My Friday!

Hej! Det har varit en lång dag! Fast en väldigt mysig dag också!  Jag vaknade ca kl. 7 imorse för att åka med min kära syster till flygplatsen! Det var Goodbye nummer två, och ja, jag erkänner jag fällde en eller två tårar till. Det var lite läskigt för när vi står inne på Pressbyrån på flygplatsen så ser vi att det står på löpsedeln: Flygplanskrash i New York. Aah! :O Fast alla hade klarat sig och så , men man blev ju lite rädd eftersom att det var precis dit hon skulle! Aja, nu hoppas jag att hon har kommit fram ordentligt och att hon hör av sig så fort hon kan ! (Ok, Andrea?)

Efter flygplatsen, så skjutsade mamma mig till Michelle. Cutie, hon hade pressat juice och fixat frukost (eller ja, hon tänkte men hon var inte riktigt klar än bara. It's the thought that counts!) Så då kokade jag mig ett ägg, och hon stekte sitt och så åt vi båda smarriga äggmackor mer färskpressad apelsin juice och drack té! Och så satt vi och diskuterade en massa såklart! (Btw, det är så kul hur vi gillar så olika saker ibland hon och jag. Jag väljer kokt ägg, hon väljer stekt. Hon väljer Cola, jag väljer vatten. Hon väljer Chips och Dip och jag väljer Choklad. Jag väljer Geisha och hon väljer Fanta Free. Haha!) 
Anyway, sen så åkte vi till skolan tillsammans, hon började halv 12 och jag började tjugo i 2, men jag åkte in lite tidigare..Det var så HIMLA fint väder idag! På väg till bussen så gick vi (iaf jag) och sjöng med ett stort smile för att jag blev så lycklig över att det var så fint väder ! Solen sken i mitt ansikte och jag bara blundade och njöt! Jag längtar sjukt mycket till våren nu! Typ första dagen man slipper släpa på en stor jävla dunjacka. Fösta dagen det är varmt nog att ha shorts. Första dagen man slipper ta med en kofta till skolan. Allt ! Jag älskar våren. Men vem gör inte det!? :)

Just nu är det iaf freezing ute !!


I skolan hade jag bara två lektioner sen åkte jag hem och bytte om. Sen träffade jag Michelle i stan och så åkte vi till Jennyfer, som hade tjejmiddag ikväll, för att hon precis har fyllt 18! Det var jätte trevligt! Skriver mer om det sen och lägger upp bilder ! :)

Det känns som att jag inte har sovit ut på hela veckan, så idag ska jag gå och lägga mig tidigt (tidigt för att vara fredag iaf) och sova riktigt länge imorgon! Sen imorgon blir det 18års fest i Knivsta hos en tjejkompis. Tema: Finklätt typ. Vi får se3 vad jag hittar på ..

Puss♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0