Packning på gång!

Hejsvejs ! Jag kom nyss hem från skolan och nu har jag börjat packa! (Ok, that was a lie, men nu [snart] ska jag börja packa!)  Heheh, jag har iaf skrivit en pack-lista.. Och den blev llåååång. :P Jag kommer säkert inte kunna stänga väskan som vanligt när vi åker hem igen xD .. Men den här gången kommer jag inte shoppa så mycket där. Anledningen: Jag är pretty broke helt enkelt!! Men tro mig, jag kommer att spendera kvällarna på MoE och gå runt i alla affärer och pröva kläder och kära ner mig i massa skor ändå!! Trust me ! Om dagarna ska jag vell försöka bli brun! Jag lovar och svär, för eran skull I will try my best! Men nu när pappa bor så nära stranden kommer det nog inte vara såå svårt. Men jag blir ju aldrig så brun som jag vill bli ändå :/ Spelar ingen roll hur mycket jag solar.. Men som sagt, jag ska försöka!

NU måste jag börja packa! För om mamma kommer hem och jag fortfarande inte har packat så blir hon inte så glad på mig! Rättare sagt hon blir tokig på mig ! Så nu ska jag duktigt börja packa... snart

See ya later alligator :)

Puss!

JUST DET ! DET ÄR NU OFFICIAL!! JAG SKA PÅ CHRISTINA AGUILERA I ABU DHABI PÅ FREDAG!! ♥ I'M SOO EXIITED!


So awesome ! 2nd time för mig! I can't wait !!


 Här är en bild på henne på the launch of Trump Tower Dubai den 23 Augusti. Då sa hon att hon aldrig hade varit i Dubai men hon ville jätte gärna åka dit! WHAT ARE THE ODDS att hon är där samtidigt som mig!?
Det är ödet , it was meant to be !!!

Hahah nu ska jag sluta tjata om det. Jag laddar självklart upp bilder och sånt efter det och sen senare lite dubai bilder!! Men jag ska försöka blogga så gott jag kan därifrån!
PUSS!

Kommentarer
Postat av: Andrea

Really!!? fan vad taskigt att han inte sagt till mig..

2008-10-22 @ 19:58:43
Postat av: Ofelia

Svar: Oh du gör mig glad! Jag ska verkligen tänka mer sådär. Liksom våga lite mer, man lever ju för fasiken bara en gång.

Tack Paula :)

kram

2008-10-22 @ 20:25:24
URL: http://ofeliastigert.blogg.se/
Postat av: Paula

Andrea: Det är bara för jag smsade han hela tiden och frågade om han visste nått än! :)



Ofelia: Inga problem Cutie :) Glad i could help! :D

2008-10-22 @ 23:11:59
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0