I'm bored


Favoritcafé: I uppsala är det vell Waynes, Barista eller Unico. Alltime favorite: Starbucks!
Favorittidning: Jag har Massa! Alla som inspirerar en! Fashion magazines mostly :)
Favoritplagg i garderoben just nu: Långklänning från H&M och rödorange tröja från Weekday.
Längd: 1.70
Vanligaste färgen på mina kläder: Oj, ingen aning, tycker jag brukar vara ganska färglad? Men blåa jeans har jag väldigt ofta!
Jag tränar: Jag sticker ut och springer så fort jag har tid och ork, sen dansar jag också! Jag cyklar oftast så fort det är fint väder också, om jag ska någonstans ;)
Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Humör just nu: Trött, sliten och uttråkad.
Är det nått du absolut inte äter: Skinka, blodpudding och korv. I used too, men nu går det inte längre bara. Jag får kvällningar typ ..
Kläder just nu: Harem-liknande mjukisbyxor från H&M och I ♥ NY tröja från.. ja gissa en gång ;P
Vad sa du senast: Vet inte exakt.. Pratade med mamma om gårdagen.
Spelar du nåt instrument: Jag spelade piano när jag var yngre, men jag blev aldrig speciellt bra. Men jag kan spela lite olika låtar på piano som jag mer eller mindre har lärt mig själv . Bl.a. OC låten California- Phantom Planet, och Flipsyde - Happy Birthday.
Morgon- eller nattmänniska:  Both. Ibland är jag uppe hela nätterna och sover hela dagarna, men ibland så är jag precis tvärt om, somnar as tidigt och är jätte morgonpigg med massa energi.
Sparare eller slösare: Slösare :D Man ska unna sig själv saker här i livet ! Speciellt kläder, they make me happy! haha !
Har du några homosexuella vänner: Japp
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Nja.. Jag tror inte riktigt på evig kärlek, jag tror att känslorna eventuellt svalnar, och då kanske det blir svårare att vara trogen. Men sen finns det ju dom som är 80-90 år och har varit gifta och trogna sen de var 20, så visst det är klart att det är möjligt!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 eller fler :) Men jag kommer nog inte gå i min pappas fotspår och skaffa mig 5 barn. Eller vem vet..? Men jag drar nog linjen där iaf :P
Vad ska barnet/barnen heta? Ingen aning, men jag har alltid gillat namnet Marvin :) 
Bio eller promenad: Båda två!! Promenad innan eller efter bion :D
Är du kittlig: När jag var liten var jag hur kittlig som helst, och min syrra brukade sitta på mig och kittla mig tills jag typ inte kunde andas, och nästan började gråta, fast hon hade as kul. Men jag tror det har svalnat lite, jag är nog inte så kittlig längre.
Rädd för insekter? Nej inte så. Visst jag kan också få lite småpanik om en geting flyger för nära mig eller något sånt, men jag är inte så rädd att jag börjar skrika bara jag ser en. Jag har varit sån dock! :P
Bästa bok? The year the horses came - Mary MacKey , Harry Potter böckerna och Twilight böckerna hitills :) Föredrar att läsa på engelska!! Jag skulle tex. aldrig få för mig att läsa Harry Potter böckerna på svenska!
Chips, morötter eller godis? GODIS! Chips äter jag nästan aldrig, morötter är ju gott och så men det slår fan inte CHOKLAD! (Haha jävla tjockis!)
Pizza eller hamburgare? Hamburgare lätt. Pizza äter jag vääldigt sällan och tycker knappt att det är gott efter typ andra slicen. Men jag måste erkänna att det kan sitta jävligt fint som bakismat! Hamburgare äter jag också väldigt sällan, men kan också vara gudomlig bakismat! Haha, fast ifs, efter en natt med festande är ju typ en potatis gudomligt god också så..

(Haha vad kul, mamma kom nyss in på mitt rum och frågade om jag ville ha pizza :P. Men jag nöjer mig med midsommar maten från igår. Mammas potatissallad med kött och fetaost sås! :D)

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Pierca mig har jag gjort redan. I naveln när jag gick i 7an, i öronen när jag var yngre. Men en tatuering skulle nog aldrig falla mig in att göra. Jag tycker att det är ganska dumt av vissa som tatuerar in nån stor blomma eller liknande och tror att dom kommer tycka att det är lika snyggt när dom är 40-50 år. Om man ska göra en tatuering tycker jag att man måste välja väldigt noga vad man tar, och så tycker jag att det ska vara någonting som betyder något för en, och kommer att fortsätta göra det livet ut. Men nej, jag kommer nog aldrig göra det.
Stökigt eller välstädat? Stökigt som fan! Klart jag föredrar när det är välstädat, men när det t.ex. gäller mitt rum så hinner jag knappt blinka innan alla kläder ligger överallt (förutom i garderoben) igen.
Använder du knark? Nej det gör jag inte, och kommer förmodligen aldrig göra heller. Det frestar mig inte ett skit.
Kaffe, te eller inget? Svart kaffe, Chai latte, kamomill eller grönt te är favoriterna. Det beror på humöret!!
Har du en besatthet? Jag var jätte besatt av tugummi ett tag, kunde knappt vara utan det under en halv dag. Men det har lugnat ner sig nu!
Civilstånd: Singel :)

(Listan snodd av Safi)

/Paaulie ♥

Kommentarer
Postat av: johnny

Hah! JAg är längre än dig! :D

Och jag kommer ihåg din tuggummi besatthet! Det var väldigt svårt att hålla kvar mina tuggummin med dej i närheten ;D

2009-06-20 @ 20:09:56
Postat av: Paula

Hah, du är kille jag är tjej, killar brukar vara längre :P ?

I know det var hemskt! hahah

2009-06-20 @ 21:28:19
URL: http://paulasimons.webblogg.se/
Postat av: johnny

Könsdiskriminering? haha nedå :P



Men det var kul att se, du kunde be väldigt snällt för att få tuggimin :P usch det där låter fel men det skiter jag i :D

2009-06-20 @ 22:52:05
Postat av: Safi

haha din lilla baxare <3

2009-06-21 @ 13:04:12
URL: http://safiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0