDER IMORN!) så ska jag nog ut och springa, och fixa lite annat här hemma. What is UP med vädret? Jag skyller på den jävla vulkanen! Det känns bra då. Hah. Jag måste iaf tills imorrn bestämma mig för en låt som jag ska sjunga imorn, och spela in. Any tips!? På bra/roliga "singing" songs?


Vet ni! På tisdag ska jag fixa mitt hår! (Ja inte som håret ovan då.. Men erkänn cool frilla!) Det blir clips minsann. Så om det är fult kan jag ju bara inte använda dom! Alltså löshår för er som inte pratar hår-språk. Fast sånna som man kan ta ut och sätta i när man vill. Blir det fint så kommer jag troligtvis använda dom hela tiden! Det blir för confusing annars om jag ena dagen har kort hår och ena dagen har långt. Haha not that I care, men blir det fint så vill jag ju självklart vara fin hela tiden, och inte FUL som nu med mitt bajshår!

Nu ska jag kolla på Vampire diaries och sen sleepa!
Godnatt!


Exotic

 


Staying in, gå runt i endast mitt oversizade love is my religion linne och dricka exotisk smoothie, lyssna på skön musik och drömma mig bort till varmare platser frestade mer än att gå på stan i ovädret. Underbart!


Saturday morning.


Hej! Jag vaknade för ett tag sen och sitter nu i soffan med min broshas dator och har precis ätit en fet brunch! Gröt med hallon och blåbär på och kokt ägg :) Yummy! Men nu är jag typ proppmätt -_-. Haha.

Igår jobbade jag 17-20 (det var inte så mycket folk, därför fick jag gå tidigt), sen gick jag och Madde hem till Sasha för lite chillfest typ. Lite boland människor, lite celcius människor och lite fyris människor. Trevligt. Efter några glas vin och lite dans så åkte Madde och jag hem till Nils i Luthagen.. Haha lagom flummiga på vägen dit! Hos Nisse vart det chillande, bra musik (jag och Nisse är Musik-smak-självsfränder!) , och en massa skratt åt historier om familjen Sjöberg. HAHA! Dom är allt för roliga dom! Flummigare familj får man leta efter! ♥ Love em! Sen tog jag bussen hem !!

Ska jobba ikväll med men innan tror jag att jag ska gå en runda på stan.. We will see vad jag orkar. Jag vill nog helst bara ligga och sova hela dagen. Jag är trött och jag har ont i magen. Jag mådde as konstigt hela dagen igår. Mådde illa och hade ont i magen som fan på kvällen.. Men men, det är vell bara min mage som krånglar som vanligt! It'll pass :)

JUSTE ! I have a question! Är det NÅGON som kan jobba åt mig nästa fredag? Du måste ha jobbat som servitris förut!! PLEEEASE det är jätte jätte jätte viktigt!!!!! Hör av er!! :)


Goodnight!

Hello. Tänkte bara säga hej sådär innan jag går och lägger mig. Kvällen har spenderats med Mamma och Mormor, och mitt projektarbete. Vi ska ha presentationer imorrn om det inför tvåorna. Men jag har inget att visa upp. Känns lite tråkigt. Men jag har ju inga kort från föreställningen. Och inget annat kul att visa heller. Och om jag skulle göra en powerpoint, vad skulle den handla om lixom? Äsh det får bli att jag står och impuls berättar lite om vad jag har gjort :) Det blir nog bra!!


Åh Sommar ! Har fortfarande sommarlängtan som fan!
På väg till reggaefestivalen med båt, förra sommarn.


Nu ska jag gå och lägga mig!
GODNATT!


Fick ett mail av Asos

Due to volcanic ash from an eruption in Iceland moving over Northern Europe, including the UK, all flights leaving the UK today (15/04/2010) have been cancelled.

This has delayed your delivery and we kindly ask that you allow a further 1 working day to receive your order. We will contact you as and when further updates are received.
 
 
- Haha! Fan vad kul! Eller inte kul men jag hade ingen aning om att det vart ett vulkanutbrott på Island, men tydligen! Det är okej, jag kan vänta en dag längre på min klänning eftersom vulkan askan gör det svårt för flygplanen. :P Lite komiskt tycker jag!





Nytt utseende!

Hade tröttnat på det gamla (som vanligt). Now it's back to black, som jag hade förut.. Jag gillade dock den vita, ljusare designen, men det är lättare att göra snygga svarta headers ;) Så den fick bli svart! Vem vet, det kanske blir ändring snart igen..

So..
Do you like it?


The Beach!

Man I miss this!



Havet!


Naked!

"God kväll" Jag ska snart hoppa in i duschen. Kvällen bjöd på promenad och en snabbsolning med Anna. Sen följde jag henne hem och så blev det en liten springtur hem till mig on top of it all. Guud vad jag måste göra någonting åt min kondition! Men jag är på g! Don't worry!

Jag impulsbeställde nyss en klänning från asos. En till potentiell studentklänning. Den var fin, den var enkel, den var vit. Så jag tänkte why not? Annars blir det en fin sommar klänning under skinnjackan i sommar! :) Jag orkar inte hetsa över det så mycket som alla gör. Men nu vet jag att jag slipper gå naken i alla fall! ;)


På tal om naket. Har ni sett detta? Så himla kul! xD Haha australiensare!♥ Så himla chilled out!

See ya' mates! ;)


Christeric



Ett stort VILL HA på den där skjortan! Amazing! Worn by beautiful christeric.


Lax på spenatbädd

Hello! Fint väder idag med! Cykel till skolan (I bajs motvind). 2 lektioner. Cykel hem (i älskade medvind). Lagade as god mat till familjen. Typ vad ska man kalla det, lax på spenadbädd med paprika och chili sås. Eget påhitt. Yummy! Nu ska jag ut och gå en prommis med Anna och sen blir det PLUGG! Jag har prov imorgon. Å N G E S T!!


Okej, så såg det inte ut, men men.


Sommar längtan!


Denna bilden får mig att längta efter sommaren så mycket! Soliga dagar på stan. Ljusa nattpromenader. Festival. Resor. Galna äventyr med vänner. Grillning på min veranda. Båtturer med systrarna Sjöberg.
Åh! <3
I sommar är planerna: Gotland med Madde och co., Möjligtvis reggaefestivalen och en MASSA jobbande. Så blir det Down Under i höst någon gång!

Jag ska gå och lägga mig riktigt tidigt idag! Har vart så himla trött hela dagen, och jag tänkte ändå läsa min svenska bok lite. Så nu hoppar jag i säng, läser lite och sen somnar tidigt! + Sovmorgon imorgon! Wonderful!


Explore new places

Solen skiner ute, och jag är inte ute och njuter i den. Tyvärr. Jag måste skriva en uppsats till imorgon, plugga till ett prov och läsa ut min svenska bok. För att inte tala om projektarbets rapport, loggbok och presentation (som ska hållas på fredag). Ja det är Mycket nu!!!!!

Idag har jag vart i skolan. Inte mycket roligt har hänt, förutom intressanta konversationer om vad folk ska göra efter gymnasiet. Vissa vill plugga direkt. Stanna i Uppsala. Vissa vill till andra delar i sverige och andra vill ut i världen för att uppleva nya saker! Jag tillhör verkligen den sistnämnda typen!
Det finns så jävla mycket i världen att se! Och jag tror det är jävligt nyttigt att faktiskt åka ut och se det! Nya erfarenheter. Möta saker man inte är van vid. Träffa nya människor. Träffa "konstiga" människor. Bungyjump, lära sig surfa, rida på kameler, äta konstig mat. Ja you name it. Man är bara ung en gång och det ska man verkligen ta vara på. Om jag skulle börja plugga i Uppsala nu, så är det ju ganska sannolikt att man blir kvar här efter. Man får nått jobb, nya kontakter, nya vänner, som man sen har svårt att lämna. Man skaffar sig en viss säkerhet här och binder upp sig till saker. Sen rätt var det är så är man 25 år. Kanske träffar någon man blir kär i. Man blir lite äldre. Skaffar barn osv osv. Sen har livet passed by så har man inte rört sig ur fläcken hela livet. Och planerna om att "resa och se världen", eller den där jorden runt resan som man hade när man var ung, önskar man att man gjorde då, för man sen inte har samma möjlighet. Man har för mycket ansvar, och kan inte riktigt lämna jobb eller familj osv. på samma sätt.

Så jag säger bara ni som vill ut och se världen! GÖR DET! Sätt upp ett mål och jobba dit, whatever it takes. Jag vill heller inte plugga i Uppsala, inte i Sverige helst. Jag har växt upp här nu. Bott här i ca 14 år av mitt liv. Så nu vill jag någon annanstans! Visst, sverige är vell bra på sitt sätt. Men väldigt tråkigt också på sitt sätt. Landet Lagom, i've had enough!



Hade jag pengar. Och då menar jag riktigt jävla mycket, så skulle jag inte göra annat än att resa och göra nya saker/ se nya platser. Att settle, och stanna på ett ställe för länge är inte för mig!


12 April 2010

Idag fyller världens bästa syster år! Congrats sis! I love you! (And miss you alot!)




Blueliketheocean


 


Will you be mine? - Från skonamig.com
Hotness! (Haha nästan dags för en heta-skor kategori snart!)

SICK!


Sjukt heta!
♥♥


Söndag!

Idag är det söndag och jag har minsann inte sovit bort hela dagen! Jag gick upp klockan halv 11 och gjorde mig i ordning och tog CYKELN till stan. Cykeln= Så härligt! Nu drar jag slutsatsen att våren är här på riktigt!.. Solen sken och fåglarna kvittrade. Haha okej nej så var det inte. Det var lite blåsigt men ändå härligt för att det var soligt! Jag cyklade till medborgarskolan och sen hade jag lite mer än en halvtimmes sånglektion. Det var roligt och jag spelade in två låtar i studiomikrofon! So much fun!!



Efter sjungandet så gick jag på stan lite och köpte mig ett par svarta jeansleggings. Som var väldigt nödvändigt eftersom mina andra jeansleggings har gått sönder, och mina svarta jeans som jag lagat typ 10 gånger, dålig kvalite helt enkelt, är lite för utslitna, och ett par andra jeans som jag hade har gått upp i rök..(Möjligtvis kvar i Dubai). Så nya byxor behövs verkligen! Sen gick jag till banken, men kom på att de hade stängt och cyklade hem.

Sen har jag även suttit och läst min svenska bok ute i solen idag och lagat mat till mina bröder. Mami kommer hem idag också! Myspys. Haha. :) Pusshej!


The wonderful Christina Dietze

Wonderful Blog. Wonderful photos. Wonderful modelling. Wonderful Inspiration. Wonderful Clothes. Wonderful Shoes. Wonderful Hair. Wonderful Thinspo...Just Wonderful!


src783


Helg

Aloha! Har vart lite busy i helgen med att jobba och med att ha Madeleno på besök! Är ensam hemma i helgen. Sjukt skönt! Inte för att det är så mycket folk här annars nu för tiden, men still!

I fredags, efter jobbet, sov som sagt Madde här. Vi låg och pratade igenom nödvändiga saker i typ flera timmar och slappade till 100% = Paula & Madde style! Skönt och behövligt! Sen idag lämnade jag henne här hemma för att åka till jobbet ! Det gick bra idag! Det var ganska lungt eftersom det är påsklov, så det var ju skönt :)


Nu tänkte jag kolla på the departed, som jag sett en gång förut, men måste se igen för vi har ett filmarbete på Engelska C, och min grupp valde The Departed (Ja det är bara killar i min grupp och dom fick välja :P).. Men det är ju en bra film med snygga boys (Leonardo!), så I don't mind! Sen ska jag sooova!

Imorgon ska jag till Bianca (min sångpedagog) för första gången på ett tag! Så det ska bli kuuul ! :)

Godnatt people!♥


WEDGES


Love it !


Yesterday

Igår var det röjj i Ramsta. Haha. Olivia fyllde som sagt år och hon hade lite middag/fest med sina närmsta vänner hemma hos Bella(som har typ världens finaste hus). Jag och Madde kom dit, efter madde hade slutat jobbet och där var det en massa glada tjejer! Det blev dricka , det blev dans, det blev sång, det blev pussycat dolls (haha!) m.m. Det var väldigt trevligt iaf! Och eftersom jag nu har en kompaktkamera också så hade jag med mig den och tog en massa bilder! Här är some:


Haha såhär såg det ut inte långt efter vi kom!




Madde och jag caught up quickly ;)


Snygg-Olle och Danielle :)


Hot girls! Haha älskar rebeckas pose!

Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag till jobbet! Det blir inge party för mig idag! Trots att det är fredag! Men jag ska plugga hela helgen (hinna med allt plugg som jag borde gjort nu under lovet) och sen var jag ju ute i onsdags och partade lite igår! Haha. Så enough for now känner jag.

See ya!


Grattis Olle!

Nu ska denna snyggingen firas!
 Congrats babe!

I'm off to ramsta!
PUSS!


Extensions

Igår hos Serri träffade jag Stina! En tjej med AS FINT hår! Och så får jag reda på att hon har löshår! Så nu har jag kommit fram till att det är det jag ska ha ! Det är lösningen till mina problem. Haha. Men seriously, mitt hår är så jävla fult nu för tiden och jag vet inte varför i hela friden jag någonsin fick för mig att klippa det kort! Det är hemskt! Så anyways, jag blev väldigt inspirerad till att skaffa det igår. Och jag pratade med mamma om det idag och hon ba NO PROBLEM jag köper in det åt dig :) Så jag ska probably testa! Jag tror inte jag ska göra det flera kilometer längre direkt, men lite tjockare och lite längre blir nog bra ! För jag vägrar se ut som jag gör nu på studenten!!

Och grejen är, jag tycker som sagt att blonda extensions brukar se skabbiga ut. Men hennes var AS FINT, så det gav mig hopp :D Haha! I know jag är väldigt töntig som sitter och överanalyserar situationen så mycket, men jag vet ju att jag lätt blir missnöjd när det gäller mitt hår (mest för att det redan är så fult, så får jag hopp om att det kan bli finare, vilket det aldrig blir) så jag försöker bara tänka igenom det ordentligt!

Här är fina Stina med fina håret!:



Skräckvarianten:

Haha! Don't worry, så ska det inte se ut!

Laterz!


Torsdag

Hello! Har vart lite sjuk nu på lovet men i'm finally better! Inge kul att bara ligga hemma! Igår blev det födelsedagsfirning av Serri och Sofia! Lite plockmat, vin, trevliga tjejer och konstiga danser. Haha lovely!

Sen skulle några ut, och jag hade verkligen inga planer på det från början, men jag följde med ändå. Och jag säger bara att det var första och SISTA gången jag sätter min fot på VIP! Det gav mig typ flashbacks till alla drogfria fester när man var typ 15-16. Typ massa fjortisar och massa små tafsande killar! Sen så var baren (om man nu kan kalla det det) SJUKT dålig också! Visst det är billigt, men vafan, med tanke på det jag fick för mina 25 spänn så borde det fan vara GRATIS! Det smakade skit helt enkelt, och man kan knappast kalla det en drink!

Aaanyway.. Idag har jag både hunnit med en långpromenad, en fika hos mormor och lite annat. Nu ska jag plugga lite tänkte jag, och ikväll kommer min Maddie hit ! :) I miss her, så det ska bli treevligt!


Fy Paula!

Jag måste sluta supa upp mina pengar! Jag trodde jag hade typ 600 kr på kontot så ser jag på minneslappen att det står typ 100 kr. Vart försvann dom? Jo, det står även Birger Jarl, Birger Jarl, Birjer Jarl. Jag var inte ens full och jag trodde jag köpte typ EN drink. Men nej tydligen fler! OVÄÄÄÄÄRT! Jag vill shoppa juuu! För jag märkte även idag att jag inte har NÅGRA kläder! Fy!

Härmed lovar jag att inte slösa pengar när jag är ute, det blir dansa nykter ;) (det är ändå bäst!! :D), och jag ska istället fylla på min garderob (SOM BEHÖVS!) och slösa pengar på NÖVÄNDIGA saker!

Haha nu ska jag gå och sova.

GODNATT! Och Grattis Serri och Olivia som fyller år idaaag ! :D ! ♥


A Special Message From Christina

Message to fans from Christina. Source - Christinaaguilera.com

Dear Fans,

I have been hard at work over the last year or so preparing for this moment.  As you know, I have just wrapped production on my first feature film, Burlesque, which will be in theaters this Thanksgiving.  And I will finally be releasing my fourth studio album, Bionic, this summer on June 8th.  I couldn’t be more excited to finally share this material with you all and I wanted to reach out and let you know what this project is all about for me.

Each album I release is a representation of my personal life experiences and how they have shaped me.  I strongly believe that life is all about growth, self-discovery and self-expression.  Making music allows me to define my experiences and share them with others who might hopefully relate.  Over the past four years I have learned a lot about myself and what I am capable of.  What all women are capable of.  Since the release of my last studio album, Back to Basics, I have become a mother, a wife, and most recently an actress.  All of these new experiences have allowed me to face new challenges and explore different sides of myself I did not even know existed.  I am a woman who wears many hats and carries many responsibilities.  There are so many characteristics that define me, and this album was put together to represent all of those different parts of myself.  The sound is not necessarily easy to define because I am not easy to define.  I can be serious.  I can be playful.  Sexual. Loving.  Tough.  Hardworking.  Honest.  To capture all of these characteristics I chose to collaborate with a variety of artists and producers across different musical genres.  I was able to explore and create a fresh, sexy feel using both electronic and organic elements with subject matters ranging from playful to introspective.   This allowed me to challenge myself by using my voice in ways I never had before.  It also allowed me to push personal boundaries and explore what is possible for my future and me as an artist.

You will find on this album songs that represent the many sides of me.  I have learned that like all women I am sometimes capable of being superhuman.  Like all women I am BIONIC

I look forward to seeing all of you on the road very soon.  In the meantime, keep checking here as I am preparing to launch my new and improved website  in the near future.  It will be a place for you all to connect with each other, with me, and to insure that you are updated with all official information. There are a lot of fun surprises in store for this year!

Get ready, and I’ll see you all soon…

With love,

C/X



SO EXCITED!!!!


Seagulls photosession





Jag sprang efter dom stackars måsarna i kanske en timme. Haha. But it was such a great moment! Det är så JÄVLA synd att bilderna blir så brusiga när man laddar upp dom på bloggen! Men men, what to do..


Malaysia & Australia vs Sweden.


Inte så kul att de senaste veckan / just nu så häger min pappa på ställena ovan. Penang, Langkawi & Kuala Lumpur, Malaysia. (Två av bilderna från hans facebook, den längst ner från google, so yeah, på exakt dom ställena)

Och det blir inte bättre av att min syster hänger / bor i denna vackra stad just nu:
Sydney-Australia
 

Jag säger bara en sak. Get me away from Uppsala!!!


Badass




Oh so pretty!


I want! Big time! En balenciaga i en vårig ljus färg! Soo pretty!!


Gammal Gubbe!

Hello! Söndag morgon! Imorrn börjar påsklovet på riktigt. Då Måste jag ta tag i plugget ! I will, jag lovar! Jag vaknade lite innan 10 imorse och följde med mamma ut och sprang. Härligt med snö i spåret. Not. Men men.. Har gymkortet gått ut så har det. Då får man byta ut rullbandet mot spåret. Även fast det är snö kvar.


Vovven fick inte följa med ut och springa. Han börjar bli för gammal. Han orkar inte längre! Jag kommer ihåg förra året när jag var ute och sprang, och han fick följa med. Då fick jag typ släpa honom hela vägen. Han är så trött nu för tiden! Det är inte ens så att han alltid orkar springa till dörren och kolla vem som kom längre. Och det gjorde han ALLTID förut. Men men. Vad är han i hund år nu.. typ 70 år? Shit! Vilken gammal gubbe!

Tänkte äta lite lunch nu, magen kurrar. I'm thinking lax, räkor och lite sill från igår. Haha. Det var as mysigt igår! Vi åt god mat och drack gott vin! I like! Pusshej!


Goosebumps!


LYSSNA bara hur Christina tar över på 1:12! Här hör man verkligen hur GRYM hennes röst är om man jämför med hennes kollegor. Speciellt Britney. Lyssna på Britneys "baby voice" i början, och lyssna sedan på hur Christinas raw awesome powerful voice tar över skiten och man får goosebumps all over! Ett väldigt omtalat performance, och ja det är bra i övrigt också, men som sagt; Christina regerar att 1:12! Se klippet här.
 


Påsk!

Efter gårdagens utekväll (Det blev en spontan utgång efter jobbet, och jag var inte speciellt fräsh, inte speciellt fixad, och verkligen inte snygg. Men jag hade jävligt roligt!) så blir det nog en lugn hemma kväll ikväll. Jag måste ju sätta igång med ALLT mitt plugg som jag har att göra undet påsklovet.



Jag har inte firat påsk på flera år, har alltid vart bortrest. Plus att det inte riktigt är en tradition i våran familj. Men påskägg och lite påskmat brukar det vell bli, när vi väl är hemma..

Har precis druckit gott vin och hjälpt Mamma i köket. Norah Jones spelas ur högtalarna. Försökt convince min mormor att hon måste ge sig ut och ragga. Haha, men ja, jag är helt seriös. Snart blir det påskmiddag med Mamma, Mormor och syskonen. 2 av dom iaf :) . Du är saknad Andrea! ♥


Blonde & Blue




Snygg!


Don't mess with me.


Detta är resultatet av ett tandbortsbråk a la Paula och Rasmus.
Det började med att jag la hans, och alla andra tandborstar på bänken. För eftersom det är endast vi två som delar på det badrumet så tyckte jag att det var onödigt att det var typ 10 gamla tandborstar i tandborstmuggen. Så då la jag alla på bänken bredvid muggen, för att se vilken han skulle lägga tillbaka i muggen- den han använde; så att jag kunde slänga alla andra. Men nej, då blev han tydligen as sur för att bänken var så "skitig" så la han min tandborste på golvet, och tyckte att det var samma sak. Då blev jag sur och så hade vi ett fint litet argument om att det inte var samma sak osv. Men han var lite too agressive och då blev jag sur, så då la jag hans tandborste i toaletten. "Det är ju samma sak." Moget, jag vet :). Men I just wanted to prove my point!

Självklart resulterade ju detta i att min också låg där när jag kom hem, men det var inte oväntat.
Åh vilken syskonkärlek!
Ja , därför fick vi båda en ny i påskägget. Haha. Så nu ska jag gå och borsta tänderna :)


Glad Påsk!


Jag sa att jag inte ville ha godis i mitt påskägg, så då fick jag andra nödvändigheter+ en peng + lite godis :) Vilken bra lösning! Jag förklarar tandborsten sen!


Volang


Det blev inga byxor igår. Men det blev en finfin kavaj! Med lite volang detalj! Jag har en liten svaghet för kavajer har jag märkt.. Så ja, jag var tvungen. Isn't it beautiful! Från att./åhlens.. I love it!


Bionic


Dagar, timmar, minuter och sekunder ovan. Så långt var det kvar för några minuter sen! Ja tills Bionic kommer ut!! I can't wait! Efter att jag nu har lyssnat sönder "Not myself tonight" så vill jag bara ha meeer ! Ett helt nytt sound, lite "futuristic", mer beats, hennes lovely voice. I love it!

On her fourth LP, Christina Aguilera didn’t want to sound like herself. “I’m not interested in giving it this ‘Christina’ sound,” she says. “I want to make my voice more relaxed, less soulful.”
-
As much as jag älskar hennes soulful voice, så kommer detta vara väldigt intressant! Looking forward to it!


Shrimp


Nyskalade räkor och vitlöks aioli! Vilken perfekt lunch! Det som saknades var mamma, Andrea, vitt vin och våran altan en mysig sommarkväll. Ååh jag längtar till sommaren!

Men nu ska jag till jobbet istället. Och förgifta alla kunder med min andedräkt. I don't care, it was sooo worth it!


Crazy Weather

Hello! Jag vaknade för ett tag sedan, och jag måste säga att jag nu förstår alla er som är kära i snooze knappen! Jag gick alltid upp så fort klockan ringde förut. Jag kunde ställa klockan på 07.00 och vara uppe och göra kaffe 07.02! TVÅ MINUTER! How did that work, undrar jag nu!? Nu för tiden är jag så jävla trött! Alla sömnproblem jag någonsin haft är bortblåsta och jag somnar som en bebis på kvällarna och sover utan minsta tillvaknande hela natten. Sen kan jag knappt gå upp heller, utan det blir snooze, efter snooze...efter snooze.. efter snoooze. Ja , ni känner säkert igen er.

Sen kan man ju fråga sig WHAT IS UP MED VÄDRET!? Jag orkar inte med mer mulet! Det var fint och soligt idag när jag vaknade. Ingen klarblå himmel dock. Och nu har molnen kommit igen. Jag tror vi måste påminna vädergudarna att det är APRIL och att snön brukar vara borta, och solen brukar skina vid det här laget. Dom verkar ha glömt oss i år. Nej men seriöst, vet inte om det har med miljöförändringarna att göra eller vad det är men det känns som hela världen har haft Crazy weather det senaste året.


(Lekte lite med photoshop.. Hah.) Som sagt, crazy weather!

Idag ska jag jobba typ. That's it. Tänkte försöka åka ner på stan innan och köpa mig lite saker. Studiebidraget har kommit har jag kommit på. Och eftersom det mesta (typ allt) av mina kommande löner ska in på ett sparkonto och sparas till Australien så betyder det att studiebidraget är det jag lever på...nothing new there.

Så nu ska jag hoppa in i duschen! Have a nice day!♥

Nightmare

Ush, Jag drömde att det var krig inatt. Att jag och min familj var tvungna att fly från vårat hem osv. I can't imagine hur hemskt det är att faktiskt ha upplevt något sånt på riktigt! Man måste nog vara otroluigt stark!


I love my family!


P-lov

Påskl...Plugglov!


Ungefär ett såhär roligt lov har jag framför mig. Men jag SKA bli av med allt! Så att jag kan chilla April och Maj ut! Det här är det sista plugget jag har på riktigt LÄNGE så nu får jag fan ta i och göra bra ifrån mig!


Robertson Unexpected


Brittany Robertson - från Life Unexpected!
Helt plötsligt as cool och as snygg! How unexpected ;)! ÄLSKAR stylingen! Och jag får sugen av att gå ut och leta och hitta mig en ny paljettväst! Hmm..


A Mini Adventure


Susanna Mini Andén
Vissa människor är bara för snygga!


RSS 2.0