Halsfluss?

Hello! Idag har jag stått i solen hela dagen med typ halsfluss och kännt mig febrig. Det var INGA kunder idag heller, okej några, men det kändes så jävla värdelöst att bara stå där och ändå inte få nått sålt, när jag borde varit hemma och vilat istället ! Jag var på apoteket imorse och köpte nån naturmedicin som kunde förkorta förkylning, plus halstabletter (som jag har knarkat hela dagen). Sen ringde jag till min chef och hotade honom , och försökte få han att inse att jag var SJUK så han MÅSTE komma i tid, så jag kunde komma hem och sova. Efter två sånna samtal så tröttnade han vell och sa att jag kunde ta tåget hem 1 timme tidigare. Jag kom inte hem speciellt mycket tidigare för det, men det var skönt iaf! Jag tog pendeltåget till Upplands Väsby, träffade Julle (som hade köpt massa gott natur godis på min nya favorit affär all nuts i väsby centrum ;D) och så tog vi upptåget hem.

Nu är jag hemma, har precis ätit mormors superbullar och druckit té, och nu väntar jag på Jennyfer. Hon ska ge mig min Aiya Napa biljett ! :D Woho! Sen ska hon även jobba åt mig imorn så jag ska berätta lite hur det går till och så ! :)

Nu ska jag dricka mer té och ta reda på vart min borttappade syster är. Hon har inte kommit hem från jobbet än och hennes mobil är död... :S .. Jag och Sofia börjar bli lite oroliga! Och mamma nu med .. Hmm .. Konstigt.


Snart ska jag ut och resa ! Woho! Ska bara jobba 2 dagar till! :D

Puss!

JÄVLA SKIT IMMUNFÖRSVAR!

Jag HATAR att jag alltid blir sjuk! Och alltid vid så dåliga tillfällen! Igår så fick jag Jätte ont i halsen på kvällen, drack typ hur mycket te som helst. Inatt har jag sovit jätte dåligt för jag har typ vaknat hela tiden och haft svårt att svälja för min hals är helt svullen typ. Och nu på morgonen har det bara blivit värre. Jag har SKIT ont i halsen, och så känner jag mig jätte hängig, har ont i huvudet och typ bakom ögonen if you know what i mean. Ibland när man blir förkyld kan man få ont där..? Iaf jag..
Och jag måste fucking JOBBA idag! :( JAG ORKAR INTE! Jag kommer bara bli ännu sjukare då! Och jag VÄGRAR vara sjuk när jag åker! Alltid så dålig timing!

Nu ska jag upp och överkonsumera te. Sen ska jag till apoteket och köpa bafucin och mucoangin! (som lindrar vid halsont) ... och sen vidare till jobbet.. Ush . IMORGON är jag ledig iaf!

Puss !

Bokat och klart!

Yes, it's done! På måndag åker jag, Jennyfer och Tove till Aiya Napa! :D Cyprus baby ! WOHO! Jag är så jävla taggad! Jag ska bara jobba 3 dagar till (ledig onsdag), sen är jag ledig lördag söndag och sen ååker vi! :) Vi bokade och betalade allt imorse, eller ja, dom gjorde eftersom jag var i upplands väsby, men nu är det hur som helst klart! :) I'M SO EXCITED!



Imorse tog jag och mathilda tåget till upplands väsby tjugo i 10. Vi skulle bli upphämtade där klockan 10. Men vi fick sitta och vänta lite. Vi satt en timme. Sen blev det två timmar. Tre timmar. Fyra Timmar. FEM TIMMAR! Han hade typ fått fel på bilen och sa att han skulle fixa den, sen komma. Så vi satt och läste lite. Gick runt i Väsby Centrum lite (och jag blev kär i massa skor). Gick in på Ica och Coop och köpte kakor och glass till lunch (det var allt vi hade råd med), solade m.m... Sen ringer han efter 5 jävla timmar och säger att det kommer ta lång tid med bilen, och att vi kan åka hem. WHAT THE FUCK! Jag börjar typ skälla ut han och säger att vi borde få lön för det ändå och massa.. Tydligen så kommer vi det , så isf var det ju en jävligt nice "jobbdag".. Men det känns ändå lite slös! Men men, man kan väl inte förvänta sig annat när man jobbar för en turk som inte kan klockan! Han är Alltid sen! Varenda dag, jag skojar inte! Och deras fina kurd musik som dom spelar på högsta volym i bilen kan jag fan utantill nu. Men Pengar är Pengar! Om det inte hade varit för det här skitjobbet så hade jag aldrig kunnat betala resan, så jag är fortfarande glad att jag har det! :)

Nu ska jag ut i solen! Jag lovar att uppdatera lite mer ikväll, men det känns så ovärt att slösa min lediga tid framför datorn nu när jag väl är ledig. Jag är as sugen på att bada ikväll också! :) Vi får se !

Puss hej !

Norr Mälarstrand


Typ längst till höger om den här bilden, typ precis där bilden slutar, finns det en preem mack. Där står jag nu och säljer jordgubbar! Ganska nice ställe! Känns typ som att jag är på semester, och inte att jag jobbar :D ..

Ja, som sagt, det händer inte så mycket annat just nu.. Jag lovar att bli en roligare bloggare igen sen, när jag har mer tid! Men nu ska jag hoppa in i duschen ! :)

Puss!

Kusinerna

Hej hej. Jag har varit ledig hela dagen idag, och den har spenderats i bromma hos kusinerna! :) Jag åkte dit på grillning igår efter jobbet (eftersom jag ändå jobbar i stockholm), och det var jätte mysigt! Jag har inte varit där på jättelänge så det var verkligen jätte kul! Det ska definitivt göras om i sommar! Vi var Jätte tighta när vi var yngre, och det är synd att förlora den kontakten bara för att man blir äldre! Man måste måna om den släkt man har! :)

Jag berättar mer sen. Nu ska jag kolla på Film! :) Men det blir upp och jobba imorrn igen !

Puss !

Jobb i stockholm

Hello. Yes, idag så jobbade jag i stockholm istället för upplands väsby. Det var as mysigt, jag stog vid vattnet i stan i solen och kollade på människor som gick förbi, och solade ;) ..Jag såg Natacha Peyre och hennes pojkvän Dhani btw. :) Och dom var fan snyggare i verkligheten än på bild! Båda två! Hon ser ju typ perfekt ut, liten och smal, as fina kläder och klackar! Och han var ju också as snygg, men det är vell ingen nyhet ;) haha . Snyggaste paret iaf!


Typ exakt några hundra meter ifrån den här restaurangen stog jag idag! Jag sprang på deras toa hela tiden haha. För man får inte glömma att dricka mycket vatten när man står ute en hel dag i solen sådär. Men det resulterar ju tyvär i att man måste springa och kissa hela tiden :P haha ..

Än så länge har vi inte bokat någon resa, men det blir nog imorgon. För den sista minuten resan som vi hade spanat in igår var det någon som hade hunnit boka innan vi hann :/ Fan då. Men det är bara att hitta en ny :D Vi SKA iaf åka runt den 8 juli! :D IM SO EXCITED !!!

Nu ska jag kolla lite fler resor, sen ska jag hoppa i säng, för jag ska jobba hela dagen imorgon med. Men sen är jag ledig 2 dagar ! Woho!

Puss!

dressy jewelry mixed with edgier pieces


Nicole


Sista minuten!

Yes it's true. Imorgon ska jag Jennyfer, och typ 4 andra tjejer boka en RESA ! En sista minuten! :D Vi åker om 2 veckor! Vart får ni veta imorgon ;) När allt är klart, men jag är så SJUKT taggad! WOOOHOOOO ! PARTY OCH SOL OCH BAD OCH SEMMEEESSTEEEER! ♥ I Love It! Ser ni, det lönar sig att jobba och slita så hårt som jag gör om dagarna nu för tiden ;)



Igår var jag ledig, och det var stekhett ute. Det var typ första gången jag kände att det är sommarlov på riktigt nu! :) Jag njöt av vädret utomhus hela dagen!! Jag vaknade runt 9.30 någon gång och tvingade upp Madde (som sovit här) att vi skulle fortsätta sova utomhus, medans vi solade! haha . Hon ville såklart sova vidare, men nej, man får Inte slösa på sol-tid! :D haha! Så vi satte på oss bikini och jag la ut två madrasser på min baksida och så låg vi där resten av morgonen! Mysigt! Vid två någon gång så åkte vi in till stan och gjorde lite ärenden (jag köpte bl.a. mineral smink!) . Vi träffade Jennyfer, och sen joinade även Johanna oss , och så satte vi oss på bryggan med varsin Cupido-sallad och NJÖT av solen! :) Sen skulle johanna hem, och så kom även Atti och Lin förbi en sväng . Hur som helst så var det As mysigt och som sagt, Nu känns det att det är sommarlov på Riktigt! :D

Idag har jag jobbat hela dagen! I Upplands Väsby idag.. Har stått och rensat tusentals mögliga jordgubbar känns det som. Men eftersom jag hade nått att göra så gick tiden ganska snabbt idag :) Plus att jag för första gången kom hem innan Andrea, som faktiskt jobbar i Uppsala! (Vid Ikea) :D Så det var nice, och jag hoppas det fortsätter så! Jag hatar när jag kommer hem typ as sent! Men vad gör man inte ;) Som sagt.. det lönar sig! 

Nu ska jag gå och skrubba och klippa mina naglar. Tro mig, dom är inte så fräsha efter en dags jobb. Och jag orkar inte sitta och rensa dom efter varje dag, så nu ska jag klippa dom riktigt korta så att det inte Kan komma in nått jordgubbsskit under! Bra va ? haha.. Det är inte som att mina naglar kan bli långa ändå, så det gör inte så mycket ! 

Det blir jobb imorgon med, och även på torsdag, så det blir kanske lite dålig uppdatering.. Men sen är jag ledig fredag lördag söndag! :)
PUSS!  ♥

accesories


lovely accesorizing!

Back to work tomorrow! Fast jag är ledig på måndag! :) Det ska bli så sjukt skönt när den här veckan är över och jag får min lön! Then it's all going to be worth it!! :)

Puss!

I'm bored


Favoritcafé: I uppsala är det vell Waynes, Barista eller Unico. Alltime favorite: Starbucks!
Favorittidning: Jag har Massa! Alla som inspirerar en! Fashion magazines mostly :)
Favoritplagg i garderoben just nu: Långklänning från H&M och rödorange tröja från Weekday.
Längd: 1.70
Vanligaste färgen på mina kläder: Oj, ingen aning, tycker jag brukar vara ganska färglad? Men blåa jeans har jag väldigt ofta!
Jag tränar: Jag sticker ut och springer så fort jag har tid och ork, sen dansar jag också! Jag cyklar oftast så fort det är fint väder också, om jag ska någonstans ;)
Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Trött, sliten och uttråkad.
Är det nått du absolut inte äter: Skinka, blodpudding och korv. I used too, men nu går det inte längre bara. Jag får kvällningar typ ..
Kläder just nu: Harem-liknande mjukisbyxor från H&M och I ♥ NY tröja från.. ja gissa en gång ;P
Vad sa du senast: Vet inte exakt.. Pratade med mamma om gårdagen.
Spelar du nåt instrument: Jag spelade piano när jag var yngre, men jag blev aldrig speciellt bra. Men jag kan spela lite olika låtar på piano som jag mer eller mindre har lärt mig själv . Bl.a. OC låten California- Phantom Planet, och Flipsyde - Happy Birthday.
Morgon- eller nattmänniska:  Both. Ibland är jag uppe hela nätterna och sover hela dagarna, men ibland så är jag precis tvärt om, somnar as tidigt och är jätte morgonpigg med massa energi.
Sparare eller slösare: Slösare :D Man ska unna sig själv saker här i livet ! Speciellt kläder, they make me happy! haha !
Har du några homosexuella vänner: Japp
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Nja.. Jag tror inte riktigt på evig kärlek, jag tror att känslorna eventuellt svalnar, och då kanske det blir svårare att vara trogen. Men sen finns det ju dom som är 80-90 år och har varit gifta och trogna sen de var 20, så visst det är klart att det är möjligt!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 eller fler :) Men jag kommer nog inte gå i min pappas fotspår och skaffa mig 5 barn. Eller vem vet..? Men jag drar nog linjen där iaf :P
Vad ska barnet/barnen heta? Ingen aning, men jag har alltid gillat namnet Marvin :) 
Bio eller promenad: Båda två!! Promenad innan eller efter bion :D
Är du kittlig: När jag var liten var jag hur kittlig som helst, och min syrra brukade sitta på mig och kittla mig tills jag typ inte kunde andas, och nästan började gråta, fast hon hade as kul. Men jag tror det har svalnat lite, jag är nog inte så kittlig längre.
Rädd för insekter? Nej inte så. Visst jag kan också få lite småpanik om en geting flyger för nära mig eller något sånt, men jag är inte så rädd att jag börjar skrika bara jag ser en. Jag har varit sån dock! :P
Bästa bok? The year the horses came - Mary MacKey , Harry Potter böckerna och Twilight böckerna hitills :) Föredrar att läsa på engelska!! Jag skulle tex. aldrig få för mig att läsa Harry Potter böckerna på svenska!
Chips, morötter eller godis? GODIS! Chips äter jag nästan aldrig, morötter är ju gott och så men det slår fan inte CHOKLAD! (Haha jävla tjockis!)
Pizza eller hamburgare? Hamburgare lätt. Pizza äter jag vääldigt sällan och tycker knappt att det är gott efter typ andra slicen. Men jag måste erkänna att det kan sitta jävligt fint som bakismat! Hamburgare äter jag också väldigt sällan, men kan också vara gudomlig bakismat! Haha, fast ifs, efter en natt med festande är ju typ en potatis gudomligt god också så..

(Haha vad kul, mamma kom nyss in på mitt rum och frågade om jag ville ha pizza :P. Men jag nöjer mig med midsommar maten från igår. Mammas potatissallad med kött och fetaost sås! :D)

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Pierca mig har jag gjort redan. I naveln när jag gick i 7an, i öronen när jag var yngre. Men en tatuering skulle nog aldrig falla mig in att göra. Jag tycker att det är ganska dumt av vissa som tatuerar in nån stor blomma eller liknande och tror att dom kommer tycka att det är lika snyggt när dom är 40-50 år. Om man ska göra en tatuering tycker jag att man måste välja väldigt noga vad man tar, och så tycker jag att det ska vara någonting som betyder något för en, och kommer att fortsätta göra det livet ut. Men nej, jag kommer nog aldrig göra det.
Stökigt eller välstädat? Stökigt som fan! Klart jag föredrar när det är välstädat, men när det t.ex. gäller mitt rum så hinner jag knappt blinka innan alla kläder ligger överallt (förutom i garderoben) igen.
Använder du knark? Nej det gör jag inte, och kommer förmodligen aldrig göra heller. Det frestar mig inte ett skit.
Kaffe, te eller inget? Svart kaffe, Chai latte, kamomill eller grönt te är favoriterna. Det beror på humöret!!
Har du en besatthet? Jag var jätte besatt av tugummi ett tag, kunde knappt vara utan det under en halv dag. Men det har lugnat ner sig nu!
Civilstånd: Singel :)

(Listan snodd av Safi)

/Paaulie ♥

midsommar i öregrund



Hello! Igår var det ju midsommar, och efteratt ha tagit en powernap, eller två, så åkte jag till stan, träffade Madde och hoppade på en buss till öregrund. Partybussen! Haha. Massa ungdomar från Uppsala spenderar sin midsommar i öregrund, så det var helt proppat på bussen, och vi hade jätte kul. Förfest, pisspauser och glada människor :) Mycket trevligt!
När vi kom fram så letade vi reda på huset vi skulle till. Det var smockat med folk vid hamnen, och vi träffade massa som vi kände. Sedan letade vi rätt på huset, och så vart det lite mer förfest på en balkong med utsikt över öregrund-hamnen i solnedgången. Efter vi hade suttit och lyssnat på musik och druckit öl med grabbarna på balkongen, så spelade vi lite kubb, och sen drog vi ner till hamnen.
Kvällen spenderades i hamnen, inne på ett ställe som hette Terassen, där vi dansade loss och stog och sjöng med till alla sommarlåtar, och sen slutade kvällen på Jakten där det blev en jävligt god pizza!
Sen trängde vi ihop oss i ett skjul på killen som vi va hos tomt, för gäststugan var redan upptagen, och så låg vi och frös och garvade hela natten.
Jag har tyvär inga bilder, för kameran fick stanna hemma och mobilen jag har just nu har knappt en fungerande kamera. Så inga bilder, men det är nog tur det :P..
Men det var en trevlig midsommar !! :) Och jag ska definitivt åka till öregrund mer i sommar! Jag hade glömt hur fint det var!

Idag har jag vart nere vid hamnen igen, där solen sken (till skillnad från här i uppsala) ätit lite frukost och åkt bil hem.
Nu ska jag ta ett långt varmt bad!
Puss !

LEDIG!


Yep, I was right. IKEA är stängt, så det blir ingen jordgubbsförsäljning där idag. YES! Ni förstår nog inte hur glad jag är! Vissat jag vill tjäna pengar, men jag är så JÄVLA sliten så det är bara skönt att vara ledig! Igår jobbade jag 10 timmar!!!!

Så dagen kommer att spenderas här hemma, men andra twilight-boken, new moon, och chai te! My favorite :) Och ikväll blir det nån sorts midsommarfirande! :D




PUSS!

plötsligt händer det

WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

IKEA Uppsala
Varuhusinformation

Öppettider: mån-fre: 10 - 20
lör-sön: 10 - 18
röd dag: 10 - 18
30/4: 10-18
Stängt
Julafton
Juldagen
Nyårsafton
Nyårsdagen
Midsommarafton
Midsommardagen


JAG TROR JAG SLIPPER JOBBA IDAG! HALLEEELLLUUUJJAAAAAHH!!! Jag är typ helt förlamad för att jag är så trött ! Skulle jag slappna av i mer än några sekunder så skulle jag ramla ihop! Jag HOPPAS att jag slipper! Jag skulle ha stått utanför IKEA idag, men eftersom IKEA har stängt idag så kommer det ju inte vara några kunder där. Så jag slipper nog! :D :D :D :D :D :D Jag kan inte förklara hur SKÖNT det skulle vara !! Min kropp orkar inte mer! Jag behöver minst 1 dag ledigt!! PLEASE !

Håll tummarna för mig! Nu ska jag ringa chefen!
Puss !!

MK


So pretty! Jag måste skaffa mig fint hår igen! Men nu när jag står och säljer jordgubbar hela dagarna ser jag mest ut som ett troll. Men men.. Imorgon står jag vid Ikea här i Uppsala och säljer, och även över midsommar helgen! WOHO! KOM OCH KÖP (Och gör mig sällskap lite :D)

Puss!

NYC


new york chic.
i wanna gooooo !!

off to work ♥
Puss!

det rullar på..



Ja, ni vet vid det här laget vad jag gör om dagarna. Idag har det varit sol though, så det har varit lite trevligare :) Många pratglada kunder idag också. Haha jag har min favorit, en tant som har kört limousin i 22 år, som kommer ofta och står och tar en rökpaus vid mig. Mycket trevlig liten gumma :) Haha , nu kan jag allt om hennes barndom och om hennes barn osv. Haha :D Trevligt trevligt. Men nu ska jag hoppa i säng, för jag ska upp och jobba imorgon med ! I know, det blir inte så intressant att läsa om, men jag ska försöka klämma in lite annat så fort jag kan, men just nu kommer jag hem väldigt sent och åker ganska tidigt. Men it's worth the money, så än så länge känns det bra. Men bloggen lider ju lite som sagt.. Men wtf :) Klaga om ni lider för mkt ;) hahah..

Puss !!

Day 1.

Yup, första dagen avklarad. Det var faktiskt inte så farligt som jag trodde. Även fast jag stod där väldigt länge så gick tiden ganska snabbt. Speciellt när jag pratade i telefon. Det var inte så bra väder, men jag hade bra kläder (fint rimm ;P) så det var ingen fara. Massa trevliga kunder hade jag också, bl.a. en trevlig tant som var limousine förare som var väldigt pratglad. Haha :)

Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, för jag ska upp tidigt imorgon, och efter att ha stått upp hela dagen är jag lite trött :P ...

Puss!

Mitt liv som jordgubbsförsäljare

Yup, det börjar imorgon. Det kommer probably vara kallt som fan så jag ska ta med mig skit mycket kläder! Julia börjar också jobba imorgon så vi ska åka dit tillsammans typ 8.40 imorgon! Så i have to go to bed early today, så att jag orkar!

Hahaha visst passar jag in ;P



Så KOM och köp jordgubbar av mig nu! I Upplands Väsby vid McDonalds och 7eleven. Eller vid Upplands Väsby centrum, där står Julia. Men det går lika bra vid Ikea här i Uppsala där min kära syster eller Sofia står! :)
Haha vilken bra reklam jag gör ;P I should get paid for this .. haha .

Wish me luck!
Puss!

Heavy Rain

And so it continues.. spöregnet.. Men somehow it doesn't bother me. Allt jag vill göra nu, innan jag börjar jobba är att koppla av, och det är precis det spöregnet tillåter mig att göra. Jag behöver inte ha en excuse för att inte åka och bada, eller gå runt på stan, eller andra aktiviteter som man gör när det är fint väder. Utan jag kan simply sitta i mitt fönster med varmt te och läsa twilight. Fast nu är det nästa boken, New Moon istället! :)


Bild lånad från google

So that's more or less what i've been up to. Kanske blir en promenad i regnet under mitt rosa paraply också, för jag känner att min kropp vill göra annat än att sitta på ärslet hela dagen. Jag ska nog rota fram mina gummistövlar nu, som by the way är as balla!

Puss !

Wonderful. Mulet och kanske regn imorgon när jag ska jobba också! :(

Alla väderprognoser säger ju olika som vanligt, vissa säger att det ska vara runt 9 grader och lite regn och andra säger att det bara blir mulet och att solen eventuellt tittar fram lite. Vi får hoppas på det senare!

oh mama



Wooh , Jag säger bara en sak: Victoria Beckham is a lucky woman!

Rainy day.




Nothing new. Regnet öser fortfarande ner. Man får lixom lust att göra ingenting när det är sånthär väder. Jag ska inte klaga, jag har sommarlov! Men vädret drar ner humöret lite faktiskt.. Men men..Jag är glad ändå. Jag nöjer mig med att stay in och dricka chai te ! :D


maxi dress


So cool! Jag älskar den rödlila blommiga i mitten! I veckan köpte jag mig en lågklänning! I love it! Bild kommer .. nån gång ;P men it's sooo cool! :D Till typ solglasögon. rufsigt hår, platta skor och massa smycken!
I liike it !!


healthy morning



Efter vår fetto-kväll igår så skulle jag och Malin upp och springa idag ju. Vi sprang runt 8.30 och det blev 2 varv i spåret plus att vi rushade upp och ner för backar och lite sånt! :) Så nu känner jag mig duktig!

Idag är det sånt där pissväder då man bara vill sitta inne och dricka te. Och det är precis det jag tänker göra! Njuta av ledigheten (innan jag börjar jobba på måndag) och ta det lungt, och läsa lite twilight! :D Nu är inte boken lika lik filmen längre (har läst typ halva), utan nu är den Mycket bättre! Andrea har även andra och tredje boken, så jag kommer läsa som fan nu i sommar! Då blir min svenska lärare glad ;) Hahah .

Puss ♥

sooommarlooov !



Jag har spenderat kvällen här hemma. Movienight och Ben & Jerrys med Malin. I liike it! Men imorgon bitti ska det bli en riktig springrunda! Vi ska upp klockan 8 och springa! Duktigt va!?
 Det känns så skönt! Sommarlov Finally! Sen att det ska bli lite finare väder nästa vecka gör inte saken sämre ! :D Jag får smörja på lite solskyddsfaktor när jag jobbar ! Sitta i solen en hel dag är ju skönt, och förhoppningsvis får jag en nice bränna, men det är även farligt! Jag som har så känslig hy bränner mig lätt! Sist jag låg i solen en hel dag fick jag feber och solsting, haha så jag får vara försiktig! Men jag Ska bli brun iaf! Det lovar jag! :)

I'm so exited ! :D Let the summer of parties, shopping and lots of Strawberries begin!!

Skolavslutning!

Damn vad det är skönt! Finally, freedoom for a couple of weeks!! ♥ I love it! Även fast jag börjar jobba på måndag och därmed inte ha mycket fritid, så äälskar jag det ändå! Nu får jag iaf pengar för att slösa bort mina dagar någonstans!
Och the beat news is att det blir FINT VÄDER på måndag när jag börjar jobba! Så jag ska sitta vid ett jordgubbsstånd i Upplands Väsby och steka hela dagen! Sounds good to me!

Detta hade jag på mig idag på avslutningen.
Jag orkade inte vara sådär "skolavslutningsfin" med blommiga klänningar och bara ben...


Mer eller mindre allt är från h&m förutom Skor - nelly. Väska - Malins. Solglasögon - Glitter.

Avslutningen var inget speciellt och gick väldigt fort. Efter det så fikade jag på stan med några i klassen, och sen följde jag med Wafa en stund i affärer. Men nu är jag home again. Kvällens planer? I don't know yet to be honest, men eftersom jag spenderade lite mer pengar än vad jag borde ha gjort i veckan ;P så har jag nog inte råd att gå ut. Men wtf, om en och en halv vecka eller nått får jag min första lön och då blir det Paarteey!

Nu ska jag få i mig någon form av mat för jag är ashungrig!
See ya ! :)

fashiontoast





Min mobil: efterlyst

Om NÅGON i uppsala säger att dom har hittat en sån här mobil, Kontakta mig!!


Jag ringde nyss till Polisen och frågade om dom hade fått in någon mobil idag. Men dom hade bara fått in 2 nokia.. Alltså inte min :( .. Men jag ska göra en anmälan, så på det sättet kan dom kontakta mig om dom skulle få in den!
Ush jag vet inte vad jag ska göra! Jag är mobil-lös och jag klarar inte av det här! Plus att jag vettefan hur jag ska skaffa mig en ny!? Det är inte som att jag har pengar till det direkt.. :'( I miss my phone!

Men som sagt, om ni hör nått eller ser nått (ni uppsala bor) så säg till! Jag vet att det inte är så stor chans :P Men worth a shot?

Puss!

Clothes

precis vart på stan, och det blev lite mer shopping än vad jag hade tänkt (A) haha .. Nu blir inte mamma glad. Men Jag blir! :D Clothes make me happy!! Och det var ju rea också, så vem kan egentligen motstå? Not me !
Kanske lägger upp en bild eller två snart :) Men nu ska jag ringa michelle  !

Puss!♥

hello love



Mornin'

Goodmorning! Jag sitter och äter frukost, lidls müsli! ♥ Om ni inte har prövat den, Do It! Den är bäst!! Jag har varit ute och sprungit med mamma nyss. Även fast jag inte kom i säng föränn 1 så lyckades jag komma upp vid 6.30 och ut på en springrunda! Duktigt va !? :D

Idag ska jag först till stan för att göra ett litet ärende. Sen ska jag nog till skolan lite. Sista dagen i 2an hallå, jag måste ju gå ;) Det ska bli riktigt skönt att gå ut 2an! Det har varit ett så jävla jobbigt år pluggvis. Nu är det bara 3an kvar!! :D Studenten nästa år! Can't Wait !

Jag börjar jobba på måndag! 2 veckor jordgubbsförsäljning väntar. 2 veckor i sträck, det kommer nog vara lite jobbigt. Men Madde åker bort så därför måste jag jobba 2 veckor i rad. Sen kommer vi nog köra varannan vecka resten av sommaren! Eftersom vi delar på jobbet you know ;)

Nu ska jag gå och duscha och göra mig i ordning for today ;)


See yaa !


Man, vad jag önskar att jag bara kunde hoppa in i den här bilden just nu!


Min mobil-lösa dag

i know.. bad update today. men jag har haft massa för mig. Jag vaknade imorse och skulle ut och springa med mamma, men jag var helt medvetslös typ, för jag kunde inte sova igårnatt så jag hade sovit typ 3 timmar.. Mamma kände tydligen likadant då jag fick ett sms av henne precis efter jag vaknat där det stod:

Ska vi hoppa över det? Det ösregnar!

Fine by me tänkte jag och somnade om direkt.. Sen vaknade jag vid halv 12 av att michelle ringde mig och påminde mig om hennes "Farewell-dinner" som var ikväll. Hon ska åka till L.A och Hawaii i en månad så vi och några andra girls skulle ut och äta.. Efter michelle väkt mig, så gick jag upp och åt frukost, och sen åkte jag och solade med Malin.. (Ja jag orkade inte gå till skolan.. Men vi gör ändå inget vettigt..) Efter att jag hade blivit lite brun så åkte jag med Mamma och Andrea för att göra lite ärenden. Bl.a en tripp till banken och så skulle jag hämta upp mitt paket från H&M med min FAA tröja i och Maddes födelsedagspresent!

Efter vi hade gjort lite ärenden så åkte jag och Andrea ner på stan, för att äta lunch och gå lite i affärer. Vi åt asgod sallad på Uniqo och sen blev det lite shopping! Min plan var att hitta någonting att ha på mig på avslutningen , men det hittade jag inte. Ush jag är så jävla trött på skolan nu, så jag vill typ inte ens gå dit. Så jag orkar typ inte klä upp mig till avslutningen , när man bara är där typ en timme eller nått och sen är det klart! Men jag ska nog fika med några i klassen efteråt , så lite fin kan jag ju försöka va.. Efter våran runda på stan så mötte jag upp Michelle och gänget på Il Forno och vi åt en trevlig middag (eller jag som fortfarande var asmätt från Uniqo-salladen åt en dessert bara :P)..

Men det VÄRSTA med min dag är att jag har tappat bort min MOBIL! Jag hade den i bilen när vi åkte till banken. Jag hade den inne på banken. Jag troor att jag hade den efter banken också, när mamma skjutsade oss till stan. Men det var först när vi gick ut ur bilen och mamma körde iväg som jag upptäckte att den var borta. Så jag trodde bara att jag hade glömt den i bilen. Men nu har jag letat igenom hela bilen and i can't find it! :'( !! Så antingen har jag tappat den på marken vid banken eller när jag klev ur bilen i stan, på något konstigt sätt utan att märka det, eller så ligger den kvar inne på banken. Så jag ringde och spärrade mitt kort och så ska jag ringa till banken det första jag gör imorgon bitti! PANIK! Vad ska jag göra om den är BORTA!? Jag kände mig helt handikappad bara idag på stan för att jag inte hade den!!

Så ni som försöker få tag i mig, ring hem till mig, eller till Andrea eller nått.. För jag har ingen mobil.. This SUCKS !

Nu ska jag gå och lägga mig och förhoppningsvis kunna somna inatt!

Puss!

Lauren style

Jag kollade nyss på sista avsnitten, season 5 av the Hills. Heidi och Spencer gifter sig till slut, men jag tycker att hela sista biten, bröllopsbiten, och slutet var så himla uppenbart att det var för-bestämt. Man märker ju så jävla tydligt ibland att dom har manus att gå efter, för att typ skapa så mycket drama som möjligt. Aja.. det var Laurens sista avsnitt iaf. Vilket jag tycker är synd, för det är nästan pga. henne jag kollar på the Hills. Jag inspireras så mycket av hennes stil (men även de andra tjejernas stilar också). Vore det inte för de snygga kläderna skulle jag nog ha tröttnat på the Hills för läänge sen! Nu ska ju Kristin Cavallari, som var med i nån av de första säsongerna av Laguna Beach ta över the Hills tydligen. Jag säger bara en sak: Drama drama drama!

Men som sagt, jag älskar Laurens stil! Jag hatade Lauren i början av the Hills, och även i Laguna Beach, men jag tycker verkligen att hon har utvecklat hennes stil och hennes look överhuvudtaget, och nu är hon as snygg ju! :)

Some of my favorite outfits worn by her recently:



Hon har så enkel, fast ändå skit cool stil. I love it!

Nu blir det grönt té vanilj och desperate housewives! :)

id mineral smink

I've decided att finally köpa mineral smink. Jag har länge velat ha det, eftersom det ska vara så bra för huden, men jag har hesitated p.g.a. att det är så dyrt. Men jag orkar inte med min dåliga hy längre, den har blivit mycket sämre! Jag som trodde att mina acne-days were over..  Jag VILL inte börja äta den där jävla helvettes medicinen igen! Så jag ska börja med att ta hand om min hy mer.. Eller mer än vad jag redan gör iaf. Och vanligt smink, vanlig foundation osv. är ju as dåligt för hyn, men det är inte som att jag någonsin (never ever ever) skulle kunna gå utan det. Eller jo, om min hy blev bra. Men aldrig annars. Tyvärr.


I.d. bareMinerals foundations år 100% naturliga och baseras på rena mineraler från naturen. De är vårdande och fungerar som en förlängning till din hudvård.

  • Inga konserveringsämnen
  • Naturligt UV-skydd spf 15
  • Inget talk, olja eller vax
  • Ingen parfym eller tillsatser
  • Lugnande & anti-inflammatorisk
  • Ej djurtestad
  • En nyligen publicerad studie visar att användning av Bare Escentuals foundation leder till en markant förbättrad effekt på hud med acne och rosacea efter endast två veckors användning.


    Sounds Good eh? Jag har hört från kompisar som har testat det också att det är as bra. So i'm gonna try it ! :)

    Puss!

    GMO

    Hello. Jag sitter just nu i skolan på Naturkunskapen. Vi har redovisningar och jag ska redovisa om Genmodifierade grödor.. Jag slängde ihop det lite snabbt igår för jag hade helt glömt bort det, så jag gjorde det i sista minuten som vanligt.. Aja min plansh blev ganska fin iaf :)


    så såg den ut :)

    Jag är skit trött idag !! Det är helt sjukt, jag brukar faktiskt vara pigg på morgonen ! Men jag tror min kropp börjar inse att det är sommarlov snart! Jag kommer typ inte upp på morgonen..

    Oj nu ska jag redovisa!
    Puss!

    Pain

    Det var nog bra att jag stannade hemma från skolan idag, för jag har haft sjukt ont i magen hela dagen. Jag hatar mina magproblem! Jag önskar jag visste vad det berodde på! Men allmänt tror jag bara att jag har väldigt känslig mage. Så det ända sättet att cure it är vell rutiner och bra mag-mat.. Hur som helst så får jag vell bara vänta ut det eller nått, men just nu har jag skit ont! :(


    Jag fastnade vid twilight boken idag och har inte gjort så mycket annat. Legat lite i solen, men jag är fortfarande typ albino. Jag kan ju bli en vit vampyr som i twilight :P haha .. Boken är bra hitills! Fast jag, som då såg filmen först, är förvånad över hur lik den är filmen. Det är ju typ exakt samma repliker.. Vilket det inte brukar vara när det har gjorts en film av en bok.. Tex. som Harry Potter; Visst , böckerna och filmerna har samma handling, men inte exakt samma repliker iaf. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men när jag läser boken så spelas typ filmen upp i mitt huvud, eftersom jag har sett den så många gånger.. Aja hur som helst så fastnar man och det är ju en asbra bok. Jag har hört att twilight böckerna sålt mer kopior än Harry Potter böckerna. Kan det stämma? Awesome isåfall! Great Job av författaren!



    Ja, så ser twilight människorna ut i mitt huvud. På ett sätt tycker jag att det är synd, att man inte fått skapa sin egna uppfattning om hur karaktärerna ser ut. Innan man såg filmen lixom.. Men men , dom är ju gorgeous så det är ju bra ;)

    Puss !

    Perfection


    Hennes hy, hennes smink, hennes hår .. allt!


    sleepyhead!



    Hello. Det tog mig hundra år att somna igår så imorse var jag riktigt morgontrött. Jag hade lovat mamma att springa på morgonen, men när klockan ringde så gick det bara inte att gå upp.. Så jag somnade om och hoppades på att mamma skulle glömma det (för det är oftast jag som får tvinga upp henne) men nej, halv 7 stampade hon in i mitt rum med spring-kläder på och tvingade upp mig. Efter jag kom hem så åt jag lite frukost och sen deckade jag i sängen igen. Helt slut i hela kroppen.
    Min plan var att åka in till stan och köpa lite grejer som jag behöver, men det har inte blivit av. Plus att det blev sämre väder också så jag känner mig inte så sugen. Kanske drar till mammas salong och solar lite, för jag är så jävla blek och det är ju after all skolavslutning på fredag!

    Nu ska jag läsa twilight och slappa! :) Jag är fortfarande helt död typ, vet inte vad det är med mig..  
    Sen kanske det blir en tripp till stan senare idag.. vi får se helt enkelt!


    to cool for school

    Tydligen så syns inte nya designen för vissa än. Jag märkte att när jag öppnade sidan i Mozilla så var den gamla fortfarande kvar. Det brukar oftast vara så när jag gör om, men den dyker upp så småningom! :)

    Nu ska jag duscha, och sen ska jag bestämma mig om jag orkar gå till skolan imorgon eller inte. Vi gör ändå inget! Jag har 3 lektioner: Samhällskunskap, Svenska och Spanska. På Samhällskunskapen så ska vi ha redovisningar, och jag har redan gjort min, så jag ska altså bara sitta och kolla på andras.. Plus att jag redan har fått mitt betyg i Sam. På spanskan ska vi "spela teater" ooh så nödvändigt, sen kanske det kräver att man Kan prata spanska också, vilket jag då inte kan. Och på Svenskan så kommer vi säkert inte heller göra något vettigt. Sist så sa hon: Vill ni kolla på film eller gå och låna en bok i biblioteket och sen gå hem? Vi valde det andra alternativet, så då sa hon att vi skulle kolla på film nästa gång, which is tomorrow.

    Aja, vi får se hur jag gör.

    Puss!


    Sunday

    Hello! Idag har jag haft massa för mig. Men inte pluggat tyvär. I suck. Men jag ORKAR inte längre ! Jag ska försöka ta tag i det ikväll, vi får se, men nej, ush. Jag har ingen som helst plugg ork kvar! Jag VILL inte ! Så jag kanske skiter i det. Vem bryr sig? det är inte som att jag kommer att få IG om jag inte gör de här sista uppgifterna.. Så jag har ingen motivation alls. Jag vill bara ha sommarlov! NU!

    Jag har bl.a. varit vid Ikea, där Andrea säljer jordgubbar, med Madde, Julia och Mathilda. Vi har träffat vår nya "chef" och kollat lite hur det gick till när man jobbade. Madde börjar imorgon och resten av oss börjar nästa vecka :) Men jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig dit.. Jag ska stå i Upplands Väsby, vid en mack, men det var tydligen inte gångavstånd från tågstation.. Så jag får vell ställa någon cykel där eller nått.. Vi får se.. Det löser sig! :)

    Efter Andrea slutade så hjälptes vi åt att plocka undan allt och sen gick jag och Andrea och köpte glass, och satt och njöt av den i solen! :) Sen cyklade vi hem, och nu har vi precis vart och röstat! Det blev folkpartiet till slut, för jag gjorde något test igen och jag hamnade nära det.. Men jag är fortfarande 0% insatt och fattar egentligen ingenting. Men rösta ska man, så why not? Det var ju inte som att jag röstade på SD eller nått, så det kan ju knappast vart något katastrofalt jag ställt till med genom att rösta på "fel parti".. Nej, jag tror nog att folkpartiet är bra. Jag vet iaf om jag är mest höger eller mest vänster, men sen vet jag inte så mycket mer.. Men men, nu är det gjort !

    Nu ska jag försöka mig på att skriva klart min labbrapport.. (I know, i'm still not done with those) Men vi får se hur det går. Betygen ska ju ändå lämnas in av lärarna imorrn, så what difference does it make? Aja..


    När jag blir rik sen så ska jag köpa en massa skor ! :D
    haha..
    Puss !


    By the way så är jag lite besviken på er.. Är det så svårt att lämna en kommentar om den nya designen? Lixom jag frågar ju för att jag vill höra era åsikter och när ni ändå klickar er in här varje dag..? Gör det anonymt whatever, jag vill bara veta vad ni tycker :)

    Change

    Hello! Som ni ser så har jag ändrat designen lite. Ny header! Många gillade den förra headern, vilket var kul! Men själv tröttnar jag ganska snabbt.. Inte för att jag inte gillar dom, men jag behöver alltid lite förändring och lite nytt :).. Så nu har jag fixat ihop en ny header! Hope you like it! :) Jag är nöjd iaf! Även fast det tog mig hundra år att bestämma vilken bild jag skulle använda osv..

    Ni får gärna let me know what you think! Genom att lämna en liten kommentar då ;)

    Puss!

    Barnvakt



    (I know, lite dålig fokus men.. )
    .. Nu när det är kallt ute lever jag på te istället (för jordgubbar då)..
    Där har vi btw en av två fina koppar som min mamma fick av mig i födelsedagspresent! :) Dom är stora, sköna att hålla i Och snygga som fan! Jag älskar stora koppar!

    Har suttit barnvakt till lillskiten hela kvällen. Lillebror med andra ord :P.. Och jag som skulle plugga har Inte fått något gjort idag heller.. Så imorgon gäller det ! Då MÅSTE jag tvinga mig själv! Jag ska även, med madde och julia och mathilda, åka och träffa "chefen". ;) För vårat sommarjobb då.. Jag börjar jobba om en vecka, madde börjar den här veckan. Så nu får jag hoppas på bra väder hela sommaren, cause i'm spending it outside vid ett jordgubbsstånd!  



    Nu blir det movietime med sis ♥

    Puss!

    Yummyyummyformytummy



    Detta var dagens lunch! :) Det blir mycket jordgubbar nu, and i'm lovin it! På sommaren typ lever jag på jordgubbar. Mamma köper hem kanske 10 kartonger och så äter jag det hela dagarna. Men jag tycker inte att man blir så sugen på annat än frukt och typ "lätta" grejer när det är varmt på sommaren.

    I liike it!

    crave

    Mel Studded Platform
    Awesome. jag har fortfarande inte fått mina nit-cravings stillade. jag m å s t e ha ett par svarta skor med massa silvriga nitar på. Jag funderar på att göra egna.. Vi får se. Men jäkligt hett är det iaf!


    Så kan det gå ;)



    Yesterday


    Today

    Haha. Det sista jag skrev var att jag inte skulle ha en alltför vild natt för att jag skulle plugga idag. Så blev det inte ;P. Precis efter det så ringde jag syster min, och så åkte klackarna på och sen befann jag mig på en förfest. Det var trevligt, jag fick träffa 2 av min syrras New York kompisar, sunnersta barn som jag inte träffat på hundra år och annat trevligt folk! Sen åkte vi bil in till stan och så dansade vi en massa House på Orange! :) Askul! Resten behöver jag inte berätta ;)

    Idag ska jag sitta barnvakt och som sagt försöka få lite plugg gjort! Jag orkar verkligen inte! Det känns som jag redan har sommarlov nu, så det känns konstigt att jag ska sätta mig och plugga, och sen gå till skolan på måndag..? Men men, måste man så måste man!

    Puss !

    Chill, Party or Movienight?

    Aloha ! Nu har jag kommit hem från studentmottagningen. Jag fick diska lite, fixa lite med maten, stoppa blommor i vaser och servera lite förrätt. 3 timmar. Lättförtjänta pengar med andra ord ! :) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Antingen sätter jag mig på en bar med Andrea och hennes New York buddies som kommer till Uppsala ikväll, eller så går jag ut och partar, eller så stannar jag hemma. Vi får se helt enkelt, jag har inte bestämt mig än. Men imorgon måste jag upp och plugga så det får inte bli en allt för vild natt ;P



    Fast ganska partysugen är jag nog ändå ;D

    Woho!
    Puss!

    fresh


    Sommarfräsh! Jag vill ha sol Nu!

    Graduation Day

    Ja inte min graduation day då, i wish. Men idag så tar många glada 3or här i stan studenten! Vädret är fortfarande piss, men just nu regnar det inte iaf. :) Jag är som sagt liite glad att jag Inte tar studenten idag.. Vi får hoppas på bättre väder nästa år! :D För då är det min tur!! Åh vad härligt! <3

    Idag ska jag som sagt servera på en student mottagning. Så nu sitter jag här och läser på min lilla kom-ihåg lista som jag fick. Haha. Jag ska dit klockan 4. Men det tar nog inte så långt tid, 3 timmar max? I don't know. Hur som helst så är det ju värt det ;P. På tal om jobb kan jag nu announce att jag fått jobb för hela sommaren! :D Så Jävla NICE! Eftersom jag inte har nått speciellt planerat än i sommar så kan jag ju jobba och make money hela sommaren! Jag delar jobbet med Madde eftersom det är varje dag hela sommaren (så att man får chans att få lite ledigt också). Vi ska sälja jordgubbar ;) Haha. Det blir nog ett rätt chill jobb! Visst, det är långa dagar. Från ca 10 till 19.30/20.00 men it's well worth the money kan jag lova er ! :D Sen ska eventuellt sofia och mathilda jobba på ett stånd som är mittemot. Så då kommer jag inte sitta där själv varjedag iaf!



    Puss!

    Movienight & Icecream

    Imorgon är det ju studenten. Jag ska servera på grannens studentmottagning, vilket probably resulterar i lite cash, så kanske jag går ut på kvällen :) Vi får se.. Hur som helst så är jag glad att det inte är jag som tar studenten imorgon! För vädret kommer Inte att vara nice!! Ush! Men sen så kanske det är värt det, eftersom man går ut skolan ;) Haha.. Aja..


    Nu: Film och glass!

    Jag tänkte tipsa om bästa sättet att liva upp eran vaniljglass om ni inte har någon annan god glass hemma eller något annat att ha på. För jag brukar tycka att bara vaniljglass är ganska tråkigt:
    1. Kanel. (Kanel har man vell alltid hemma, iaf jag :) Och det blir skitgott!)
    2. Nötter och sirap. (Jordnötter och lite sirap är Bäst! Det smakar typ snickers! ..har man inte nötter så går det ju bra med bara sirap, och sirap och kanel funkar också ;D)
    3. Bär eller frukter funkar ju alltid. Torkade frukter är också gott! Russin också, why not? Man får prova sig fram!
    4. Hemmagjord chokladsås . Enkelt som fan och alltid gott. Ta lika mycket av kakao och socker i en kastrull och sen häll i lite mjölk. Värm och låt det koka ihop lite snabbt under omrörning: Klart!
    5. Den här har jag aldrig provat, men flingor har jag hört ska vara gott till. Ha på dina favoritflingor och mixa ihop! :)

    NU ska jag kolla på film :) Have a nice night !
    Puss!

    cozy afternoon



    Det blev inga serier. För jag kom på att jag Äntligen kunde ta mig tid till att läsa twilight! Jag har velat det i hundra år nu, tänlte gå och köpa boken men det blev aldrig av. Men nu när sis är här så kan jag ju sno hennes! :) Finally!

    Så nu blir det filtar, paulas-special chailatte och twilight.
    Mys ♥

    Puss!

    Utekväll

    Hello! Igår så var det ju sista studentskivorna, och jag och michelle m.fl. var väldigt partysugna! Så vi började med att fixa oss lite hemma hos michelle. Sen bar det av hem till Maria, där vi förfestade lite. Efter vi hade varit hos Maria, i hennes fina stora (!) lägenhet så tog vi bussen in till stan, till bj (igen). Först så hade vi tänkt gå till göteborgs nation där det också var skiva men sen så blev det tydligen inte så ;P . Det var jätte mycket folk och vi fick stå och köa ett tag, men till slut kom vi in. Det blev Mycket dans (och inte bara techno/house den här gången, finally) och jag och mina girls hade kul! Sen blev det ju lite drama också, men det blir det vell alltid när alkohol är involved. Haha. Jag hade hur som helst kul!

    Jag och Sasha kom hem till mig vid 3-tiden kanske men somnade inte föränn vid 4. Så idag har jag typ sovit bort hela dagen. Nej, men vi har segat oss väldigt mycket, vi satt och åt frukost till klockan 3 typ! Men det var mysigt! Nu har hon åkt hem och jag sitter här och vet att jag borde plugga, men ändå gör jag det inte. (Som vanligt).
    Jag vill bara kura ihop mig under täcket med en stooor kopp chai te med mycket honung i och kolla på massa serier. Jag får alltid lust att göra det när det är sånt här regnigt och skitigt väder ute!
    I liike it (brittish accent) ;)


    Lovely!
    Tänk om mitt hår kunde se ut sådär! Ush ni ska se det nu! Inte nice!

    (Fuck it, det blir nog lite serier iaf!)
    Puss !

    No cykling for me

    ons
    Risk för regn
    11 °C | 6 °C tors
    Regn
    8 °C | 4 °C fre
    Risk för regn
    5 °C | 4 °C

    :'(
    Noo.
    Jag vill ju Cykla till skolaan! (I fint väder då. Eller ja, gärna lite varmare väder iaf!)

    My afternoon

    Efter vilda diskussioner mellan mig och michelle i Desperate Housewives pauserna så har jag fått lite mer koll på Eu-valet. Där ser ni ungefär hur mycket tid och energi jag lägger ner på att bry mig om det: 5 till 10 minuter i reklampauserna för ett tv-program. Haha snacka om att vara politiskt intresserad. Och jag som ska vara ett så kallat "Sam-barn".. hö hö ..

    Idag har jag varit med Michelle hela eftermiddagen. Vi har varit här och druckit té, ätit bullar och pluggat, och Desperate då ;) . Provet imorse gick by the way bra (för en gångs skull, känns som allt annat går skit nu..) , och imorgon har jag mitt SISTA prov i 2an! Sen har jag bara 3 arbeten kvar, WOHO! (tro mig, det är lite jämfört med vad vi har haft!)

    Imorgon ska jag förmodligen ut också. Och "fira" mitt sista prov, eller nått.. haha. Försöker mest hitta excuses för att gå ut på en onsdag! ;) Men vi är lediga på torsdagen och så det är massa skivor, which means att det är 18 på många ställen, which means att vi kommer in :D ..


    Bild från Maddes 18års-firande i lördags. 
    Bilden lånad från facebook. Som vanligt, jag bjuder till och är med på bilder, säger klart och tydligt till personen som tar kortet: NO FACEBOOK, eller LÄGG INTE UPP BILDER PÅ MIG, men som vanligt lyssnar dom aldrig på mig och så hamnar dom på facebook eller någon annanstans ändå..
    Men men what to do (förutom att vara jobbig och tjata på att dom ska ta bort dom :P)

    Nej nu ska jag plugga lite mer english och sen ska jag soova!

    Puss!

    Eu-valet



    Kan nån bara säga vad jag ska rösta på? Jag är inte ett dugg insatt, och jag gjorde nått test, men jag tryckte typ ingen åsikt på det mesta (mest för att jag inte fattade frågan) .. Jävla blondie i know :P.. Men jag fattar inget? Sen tyckte jag inte att resultatet stämde heller..
    Måste jag rösta?

    Mtv movie awards


    Sotade ögon. Snyggt halvruffsigt hår. Love it !



    This one too. Sotade ögon, black dress.

    Sen att båda är assnygga också kanske hjälper en aning ;P Men just bådas sminkning. I liike it !
    Kristen Stewart och Leighton Meester på MTV Movie Awards 2009.

    NU ska jag plugga ! (Jag är sämst på att komma igång)
    Haha..

    the kind of food i like best

    There are 3 things i love about cooking for myself:
    1. I get to eat whenever and wherever I want to eat
    2. I get to eat the kind of food i like best
    3. I simply like cooking :)


    Det blev Lax med haricots verts, gröna linser och körsbärstomater med fetaost/vitlökssås till!  Yummy !
    Folk brukar tycka att jag är konstig men sån här typ av mat är faktiskt sån jag gillar bäst! :) Sen är det ju bara ett plus att det är hyfsat nyttigt också! :D

    Detta satt jag och njöt av på balkongen, omvirad i en rosa filt, med fin utsikt och..
     med rättskunskapsboken i högsta hugg (way to kill the mood :P) haha..


    Den fina utsikten från min balkong! :)
    Ush, jag kan inte fatta att det ska bli kallt och regnigt imorrn! :(

    Nu ska jag skriva svenska uppsats!
    Puss !♥

    Dinner

    Faktiskt så har jag vart duktig och pluggat hela eftermiddagen! Och tyvär så tar det inte slut än! .. Men nu är jag vrålhungrig och ska göra middag! För fyrisskolans mat mättar inte så mycket. Eller mättar gör den vell, om man tvingar i sig maten, men den är inte så god direkt. Jag fattar inte vad som har hänt för förra året var maten as bra! Jag har alltid varit emot att klaga på skolmaten, har alltid tyckt att det är eleverna som är för gnälliga.. Men nu börjar jag faktiskt förstå vad alla gnäller om, för våran mat har blivit jätte mycket sämre! Dåligt med pengar kanske? I don't know.. Idag så åt jag iaf lite grönsaker, woho.. Det var egentligen pyttipanna, men det är inte riktigt min grej!
    Så nu: Middag! Vad det blir vet jag inte än.. får se vad som finns och så får jag koka ihop något! :)

    Puss!


    Solplugg

    Solglasögon, en flaska vatten, bikini och rättskunskap på min baksida. Så ser min eftermiddag ut.
    No time to loose, jag vill ha en bränna! :) Som ALLA utom jag verkar ha efter den här helgen!





    Ut och njut av vädret nu! För from what I've heard så håller det inte i sig!

    Puss!♥

    RSS 2.0