Jobb i stockholm

Hello. Yes, idag så jobbade jag i stockholm istället för upplands väsby. Det var as mysigt, jag stog vid vattnet i stan i solen och kollade på människor som gick förbi, och solade ;) ..Jag såg Natacha Peyre och hennes pojkvän Dhani btw. :) Och dom var fan snyggare i verkligheten än på bild! Båda två! Hon ser ju typ perfekt ut, liten och smal, as fina kläder och klackar! Och han var ju också as snygg, men det är vell ingen nyhet ;) haha . Snyggaste paret iaf!


Typ exakt några hundra meter ifrån den här restaurangen stog jag idag! Jag sprang på deras toa hela tiden haha. För man får inte glömma att dricka mycket vatten när man står ute en hel dag i solen sådär. Men det resulterar ju tyvär i att man måste springa och kissa hela tiden :P haha ..

Än så länge har vi inte bokat någon resa, men det blir nog imorgon. För den sista minuten resan som vi hade spanat in igår var det någon som hade hunnit boka innan vi hann :/ Fan då. Men det är bara att hitta en ny :D Vi SKA iaf åka runt den 8 juli! :D IM SO EXCITED !!!

Nu ska jag kolla lite fler resor, sen ska jag hoppa i säng, för jag ska jobba hela dagen imorgon med. Men sen är jag ledig 2 dagar ! Woho!

Puss!

Kommentarer
Postat av: Andrea

Oj, exakt där var jag med jenny och alex för typ någon veckan sen.

2009-06-25 @ 14:37:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0