Summer

Hittade den här på en tjejs blogg.. thought it might be fun! :)
Theme: Summer (ofcourse)

Summer movie: Mamma Mia the Movie;  Även fast jag inte har sett den än så är trailern väldigt frestande och somrig. Jag längtar jättemycket!! Dom sjunger & dansar runt på nån vacker grekisk (?) ö : Kan det bli somrigare? Jag tror att det kommer att bli sommarens film! Sen har vi ju även Sex And The City såklart ;)



Recent purchase:  En blommig och somrig topp (se i nån av de senaste dagens outfit)
Obsession of the moment: Varmt vatten med nerpressad citron i=jättegott och nyttigt, jag dricker det hela tiden! Sen även världens godaste saft: Smultron blom från Willys. Den är ett MÅSTE i sommar!!

Summer make-up must have: Vattenfast mascara och en skön lip balm som luktar gott, helst med solskyddsfaktor. (som min från carmex, cherry flavoured, eller elizabeth arden eight hour cream funkar alltid! den luktar dock inte lika gott) :D



Best summer song: Lots and lots of reggae!
Best summer treat: Strawberry smoothie!     Plus en maasssa jordgubbar!


Summer must: Bada minst 1 gång ute i sjön eller havet! Strunta i hur kallt det är, hoppa i förfan !



(Alla bilder lånade från Google)


Kommentarer
Postat av: Andrea

Jag är också jättesugen på att se mamma mia, micke tyckte typ att trailern var det töntigaste han sett. wanna go see it with me?

2008-07-09 @ 15:17:13
Postat av: Andrea

Jag kan inte kommentera på inlägget innan så jag kommenterar här istället: Andra filmer att lägga på listan är edge of love med sienna miller och keira knightley och wanted med angelina jolie och han i ps i love you. båda verkar bra!

2008-07-09 @ 15:22:02
Postat av: paula

jaa i wanna go see it with you fast jag har redan lovat typ alla mina kompisar.. :/ vi kan se nån annan tillsammans !! :D

2008-07-09 @ 16:42:02
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0