I've been a naughty girl!

♥Okej , efter det här inlägget så ska jag sluta tjata om FAA-tröjorna! Jag lovar.

Idag efter skolan så var det en halvtimme tills min buss gick, så då tog jag en annan buss till stan istället (för det regnade och jag orkade inte gå , även fast det tar typ 1 kvart). På stan så träffade jag Safi och Johanna på H&M. Och dom stog och prövade dom som var kvar av FAA-tröjorna. Typ Good Charlottes och TIGAS (i want) och Scissor Sisters tröjor var dom ända som fanns kvar. Safi stog och prövade Good Charlottes tröja, och frågade om jag kunde gå och hämta en annan strolek till henne. Och GISSA vad jag hittar när jag är & kollar efter storlek till Safi: En av tröjorna som jag ville ha (Katharine Hammnet STOP AND THINK) som fanns kvar som nån typ hade lämnat tillbaka eller nått (den hängde inte där 2 min innan) . Så jag sprang och prövade den och Köpte den!  :O ÄVEN fast det finns typ miljoner anledningar till varför jag inte skulle ha gjort det tex.:
1. Jag fyller år snart och FAA tröjorna är typ det ända jag har önskat mig hitills.
2. Jag måste spara pengar till Dubai så att jag kan shoppa där!! ... m.m
MEN VAD SKULLE JAG GÖRA!? låta någon annan köpa den ? Asså vad är bäst, köpa den så man vet att man får den (eftersom dom är så populära och är helt slut nästan överallt) eller vänta och se om man kanske  får den fast det är mkt mindre chans !!!!!? Jag tycker nog att jag gjorde rätt iaf. Fast det var rätt dumt också! MEN JAG ÄR KÄR ! hahahah xD Obsessed is a better word for it !

Mina precious tröjor. ASSÅ JAG ÄR SÅ MOBBAD ! helt sjukt!

image29

Okej, nu lovar jag att inte tjata mer om dom!

Idag har vi haft rätt skön skoldag. Inte för att den var kort eller nått men för att vi typ inte har haft några jobbiga lektioner. Förutom matten men jag jobbade skitbra idag :D

Igårkväll så träffade jag min kära syster Andrea på stan! Vi åt middag på Unico. Jag år en jätte god foccacia. Och sen bjöd hon mig på den omtalade Chai Latte som hon alltid snackade om förut! ;) Och i have to admit: Den var SKITGOD! Efter maten så gick vi på bio och såg American Gangster! Den var väldigt bra tycker jag! Fast kanske lite för lång..   Vi köpte massa godis (som var väldigt onödigt eftersom jag var proppmätt!) så jag orkade inte äta upp allt så jag och johanna har gått och smaskat på mitt biogodis typ hela dagen xD hahah .

Det är väldigt synd att våran skola är så stor ! För om man inte har typ skåp bredvid varann eller typ äter lunch samtidigt så träffar man nästan aldrig alla ens andra kompisar utanför klassen.  :( vilket jag tycker är synd. Jag syftar tex. på Michelle och Wafa. Vi går lixom i samma skola men det känns inte som det !!! :(

Nu ska jag gå och äta Middag.
mwah ♥            (<haha ska föreställa pussljud)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0