Sönderstressad!

Hejhej! Jag kom nyss hem från stan! Jag, Jennyfer, Michelle, Madde och Sevgi satt och pluggade ett tag på stadsbiblioteket. Väldigt duktigt av oss! Jag fick faktiskt lite gjort ! :) Hela min dag har varit helt sjukt stressig! Imorse så missade jag bussen, och inte nog med det, när jag sedan var på väg till nästa buss som gick så kom jag på när jag var framme vid busshållsplatsen att jag hade glömt både mitt busskort och mitt matkort/datorkort! Men jag sket i det och åkte till skolan ändå. Så kom jag sent till Samhällskunskapen, där jag och 3 andra skulle opponera varandras uppsatser! Så jag missade en del och dom fick börja utan mig.. Braa där ! Sen så hade jag spanska, lunch, svenska och sen slutade jag. Men jag väntade på michelle ett tag, för jag skulle gå med henne till stan. Och helt plötsligt så hade vi jätte brottom för vi var kvar i skolan och hon var tvungen att skynda sig till stan innan banken stängde (hon skulle fixa något där).. Så då skyndade vi oss allt vad vi hade till stan. Sen gick vi lite i affärer. Sen pluggade vi. Och nu sitter jag här och äter pasta och fryser ihjäl (Mitt rum är iskallt som vanligt! Jag måste fan kolla upp mitt element!)

Jag har sjukt mycket plugg den här veckan !! Jag är så stressad att jag inte vet vad jag ska ta mig till !! Jag har Naturkunskaps prov (som tydligen är skit stort). Jag har spanska prov. Jag måste läsa ut en bok (Som jag inte ens har kommit till hälften på), och skriva läslogg, bokrecension och oral presentation på. Jag har en Svenska uppsats att skriva. Plus att jag har 2 veckor på mig att skriva om min Samhällskunskaps-uppsats nu efter Opponeringen.  OCH ALLT DET HÄR ÄR TILL DEN HÄR VECKAN!!!!!! PANIIIK! Förutom Sam-uppsatsen då, men jag måste ändå börja med den! Sen måste jag börja med min Historia-uppsats snart också! Den är lika stor som Sam-uppsatsen, fast i Historia då. Och kommer ni ihåg vilken panik jag hade om Sam-uppsatsen, om att jag började för sent med den etc. BLÄÄ ! Asså jag ORKAR inte ! Det är föör mycket på samma gång!


(Bild snodd från google)

Aja.. Vilket klago-inlägg det blev! Men seriöst, jag kan typ inte tänka på annat ! Ush!
Så om jag inte bloggar på någon dag eller två så vet ni varför !

Btw, tack för hjälpen med bikinisarna!! :D Jag tror jag har bestämt mig för den gröna! :)

Puss !

Kommentarer
Postat av: Andrea

Ditt rum är kallt för att det inte är isolerat och för att sängen står för elementet. Då vet du :)

2009-03-09 @ 23:50:31
URL: http://aisimons.blogspot.com
Postat av: Paula Simons

Nej, there's a big gap mellan elementet och sängen! Och i know, det är isolerat, men det borde fortfarande inte vara så kallt så att jag sitter och huttrar!

2009-03-10 @ 10:01:51
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0