falling down the staircase.. literally!

Hej! Jag MÅSTE berätta en sak som hände i skolan idag! Jag och Selma är på väg ner för trapporna (min skola har många trappor!), och så snubblar jag och RAMLAR ner för trappan, och slår mitt huvud i gallret bredvid trappan (hand"stödet" lixom) !! Mit (och Selmas) första reaktion var gaaapskratt! Hahahah !! Vi skrattade huur länge som helst, för det måste sett jäävligt roligt, och klantigt ut!! Sen efter etttag så känner jag på mitt huvud och känner största bulan! Aj ! :P Visst det gjorde ont, men fyfan vad kul det var!!


HAHAHAHAHA!

Annars så är jag vääääldigt trött fortfarande. På min sista lektion har jag en lärarkandidat (HATA SÅNNA) som liknar Björn Gustavsson. Enda skillnaden är att han inte är det minsta rolig. Jag satt och klagade och klagade över hur trött jag var genom hela lektionen! Couldn't help it för jag är verkligen helt döööd idag! Och nu har jag ont i huvudet också! (HAHA) .. Så jag tror jag ska köra en powernap nu! Det skulle dock inte förvåna mig om jag råkade sova ända tills imorgon bitti!!

Så, goodnight for now!


Kommentarer
Postat av: Selma

hahahahhahaha det var ååååååååreeeeeeeeeeeets hahaha jag dööööör:D det va så kul, men synd att du fick en bula baby=/ nästa gång e de min tur att ramla hahahhahahhaa:D<3<3

2009-11-19 @ 21:47:55
URL: http://selmaasliv.blogg.se/
Postat av: Ann

Åh, tänk på kandidaten. hur jävla drygt det är att ha re elever.......

2010-03-20 @ 10:07:45
Postat av: Paula

Ja, sant, men det är hans egna val att bli lärare. Det är inte mitt val att ha en lärarkandidat som inte kan någonting!

2010-03-20 @ 11:44:54
URL: http://paulasimons.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0