Santa Cruz bike ride.

 
Vi är i Santa Cruz över helgen. Såhär såg det ut under våran lilla cyckeltur runt stan igår. Vi cyklade förbi några som lyssnade på den låten i sin bil och sjöng allt vad dom hade, så jag var bara tvugen! Haha :) 
 

En onsdagskväll

Vi var på en jättemysig restaurang ikväll här i San Jose. Den var uppbyggd ungefär som en food court med en massa olika kök som man kunde beställa sin mat från, fast istället för skräpig food court mat så var varje ställe riktigt fräsht och bra. Vi var ett stort gäng som åt och drack vin under fina lampor i trädet ovanför. Det börjar bli ganska kyligt här nu, och jag behöver, emot min vilja, köpa varma kläder. Det suger, eftersom jag ändå bara kommer behöva slänga dom om några månader, men det behövs! 
Nu är jag proppmätt och trött, och ska sova. Imorgon tänkte jag följa med Darcy till jobbet, för att se hur hennes dagar ser ut. Hon är lärare för utvecklingsstörda barn, så det kommer att minst sagt bli intressant!
<3

Northern California

Hej! Jag har haft en mega busy weekend sedan jag kom upp hit till min kompis i San Jose! Direkt när jag kom i fredagskväll hoppade vi in i bilen och åkte till Monterey däy vi spenderade natten hons Darcy's(tjejen jag hälsar på) mamma.
 På lördagsmorgonen blev det en tour av Monterey och Pacific Grove vid kusten medan vi drack vårt morgonkaffe i termosar. Så extremt vackert! 
 
Sen, efter frukosten och så hoppade vi in i bilen och körde ner mot Big Sur. Vi körde längs kusten hela vägen och de var helt fantastiska utsikter! Dog lite! 
 
När vi kom til Big Sur åkte vi till Pfieffer state park för att titta på naturen lite, och all fina redwoods träd. Såhär fint var det där. 
 
Sen hoppade vi in i bilen igen och körde mot Santa Cruz.
 
 
I Santa Cruz hälsade vi på Darcy's pojkvän lite, som bor där, och lånade en surfbräda och våtdräkt av honom. Så åkte vi ner till en av alla Santa Cruz fina stränder, och jag gjorde ett surfing försök i det iskalla vattnet. Det gick megadåligt, och det kändes lite som att alla mina surfingkunskaper var som bortblåsta, och jag kunde inte känna mina händer och fötter för att det var så kallt. Men åh vad bra det kändes att vara ute i vattnet igen med surfbrädan, andra surfare, och några sälar som simmade förbi.. Trots kylan. 
 
Efter stranden åkte vi hem till Dracy's pojkvän igen och drack vin och åt ost och oliver på verandan i kvälssolen. Sen vinkade vi hejdå, åkte ner till Santa cruz hamn en snabbis för några bilder, och sen åkte vi vidare till San Francisco där vi skulle sova över natten, i Darcy's kompis lägenhet mitt i stan. 
 
Dagen efter vaknade vi och gick och köpte kaffe och jordgubbar på en farmers market till frukosten. Efter vi ätit och gjort oss i ordning hoppade vi in i bilen och turistade lite i San Francisco på förmiddagen. Vi promenerade runt i China town och runt Union square, och sen blev det Golden Gate bron för lite bilder.
 
Sen åkte vi till Golden Gate Park där det var gratis konsert på gång. Bara ett visst antal människor fick komma in, men vi måste verkligen ha kommit vid rätt tillfälle, för vi fick bara stå i kö i 10 minuter och kom sedan in utan problem. Vi slog oss ned på gräsmattan på en filt och lyssnade på Plain White T's och Goo Goo Dolls. Sedan spelade One Republic, men vi skippade dom för att åka vidare till Folsom street fair, som var minst sagt intressant, där vi mötte upp några av Darcy's kompisar. Kvällen slutade på en roof top bar med margaritas med jättefin utsikt över staden, innan vi blev megatrötta och det var dags att köra tillbaka till San Jose igen. 
Så himla fullproppad och bra helg! 

RSS 2.0