I'm singing in the rain :D

Hej!! :D
Jag är på jättebra humör idag !! Kanske för att jag vaknade upp med skinande sol i ansiktet. (Inte för att det höll i sig , men ändå.. trevligt sätt att vakna på!!)
 Så ser samma plats (utanför mitt fönster) ut nu. Mindre kul...
Sunshine! Så såg
det ut imorse när jag
vaknade !! :)

När jag sa att jag skulle ut och springa varje dag nu i veckan bara det inte regnade/snöade, så menade jag såklart all annan form av nederbörd också. Tex. om det haglar. För det är precis vad det gör nu. Det började när jag gick från bussen. Haha! Men jag är glad ändå. I'm singing in the rain ;) Den låten ska btw vara intro till våran dans på dansuppvisningen! Lite kul! Och dansen till den är faktiskt bättre än vad man tror !!

En annan anledning till att jag är så glad idag är att jag bara har fått en massa komplimanger för mitt nyklippta/nyslingade hår! :D Det har typ redan hitills stärkt mitt självförtroende lite. Och tro mig, sånt behöver man verkligen  ibland!!!!

Just nu är Madde påväg hit och vi ska vara här hemma ända tills vi båda ska och dansa. Otto idag! :) Singing in the rain alltså ;) Hahah.
Jag träffade min snygga syrra idag efter skolan. Med hennes snygga nyklippta hår, och hennes snygga jacka (som hon fick i födelsedags present) Och hennes snygga stil... Hon är SNYGG helt enkelt !! ;D Jag borde ha tagit ett kort !! Men det hann jag inte för jag skulle hem, och hon skulle fika med sin kompis. Jag skulle bara ge henne en grej. :)

Föressten, (gud vad jag tjatar om det men..) singing in the rain är precis vad jag gjorde idag. Haha jag var påväg hem från busshållplatsen och så sjöng jag med lite till min musik. Vad? No one was around. Erkänn bara att ni också gör sånt ibland ;) Hahah. Det gör iaf jag... Men jag kan ju vara lite knäpp också :P
Men men ...



Smile like you mean it ;D
Njut av det skumma aprilvädret. Det är bättre än minusgrader iaf!!

Pusshej!! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0