Nya 1or!

Idag är det många som upplever det jag upplevde för typ exakt ett år sedan: Första dagen i Gymnasiet. Jag känner flera stycken som börjar i 1a ring idag! Jag kommer ihåg hur det var! Man var jätte nervös och spänd, och man hade en Massa förväntningar! Ny skola, nya ämnen, nytt ansvar, nya lärare, nya människor, nya kompisar/umgänge? Jag kommer iaf ihåg att jag hade en massa förväntningar.. Jag tror nästan att man hoppas på förändring lite föör mycket. Man tror att man ska få ett helt nytt liv som är jätte annorlunda än vad sitt gamla grundskoleliv var. Visst, det är klart att det förändras lite, och man får nya kompisar..  vissa börjar t.o.m.  bara umgås med nya människor och skiter i dom gamla kompisarna.. Någonting som jag inte har gjort och som jag också tycker är lite fel.. Bara för att man får nya kompisar ska man inte skita i dom gamla! Blanda dom istället :) Så får man ett helt nytt gäng! Hur som helst så tror jag att vissa förändras Jätte mycket i Gymnasiet för att dom känner att dom får "börja om", få en ny chans att vara den dom vill vara. Också någonting som jag tycker är lite mobbat.. Var er själva bara !! Det brukar funka ;D

Själv sitter jag här och ska börja 2an på torsdag. (2orna börjar 2 dagar senare än 1orna) För mig känns det bara som ett mellan år till 3an; sista året! Jag hoppas att det inte blir föör mycket plugg i år bara, och att de nya 1orna inte är föör dryga ;P haha.. Nerå men det går nog bra.. :)
Only 2 more years to go !

Igår var jag på stan med Madde på dagen. Köpte mitt förköpsband till Uppsala DCs öppet hus vecka, som tydligen kostar nu för tiden.. Dom har höjt priserna på allt! Det suger!! Så det blir inget terminskort för mig i år, bara 2 danser, precis som förra året :(. I år ska jag gå på samma Street La Style som förra året (fast nästa nivå) och så ska jag börja på House!! Det tycker jag verkar jätte kul! I love dancing! Det ska bli så kul att börja igen! Har verkligen saknat dansen!

Sen köpte jag ju födelsedags present till världens bästa Mormor ♥. Hon fyller ju år idag! Hon gör verkligen allt för oss så idag ska vi fira henne rejält! :) Vi ska dit på middag, och så kommer kusinerna också!! Jag vet vad hon ska göra för mat och det kommer att bli jättegott! I love my granny <3

Annat än det idag så ska jag försöka hinna med att antingen springa eller gå en långpromenad. Och sen så ska jag nog ner och sola också.. Behöver ju få lite färg till skolstarten!! :) Så man ser lite brun och fräsh ut! Hahah. Sen vill jag epilera mina ben idag också, men det gör så ont så vi får se hur det blir..kanske skjuter upp det :P haha.

Jag måste btw säga tack för hjälpen till er som kommenterade igår om väggmålning grejen, och jag måste säga att jag håller med! 1an tyckte jag också bäst om , men jag var ju tvungen att få en second opinion!

Nu ska jag gå och äta lunch!! :O Jag gick fakiskt upp super tidigt imorse av någon anledning. Jag bara vaknade av mig själv vid halv 8 tiden.. Jag tror min kropp känner på sig att det är skola snart eller nått.. Och jag som skulle vända på dygnet: Perfekt!

See ya !
/Paula



Kommentarer
Postat av: Madeleine

Paula vi ska pimpa upp våran 2:a år i gymnasiet. LÄnge leve sp2c!

2008-08-19 @ 13:13:09
URL: http://mariaingridmadeleine.blogg.se/
Postat av: Paula

Oh yes, vi får hoppas att det går bara !

2008-08-19 @ 15:06:41
URL: http://paulasimons.webblogg.se/
Postat av: Andrea

Jag fick typ ett helt annat liv när jag började gymnasiet, in a good way :) (2an är nice tyckte jag!) Det var kul att träffa dig idag!

2008-08-19 @ 21:41:13
Postat av: Paula

i know, i vissa fall är det ju så, men man ska inte bli dissapointed om det inte blir så :)

2008-08-20 @ 09:57:57
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0