Antistress-morgon

Imorse så gick jag upp ganska tidigt och stack ut och sprang. Men jag hade ludde med mig (my doggie) och han var så jävla seg idag! Han brukar inte vara så, han brukar typ springa framför en! Men nej, inte idag, idag så fick jag typ släpa fram honom. Så jag blev ganska irreterad eftersom jag då inte kunde springa den takten jag ville springa. Men lite exercise fick jag iaf! :)

Efter jag hade sprungit så kom jag hem och strechade och åt frukost i lugn och ro. Jag har till och med hunnit städa mitt rum! Duktigt va!? Jag har kommit fram till att jag måste börja stressa ner lite. Jag klarar inte av när jag har så mycket stress runt omkring mig. Det leder till (som i torsdags) att jag inte kan sova på nätterna. Att jag ligger vaken timme efter timme och tänker på allt jag måste hinna med, och allt som måste göras (Ni ska se min kalender, den är helt fullproppad med saker som måste göras). Så imorse så har jag tagit en riktig stressa-ner morgon. Jag sprang (motion=en av de enklaste och mest effektiva antistress metoderna!). Jag strechade (och gjorde lite yoga liknande övningar, andades djupt osv. - man blir riktigt avslappnad!) Och till frukosten drack jag även grönt te - som har en lugnande, och rogivande effekt ;).



Jag känner faktiskt att det funkade! Även fast jag har 2 arbeten att skriva idag, så stressar jag inte upp mig över det. Det är bara att ta tag i det och göra dom! Yes, så ser min lördag ut. Sen ska jag lägga mig tidigt ikväll, för klockan 09.00 imorgonbitti måste jag vara på musikens hus för Genrep! Sen vid 3 börjar den första dansföreställningen, och 18.30 börjar kvällsshowen. Så jag måste verkligen hålla mig pigg hela dagen! Kommer nog inte hem förän 21.00 någon gång. Då kommer jag vara stendöd typ och stupa i sängen! Haha :)

Nu - Samhällskunskap!

Puss!

Kommentarer
Postat av: johnny

Glass brukar oftast hjälpa mot stress, helst phish food :D

2009-05-16 @ 15:06:25
Postat av: paula

Men det är ju inge bra, jag försöker ju vara nyttig här ju ;)

2009-05-16 @ 17:49:37
URL: http://paulasimons.webblogg.se/
Postat av: Andrea

Fan vad duktigt. Du får inte skratta åt mig och mina usakilon!

2009-05-16 @ 20:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0