Klänningar och 18åringar

Hello ! :) Idag har varit en lång och ganska jobbig dag. Jag gick i skolan från 08.30 till 17.00. Sen så fick jag tillbaka mitt matteprov som jag hade förra veckan och det gick ju verkligen inte så bra! Fast det gick som jag hade förväntat mig, så det var ingen större chock! Men det är bara att sätta igång och plugga till Nationella. Sen har jag Naturkunskaps plugg tills imorrn också som jag fortfarande inte har börjat med. I suck!

Men, jag ska inte skriva ett långt klago-inlägg. Utan i'm trying to stay positive! :) Which is good ! One step at a time! Allt löser sig! :D haha.. Optimist javisst!
Jag har även facebook-at lite med syster min idag, och hon har lagt upp lite bilder och så, så nu vet jag iaf lite hur hon har det och så. Men jag saknar henne verkligen!! Redan lixom..

Imorgon fyller min kära Madde (Hallberg) 18 år! Grattis i förskott till henne! :) Yes, och om en månad och 1 dag exakt blir jag också 18! Paaartttteeey ! Funfunfun! Och imorgon ska jag på 18års fest. Jennyfer och Emils! Det ska bli kul! Och jag vet redan vad jag ska ha på mig så det är skönt att inte behöva oroa sig för sånt! Jag ska ha på mig "min" (egentligen Andreas) Vita klänning med ett svart band på.. Ni som har hängt med länge kanske kommer ihåg att jag hade den på min 17 års dag!? (Klicka er in på Februari 2008 för att se den) Jag hade tänkt att sätta lite säkerhetsnålar längst ner för att göra den lite kortare, så att den blir mer party. Men igår när jag frågade min mormor om säkerhetsnålar så frågade hon vad jag skulle med det till, och det hela slutade med att hon satt och sydde upp den till mig. (Det går och ta ned igen utan problem Andrea, ifall att du inte ville ha den uppsydd).. Mormor är allt bra söt hon ♥
Så jag ska ha klänning på mig iaf! Which i love! Jag får så många tillfällen att göra mig fin med klänning och allt nu för tiden. I love it! Förut kommer jag ihåg att den enda gången på hela året som jag hade klänning på mig var typ på nyår. Nu blir det bara fler och fler tillfällen att använda alla mina klänningar! :) Alla 18årsfester tex! :D Grrreat! För vem gillar inte att klä upp sig ?? Sen ÄLSKAR jag att jag och alla mina kompisar fyller 18 i år ! Fest fest och mera fest !

Nu ska jag sluta uttråka er med ett meega långt inlägg med bara en massa text och gå och plugga istället. Och självklart så ska ni få en bild också! :


Så jävla grym bild på en jävla snygg modell med jävligt snygga kläder!!
Jag älskar den vänstra bilden dels för skorna! Men den högra bilden tar priset: Smyckena, västen, frisyren allt med den!!

♥ Puss!

Kommentarer
Postat av: Andrea

Haha jag var precis på väg att skriva wtf du kunde frågat. u know me pretty well :) fast det lär ju inte se snyggt ut att ta ner den när den är uppsydd...

2009-01-23 @ 03:37:15
Postat av: Paula

Jo för det var bara i fodret. Mormor sa att det inte skulle synas :-)

2009-01-23 @ 13:16:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0