MATTESTRESS & Helg!

Inge bra ! Jag måste räkna ikapp typ 16 sidor på 3 dagar (eftersom jag har varit sjuk och så) för på torsdag har vi Matteprov. Som nog inte kommer att gå så bra. Men jag sitter och räknar på förfullt! (nästan) Men eftersom jag är så sjukt ofokuserad så hamnade jag här istället! 

Jag är iaf jätteglad för att jag har börjat friskna till lite :) Så jag slipper missa miljarder saker till i skolan!!  Och så att man kan roa sig lite också! ;) Inte bara sitta hemma och snora :P haha..

I helgen så har jag inte gjort så mkt förutom i lördags. På eftermiddagen så träffade jag Micha och Nishat på stan för att köpa present till Jennyfer. Och det hittade vi på typ 40 min ! :D Sen så åkte vi hem till Michelle och fixade oss lite och så. När vi var klara så tog vi bussen till herrhagen och kom fram till Jennyfer typ 45 min försenade.. :P oops. När vi var där så åt vi värsta god mat :) Det var mysigt! Vi var ca 10 tjejer där. Jag kände typ 3 av dom men alla var jättetrevliga! Sen efter maten och allt så åkte vi alla till en fest nånstans (kommer inte ihåg vad det hette, men vi tog iaf bussen förbi polishuset och lite längre.. :P) Jag var inte så taggad eftersom jag varit sjuk och så, men sen så blev det att jag stannade iaf. Men det var rätt ok, rätt många som jag kände  :) . Sen tog jag och Michelle nattbussen hem till mig, och sov bort typ hela nästa dag.
I fredags så var jag hemma & sjuk och i Söndags så sov jag som sagt bort typ hela dagen. På kvällen så kollade jag på The Notebook med Mamma o dom :D I LOVE IT! Asså man blir typ kär i filmen när man kollar på den! Hahah det där lät sjukt men jag kan inte förklara. Hur som helst så är den en av mina favorit filmer BIG TIME! :D


♥♥ love it ♥♥


Annat än det så har det inte hänt så mycket. Hade bara 3 lektioner idag. Väldigt nice !
Sen vill jag bara säga GRATTIS AIDA ! Du är bäst! My Dancing Queen and you know it ! =D <3

Nu ska jag plugga vidare. ♥ Pusshej!

Kommentarer
Postat av: Madde :D

VÄRLDENS BÄSTA FILM ALL TIME!!!!

2008-01-27 @ 23:37:27
URL: http://www.mariaingridmadeleine.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0