Träningspaula? :O

Hejsan svejsan! Jag är FETT stolt över mig själv just nu! Jag var ute och sprang nyss med mamma. 5km kanske? Utan att stanna, plus att vi spurtade upp för alla backar! Det är grrymt bra för att vara mig! Jag kommer ihåg förut när jag sprang med mamma, då brukade jag börja klaga efter 5 minuter och efter 10 minuter brukade jag stanna och gå ist :P. Och nu sprang jag hela tiden! :D Och det var inte ens såååå jobbigt! :D Sen har jag äver gjort 50 situps idag, 50 lunges och så har jag även hoppat studsmatta ;) Haha. I'm gonna get FIT! Imorgon ska jag nog också ut och springa, plus att jag har dans, och den kommer jag nog cykla till! :) Jag är såå glad att jag har kommit igång på riktigt for once! Jag trodde aldrig det här om mig själv!

Asså jag är fed up med alla dåliga dieter och typ misslyckas efter 3 dagar ändå. Jag vet att det låter klishigt, men dom FUNKAR INTE i längden! Tro mig, Jag är verkligen den som har provat allt! Och det är först nu jag har fattat att det ända som egentligen hjälper för att du ska bli smal/ bli fit är trrrääning och cut the junk food. Men annars kan du äta hyfsat normalt! Vill du bli smal/ gå ner i vikt så är det träning som gäller, there are NO shortcuts! Även fast alla försöker få en att tro det!  Jag är på gång nu! Jag lovar er! Det här är typ det fulaste uttrycket som finns men BEACH 09 vafan!!! xD

Detta är mina nya förebilder! My inspiration & motivation!: 



Jessica Alba, Lauren Conrad & Jessica Biel. Alla 3 ute och springer! Där ser ni, if you want their body, UT OCH TRÄNA! :)

Haha jag vet jag är lite tjatig, men jag behöver skriva det här för att motivera mig själv! ;)


I mean, who wouldn't want a body like that ;) Haha. Det är mitt mål!! :D And I will make it!

Puss!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0