Helg <3

HEJ :D ! Nu sitter jag hemma hos michelle och vi gör oss i ordning till att åka till jennyfer och sen senare ska vi på fest i sävja! Jag och michelle har ätit sushi! Hur gott som helst!! :D:D
Jag sov jättelänge imorse så jag är helt pigg! Vääldigt skönt!! Jag som ni kanske har märkt har vart så trött hela veckan!! Thats why jag älskar helg. Man får slappna av!!

Igår så var jag med michelle, madde & jennyfer och typ några andra. Först var vi i musikhuset och kollade. Det var jätte fint! Verkligen underbar utsikt !! Där var vi ganska länge, haha vi satt och berättade spökhistorier. Alltså inte "Det var en gång en ...", utan sånna som har hänt folk på riktigt. Det var väldigt läskigt! :P Sen åkte vi till emil och det blev filmkväll! Vi kollade på en film som hette "The Others" och den handlade läskigt nog om spöken och sånt. Det var lite freaky men inte så jätte läskig. Inte så jätte bra heller. Helt okej! Men det var coolt att vi precis hae suttit och pratat om samma saker!
(Bilder kommer från både i fredags och förmodligen från ikväll också, om jag kommer ihåg att ta fram kameran!)

Det blir ingen Rihanna för mig btw  :( Jag förklarar sen... Tråkigt tråkigt.. På tal om konserter så står folk nog och lyssnar på Alicia Keys vackra röst och pianospelande nu. (Om den har börjat, dom kanske köar just nu.) Hon har nämligen konsert i Stockholm ikväll. Om det är i Globen eller Hovet vet jag inte. Jag och michelle var faktiskt nära på att gå, men sen så sket vi i det... :) Nu ska vi ju på fest istället!

Nej nu ska jag gå och fixa mig.
Have a nice Saturday Night! <3
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0