2009 is going to be great!.. right?

Tjabba ! First day of school was... hmpf .. no comment.. Men imorgon är det fredag och jag börjar inte föränn tjugo i ett, och så har jag typ två lektioner så det är inte så farligt. Imorgon tror jag att det blir någon form av tjejkväll.. Eller inte. Vi får se helt enkelt! Planerna är inte helt satta än. Men även fast jag hitills bara har gått 1 skoldag så ska det bli skönt med helg. Jag har kännt mig typ småförkyld hela dagen idag :/ Jag hoppas att det inte blir värre bara. Så typiskt mig! Att alltid bli sjuk!! Men men , har man dåligt immunförsvar så har man! :(

Nu ska jag inte vara negativ.. Jag har bestämt mig för att det här året ska bli Bäst! Jag fyller 18! Jag kommer att börja på mitt sista år på gymnasiet! Och massa annat bra kommer att hända i år! Jag har lite nyårs löften också! Även fast dom inte alltid håller.. Men jag ska försöka så gott jag kan iaf!
♦Jag ska få bättre självförtroende (eller självkänsla eller vad det heter.. Jag kommer aldrig ihåg vilket som är vilket)
♦Jag ska gå ner i vikt ( säg vad ni vill, jag bryr mig inte. It doesn't get to me)
♦Jag ska skaffa mig ett jobb, så att jag hopefully kan resa i sommar! Och så att jag kan hälsa på min syster i New York!
♦Jag ska fokusera på allt positivt och sluta klaga så mycket. Jag kanske inte är så negativ som person, men jag klagar på ALLT! På vädret, på hur mycket plugg jag har, på hur ful jag är, på mitt hår, på andra människor, på att det är äcklig mat i skolan; Ja det mesta helt enkelt. Och det ska jag sluta med och börja vara mer positiv!
♦Jag ska Inte göra allt i sista minuten när det gäller skolan.. Nånting som jag är väldigt bra på. Men it's got to stop!

Jag vet själv att jag inte kommer att hålla alla helt. Men det är iaf mina mål för 2009! Så det så!



Nu ska jag krypa ner under mitt varma täcke (i mitt iskalla rum) och kolla på film! :) Och dricka Chai té och försöka förhindra min förkylning! :)

Har ni några roliga nyårslöften att dela med er av ? :D

PUSS

Kommentarer
Postat av: Andrea

2009 kommer att suga för min del. blä.

2009-01-09 @ 00:26:06
Postat av: Paula

nej why !? :(

2009-01-09 @ 17:02:01
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0