A taste of life as it should be

Hejhej! Jag vet att det har varit lite dåligt med bloggandet de senaste dagarna. Eller iallafall inte lika mycket som förut. Men don't worry .. jag har inte glömt er. I'm back!

Något som jag älskar är coca cola zero reklamerna! Dom så jävla sköna! Life as it should be. Jag tycker alltid att man börjar fundera vad man själv skulle vilja ha med i en sån reklam då, how do you want your life?
Jag skulle iaf vara as-smal och snygg och framgångsrik , och såklart dricka coke zero hela tiden. Som sagt :
Life as it should be.



Iaf. Helgen var... hektisk :P haha.
I fredags var jag ju som sagt hos Wafa. I lördags var jag hos nishat m.m. I söndags (efter en natt med ingen sömn) Så hjälpte jag min kära mamma i trädgården, och sen så åkte vi till Max i boländerna och tjockade oss. Och på kvällen fick jag även besök av min kära syster :D (Som har fått en spricka i lillfingret och blivit sjukskriven i 6 veckor. naaaw stackars henne!)

Nu måste jag verkligen plugga, har skjutit upp det till sista sekunden som vanligt! Skärpning Paula!

Någonting som jag verkligen har sug efter nuförtiden när det börjar bli vår och allt är: Nya kläder !! Men jag har en massa plugg hela veckan, så shoppingen får vänta tills nästa vecka. Jag funderar på att köpa ett par nya jeans :) Aldrig fel med det. Och jag behöver ju verkligen det ! Jag har bara fula jeans! Vi får se om det blir ett par märkes jeans eller en billigare variant.. Huvudsaken är ju att dom sitter snyggt ;)

Som sagt, nu måste jag plugga.
Godnatt till er som ska sova nu och inte vara uppe hela natten och plugga som jag!
Och ni som ska köra samma taktik som jag, Good Luck säger jag bara !

Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0