Favoriter

Har tråkigt eftersom jag är hemma, och sjuk.. så jag tänkte att jag skulle underhålla mig själv lite, och förhoppningsvis er lite också.. Eller ni kanske inte finner det lika underhållande som jag men atleast your reading it så det måste ju vara nått som lockar ;)

Favorit lista


Favorit Årstid: Inte så svår att lista ut kanske. SOMMAR såklart! Fast jag kan erkänna att även fast jag hatar vintern, så kan det vara mysigt ibland när det inte är föör kallt ute och glittrande snö ligger på marken och solen skiner. Men thats it, jag föredrar sommar och värme!
Favorit Ämne i skolan: Svårt... Samhällskunskap är rätt intressant, och samhällsjuridik. Men enligt mig så beror allting på vad man har för lärare i ämnet! Förut hatade jag historia för att jag hade en dålig lärare, nu gillar jag det faktiskt och det beror nog på att jag har fått en bra lärare i ämnet!
Favorit Sport: Om det räknas som en sport så: DANS såklart!
Favorit Högtid: Även fast jag inte är ett fan av vintern så är julen ganska mysig!
Favorit Bloggare: Hmm, hard one.. Fashiontoast för hon har grym stil och awesome skor, och Lisa Place för att hon är söt, duktig på fotografering och har också cool stil. Och sen en maassa från chictopia som jag inte vet vad dom heter.
Favorit Trend: Just nu gillar jag the whole "rock-chic" thing. Typ nitar och stora klumpiga skor med riktigt höga klackar. Och det här med "overaccessorize" ; typ massssa snygga halsband på varann tycker jag är ascoolt! Och Fransar !! På allt! På väskor, skor, tröjor!!! Sen att jag är helt broke just nu gör inte saken så enkel eftersom då kan jag inte köpa och ha på mig det jag gillar :(
Favorit Klädesplagg: Ett par perfekta riktigt snygga svarta jeans blir aldrig fel! Jag äger tyvär inget sådant par. Jag äger svarta jeans men dom sitter inte så snyggt, och det är ju det som är det viktigaste!
Favorit Skor som du äger: Behöver jag ens svara? Mina nya svarta oxfords från new look.
Favorit Skor som du inte äger: Jag skulle kunna sitta och rabbla upp miljaarder sko-par från olika dyra skomärken som jag skulle vilja, men just nu är skorna jag tänker mest på dom här. Och the thought of att jag kunde ha köpt dom om jag inte hade spenderat upp mina pengar på massa annat några dagar tidigare kills me.. Men men thats life..
Favorit Dryck: Färskpressad juice eller smoothie är ju typ det godaste som finns!
Favorit Serie: Oj! Jag har många! Men högst upp på listan ligger nog Greys Anatomy. Och Gossip Girl never lets me down either! Men Greys tar nog priset!
Favorit Film: The Holiday, Step Up & The Notebook är två filmer som jag kan se om och om och om igen utan att jag tröttnar! Riktigt bra och mysiga filmer helt enkelt!
Favorit Skådespelare: Scarlett Johanson , Rachel McAdams, Keira Knightley, Mischa Barton, Johnny Depp, Denzel Washington, Brad Pitt och Will Smith tycker jag är riktigt duktiga på det dom gör och är väldigt talented! Jag har ingen som är favorit favorit men dom ligger långt upp på listan!
Favorit Stilikon: Nicole Richie och Mary-kate och Ashley Olsen är dom jag kommer på just nu!
Favorit Artist: Do i even need to answer this question? Aja, Christina Aguilera för er som inte visste det!
Favorit Parfym: Faktiskt så har jag inte så bra koll på parfymer! Orkar aldrig gå runt och lukta på alla tills jag hittar en favorit.. Men Escada Summer Heat och Echo by Davidoff funkar bra för mig!
Favorit Mascara: Svart Diorshow! Can't live without it!!
Favorit Ansiktsrengöring: Vanliga som typ Neutrogena eller Nivea funkar bra för mig! Helst utan mineraloljor i men det är oftast svårt att veta. :(
Favorit Shampoo: La Prairie schampoo som jag fick av pappa! Wonderful! Det är dock väldigt dyrt så när det tar slut får jag återvända till mitt Loreal Shampoo. Som inte är så dåligt det heller!
Favorit Klädesmärke: Okej jag tar sånna som jag har råd med, annars finns det för mycket att välja på! : Forever 21, Topshop och H&M har alltid snygga grejer!
Favorit Väskmärke: Utan tvekan: Balenciaga!!
Favorit Skomärke: Bebe, Louboutins m.m. ligger ju på drömsko-listan , men new-look och topshop har båda awesome skor till bättre priser!  
Favorit Accesoar: Förutom skor och väskor så är jag väldigt into armband just nu! Och som sagt massa halsband!
Favorit Internetcommunity: Chictopia , och sen måste jag ju erkänna att Facebook att ha: komma ihåg födelsedagar, få kontakt med gamla kompisar igen, och hålla kontakt med komipsar som man inte träffar så ofta. Sen att typ ALLA har det är ju också bra!
Favorit Mobilmärke: Sony Ericsson
Favorit Djur: Hundar :)
Favorit Land som du varit i: Grekland är asmysigt! Har vart där flera gånger och det verkligen mysigt på sitt sätt!
Favorit Stad som du varit i: Dubai! Suprise Suprise :P
Favorit Café: Starbucks
Favorit Glass: Ben & Jerry's och Baskin Robbins
Favorit Godis: Jag gillar det mesta, och jag byter favorit lite då och då. Men Reese's cups & nougat i alla former och andra goda chokladiga grejer är typ det godaste jag vet!
Favorit Mat: Typ olika roliga sallader med massa godsaker i är nog en av mina favoriträtter. Tex Chicken Ceasar Sallad eller min mammas Lax Sallad!
Favorit Frukt: Ananas och Jordgubbar!
Favorit Kaffe: Löfbergs Lila.. Juust kidding. Starbucks kaffe är väldigt gott (som btw min pappa alltid har hemma :D gissa om jag överkonsumerar :P )
Favorit Kaka: Chheeesseecaake!
Favorit Tidning: Svårt! Cosmo, Glamour och Solo är alla bra tidningar! Dock tycker jag att svenska tidningar kan blir lite tjatiga på nått sätt..
Favorit Låt: Har ingen, eller rättare sagt jag har föör många!
Favorit Butik: Typ samma som favorit klädesmärke: Forever 21, Topshop, och H&M. Plus New Look och Zara !
Favorit Onlinebutik: Jag shoppar inte så mycket online men Asos har massa snyggt!
Favorit Färg: ROSA ! :D (Inte på kläder dock!)

Det var det! Nu ska jag gå upp och laga mat till min lillebror som jag sitter barnvakt åt ikväll. Eftersom jag ändå är sjuk och är hemma och vilar lixom! :)

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0