Söndagskväll

Godkväll :) Det blev Mona Lisa Smile till slut. Så vid 20.45 så cyklade jag till coop nära här vid mig och köpa lite sötsaker till filmen. (Och såklart, precis när jag gick utanför dörren så började det spöregna på mig.. typiskt, men det stoppade inte mig) När klockan var 21.00 så var jag nergosad i min soffa med gott godis: Hemmamys med andra ord! Det är as skönt att vara ensam ibland och mysa, tex. genom att titta på film och så. Lite alone time. Det behövs ibland!
Filmen var jättebra, och jag har för mig att jag har sett den förut men jag kom inte alls ihåg vad som hände, och jag kände inte igen så mycket, så jag tror att jag bara har sett halva eller nått...

Jag måste lägga mig hyfsat tidigt idag för jag ska upp imorgon klockan 06.30 och så ska jag och mamma sticka ut och springa. I need it! Det känns som jag har blivit fet som en kötbulle den här första sommarlovsveckan, jag har verkligen inte rört på mig någonting! Sen har jag bestämt att jag ska börja med mitt godis-förbud igen. Sist höll det i 2 veckor, vi får se hur det går den här gången. Så de godiset som jag åt idag var det sista på länge. Nu har det officialy started again.
-Inget godis
-Inga bakverk (kakor,kladdkaka,bakelser,tårtor..ni fattar)
-Inga chips, popcorn,nötter eller andra "snacks"
-Ingen läsk
-Ingen "snabbmat" tex. Hamburgare, pizza m.m. (Sushi är dock tillåtet ;d)

Imorgon börjar det! Nu ska jag börja vara nyttig igen! Loose some weight! :) Jag ska även gå och söka jobb imorgon! Vart får ni veta om jag får det! :)

 Goodbye n' Goodnight ! ♥
Fast innan jag går och lägger mig så ska jag försöka sortera lite inlägg in i kategorier. Det blir ju lättare att hitta allt då! :)
xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0