Farbror tandläkare

Hello ! :) Kom hem från skolan för ett tag sen (älskar att sluta tidigt!) och sen dess har jag inte gjort så mycket.. Sprungit runt och sjungit som jag alltid passar på att göra när ingen är hemma. he he . Annars klagar ju alla bara xD Anyways..
Idag har jag tid hos tandläkaren!! Jag känner att mina tänder verkligen inte mår bra just nu, så jag har säkert ett hål eller två. Ush, då måste jag laga och massa :( Jag har aldrig gjort det. Jag har bara haft ett "halvt" hål förut, som dom bara borrade bort lite snabbt utan bedövning. Men jag har aldrig lagat hål på riktigt! Men men , det går nog bra! Ingen tandläkarskräck här inte! Var hos tandläkaren typ varje månad när jag var runt 10 år, eftersom jag hade tandställning. Sen tappade jag bort den hela tiden så då fick jag hälsa på hos farbror tandläkare ännu oftare! Haha.



Sen har jag dans senare ikväll! Det är bara några få gånger kvar nu sen är det uppvisning!! Jag ska jobba hela dagen på uppvisningsdagen, bakom kulisserna typ, så jag kommer att ha Mycket att göra. Men ett nummer kommer jag i alla fall vara med i. :)

Nu ska jag gå och borsta tänderna, sen gå till bussen. Off to the dentist! Wish me luck :)
Puss!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0